|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Ollaz
HV veteran

|
31.05.2015 11:31:16
|
|
|
| presta kirjutas: |
| Eile tuli moblale sms - "interneti kasutus hakkab jõudma mõistliku kasutuse piirini...", et olin viimasel nädalal hoolega ühte tv-seriaali striiminud, arvasin ehk olen tõesti liiale läinud. Sisenesin siis üle tüki aja iseteenindusse ja nägin sellist pilti? |
| Elisa kirjutas: |
| Kui klient häirib oma tegevusega teisi selles piirkonnas mobiilset internetti kasutavaid kliente pidevate ja suuremahuliste andmesessioonidega võib Elisa võrgu koormatuse vähendamiseks piirata kuni kliendi andmesideühenduse maksimumkiirust kiirusteni 200kbit/s allalaadimisel ja 50kbit/s üleslaadimisel kuni kumulatiivne kasutusmaht viimase 30 päeva jooksul langeb 10GBni. |
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
31.05.2015 11:50:06
|
|
|
| Ollaz kirjutas: |
| presta kirjutas: |
| Eile tuli moblale sms - "interneti kasutus hakkab jõudma mõistliku kasutuse piirini...", et olin viimasel nädalal hoolega ühte tv-seriaali striiminud, arvasin ehk olen tõesti liiale läinud. Sisenesin siis üle tüki aja iseteenindusse ja nägin sellist pilti? |
| Elisa kirjutas: |
| Kui klient häirib oma tegevusega teisi selles piirkonnas mobiilset internetti kasutavaid kliente pidevate ja suuremahuliste andmesessioonidega võib Elisa võrgu koormatuse vähendamiseks piirata kuni kliendi andmesideühenduse maksimumkiirust kiirusteni 200kbit/s allalaadimisel ja 50kbit/s üleslaadimisel kuni kumulatiivne kasutusmaht viimase 30 päeva jooksul langeb 10GBni. |
|
See on ju iba. Sain ise ka 35GB juures eile selle SMS´i Elisalt. Üks kalenderpäev veel minna selle viimase 15GB´ga ja juba ähvardatakse.
Midagi erilist pole viimase 6 päevaga teinud.
| tsitaat: |
Received: 3.45 GB
Sent: 1.08 GB
Duration: 161:52:06 |
_________________ Kamehameha in your face! |
|
| Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
111 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
31.05.2015 12:09:08
|
|
|
Imelik. Mul Nutikalt piiramatu 11 ja kui ma mäletan õigesti, siis see ongi piiramatu olnud ja pole kunagi mingit teavet tulnud jne.
Olen seda juba poolteist aastat kasutanud ning mõne kuu olen pannud kindlasti sinna 100GB ja peale.
Imestasin, et kust te neid tabeleid vaatate ja otsisin iseteeninduest üles. Ja ossa, kirjas pikk ilust tekst mõistlikust kasutamisest ja piiriks 50GB.
Mis ajast selline asi sinna poogitud on? Võin julgelt väita, et 3 kuud tagasi, kuid sai julmemalt neti kasutada, siis seda asja küll ei rakendatud.
Nüüd viimased kaks kuud pole väga aega olnud netis käia ja majandada. Hetkel kasutus 28GB.
Tuleb homme sammud ette võta ja varem telefoni järelmaks ära lõpetada. Nii kui tulevad mingit mõistliku kasutamise jama ajama (mida mu pakettil algselt pole olnud), siis EMTlt pakkumist küsima.
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
| Kommentaarid: 173 loe/lisa |
   |
3 :: |
142 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
31.05.2015 13:08:46
|
|
|
| kjaups kirjutas: |
Tuleb homme sammud ette võta ja varem telefoni järelmaks ära lõpetada. Nii kui tulevad mingit mõistliku kasutamise jama ajama (mida mu pakettil algselt pole olnud), siis EMTlt pakkumist küsima. |
Ülla-ülla, aga sa ei saa seda teha. Elisa ei praktiseeri mingit varasemat lõpetamist ja kliendi sunnimaisus on paigas järelmaksuperioodi pikkusega.
Tean, kuna mõtlesin veel jaanuaris järelmaksuga telefoni osta. Ostsin hoopis kohe välja.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
1 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
31.05.2015 13:43:48
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
Tuleb homme sammud ette võta ja varem telefoni järelmaks ära lõpetada. Nii kui tulevad mingit mõistliku kasutamise jama ajama (mida mu pakettil algselt pole olnud), siis EMTlt pakkumist küsima. |
Ülla-ülla, aga sa ei saa seda teha. Elisa ei praktiseeri mingit varasemat lõpetamist ja kliendi sunnimaisus on paigas järelmaksuperioodi pikkusega.
