Meil kompaniiveebel ütles, et ainult p*derastid kannavad neid labakindaid.
No ju ma olin siis suur pederast, aga need olid ainsad asjad, mis hoidsid -25-ga metsas olles käsi külmumast.
Ja ennetades vastuseid, et pole võimalik, et sellise külmaga metsas olite, siis jah olime. Väga ilus tähistaevas oli too öö ja postil oli tore külmetada. 08/09 aasta. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Meil kompaniiveebel ütles, et ainult p*derastid kannavad neid labakindaid.
No ju ma olin siis suur pederast, aga need olid ainsad asjad, mis hoidsid -25-ga metsas olles käsi külmumast.
Ja ennetades vastuseid, et pole võimalik, et sellise külmaga metsas olite, siis jah olime. Väga ilus tähistaevas oli too öö ja postil oli tore külmetada. 08/09 aasta.
On ikka võimalik. Paar aastat tagasi kui ise ajateenistuses olime siis saatusid ka metsas olles mõned sellised "ilusad" talvised ilmad. Ka umb sama temp. Kõige paremini on meeles näide kui hommikul kl 4 äratus ja kaitsesse. Vastane jõudis kl 10. hommikul. Oi kui "mõnus" oli oodata. Käed värisesid niipalju, et suitsu oli raske suhu saada ja põlema panna. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
Ei tea kas mõne pulsikella laadse asjaga oleks loll mõte minna? Äkki laguneb ära veel käest vmst. Mõtlesin, et kui kella ostmiseks läheb, siis äkki mingi korralikum juba, mida ka hiljem kasutada saab.
Me veebruaris/märtsi alguses magasime ühe öö telkmantli all. Rühmaülem tahtis varakult rünnata. Unustasin saapad magamiskotti võtta, keksisin ringi, saapad nigu kivist.
e: Võta gshock. Mul endal lagunes paar kella ära, samas pulsikas võib ka normaalne olla, lihtsal aja vaatamiseks ja trenni jälgimiseks. Neil vist patareid kuluvad sutsu kiiremini?
Ei tea kas mõne pulsikella laadse asjaga oleks loll mõte minna? Äkki laguneb ära veel käest vmst. Mõtlesin, et kui kella ostmiseks läheb, siis äkki mingi korralikum juba, mida ka hiljem kasutada saab.
Kadumine kadumiseks, aga palju sellest kellast kasu on? Ürgammu tehti kõike grupiviisiliselt ja individuaalselt väga midagi sättida ei lubatud. Noh, vabal ajal lisa võis teha, aga treenimatu enamus väga ei tahtnud.
Gshock on lihtsalt põrutus ja veekindel. Kella oli ikka vaja. Koguaeg oli millegi tegemiseks 5 minutit aega või pidi kusagil tagasi olema sekundi pealt. Lisaks metsas postil olles. Kui tunni pärast pead järgmise ülesse ajama, siis on natuke kehva ilma kellata. NAK'is oli natuke rohkem vaja. Praegu läheks võtaks ilmselt selle, kuigi pole gshock: http://www.amazon.co.uk/Casio-W-735H-1AVEF-Resin-Strap-Digital/dp/B00BFDF20O
Nende no-can-do'de suhtes - uued mudelid on tekkinud viimase paari aastaga, need on hea voodriga ja tõesti soojad. Esimesed mudelid olid tõepoolest täiesti ebaõnnestunud.
Kuu lõpus minek ajateenistusse, Tapale. Paar küsimust tekkis:
1. Enam-vähem tean, mida kaasa võtta, see info on olemas. Samas hetkel tundub nagu peaks tohutu hulga asju kaasa tassima, aga kui palju üldse võib võtta? Nagu ma aru saan, siis on igaühel oma sõdurikapp asjade hoidmiseks, aga see pole just kuigi suur või kuidas?
2. Kuidas prillikandja jaoks asjad on ehk et kas oleks mõistlik läätsed hankida ajateenistuseks?
Mõte järgnevast 11 kuust ei tundu just väga roosiline...
Kuu lõpus minek ajateenistusse, Tapale. Paar küsimust tekkis:
1. Enam-vähem tean, mida kaasa võtta, see info on olemas. Samas hetkel tundub nagu peaks tohutu hulga asju kaasa tassima, aga kui palju üldse võib võtta? Nagu ma aru saan, siis on igaühel oma sõdurikapp asjade hoidmiseks, aga see pole just kuigi suur või kuidas?
2. Kuidas prillikandja jaoks asjad on ehk et kas oleks mõistlik läätsed hankida ajateenistuseks?
Mõte järgnevast 11 kuust ei tundu just väga roosiline...
