Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 10 üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 553, 554, 555  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma?
Kindlasti mitte
65%
 65%  [ 379 ]
Pigem ei
27%
 27%  [ 157 ]
Pigem jah
5%
 5%  [ 33 ]
Kindlasti jah
1%
 1%  [ 8 ]
hääli kokku : 577

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 01.06.2015 10:58:06 vasta tsitaadiga

jnt, jah, W10 ning versioon sõltub sinu upgraditavast masinast. Windows with Bing variante on ka terve hunnik kuid neid loetakse siiski Windows Core editioniks.

Spoiler Spoiler Spoiler

If you are using a consumer SKU of Windows 7—Windows 7 Starter, Home Basic, or Home Premium—or Windows 8.1 “Core,” you will get an upgrade to Windows 10 Home for free.

If you are using a “pro” or “business” SKU of Windows 7—Windows 7 Professional or Ultimate—or Windows 8.1 Pro, you will get an upgrade to Windows 10 Pro for free.

Windows Phone 8.1 devices will receive a free upgrade to Windows 10 Mobile.
Spoiler Spoiler Spoiler

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jnt
HV Guru
jnt

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 01.06.2015 11:02:07 vasta tsitaadiga

d3t, tänud. Olen end tagasi hoidnud tableti ostul, kuna tahaks proovida natuke "mängida" sellise pilliga, samas pole veel hankinud, kuna tean, et W10 on tulemas. Kui selline upgrade on kenasti olemas/tulemas, siis pole vahet, kui raua poolest pole põhjust oodata. icon_smile.gif

Kuidas W10 driver'eid sööb? lendavad samad peale, mis 8.1'legi? (nagu W7 sõi enamuses Vista drivereid ka)

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.06.2015 11:05:43 vasta tsitaadiga

d3t, Kas kuskil on juba mingit korralikku tabelit selles osas mis on W10 Pro eelised Core versiooni ees?
Peast eeldan, et BitLocker, Hyper-V jms enterprise featuurid?

EDIT: Lisaks tundub, et build 10125 ja 10130-ga on local account tegemine jälle normaalselt võimaldatud. 10122-s oli siis ilmselt bug, kus "skip" valik puudus MS Accounti pakkumise juures installi käigus.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 01.06.2015 11:12:56 vasta tsitaadiga

Kui MS kodukalt iso tirida ja see peal on, siis mis sellest lõppversiooni saabudes saab? Uueneb ka automaatselt ja kõik ok? Või kui on pira w8.1 mis aga on aktiveeritud, siis mis sellest saab?
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 01.06.2015 11:19:49 vasta tsitaadiga

olafsand, pira versioon jääb piraks. Upgradimist ei takista. Ning oma insider branchi saad vahetada consumer branchi vastu - https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_10#Update_and_support_system
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 01.06.2015 11:35:01 vasta tsitaadiga

d3t, tänud! Ega ei oska öelda, et kui tihti hetkel seda kümmet uuendatakse. Küsin seetõttu, et 10130 on vist liialt vigane ja tõenäosus, et arvuti üldse pilti ette ei võta, on päris suur jah?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 01.06.2015 11:38:17 vasta tsitaadiga

olafsand, Insider branch (Fast ring) paistab viimasel ajal saavat vaat, et pea iga nädal uue buildi. Slow ring vist saab kord kuus või kord kahe kuu jooksul.
tagasi üles
Forss
HV kasutaja
Forss

sõnum 01.06.2015 11:44:01 vasta tsitaadiga

Nüüd asi ametlik
29. juuli tuleb Windows 10 välja

http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/06/01/hello-world-windows-10-available-on-july-29/

Link
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 01.06.2015 12:47:01 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
olafsand, pira versioon jääb piraks. Upgradimist ei takista. Ning oma insider branchi saad vahetada consumer branchi vastu - https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_10#Update_and_support_system

Ära jaga poolikuid tõdesid ja edaspidi kasuta allikaid kus kogu tõde kirjas on... icon_cool.gif beer_yum.gif

Lp. "Piraat-Win"-omanikud saavad uuendamisega kaasa ka päris korraliku "Piinapingi".... icon_wink.gif
Loe ja imesta mida huvitavat siis juhtuma hakkab:

Pirated Windows 10 Will Display Watermarks on Desktop, but What Else?
http://news.softpedia.com/news/Pirated-Windows-10-Will-Display-Watermarks-on-Desktop-But-What-Else-481454.shtml
-----------------------

jnt: Sinu küsimus: "Kuidas W10 driver'eid sööb? lendavad samad peale, mis 8.1'legi? (nagu W7 sõi enamuses Vista drivereid ka)"

Vastus üsna ühene, et võta ja kontrolli reaalselt üle, muidu võib sind nii mõnigi "ebameeldiv" üllatus ees oodata.
Kümnete erinevate firmade erinevate "raudadega" testmistel on kenasti näha, et kõige rohkem vastukarva käivad on siis AMD-videodraiverid ja nende hulgast veel eriti need mis on tootjate-modifikatsioond.