Tean, kuna mõtlesin veel jaanuaris järelmaksuga telefoni osta. Ostsin hoopis kohe välja. |
Elisal oli viimati kolm hinda. Soodushind 24 kuud kohustusega liituja olla, soodushind kliendile ja tavahind.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
31.05.2015 14:11:50
|
|
|
Jah. Kuid järelmaks on hoopis teine asi, mitte hinna tüüp ei määra siin asjade kulgu.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
31.05.2015 16:24:52
|
|
|
Tean, kuna mõtlesin veel jaanuaris järelmaksuga telefoni osta. Ostsin hoopis kohe välja. |
Imelik, naine sai küll varem ära lõpetada
|
   |
142 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
31.05.2015 16:57:30
|
|
|
Ilmselt sõltub, mis juttu mingi müügimees parajasti räägib. Mulle öeldi, et ei mingeid variatsioone järelmaksu puhul, suurem sissemakse, makseaja lühendamine ja lisaks veel kaasnes kliendihinnaga ostmisele kliendiks olemise kohustus terve makseaja pikkuse perioodiks. See on see nn. praktiliselt ilma intressikuluta järelmaks.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
01.06.2015 14:44:56
|
|
|
Praegu üritatakse kliente saada nii, et pakutakse liitumisel hea hinnaga telefoni, aga ainuke klausel on selle juures see, et peab olema klient 2a ja miinimum pakett näiteks 10EUR kuus.
See tähendab, et säästad ca 30 EUR telefoni hinnast, aga oled sunnitud olema 2 aastat klient ja maksma teenuse eest täishinda...
Saad küll ära lõpetada, aga trahv oli vist 70EUR. Iseasi muidugi, et kas tarbitav teenus ja selle eest välja käidev hind on võrdsed. Varem olid 50 GB'sed paketid Elisa puhul "standard", nüüd püüa leida 10EUR eest paketti, kus on üle 10GB mahtu. Lihtsalt pole olemas -.-
Lisaks röövitakse raha "telli mahtu juurde" SMSidega. Elisal selline võimalus puudub, siiski aga pakutakse "kõvemaid" ja soolasemaid pakette.
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
01.06.2015 15:45:39
|
|
|
| Lord Ami kirjutas: |
| Varem olid 50 GB'sed paketid Elisa puhul "standard", nüüd püüa leida 10EUR eest paketti, kus on üle 10GB mahtu... |
Tegelikult 10 EURi eest on neil nüüd pakett kus 1 (üks) GB
Geniaalseks argumendiks on see et 4G ju nüüd ja palju kiirem
|
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
01.06.2015 15:56:08
|
|
|
globostrat, mulle rõhutati ka seda kiiruse pointi hirmsasti.
Aga hei, 6€ saab ju juba 300mega internetti.
Suur number ja ülivõrdes liide seal taga, see peab hea asi olema
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
03.06.2015 15:08:23
|
|
|
| Kas elisa 4g praegu maas jõgevamaal või mul 4g huawei ruuter e5172 jebib? 3G võrgus praegu saab ainult olla, 4G ei ühenda ära.
|
|
| Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
03.06.2015 17:32:17
|
|
|
Võiks siis kõik kliendid 4G peale viia, säilitades mahu. Selle 3€ olen nõus isegi juurde maksma, aga antud juhul ainult äriklientide MINT'iga tegu
|
|
| Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
03.06.2015 19:03:34
|
|
|
See väide pole ju täpne. Puudutab äriklienti ikka.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
webromps
HV kasutaja
|
11.06.2015 23:24:59
|
|
|
Kas Elisast on olemas oleval kliendil ka võimalik mingi "okei" pakkumine saada või peab "operaatorit vahetama" hakkama? kellelgi kogemusi?
Nimelt plaan on välja vahetada oma 3 aastat vana "nuti" telefon (SE Arc S) ning ilmselt on mõistlik interneti pakett mind Mild(2mbit) välja vahetada.
