Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto V märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 198, 199, 200 ... 308, 309, 310  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.05.2015 14:17:11 vasta tsitaadiga

Alati saab Heisti liider inviteda eelmise heisti kaaslased aga paraku reaalsus on see, et keegi hüppab siis alt ära nagunii. icon_razz.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 26.05.2015 14:44:34 vasta tsitaadiga

Keegi oskab öelda, kuidas parim viis Eestlasi leida on, liitusin juba Eesti gildidega. Peab kõik gildi liikmed friend listi panema?
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 184
tagasi üles
Rallih007
Kreisi kasutaja
Rallih007

sõnum 26.05.2015 15:32:51 vasta tsitaadiga

IceUul, ei pea, saad ka panna join crew
sweezy kirjutas:
Sai ka eile õhtul heist Prison Break tehtud (minu esimene heist ever).
Ülimalt meeldiv seltskond oli ja asi sujus.. kui välja arvata lõpus mõningad komplikatsioonid prisoneri väljatoomisega ja escape lennuki "põlemisega" icon_lol.gif
Siiamaani kripeldab üks asi siiski.. iga heist setupi järel kickiti kõik lobbyst välja ja pidime rahva uuesti kokku ajama.. tundub justkui mkngine glitch ja selle kohta guugeldades ka erilist inffi ei leidnud.. teab keegi seda lähemalt seletada?

Olin ka seal kambas. Eks tagasilööke oli aga tehtud sai. Isegi imestan, et lambi rahvaga nii kaugele jõudsime icon_smile.gif
Aga kas mu teooria peab paika, et kui wantedist lahti saad ja sama sõidukiga nendele vahele jääd siis saad wantedi uuesti kaela. Ja kui wantedist mängija istub unwanted masinasse siis kandub wantedist lehel teisele ka üle. Eile oli mitu korda sellist intsidenti.
E:Järgmine kord võiks mingi mumble või Ts-s jutustada.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 28
tagasi üles
busta
HV veteran

sõnum 26.05.2015 15:47:27 vasta tsitaadiga

thanq kirjutas:
ma läksin veel lihtsama vastupanu teed ning leidsin sellise raja http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/jobs/job/Tpx6B04wOECeiGmyEAaPRg ca 25 sek ja sirge rada. eile sai 20 võitu kätte icon_biggrin.gif

Tänud, seda rada mõtlesingi icon_wink.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 26.05.2015 15:50:52 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Alati saab Heisti liider inviteda eelmise heisti kaaslased aga paraku reaalsus on see, et keegi hüppab siis alt ära nagunii. icon_razz.gif

asi pigem ülearustes laadimistes icon_smile.gif

busta
HV veteran

sõnum 26.05.2015 16:32:53 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
asi pigem ülearustes laadimistes icon_smile.gif

Üksi heiste tehes ainult seda laadimist vaatan kopp.gif
Pundiga on teine tera.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
mufferino
Kreisi kasutaja

sõnum 26.05.2015 17:13:26 vasta tsitaadiga

Rallih007 kirjutas:
IceUul, ei pea, saad ka panna join crew
sweezy kirjutas:
Sai ka eile õhtul heist Prison Break tehtud (minu esimene heist ever).
Ülimalt meeldiv seltskond oli ja asi sujus.. kui välja arvata lõpus mõningad komplikatsioonid prisoneri väljatoomisega ja escape lennuki "põlemisega" icon_lol.gif
Siiamaani kripeldab üks asi siiski.. iga heist setupi järel kickiti kõik lobbyst välja ja pidime rahva uuesti kokku ajama.. tundub justkui mkngine glitch ja selle kohta guugeldades ka erilist inffi ei leidnud.. teab keegi seda lähemalt seletada?

Olin ka seal kambas. Eks tagasilööke oli aga tehtud sai. Isegi imestan, et lambi rahvaga nii kaugele jõudsime icon_smile.gif
Aga kas mu teooria peab paika, et kui wantedist lahti saad ja sama sõidukiga nendele vahele jääd siis saad wantedi uuesti kaela. Ja kui wantedist mängija istub unwanted masinasse siis kandub wantedist lehel teisele ka üle. Eile oli mitu korda sellist intsidenti.
E:Järgmine kord võiks mingi mumble või Ts-s jutustada.

