Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 86, 87, 88  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
scarface
Kreisi kasutaja
scarface

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.05.2015 19:45:20 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
Tundub, et see viimane patch tegi pilti ikka tunduvalt ilusamaks. Kes ise vahet väga ei märka (ning üldjuhul ongi raske ise märgata), siis:

http://www.pcgames.de/The-Witcher-3-PC-237266/Videos/Video-Grafikvergleich-Patch-102-gegen-Patch-104-1160033/

Aga, aga vahepeal oli ju 1-03 kaa. Vast see juba tegi? icon_biggrin.gif ise jah vahet ei märganud küll. Ilmastik on ikka mega, 24h mänginud juba ja esimest korda nägin 3:30 hommikul äikesetormi thumbs_up.gif .
Nõme, et vaikselt hakkan side ja main questidest ette lvldama, ei saagi kõiki queste teha nii, et ise OP ei oleks.
Lvl 7 siis ja pappi ka 5000+ juba.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Levelxer
HV veteran
Levelxer

sõnum 26.05.2015 19:54:53 vasta tsitaadiga

Level 33 ja 43k raha icon_cool.gif
Ainult alguses oli rahaga kitsikus. White Orchard'is kulusid relvad ja armor mitu korda kiiremini kui hilisemates tsoonides, ei tea kas tahtlik mängudisain.
Kommentaarid: 125 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 114
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 27.05.2015 02:36:20 vasta tsitaadiga

Ka nüüd mõnda aega pelanud ja ikka täiesti ahhetama võtab pidevalt.. uskumatult kaunis ja sisurohke mäng!

Link

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 27.05.2015 07:43:36 vasta tsitaadiga

Heh 1.06 patch võeti ära? Lampi avastasin, et 1.04 on tagasi jälle :S
madness
HV veteran
madness

sõnum 27.05.2015 08:18:02 vasta tsitaadiga

Millal see 1.06 veel oli?
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 27.05.2015 08:28:49 vasta tsitaadiga

kas mulle tundub või oli ennem kah sedasi aga peale pätsi hakkaks silma, et taimestiki kuvatav kaugus on peale pätsi viletsam. Tõstsin seaded endise mediumi pealt high peale aga mitte muhvigi ei muutunud.

tunduks, et sama käkk nagu witcher 2'el kus taimestiku vaate kaugus mingi pätsi peale pekki läks, rohi spawnis pidevalt ette icon_lol.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 27.05.2015 14:18:06 vasta tsitaadiga

Selle nädala DLCd väljas - leiab GOGis profiili alt nagu ikka.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Minttunator
HV kasutaja
Minttunator

sõnum 27.05.2015 21:57:41 vasta tsitaadiga

CE jõudis lõpuks kohale - päris suur kast on! icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Diesel157
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 27.05.2015 22:47:11 vasta tsitaadiga

Oeh, sain ka siis nüüd aega mäng tööle panna. Natuke harjumist vajab mehaanika, muidu OK. Map ons ikka vägev, ma ikka tavaliselt kolan kõik nurgatagused läbi jne. Väärt asi ikkagi.
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 140
tagasi üles
MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

sõnum 27.05.2015 23:04:39 vasta tsitaadiga

Ma nüüd ka mingi 30h mänginud, ning selle aja jooksul sisuliselt ainus asi mis käib pinda on selle tolguse hääl kes neid koomikseid loeb kui mäng laeb. Hea meelega vaataks lihtsalt staatilist pilti vms.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 27.05.2015 23:06:52 vasta tsitaadiga

MatchMaker kirjutas:
Ma nüüd ka mingi 30h mänginud, ning selle aja jooksul sisuliselt ainus asi mis käib pinda on selle tolguse hääl kes neid koomikseid loeb kui mäng laeb. Hea meelega vaataks lihtsalt staatilist pilti vms.