Väike Mobiil-ID plaan ka olemas, kui nüüd Elisa oma SIM-id kätte saab.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
12.06.2015 21:34:00
|
|
|
Minu kogemus oli vahetada ja ei ole siiani kahetsenud
3 nr kahel on 4G ühendus palju tasuta minuteid ja SMSe ja arved jäävad 30.- kanti
|
|
| Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
12.06.2015 22:39:48
|
|
|
No endal on 11€; 14€; 12€ olnud viimased arved. 5 kasutajat, kellel kuhjaga kõneminuteid ja kaks nutipaketti.
Kas kellelgi veelgi soodsam? Mul endal eraldi EMT moblanett, sest Elisa ei teinud normaalset pakkumist. No jäid rahast ilma.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.06.2015 23:25:17
|
|
|
| ot: |
EMT
2 numbrit, ennem oli 4+4€ ma pakkusin, et tõmmake sealt 80% minuteid maha ja veel odavamaks, aga enam ei saanud, tehti vaid hinda odavamaks aastaks (eks aasta pärast uuesti küsin siis)
nüüd
2+2€
800+800min
100+100sms
nett ainult mul , see eraldi |
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Indrekus
HV vaatleja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
15.06.2015 00:32:06
|
|
|
uued mobiil-id simmid tulevad see aasta ikka ?
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
15.06.2015 10:42:01
|
|
|
aga miks peaks? Kellel neid vaja on. Ilmselt mitte kellelgi.
Kel aga tõesti on seda teenust vaja see, on juba võtnud mujalt lepingu.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wtfp
HV kasutaja

|
17.06.2015 22:31:53
|
|
|
ufo56, väidetavalt kohapeal olemas ja pidid testima.. ning klientidele lubati u jaanipäevaks
_________________ wtf#21 |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
UnknowFunk
Kreisi kasutaja

|
21.06.2015 22:34:03
|
|
|
Elisa kvaliteet on ikka jubedalt langenud minujaoks, nett enamasti edge peal ja levi ka pole...
_________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
UnknowFunk
Kreisi kasutaja

|
21.06.2015 22:38:12
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
| UnknowFunk, kuidas sul 4G? Viimasel ajal teatavasti pannakse rõhku 4G-le. |
Momendil Iphone 5 - ehk tiksun ikka 3g peal. Alles eelmine nädal sain kodus või tööl rahulik youtubest või twitchist videosi vaadata, nüüd ei lae enam facebooki sõnumeidki ära.
|
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
21.06.2015 23:03:08
|
|
|
aga miks peaks? Kellel neid vaja on. Ilmselt mitte kellelgi.
Kel aga tõesti on seda teenust vaja see, on juba võtnud mujalt lepingu. |
Mul on piisavalt hea pakett et mitte seda muuta
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
est4ever
HV veteran

|
21.06.2015 23:49:27
|
|
|
| UnknowFunk, Ise sama asja täheldanud viimasel ajal.. galaxy s4 ja kasutan paketti nutikalt piiramatu 9, millega varem sain puha asjad aetud, aga nüüdüha sitemaks läheb.. levi probleemidest võiks lõputult rääkida ning juba kontrollitud, et asi ei ole telefonis, mitmega proovitud ja need kohad, kus käin ja olen, on teenus läinud kehvemaks
|
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
UnknowFunk
Kreisi kasutaja

|
22.06.2015 01:04:51
|
|
|
| est4ever kirjutas: |
| UnknowFunk, Ise sama asja täheldanud viimasel ajal.. galaxy s4 ja kasutan paketti nutikalt piiramatu 9, millega varem sain puha asjad aetud, aga nüüdüha sitemaks läheb.. levi probleemidest võiks lõputult rääkida ning juba kontrollitud, et asi ei ole telefonis, mitmega proovitud ja need kohad, kus käin ja olen, on teenus läinud kehvemaks |
Endal piiramatu 11 ja sama keiss ka jep.
|
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
H_K
Aeg Maha 2n

|
22.06.2015 10:08:55
|
|
|
| UnknowFunk kirjutas: |
| Elisa kvaliteet on ikka jubedalt langenud minujaoks, nett enamasti edge peal ja levi ka pole... |
Kogen ka ise sarnast asja, kui varemalt enne 4G hullust, võtsin telefoni Elisa interneti just varuvariandina, kui koduse mobiilse internetiga teise operaatori võrgus mingi tõrge on, ei jää päris "pimedasse". Ja sain ilusti hakkama, ja olin omast arust maru tark, et telefonis elisa varu interneti võtsin ja sedasi toimetasin. Nüüd see varuvariant enam ei toimi, samamoodi on enamuses edge peal, siganaali tugevus põhjas või on see H+ ja signaalitugevus keskmine - vahet pole internet lihtsalt ei liigu, samas kui veel aasta tagasi kannatas sedasama netti samas toas telefonist edasi jagada.