Ma küll ei kujuta ette, kas asi oli minus, cõi oli ka teistel eile sellest raskusi arusaamisega, kes kellega rääkis icon_lol.gif igatahes võiks ju teamspeaki proovida.. loodetavasti pole skypega samaväärne ressursiõgard (skype kõne ajal kisub mul pildiraamatuks.. avg 30fps).
Täna õhtul ca üheteist ajal oleks keegi mingit heisti tegemas? oleks käpp. SCid: nashh- .. lisage julgelt, ei ma hammusta ühestki otsast icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 26.05.2015 17:41:28 vasta tsitaadiga

sweezy, mis ressurssi skype tarbib üldse niiväga? Mälu?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
mufferino
Kreisi kasutaja

sõnum 26.05.2015 18:22:20 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:

Kusjuures hea küsimus.. ressursside teemat järeldasin mängu läägimise tõttu kõne ajal.. õhtul koju jõuan siis võin uurida mids härra täpselt tarbib.. kuigi ma arvan et RAM'is asi olla ei saa.. 10gb toda vidinat..
tagasi üles
Lewis
HV kasutaja
Lewis

sõnum 26.05.2015 18:54:50 vasta tsitaadiga

Endiselt on see jama, et laeb ja laeb ning siis viskab mängu lihtsalt kinni. On mingeid soovitusid? Probleem tekib, siis kui tahan online mängu siseneda...

Edit: Ja ise ka lahendan. Proovisin SP's ScriptHooki ja nüüd kustutasin selle failid ära ja laadis ennast ilusti online.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 26.05.2015 18:55:06 vasta tsitaadiga

sweezy kirjutas:
olafsand kirjutas:

Kusjuures hea küsimus.. ressursside teemat järeldasin mängu läägimise tõttu kõne ajal.. õhtul koju jõuan siis võin uurida mids härra täpselt tarbib.. kuigi ma arvan et RAM'is asi olla ei saa.. 10gb toda vidinat..

Kui viitsid, siis ole hea jah ja vaata icon_smile.gif
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
mufferino
Kreisi kasutaja

sõnum 26.05.2015 18:57:49 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
sweezy kirjutas:
olafsand kirjutas:

Kui viitsid, siis ole hea jah ja vaata icon_smile.gif

hakkas asi ennastki vaikselt huvitama icon_biggrin.gif
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 26.05.2015 19:06:52 vasta tsitaadiga

thanq kirjutas:
ma läksin veel lihtsama vastupanu teed ning leidsin sellise raja http://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/jobs/job/Tpx6B04wOECeiGmyEAaPRg ca 25 sek ja sirge rada. eile sai 20 võitu kätte icon_biggrin.gif

haha see on Karvase sirge, eesmärk oligi race'ide grindimiseks meil aga point to point GTA-d jms on lõputu fun sellel icon_biggrin.gif

uneleid
HV vaatleja
uneleid

sõnum 26.05.2015 19:07:07 vasta tsitaadiga

Täna häkker viskas rahvale raudkappe ja rahakotte pähe. Kas selliseid häkkimisi juhtub tihti? Korjasin raha üles, ei imesta kui bänni saan icon_rolleyes.gif
tagasi üles
mufferino
Kreisi kasutaja

sõnum 26.05.2015 19:18:33 vasta tsitaadiga

uneleid kirjutas:
Täna häkker viskas rahvale raudkappe ja rahakotte pähe. Kas selliseid häkkimisi juhtub tihti? Korjasin raha üles, ei imesta kui bänni saan icon_rolleyes.gif

Bänni saab häkker, Sina jääd rahast ja kõigest, mis selle raha eest ostnud oled ilma.
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 26.05.2015 19:27:17 vasta tsitaadiga

sweezy kirjutas:

Ma küll ei kujuta ette, kas asi oli minus, cõi oli ka teistel eile sellest raskusi arusaamisega, kes kellega rääkis icon_lol.gif igatahes võiks ju teamspeaki proovida.. loodetavasti pole skypega samaväärne ressursiõgard (skype kõne ajal kisub mul pildiraamatuks.. avg 30fps).
Täna õhtul ca üheteist ajal oleks keegi mingit heisti tegemas? oleks käpp. SCid: nashh- .. lisage julgelt, ei ma hammusta ühestki otsast icon_biggrin.gif

Sa mängisid eile minu ja kahe sõbraga. Rallih007, selles kambas ei olnud aga ju oli tal sarnane missioon käimas icon_razz.gif

Kuna me oleme ennegi koos mänginud, siis tunneme üksteist häälest ära ja minul vähemalt aru saamisega probleeme polnud aga eks esimest korda võõrastega on jah see häda, et kes kellega räägib icon_smile.gif

Muidu me üldiselt oleme Steami kasutanud, kuna see kõigil olemas ja selle voice chat töötab ka päris hästi. Ingame pole ka häda, aga ei toimi cutscene-de ajal ja kui minuarust ka siis mitte, kui kõik erinevates sessioonides on.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
mufferino
Kreisi kasutaja

sõnum 26.05.2015 19:36:43 vasta tsitaadiga

Ramones kirjutas:
sweezy kirjutas:

Sa mängisid eile minu ja kahe sõbraga. Rallih007, selles kambas ei olnud aga ju oli tal sarnane missioon käimas icon_razz.gif

Kuna me oleme ennegi koos mänginud, siis tunneme üksteist häälest ära ja minul vähemalt aru saamisega probleeme polnud aga eks esimest korda võõrastega on jah see häda, et kes kellega räägib icon_smile.gif

Muidu me üldiselt oleme Steami kasutanud, kuna see kõigil olemas ja selle voice chat töötab ka päris hästi. Ingame pole ka häda, aga ei toimi cutscene-de ajal ja kui minuarust ka siis mitte, kui kõik erinevates sessioonides on.

Steami voice chat mulle isiklikult eriti ei meeldi .. helikvaliteet on puhas jamps IMO, aga.. täna õhtal võiks ka midagi korda saata.. võimalusel TeamSpeakis (vajadusel kvaliteetne server minupoolt)

E: äkki keegi targem oskab nõu anda.. kas SCid saab muuta ka, ?
tagasi üles
elka
HV kasutaja
elka

sõnum 26.05.2015 20:25:35 vasta tsitaadiga

Need lifeinvaderi kupongid ei tööta? mitmendat korda juba näitab, et kupong ära kasutatud ja raha läheb vähem (ala 20% discount või 1 free) aga hiljem järgmise kulutuse juures on allahindluse osa kontolt kadunud.
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.05.2015 23:19:10 vasta tsitaadiga

keegi seda näkast daily challenge impromtu race ei viitsi teha?
kõik ülejäänud tehtud, kuid selle sõidu tarvis ei võta keegi vedu thumbs_down.gif

Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 27.05.2015 08:05:46 vasta tsitaadiga

sweezy kirjutas:
uneleid kirjutas:

Bänni saab häkker, Sina jääd rahast ja kõigest, mis selle raha eest ostnud oled ilma.

Kui ulmesummat üles ei korjanud siis vaevalt ilma jääb, ma sain ca 1M ja ei võetud midagi ära.(4 nädalat möödas juba, pole muidugi mängu viimased ca 10 päeva käima viitsinud panna, võibolla on korrektuure tehtud icon_biggrin.gif)
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 27.05.2015 09:07:10 vasta tsitaadiga

Naljakas kuidas seal mängus pole mingeid turvameetmeid kasutatud. Samamoodi oli GTA IV selline ussiauk, et sai igast kino teha ja asju tekitada ning loopida. Tundub nagu GTA V's oleks asi veel kergemaks tehtud.. icon_biggrin.gif

Anyway, kas midagi uut ka tulnud peale reliisi? Pole päris tükk aega mängu käivitanud, sest alati üks see üks tuttav, kellel pole aega heistiks ning suvalistega väga ei viitsi.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
metskotkas
HV kasutaja
metskotkas

sõnum 27.05.2015 09:24:43 vasta tsitaadiga

Mis kasti peaks kokku panema, et high/veryhigh settingutega ilma laggimata mängida saaks?
Siin ühte kasti vaatan - i5 2400 + 7970 . juutuubi videode järgi peaks küll kenasti jooksutama icon_razz.gif

Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 27.05.2015 09:33:38 vasta tsitaadiga

metskotkas, nuuh.. since mina olen AMD fänboi, siis minul jookseb mäng AMD R9 270X Dual-X (Sapphire) 4GB OC ja AMD FX-8370 @ 4.5GHz peal peaaegu täis seadetel. Kindlasti saan nüüd vastu nina siin, et ma inimestele AMD soovitan, aga jah see valik on sul olemas. Mõttekam arvatavasti valida omale Intel.. icon_smile.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 27.05.2015 10:52:27 vasta tsitaadiga

metskotkas, 2400 jääb lahjaks. video ka midagi kiita pole. alla gtx 970 high settingutega ei soovitaks. ribadeks klokitud i5-3570k jääb samuti pudelikaelaks.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
KrikU
HV veteran
KrikU

sõnum 27.05.2015 11:07:05 vasta tsitaadiga

ei jää lahjaks see 2400 ja 7970 kui mingit AA-d ei hakka peale pressima ja FHD 1080 reso kasutada. Just parajalt hea hinna ja jõudluse summa on sellised näitajad. RAM olgu minimaalselt 8GB muidugi, muidu ei saa kõrge detailiga texture kasutada.
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto V mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 198, 199, 200 ... 308, 309, 310  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.