Disable .ini failis ära icon_smile.gif
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 27.05.2015 23:14:28 vasta tsitaadiga

Mängisin täna mitmeid tunde livestreamis ja noo ajuvaba mäng, ajuvaba icon_biggrin.gif kindel GOTY. Üks parimaid mänge mida vist eales mänginud olen. Suur avatud maailm, suurepärane story, gameplay top notch ja graafika uskumatult hea ning BOONUSEKS jookseb ülihästi pm põhjas graafikal.
Kaardid ka metsikult suured samas vaid kaks kaarti vist olid ülisuured ja teised pisemad kuid noo kuramus küll ikka kuidas avastamist on icon_biggrin.gif beer_yum.gif reedel teeb mingi pikema otseülekande twitchis vast icon_smile.gif

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 28.05.2015 07:29:19 vasta tsitaadiga

tsitaat:

ainus asi mis käib pinda on selle tolguse hääl kes neid koomikseid loeb kui mäng laeb

Dandelion
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 28.05.2015 07:38:53 vasta tsitaadiga

2. osas oli ka sama. algul mõtlesin, et mis jama see on, aga see tüüp ju põmst mis ta siis on laulik vms. tema töö ongi kirjutada üles igast sündmusi ja neid jutustada ja lauludesse panna, ilustatud kujul muidugi.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 28.05.2015 10:33:21 vasta tsitaadiga

Minu täiesti subjektiivse hinnagu kohaselt hetke parim SweetFX konf.

Link
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 28.05.2015 11:01:31 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Minu täiesti subjektiivse hinnagu kohaselt hetke parim SweetFX konf.

Link
. Eks proovin õhtul ära kuidas on. BF4 Sweetfx konfidega olen siga rahul. Loodetavasti teeb see mängu veelgi nauditavamaks.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 28.05.2015 13:55:06 vasta tsitaadiga

mida see sweetfx conf tähendab ja kuidas seda aplitseeritakse?
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
PeZ
HV veteran

sõnum 28.05.2015 21:26:07 vasta tsitaadiga

Puhata ja mängida esimene Witcherikas. 15 minutiga üks quest otsast lõpuni icon_smile.gif

Link
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 29.05.2015 00:55:00 vasta tsitaadiga

kas nende skillide valimisel on keegi mingi mõistliku pingerea ka paika pannud? et mida tasub võtta ja mida mitte niiväga, mida enne ja mida hiljem? hetkel vaadates on pilt ikka väga kirju, ja nagu ma aru saan siis nii mõnigi skill ei anna mulle vist midagi kui mängin raskema leveli peal, kus seda vitality automaatset regen'i ei toimu (nii mõni skill on seotud selle regeni kiiruse ja muude selliste asjadega)

kui kasulik asi see crossbow reaalselt on? ma mõtlen, et kas sellega annab ka arvestatavat damage't teha või pigem nagu sellie for show värk ikka. eraldi skill tree lausa selle jaoks aga mis sest arendada kui noolega erilist damage't kellelegi ei tee. ise pole veel kasutada saanud

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 29.05.2015 01:16:21 vasta tsitaadiga

Raskema lvliga just vitality ning stamina taastus ongi kasulikud. Rännates elud tulevad, lahingut haistab, siis adre pealt signe. Ammul mõtet ei näe jah, kuigi lendavata vastu stun efekt olemas, nooleblokk siiski esimene, olemas, pole veel raskema bandega tüli norima läinud.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 29.05.2015 03:30:25 vasta tsitaadiga

ma pidasin silmas seda, et mängin mängu kõrgema raskusastme peal niiöelda (ei mäleta, kas oli see kõige viimane või eelviimane) ja tundub, et sellega ei ole sellist asja nagu vitality taastumine. vitality't saab taastada ainult toitu tarbides.
kui ma nüüd võtan mingi skilli, mis annab a'la kiirema vitality regen'i, minumeelest midagi sellist seal oli...siis see ju tegelikult ei annaks midagi, kuna sellist asja nagu regen ei toimu lihtsalt?! stamina puhul küll jah, sellega teine teema.

tagasi üles
Minttunator
HV kasutaja
Minttunator

sõnum 29.05.2015 03:37:49 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
ma pidasin silmas seda, et mängin mängu kõrgema raskusastme peal niiöelda (ei mäleta, kas oli see kõige viimane või eelviimane) ja tundub, et sellega ei ole sellist asja nagu vitality taastumine. vitality't saab taastada ainult toitu tarbides.
kui ma nüüd võtan mingi skilli, mis annab a'la kiirema vitality regen'i, minumeelest midagi sellist seal oli...siis see ju tegelikult ei annaks midagi, kuna sellist asja nagu regen ei toimu lihtsalt?! stamina puhul küll jah, sellega teine teema.