Tundub, et Elisa ja teiste operaatorite poolt on see teadlik tegevus, tundub nagu 3G andmesidevõrgu internetitoru oleks rämedalt koomale tõmmatud. Muidugi Elisa müügimehed-naised helistavad iga paari kuu takka, ja tutvustavad 4G võimalusi, seni olen tagasi lükanud, et neil need 4G paketid kõik mahupõhised ja praeguse 3G paketiga saan sama raha eest enam internetti - paraku täna ainult teoreetiliselt, ja raisd sunnivad ikkagi 4G peale üle minema
|
|
| Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
22.06.2015 19:49:30
|
|
|
Vaadake aega ka. Igasuvine teema on ju kõigil opekatel 3g koormus. Pensinäärid on suvilates oma vanemate 3g pulkadega ja inimesed liiguvad aina rohkem nutuseadmetega ringi. Seda on väga hästi näha kuidas olenevalt aastaajast mobiilne nett kõigub kui elad ise sellises suvilarajoonis või rannarajoonis. Nt. Vääna-jõesuus oli 3g nett testud asukohas väga ok aga viimasel ajal aeglasem (mitte elisa). Eelmine aasta oli täpselt sama teema. Samas 4g on oko (kiirust igapäev ei testi, mul peaasi et video ja pilt jookseb ja vajadusel uploodib).
Kindlasti määrab oma ka igasugu seadmete buum. Nt enda tutvusringkonnas on viimase aasta jooksul vähemalt 5in (vanemat) nutitelefoni kasutama hakanudkes varem ei kasutanud...
Eelmine aasta sai 2 nädalaga Eestile tiir peale tehtud ja 4 päeva Läti rannikualal seigeldud. Eestis oli 4g/3g enamasti igal pool olemas ja otseselt hätta kuskil ei jäänd - pildid likusid fesarisse jne. Krt Läti rannikualal oli pidevalt helistamisega probleeme...(sai proovitud erinevaid võrke). Niiet Eestis elame ikka suht ideaalses levialas..
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
22.06.2015 21:14:02
|
|
|
RustyZ, teed nalja praegu või räägid omast kogemusest?
Paldiskis sain interneti nautida viimasti vist eelmine aasta Keilas olles pole internetist haisugi
3G my ass
|
   |
142 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
22.06.2015 22:30:13
|
|
|
RustyZ, teed nalja praegu või räägid omast kogemusest?
Paldiskis sain interneti nautida viimasti vist eelmine aasta Keilas olles pole internetist haisugi
3G my ass  |
Ma 3g kohapealt ei tea väga rääkida, kasutan ca aasta 4g telefoni juba aga 3g netipulga ja vääna kogemus on küll jah. Eks kindlasti on kohti kus neti kvali on halvemaks läind aga see ongi kasutajate rohkuse tõttu mitte sellepärast et keegi kraane kinni keerab...
Edit: käisin eile paldiskis ja seal tuletornis. Ei jäänd hätta. Isegi tuletornis üleval oli tsitõõre gee. Aga noh kui püsielanik olla eks ikka leiab ju auke...
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
24.06.2015 11:18:17
|
|
|
| RustyZ kirjutas: |
| Edit: käisin eile paldiskis ja seal tuletornis. Ei jäänd hätta. Isegi tuletornis üleval oli tsitõõre gee. Aga noh kui püsielanik olla eks ikka leiab ju auke... |
Ma ei rääkinud sealsest 4Gst!
LOE: Jutt oli 3G-st, mille nad viimase aastaga on pea olematuks interneti suutlikuselt teinud
Nagu kunagi EMTst öeldi, kui kaevati, et 3G viletsaks muutunud. "Võtke 4G ja ärge vinguge".
