Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
26.05.2015 14:17:11
|
|
|
Alati saab Heisti liider inviteda eelmise heisti kaaslased aga paraku reaalsus on see, et keegi hüppab siis alt ära nagunii.
_________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
26.05.2015 14:44:34
|
|
|
Keegi oskab öelda, kuidas parim viis Eestlasi leida on, liitusin juba Eesti gildidega. Peab kõik gildi liikmed friend listi panema?
|
|
Kommentaarid: 213 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
184 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rallih007
Kreisi kasutaja

|
26.05.2015 15:32:51
|
|
|
IceUul, ei pea, saad ka panna join crew
sweezy kirjutas: |
Sai ka eile õhtul heist Prison Break tehtud (minu esimene heist ever).
Ülimalt meeldiv seltskond oli ja asi sujus.. kui välja arvata lõpus mõningad komplikatsioonid prisoneri väljatoomisega ja escape lennuki "põlemisega"
Siiamaani kripeldab üks asi siiski.. iga heist setupi järel kickiti kõik lobbyst välja ja pidime rahva uuesti kokku ajama.. tundub justkui mkngine glitch ja selle kohta guugeldades ka erilist inffi ei leidnud.. teab keegi seda lähemalt seletada? |
Olin ka seal kambas. Eks tagasilööke oli aga tehtud sai. Isegi imestan, et lambi rahvaga nii kaugele jõudsime
Aga kas mu teooria peab paika, et kui wantedist lahti saad ja sama sõidukiga nendele vahele jääd siis saad wantedi uuesti kaela. Ja kui wantedist mängija istub unwanted masinasse siis kandub wantedist lehel teisele ka üle. Eile oli mitu korda sellist intsidenti.
E:Järgmine kord võiks mingi mumble või Ts-s jutustada.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
26.05.2015 15:47:27
|
|
|
Tänud, seda rada mõtlesingi
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
26.05.2015 15:50:52
|
|
|
Dj-E kirjutas: |
Alati saab Heisti liider inviteda eelmise heisti kaaslased aga paraku reaalsus on see, et keegi hüppab siis alt ära nagunii.  |
asi pigem ülearustes laadimistes
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
26.05.2015 16:32:53
|
|
|
rmc kirjutas: |
asi pigem ülearustes laadimistes  |
Üksi heiste tehes ainult seda laadimist vaatan
Pundiga on teine tera.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
26.05.2015 17:13:26
|
|
|
Rallih007 kirjutas: |
IceUul, ei pea, saad ka panna join crew
Sai ka eile õhtul heist Prison Break tehtud (minu esimene heist ever).
Ülimalt meeldiv seltskond oli ja asi sujus.. kui välja arvata lõpus mõningad komplikatsioonid prisoneri väljatoomisega ja escape lennuki "põlemisega"
Siiamaani kripeldab üks asi siiski.. iga heist setupi järel kickiti kõik lobbyst välja ja pidime rahva uuesti kokku ajama.. tundub justkui mkngine glitch ja selle kohta guugeldades ka erilist inffi ei leidnud.. teab keegi seda lähemalt seletada? |
Olin ka seal kambas. Eks tagasilööke oli aga tehtud sai. Isegi imestan, et lambi rahvaga nii kaugele jõudsime
Aga kas mu teooria peab paika, et kui wantedist lahti saad ja sama sõidukiga nendele vahele jääd siis saad wantedi uuesti kaela. Ja kui wantedist mängija istub unwanted masinasse siis kandub wantedist lehel teisele ka üle. Eile oli mitu korda sellist intsidenti.
E:Järgmine kord võiks mingi mumble või Ts-s jutustada. |
Ma küll ei kujuta ette, kas asi oli minus, cõi oli ka teistel eile sellest raskusi arusaamisega, kes kellega rääkis igatahes võiks ju teamspeaki proovida.. loodetavasti pole skypega samaväärne ressursiõgard (skype kõne ajal kisub mul pildiraamatuks.. avg 30fps).
Täna õhtul ca üheteist ajal oleks keegi mingit heisti tegemas? oleks käpp. SCid: nashh- .. lisage julgelt, ei ma hammusta ühestki otsast
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
26.05.2015 17:41:28
|
|
|
sweezy, mis ressurssi skype tarbib üldse niiväga? Mälu?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
26.05.2015 18:22:20
|
|
|
olafsand kirjutas: |
sweezy, mis ressurssi skype tarbib üldse niiväga? Mälu? |
Kusjuures hea küsimus.. ressursside teemat järeldasin mängu läägimise tõttu kõne ajal.. õhtul koju jõuan siis võin uurida mids härra täpselt tarbib.. kuigi ma arvan et RAM'is asi olla ei saa.. 10gb toda vidinat..
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lewis
HV kasutaja