Näitena kasvõi Delli modifitseeritud AMD-videodraiverid ja millega siis pärast installi "Must Pilt" ees on ja muud ei midagi.
Korra nägin ka sellist versiooni kus oli "Must Pilt" ja sellel liikuv hiire kursor, kogu lugu.
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 01.06.2015 13:05:49 vasta tsitaadiga

tahanteada, selge, aga kas põhimõtteliselt võiks W10 süüa W8.1 drivereid? Et driverite enda süsteem nende kahe win'i vahel pole muutunud? See, et keegi oma driveri pakki paneb jäigad piirangud sisse, sellega ma olen mõttes juba arvestanud.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 01.06.2015 13:13:54 vasta tsitaadiga

tahanteada kirjutas:
d3t kirjutas:

Ära jaga poolikuid tõdesid ja edaspidi kasuta allikaid kus kogu tõde kirjas on... icon_cool.gif beer_yum.gif

Lp. "Piraat-Win"-omanikud saavad uuendamisega kaasa ka päris korraliku "Piinapingi".... icon_wink.gif
Loe ja imesta mida huvitavat siis juhtuma hakkab:

Pirated Windows 10 Will Display Watermarks on Desktop, but What Else?
http://news.softpedia.com/news/Pirated-Windows-10-Will-Display-Watermarks-on-Desktop-But-What-Else-481454.shtml
-----------------------

Kui sa viitsiksid sellesse teksti natuke süveneda, siis saaksid aru, et tegemist on puhtalt spekulatsioonidega.
tagasi üles
derdewyl
HV vaatleja

sõnum 01.06.2015 13:40:18 vasta tsitaadiga

jnt kirjutas:
Windows 7'ga tuli täna kella kõrvale Windows 10 ikoon ja räägitakse, et kui valmis saab, saab tasuta upgrade'i. Tore. icon_razz.gif

Dell OEM Windows 7 Home Premium 64-bit just update tehtud, pole veel tekkinud sellist ikooni.
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 01.06.2015 14:14:51 vasta tsitaadiga

Huvitav jah mis uuendusega see kaasa tuleb? Mul on üks legaane win 8.1 võti sahtlis ja kas ma pean nüüd win 8.1 peale panema? Rida uuendusi alla laadima ja alles siis saan selle ikooni kella juurde?
tagasi üles
Forss
HV kasutaja
Forss

sõnum 01.06.2015 15:17:34 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:
Huvitav jah mis uuendusega see kaasa tuleb? Mul on üks legaane win 8.1 võti sahtlis ja kas ma pean nüüd win 8.1 peale panema? Rida uuendusi alla laadima ja alles siis saan selle ikooni kella juurde?

Küll tulevad ka ISOd välja ja saad niisama clean installi teha oma 8.1 võtmega.
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 01.06.2015 16:12:17 vasta tsitaadiga

tahanteada, piinapink tundub suht olevat rohkem mugava tugitoolina mulle. Väike vesimärk et sul pole ehtne windows peal selle eest, et sa ei pea mingit viirusega bootloaderit panema oma arvutile selleks et windowsi aktiveerida. Lisaks on see suht spekulatsioon.

Forss, kust see info pärineb? Sa oma 8.1 võtmega küll midagi installida ei saa.

Forss
HV kasutaja
Forss

sõnum 01.06.2015 16:22:02 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:

Forss, kust see info pärineb? Sa oma 8.1 võtmega küll midagi installida ei saa.

Tõenäoliselt töötab samamoodi kui Windows 8 litsentsiga puhta 8.1 peale installimine.
Endal oli 8 litsents biosis, aga 8.1 isoga installisin ja pidin ainult telefoniteel aktiveerima.

Väga kahtlen, et MS tahab asja väga keeruliseks ajada.
Kuigi jah enne ametikku infot võib spekuleerida palju tahes icon_lol.gif
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 01.06.2015 17:43:45 vasta tsitaadiga

Mis see on siis tasuta "tasuta" või tasuta "hiljem küsime millegi eest raha"?
Endal kh ikoon seisab.

WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 01.06.2015 17:49:42 vasta tsitaadiga

Tasuta kui uuendada esimese aasta jooksul, ei ole keeruline arusaada.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 01.06.2015 18:00:16 vasta tsitaadiga

pois11 kirjutas:

https://support.microsoft.com/en-us/kb/3035583
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 01.06.2015 18:38:15 vasta tsitaadiga

Kuidas ma sellest jamast lahti saan. Kuradima mõlakas ilutseb all paremas nurgas ja kusaltki ei saa disable panna.
Tahan ma jee mingit W10t omale praegu. Lisaks mis kuradima asjaga ta alla tuli, et niimoodi nüüd ootab, et ma hakkaks alla sikutama seda. Pole midagi viimasel ajal installinud ja update teinud icon_evil.gif

krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 01.06.2015 18:50:56 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
Kuidas ma sellest jamast lahti saan. Kuradima mõlakas ilutseb all paremas nurgas ja kusaltki ei saa disable panna.
Tahan ma jee mingit W10t omale praegu. Lisaks mis kuradima asjaga ta alla tuli, et niimoodi nüüd ootab, et ma hakkaks alla sikutama seda. Pole midagi viimasel ajal installinud ja update teinud icon_evil.gif

Pead XP peale minema.
tagasi üles
Forss
HV kasutaja
Forss

sõnum 01.06.2015 18:59:24 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:

Minul kadus ise paari tunni pärast ära.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 01.06.2015 20:14:42 vasta tsitaadiga

kb3035583.
parasjagu tüütu.

pluto
HV kasutaja

sõnum 01.06.2015 20:34:50 vasta tsitaadiga

10130 on siis esimene, mis totaalselt kalab mul. Lauaarvuti läheb repair mode tsüklisse ning mitte midagi enam ei aidanud, chkdsk ega miski muu, mida googeldades leidsin vasturohuks. Läks plaadilt uuesti 10122 peale, ootan järgmist buildi enne uuendamist Andmed sain SSd-lt kätte, kaduma miskit ei läinud..
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 01.06.2015 21:05:10 vasta tsitaadiga

Notificationi ikooni saab ära peita nagu teisigi ikoone kella juurest.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 10 üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 553, 554, 555  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.