|
   |
142 |
|
| tagasi üles |
|
 |
est4ever
HV veteran

|
24.06.2015 13:03:44
|
|
|
| võtaks 4g, aga 4g võrgus ei saa ju kõnesi teha. Mis kasu mul kodus sellest 4g'st on kui levi sellega põhjas (mida ta kindlasti minu elamises ei oleks, sest elan parajas pommivarjendis), aga nii kui tuleb kõne, hakkab ta end madalamatesse võrkudesse ümber lülitama, esimese hooga ilmselt 3g'sse, mille signaali saab olematu tugevusega kätte ja kõne hakib või katkeb.. kui kunagi hakkab saama 4g võrgus kõnesi teha, siis võib asja peale mõelda, aga vaevalt seda niipea kui üldse tuleb
|
|
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.06.2015 13:13:57
|
|
|
| Edit: käisin eile paldiskis ja seal tuletornis. Ei jäänd hätta. Isegi tuletornis üleval oli tsitõõre gee. Aga noh kui püsielanik olla eks ikka leiab ju auke... |
LOE: Jutt oli 3G-st, mille nad viimase aastaga on pea olematuks interneti suutlikuselt teinud
Nagu kunagi EMTst öeldi, kui kaevati, et 3G viletsaks muutunud. "Võtke 4G ja ärge vinguge". |
Ole nutikas ja kasuta fikseeritud sagedust 2100MHz-i,, mitte sagedust 900MHz-i, see on silmini umbes kõigil ISP-del.
1. Telefoniga on kõige lihtsam lahendus siis 2100MHz-i nii tugeva signaaliga lisaantenn, et 900MHz-i signaal jääb oluliselt nõrgemaks. Siis istub telefon sagedusel 2100MHz-i ja ei viska ennast ringi sagedusele 900MHz-i.
2. Ja sama kehtub ka 3,5G ruuteriga - sisemine "universaalne, kõikide sageduste antenn" välja visata ja selle asendamine siis ainult 2100MHz-i antenniga.
3. USB-modemiga on võimalik "mängimine", et otsid üles toa kus 2100MHz-i signaal on tugevam ja paigaldad USB-modemi sinna tuppa tööle. Samamoodi saab ka telefoni ja ruuterit paigutada sellisesse kohta kus 2100MHz-i signaal on tugevam kui 900MHz-i.
4. Ja signaalitugevus peab olema kindlasti parem kui -65dB, igasugu kehvemate signaalide korral, näiteks a la -100dB pole mingit kvaliteeti ega kiirust enam olemas.
Pildinäide kah kuidas USB-modemiga on oluliselt tugevam signaal kätte saadud.
Tegemist siis 500W-se halogeenlambi korpusega, USB-modem on selle sees ja saab ikka väga täpselt saatja peale suunata.
Ja üks hea omadus veel, töötab ka lisajahutusena samas, USB-modem on kenasti jahedam.
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
24.06.2015 14:00:26
|
|
|
tahanteada, ausalt, ma ei viitsinud peale "kasuta fikseeritud sagedust 2100MHz-i" edasi lugeda.
Kui soovid teada, miks?, siis põhjus väga lihtne:
Mitu enim kasutatavat telefoni sellist asja sulle võimaldavad? Või mis telefonid tavakasutajatel sellist asja võimaldavad?
Lähen löön oma Sony Z1e pilbasteks ja kukun antenne külge tinutama. Järgmiseks võtan autoaku ja tassin seda seljakottis, juhul kui mobiili aku peaks tühjaks saama, siis hea 12V läbi lasta ja ongi jälle lahedam olukord
|
   |
142 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
24.06.2015 16:36:16
|
|
|
Nagu kunagi EMTst öeldi, kui kaevati, et 3G viletsaks muutunud. "Võtke 4G ja ärge vinguge". |
Loe mu juttu ka - ma ütlesin et keegi pole seda suutlikust halvemaks teinud vaid kui sama masti all on rohkem kasutajaid kui varem siiis nii on.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
24.06.2015 17:04:04
|
|
|
Mitu enim kasutatavat telefoni sellist asja sulle võimaldavad? Või mis telefonid tavakasutajatel sellist asja võimaldavad?
|
Minu teada kõik androidid võimaldavad hidden menu kaudu sageduse valimist.
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.06.2015 17:41:16
|
|
|
Kas elisal nüüd õige 4G või see võlts, millest siin varem räägiti......2x3,5G vms
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
24.06.2015 17:52:28
|
|
|
| ufo56 kirjutas: |
|
Minu teada kõik androidid võimaldavad hidden menu kaudu sageduse valimist. |
Tavakasutajatel?