Pigem pane enamus vajaminevat kraami kodus valmis, et lähedased saaks külastuspäeval tuua, kohe minnes võta vaid esmane kaasa. Esimesed 2-3 nädalat olete kasarmutingimustes niikuinii ja tekib ehk parem arusaam, mida vaja võiks minna ja mida tuua lasta.
Prillikandjad peaks saama taotleda endale prillid KV poolt, kontakteeru kohale jõudes sind ülevaatava med.komisjoniga. Pole just kaubanduslikud, aga toimivad. Läätsede kandmiseks pole esimesed 3 kuud kõige mõistlikum aeg, liiga vähe ettehoiatusaega kohati
Goolest juhuslik pilt eesti KV sõdurikapist:
Spoiler
Ei ole nii väike midagi.
Prillidega pole ka probleemi iseenesest.
Spoiler
Ei ole nii väike midagi.
Pole väike, aga igale riiulile tohid panna ainult kindlad asjad kindlas järjekorras Minu arust isiklikeks asjadeks oli ainult üks riiul. Täpselt enam ei mäleta. _________________ Soovite oma üritusele/pulma kvaliteetset (tantsu)muusikat? Võtke julgelt ühendust!
https://www.facebook.com/danceophones/ www.danceophones.eu
See on tõsine erand. Need, kes soovisid linnaloale saada või mitte ööd veeta motiveerides, ei saanud kindlasti sellist kappi endale lubata.
Meil tehti enne igat linnaluba kapi kontroll ning sealt ei tohtinud isegi liiva leiduda. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
viimati muutis ranel 05.06.2015 16:28:16, muudetud 1 kord
Meil kapi ylemist osa kuhu killuvest n shit käis ei kontrollitud kordagi. Sinna sai kóik yleliigne ära mahutatud. Samuti sai kirjatarvete riiulisse taha ja mapi vms alla asju ladustatud.
Hiljem oli toas paar kappi tyhjad. Sinna sai kogu jaoga asju pandud. _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
Spoiler
Ei ole nii väike midagi.
Pole väike, aga igale riiulile tohid panna ainult kindlad asjad kindlas järjekorras Minu arust isiklikeks asjadeks oli ainult üks riiul. Täpselt enam ei mäleta.
Kui kõik normaalselt käituvad ja lollusi ei genereeri, siis jääb kontroll ka ära. Asja tuum on ju siiski kord ja distsipliin. Muidugi isegi tagant järele mõeldes ajab natuke muigama see vihiku järgi voodi tegemine .
Konservileiba on küll üsna hea järada pasteetidega ja sprotidega. Ja muidugi sobilik erinevate konservide kõrvale. Pole saanud seda vanade pakkide kuivleiba proovida, kuid usun, et see oli kehvem variant ja seetõttu ka välja vahetati.
Aga seda kohvi küll ei kõlba juua.
Huvitav, neid ma ei saanudki proovida. Kas neid enam pole või ei jagatudki meile seda pakki kordagi.
//E: KV-l peaks olema 8 erinevat 24h toidupakki. Ajateenistuse jooksul siiski sain kõiki proovitud.
Jutt siis vb ühekorra toidupakkidest? Neid vb jah ei saanud kõiki proovida ehk, kuigi ei tea, palju neid täpselt olemas on.
Konservileiba on küll üsna hea järada pasteetidega ja sprotidega. Ja muidugi sobilik erinevate konservide kõrvale. Pole saanud seda vanade pakkide kuivleiba proovida, kuid usun, et see oli kehvem variant ja seetõttu ka välja vahetati.
Aga seda kohvi küll ei kõlba juua.
Konservileib ei kõlba küll kuhugi, ma oleks pigem seda vana leiba proovinud
Kohvi osas pean nõustuma...kui keegi loeb paki peale "Best Coffee" siis hoiatan, et see tekst on natuke eksitav muide tegemist on vist mingi viljakohviga vms... _________________ https://www.youtube.com/@nofdisain https://www.nöf.ee
Need "ühe-korra-pakid" on juba mitu-mitu aastat olemas olnud, tegu siis ühe söögikorra pakiga.
24h pakk sisaldab endas kolme söögikorda (hommik-lõuna-õhtu).
Ja tõesti, ladudest on vaja "vanad" pakid enne tähtaja ületamist ära tarvitada, seega uued pakid peaks hakkama vaikselt domineerima juba. Kuigi sõltub ka kohast/väeosast.
14/15 kutse, 8-kuuline. Terve ajateenistuse jooksul sain ainult uusi pakke. Ma pigem arvan, et sellega arvestatigi nii, et sügisest on kõik vanad pakid ära tarvitatud ning laos juba uued ootavad, et sügisest sai kohe hakata uusi välja anda.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.