mida see sweetfx conf tähendab ja kuidas seda aplitseeritakse?
1) Lähed http://reshade.me/ ning sikutad Reshade + SweetFX 2 paketi
2) Pakid selle lahti mängu kausta, kus on .exe fail ehk Witcheri puhul oleks see minu masina näitel GOG Games\The Witcher 3 Wild Hunt\bin\x64
3) Peale lahtipakkimist on sul seal terve posu uusi faile ning uus kaust nimega SweetFX, ava see
4) Kaustas leiad faili nimega SweetFX_Settings.txt, asenda selle sisu täielikult sinule meeldiva konfi sätetega, salvesta fail ning käivita mäng ja sinu soovitud sätetega SweetFX ongi nüüd aktiveeritud.
Kas kuju terve; kui hullu "värvitööna" Geralt'i nägu on? _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Ausalt öeldes jäi ikkagi veidi arusaamatuks.. kas saab siis lihtsalt peale joosta ja see vaim maha lüüa ning siis quest ära täita või ikkagi peab tegema kõik niiviisi?
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Pole isegi kuud veel möödas. ~2 nädala pärast raudselt ~19.99
mingi "veider" key'dega kauplev leht. Enamus uusi ja just tulnud mänge on pool muidu võrreldes reaalsete ja teiste korralike online key poodidega. Mortal combat X on näiteks eriti kahtlaselt odav. Seda lehte kui mingit "näitajat" küll ei võtaks. Isegi uus batman on seal kohe kohe odav müügis isegi siis kui mäng veel väljas ei olegi. Vast kauplevad nVidia soodus key'dega _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Müük ei vastanud eeldatule. Sealt soodustus. 22-ga saab ka.
Allikas?
Batman'i mängi müük ei vasta ka eeldule, et odavam seal lehel ainult? _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Müük ei vastanud eeldatule. Sealt soodustus. 22-ga saab ka.
Need soodushinnad pole vähimalgi moel seotud müügiga ning pealegi W3 on müünud vast rohkem, kui enamik mänge lähiajaloos.
Hinnad on odavad, kuna turg on täis Nvidia kaartidega kaasa tulnud koode. Ilmselgelt mitte iga inimene ei taha W3'e mängida ning nii mõnigi ostab SLI lahenduse mille tõttu pole kahe mänguga samuti midagi peale hakata. Sama kehtib ka uue Batmaniga.
Niivõinaa on "Marketplace" stiili mängupoed aastaid mänge juba pre-order hetkest sageli -50% hinnaga müünud. Pagan teab kust nad neid võtmeid leiutavad, kuid ise pole veel jamade otsa sattunud.
Enda parim ost oli siiani Kinguinist -70% GalCiv III eest kui see veel early access oli. Founders edition maksid StarDock kodukal $100, Kinguinist sain $30 eest ja kõik töötas nagu peab.
Muuseas, kas ainult mulle tundub või on laadimisajad lühemad kui klõbistada laadimise ajal tühikut või hiire paremat nuppu?
SSD-ga üldiselt laadimisajad pole niigi eriti pikad.
Levelxer, laadimisajad lühemad ei ole. saad varem mängu lihtsalt, muidu oleks seal mõningane viide. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Huvitav, ilma nuppe klõbistamata laadib mängu ligi 50 sek, klõbistades ~10 sek.
Laadisin alguses ilma taimerita ühe korra, siis alles järjest klõbistamata/klõbistades.
Häbi tunnistada aga ei oska potioneid juua Nt kuidas swallow manustamine käib? Witcher 2-s käis asi läbi meditation menüü, aga praegu saab seal aint elusid regeneerida. _________________ Sidevõrkude ja tehnilise infra arendus.
Kust mingeid level 30+ queste leiab ? _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.