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
est4ever
HV veteran

|
24.06.2015 18:03:56
|
|
|
| Krt see selline poolkõva teema.. Kui ma olen ostnud paar aastat tagasi korraliku nutitelefoni ja hea paketi võtnud, miks siis pean nüüd hakkama mäkaiverit mängima ja mingeid imenippe tegema, et asi, mille eest maksan ja mis peaks toimima, toimiks. Kuidagi mõistusevastane tundub minu jaoks vähemalt... saan aru kui arvutite maailmas tuleb iga poole aasta tagant mõni pudin juurde panna või välja vahetada või klockida ja vägevamaid jahutusi panna, et asi töötaks (kuigi samas töötab, aga tahetakse, et töötaks veel paremini), jutt käib ju nii elementaarsest asjast antud juhul... ma ei peaks oskamagi üldse mingeid salamenüüsi või asju aretada, ma elan kesklinnas, mitte läti piiri ääres maa all ja kuulen igapäevaselt reklaame "ilusaim leviala" jne jne.. asi peaks lihtsalt töötama kui ma ei ole millegi arvelt kokku hoidnud paketti või telefoni valides. Langust näitab ka see, et enam ei saa õue minnes hoovipealgi eriti 3g-d kätte.. varem oli see jama vaid toas
|
|
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
25.06.2015 12:16:44
|
|
|
|
Minu teada kõik androidid võimaldavad hidden menu kaudu sageduse valimist. |
Tavakasutajatel? |
Jah mingi kood oli millega sai mingisugusesse menüü alla dial padil valides.
| jeesus188 kirjutas: |
| Kas elisal nüüd õige 4G või see võlts, millest siin varem räägiti......2x3,5G vms |
Koguaeg õige olnud
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
25.06.2015 12:24:30
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
| Kas elisal nüüd õige 4G või see võlts, millest siin varem räägiti......2x3,5G vms |
Koguaeg õige olnud |
Käisin just sillamäel ja narva-jõesuus. Oma levikaardil väidavad et levib 4G ja väga hea levi, tegelikult on see võlts 4g ehk 2x3,5g vms. ja täiesti ülekoormatud, 1-2mbit ja ping vahepeal sadades.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
26.06.2015 09:45:33
|
|
|
Elisa on ikka hämmastav ettevõte. Oli üks vana 3G Mint Medium pakett vanavanematel kasutusel. Elisa aga andis ühel arvel väikse teatena teada, et "klientide soovidele vastu tulles võetakse kasutusele 4G paketid" ja loomulikult määriti pooljõuga ka neile see pakett peale. Kõik pidi ideaalne olema, kiirus parem, levi parem, muru rohelisem ja taevas sinisem. Reaalsus on aga see, et 2x kallimast paketist pole tolku, sest netipulk on ju vana... Käisime eile siis Elisa esinduses kus meid ilusasti ühte pimedasse kohta saadeti ning soovitati ise netipulk juurde osta. Ja lõppkokkuvõttes pidimegi uue netipulga ostma, et ülihäid, jõuga pealemääritud 4G kiirusi nautida.
Ja et asi eriti tore oleks, siis kohapeal sai küsitud, et kas SIM-kaart tuleb ka ära vahetada. See vene tädike ütles, et ei, meie vana SIM-kaart toetab ka 4G võrku. S*ttagi... jälle vaja tagasi minna.
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
puna
HV Guru

|
26.06.2015 09:54:27
|
|
|
| Kes selles väga süüdi on siis, et vabatahtlikult selle 4G paketi võtsite?
|
|
| Kommentaarid: 361 loe/lisa |
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
26.06.2015 09:59:31
|
|
|
| puna kirjutas: |
| Kes selles väga süüdi on siis, et vabatahtlikult selle 4G paketi võtsite? |
Arvel väike tekst on vabatahtlik võtmine? Lepingu muutmisest võiks muudmoodi teada anda kui ainult ühe lausega. Jah, meie viga, et arvel igat teksti läbi ei lugenud, aga kas selline pool-varjatud tegutsemine on üldse eetiline? Eriti kui sobivad seadmed pead ikka ise juurde sebima.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Janar!
Kreisi kasutaja
|
26.06.2015 10:05:49
|
|
|
| Töökaaslasel oli just sarnane mure et tahvli pakett muudeti 4G peale, kuigi tahvel vana ja ei toeta seda.Loomuikult kaasnes sellega hinnatõus.Saatsid kirja arupärimisega ja pisut vaidlemist telefoni teel ja sai vana paketi tagasi.Nii et tasub jaurata ja selle kohta võiks isegi meediale vihje saata, kuna on tegu absurdse tegevusega.
|
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|