|
26.05.2015 18:54:50
|
|
|
Endiselt on see jama, et laeb ja laeb ning siis viskab mängu lihtsalt kinni. On mingeid soovitusid? Probleem tekib, siis kui tahan online mängu siseneda...
Edit: Ja ise ka lahendan. Proovisin SP's ScriptHooki ja nüüd kustutasin selle failid ära ja laadis ennast ilusti online.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
26.05.2015 18:55:06
|
|
|
Kusjuures hea küsimus.. ressursside teemat järeldasin mängu läägimise tõttu kõne ajal.. õhtul koju jõuan siis võin uurida mids härra täpselt tarbib.. kuigi ma arvan et RAM'is asi olla ei saa.. 10gb toda vidinat.. |
Kui viitsid, siis ole hea jah ja vaata
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
26.05.2015 18:57:49
|
|
|
Kusjuures hea küsimus.. ressursside teemat järeldasin mängu läägimise tõttu kõne ajal.. õhtul koju jõuan siis võin uurida mids härra täpselt tarbib.. kuigi ma arvan et RAM'is asi olla ei saa.. 10gb toda vidinat.. |
Kui viitsid, siis ole hea jah ja vaata  |
hakkas asi ennastki vaikselt huvitama
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
26.05.2015 19:06:52
|
|
|
haha see on Karvase sirge, eesmärk oligi race'ide grindimiseks meil aga point to point GTA-d jms on lõputu fun sellel
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
uneleid
HV vaatleja

|
26.05.2015 19:07:07
|
|
|
Täna häkker viskas rahvale raudkappe ja rahakotte pähe. Kas selliseid häkkimisi juhtub tihti? Korjasin raha üles, ei imesta kui bänni saan
|
|
tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
26.05.2015 19:18:33
|
|
|
uneleid kirjutas: |
Täna häkker viskas rahvale raudkappe ja rahakotte pähe. Kas selliseid häkkimisi juhtub tihti? Korjasin raha üles, ei imesta kui bänni saan  |
Bänni saab häkker, Sina jääd rahast ja kõigest, mis selle raha eest ostnud oled ilma.
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
26.05.2015 19:27:17
|
|
|
Ma küll ei kujuta ette, kas asi oli minus, cõi oli ka teistel eile sellest raskusi arusaamisega, kes kellega rääkis igatahes võiks ju teamspeaki proovida.. loodetavasti pole skypega samaväärne ressursiõgard (skype kõne ajal kisub mul pildiraamatuks.. avg 30fps).
Täna õhtul ca üheteist ajal oleks keegi mingit heisti tegemas? oleks käpp. SCid: nashh- .. lisage julgelt, ei ma hammusta ühestki otsast  |
Sa mängisid eile minu ja kahe sõbraga. Rallih007, selles kambas ei olnud aga ju oli tal sarnane missioon käimas
Kuna me oleme ennegi koos mänginud, siis tunneme üksteist häälest ära ja minul vähemalt aru saamisega probleeme polnud aga eks esimest korda võõrastega on jah see häda, et kes kellega räägib
Muidu me üldiselt oleme Steami kasutanud, kuna see kõigil olemas ja selle voice chat töötab ka päris hästi. Ingame pole ka häda, aga ei toimi cutscene-de ajal ja kui minuarust ka siis mitte, kui kõik erinevates sessioonides on.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
26.05.2015 19:36:43
|
|
|
Ramones kirjutas: |
Täna õhtul ca üheteist ajal oleks keegi mingit heisti tegemas? oleks käpp. SCid: nashh- .. lisage julgelt, ei ma hammusta ühestki otsast  |
Sa mängisid eile minu ja kahe sõbraga. Rallih007, selles kambas ei olnud aga ju oli tal sarnane missioon käimas
Kuna me oleme ennegi koos mänginud, siis tunneme üksteist häälest ära ja minul vähemalt aru saamisega probleeme polnud aga eks esimest korda võõrastega on jah see häda, et kes kellega räägib
Muidu me üldiselt oleme Steami kasutanud, kuna see kõigil olemas ja selle voice chat töötab ka päris hästi. Ingame pole ka häda, aga ei toimi cutscene-de ajal ja kui minuarust ka siis mitte, kui kõik erinevates sessioonides on. |
Steami voice chat mulle isiklikult eriti ei meeldi .. helikvaliteet on puhas jamps IMO, aga.. täna õhtal võiks ka midagi korda saata.. võimalusel TeamSpeakis (vajadusel kvaliteetne server minupoolt)
E: äkki keegi targem oskab nõu anda.. kas SCid saab muuta ka, ?
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
elka
HV kasutaja