Kui sa võtad selle skilli, mis annab päevasel ajal vitality regenni (Sun and Stars), siis see toimib ka raskemal astmel. Mul on olemas, töötab (see regen on küll üsna aeglane, aga abiks ikka). thumbs_up.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 29.05.2015 09:09:44 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
kas nende skillide valimisel on keegi mingi mõistliku pingerea ka paika pannud? et mida tasub võtta ja mida mitte niiväga, mida enne ja mida hiljem? hetkel vaadates on pilt ikka väga kirju, ja nagu ma aru saan siis nii mõnigi skill ei anna mulle vist midagi kui mängin raskema leveli peal, kus seda vitality automaatset regen'i ei toimu (nii mõni skill on seotud selle regeni kiiruse ja muude selliste asjadega)

kui kasulik asi see crossbow reaalselt on? ma mõtlen, et kas sellega annab ka arvestatavat damage't teha või pigem nagu sellie for show värk ikka. eraldi skill tree lausa selle jaoks aga mis sest arendada kui noolega erilist damage't kellelegi ei tee. ise pole veel kasutada saanud

Ise valisin skilli, nagu eelnevates mängides, mõõga võitluse peale + vitality regen, mis aitab natuke peale võitlust toibuda (mängin eelviimase raskus astmega). Samuti on quen ja fire pea-aegu põhjas. Quen on hea kilp, et ootamatult 1 hit kill ei tuleks ja tulega saab teatud vastased eemale peletada, et ei tormaks nad kobaras peale. Aitab ka huntide jms vastu kes pms kohe sussid püsti susinaga viskavad. Amb on hetkel päris väärtuslik, harpi saab sellega õhust alla lasta ja osate vastaste rünnakut takistada. Vastasele dmg'it see eriti hetkel ei tee v.a kui on teistsugused nooled valitud (default nooled on suht bb gun moodi).

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 29.05.2015 10:36:34 vasta tsitaadiga

Endal läks esimene talendi punkt vitality regenisse. Algul kui raha on vähe ja HP-d ka vähem on see hea. Hiljem pole ilmselt enam nii oluline.
Teine punkt võiks mängu alguses minna ilmselt light armorisse.

3 punkti investeerisin selleks , et vestlustes oma maagiat kasutada saaks.
3 punkti crossbowi, et sihtimisel aeglustus saada. Ilma talentideta crossbow eriti dami ei tee. Ainult tavalised nooled on lõpmatud. Teised on kõik loetud. Mõned nooled teevad muidugi päris kenasid asju , aga üldiselt tundus mõttetu olevat üle 3 punkti sinna investeerida. Crossbow on kasulik kahes kohas. Selleks ,et kõik lendavad loomad maapeale tuua ja vee all on see ainuke asi millega ennast kaitsta saab.

Queeni spelli vähemalt 6 . Üks parimaid kohti kuhu oma punkte panna.

Edasi võib ilmselt panna oma meeldimiste järgi. Kui nihu läheb ,siis mingi kaupmees müüs 1000 kulla eest vidinat mis kõik talendid ära resettis.

Viimane uudis mängust on , et 6 levelit madalamad questid expi ei anna. Kui exp on oluline siis oleks mõistlik vahel questide listi vaadata. Ilmselt parandatakse see ära.
tagasi üles
-FoX-
HV Guru
-FoX-

sõnum 29.05.2015 11:10:32 vasta tsitaadiga

Puhata ja mängida Reinu video on ikka super!
Kussjuures kas GOG versiooni saved ühitvad kuidagi steami omaga?
Ostaks omale steami selle mängu sest sõber tahaks gog endale.. aga uuesti alustada ei viitsi.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 86, 87, 88  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.