|
26.05.2015 20:25:35
|
|
|
Need lifeinvaderi kupongid ei tööta? mitmendat korda juba näitab, et kupong ära kasutatud ja raha läheb vähem (ala 20% discount või 1 free) aga hiljem järgmise kulutuse juures on allahindluse osa kontolt kadunud.
_________________ ei toeta õigekirja |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.05.2015 23:19:10
|
|
|
keegi seda näkast daily challenge impromtu race ei viitsi teha?
kõik ülejäänud tehtud, kuid selle sõidu tarvis ei võta keegi vedu
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arx07
HV veteran

|
27.05.2015 08:05:46
|
|
|
uneleid kirjutas: |
Täna häkker viskas rahvale raudkappe ja rahakotte pähe. Kas selliseid häkkimisi juhtub tihti? Korjasin raha üles, ei imesta kui bänni saan  |
Bänni saab häkker, Sina jääd rahast ja kõigest, mis selle raha eest ostnud oled ilma. |
Kui ulmesummat üles ei korjanud siis vaevalt ilma jääb, ma sain ca 1M ja ei võetud midagi ära.(4 nädalat möödas juba, pole muidugi mängu viimased ca 10 päeva käima viitsinud panna, võibolla on korrektuure tehtud )
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
27.05.2015 09:07:10
|
|
|
Naljakas kuidas seal mängus pole mingeid turvameetmeid kasutatud. Samamoodi oli GTA IV selline ussiauk, et sai igast kino teha ja asju tekitada ning loopida. Tundub nagu GTA V's oleks asi veel kergemaks tehtud..
Anyway, kas midagi uut ka tulnud peale reliisi? Pole päris tükk aega mängu käivitanud, sest alati üks see üks tuttav, kellel pole aega heistiks ning suvalistega väga ei viitsi.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
metskotkas
HV kasutaja

|
27.05.2015 09:24:43
|
|
|
Mis kasti peaks kokku panema, et high/veryhigh settingutega ilma laggimata mängida saaks?
Siin ühte kasti vaatan - i5 2400 + 7970 . juutuubi videode järgi peaks küll kenasti jooksutama
_________________ “We hardly ever realize that we can cut anything out of our lives, anytime, in the blink of an eye.” |
|
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
27.05.2015 09:33:38
|
|
|
metskotkas, nuuh.. since mina olen AMD fänboi, siis minul jookseb mäng AMD R9 270X Dual-X (Sapphire) 4GB OC ja AMD FX-8370 @ 4.5GHz peal peaaegu täis seadetel. Kindlasti saan nüüd vastu nina siin, et ma inimestele AMD soovitan, aga jah see valik on sul olemas. Mõttekam arvatavasti valida omale Intel..
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
27.05.2015 10:52:27
|
|
|
metskotkas, 2400 jääb lahjaks. video ka midagi kiita pole. alla gtx 970 high settingutega ei soovitaks. ribadeks klokitud i5-3570k jääb samuti pudelikaelaks.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
27.05.2015 11:07:05
|
|
|
ei jää lahjaks see 2400 ja 7970 kui mingit AA-d ei hakka peale pressima ja FHD 1080 reso kasutada. Just parajalt hea hinna ja jõudluse summa on sellised näitajad. RAM olgu minimaalselt 8GB muidugi, muidu ei saa kõrge detailiga texture kasutada.
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|