Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Scart
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
mall0c
HV vaatleja
|
23.05.2015 09:44:15
|
|
|
Mängin küll konsooli peal, aga ma ei saa küll veel ühtegi halba sõna öelda. See vingumine combati kallal tundub lihtsalt oskamatusest tingitud "rage quit" tulem. 2. Päev mängima hakates lendasin ka kohe mingile hundikarjale toorelt peale ja lahmisin fast attacki lihtsalt, unustades igasugu dodge-mise ja counter-attacki ära, ning sain 3 hundi käest sujuvalt reipi (mängin eelviimase tasemega)
Minuarust on combat just üllatavalt sisutihe ja piisavalt keeruline, et masterdada, kuid märksa rohkem andeks andev, kui nt Dark Souls, kus iga liigutuse jaoks pidi tippsportlase reaktsioon olema.
Ma julgen väita, et vaimustus ja nauding mängides on hetkel sama, mis esmakordsel Skyrimi mängimisel. Igasugused Dragon Age-d jms. jätsid ikka megakülmaks ning üle 2 päeva neid toksida ei viitsinud.
Eriti hea mulje jätab mängu olustik, kuigi esialgu on maailmast ja seal toimuvas veel raske aru saada. (Skyrim oli selles suhtes väga hea, et isegi kui esmakordselt mängida seda seeriat, siis peale 1 mängupäeva sai suht kõik selgeks, poliitiline olukord, erinevad rassid ja nende suhted jne) Samas pole ma ka mingi Witcher seeria hunt, eelnevalt mängitud ainult 2. osa ja see jäi ka poolikuks.
Praeguse hetkeni veel on ka positiivne, et stabiilselt oleks sissetulekuid suurendada vaja, varustus maksab päris korralikult ja raha just kõige lihtsamini ei tule, see muidugi võib mingi hetk muutuda.
Kellel liikumisega probleeme, proovige puldiga, vaevalt, et PC ja konsooli peal controlsides vahet mingit on. Ise olen raskusi leidnud hetkel ainult hobusega galoppi lastes.
Mingeid suuremaid buge pole leidnud, pigem graafilist laadi siiamaani olnud.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
23.05.2015 09:50:00
|
|
|
MatchMaker kirjutas: |
combat on väga mõnus ja sujuv.  |
Loodan siiralt, et on, kuid ma ei mõtle vaid seda ühte videot, kuid ka teiste videode põhjal tundus mulle, et combat ei ole sujuv. Selline natukene hakitud, vajutad puldil A tähte ja geralt juba teeb mingi jube suure ja kohmaka animatsiooni ning ilmselt siis kui klõbistad seda A tähte, teed neid üksteise järel veel rohkem kuni vastane sureb? Ma olen nõus, et enne kisamist tasub ise proovida.
Archangel kirjutas: |
Ava ise parem oma silmad. Üks negatiivne mölavideo sajakonna positiivsete vastu ei ole nüüd mingi põhjus hakata ühte läbi aegade parimat RPG'd vältima. Sa võid seda teha, kuid see tundub lihtsalt totter.
|
Jah, Sul on õigus, et tasub oma silmaga proovida. Võimalik, et ma muudan täielikult oma arvamust kui ma kord olen ise saanud mängida. Ma tunnistan, et see ei ole vaid see video. Kõikidest videodest, mida ma vaadanud olen ( olen püüdnud hoiduda spoileritest ) tundub mulle combat selline actionslash, et Geralt mitte ei tantsi, vaid hüppab, kargab ja "tekib*" vastasele peale. Loomulikult pole üks mees ja tema arvamus piisav, et kogu asjale vee peale tõmmata. Ka temagi ütleb, et mäng on väga hea paljudes muudes aspektides, kuid nagu seda youtuberit, ka mind glicthis ära see diverollimise teema.
Minu arvates diveroll ei sobi lihtsalt geralti võitlusmanöövritesse ja see on hämmastav, et "at launch" otsustatakse see sisse jätte.
10.10.10 kirjutas: |
NeroEST, no tõesti, kasvõi "laadi" ja proovi ise ära, just tegin jälle paar h, no ma ei tea aga huvitav ja kaasakiskuv on, kõik kõrvalmissioonid jne. |
Hetkel veel ei ole raali, kus kasvõi "laadida", kuid loodan juba varsti saada vähemalt masina, kus low-med peale oma silmaga tutvuda saaks. Ühel family sharingu sõbral mäng juba Steamis niikuinii olemas.(no need for "loading" )
angel kirjutas: |
to NeroEST:
 |
Ma mõistan sinu irooniat, saan aru jah, et lowlevelvastaste vastu peabki Geralt tugev olema.
Ma tahaks näha lihtsalt, et Geralt on tugev, sest et ta animatsioonid ja liikumine on voolav ja sujuv, mitte släshiv ja hakkiv. Mina senimaansetest combat tutvustusvideodest ei näe seda, mida ma ootasin.
Kokkuvõtteks, Teil on kõigil õigus kui ütlete, et vaid ühe aspekti pärast mängu mängimata jätta, on natukene lollakas. Ma nõustun, kuid see video ägestas mind välja kirjutama oma senimaani vaoshoitud arvamust, mida ma videode põhjal kartsin väga. Ma proovisin seda hoida enda teada senimaani kuni saaksin lõpuks mängu ise proovida. Kui ma eksin nende videodest hinnangu andmisega, olen ma kokkuvõttes väga õnnelik. Seda, et maailm, questid ja atmosfäär hea on, sellega ma olen päri. Ma kardan, et mind takistaks clumsy combat mängunautimast.
Piltide põhjal tundub palju parem . Kas framerate kannatab? Kas mängus on arusaadavalt rohkem sarnasust E3el pakutud õhkkonnaga?
_________________ Winter is coming... |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
23.05.2015 10:07:43
|
|
|
Testisin ka seda mängu.
Minu jaoks liiga palju juttu ja liiga vähe tegutsemist
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
Kommentaarid: 221 loe/lisa |
   |
203 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
23.05.2015 10:34:08
|
|
|
NeroEST kirjutas: |
Piltide põhjal tundub palju parem . Kas framerate kannatab? Kas mängus on arusaadavalt rohkem sarnasust E3el pakutud õhkkonnaga? |
Kui on kadu, siis on see mõõdetav mõne FPSiga. Reshade, nagu ka SweetFX on post-processing filtrid ja seega endaga otseselt jõudlusekadu kaasa ei toogi.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
23.05.2015 13:08:28
|
|
|
kusjuures, ei tundu palju parem. see mängu enda oversaturation on asendunud üsn washed out väljanägemisega. hit and miss, paar pilti on head, ülejäänud on meh kuni halb.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
23.05.2015 22:06:15
|
|
|
20h mängitud ja tunne nagu mäng alles algas...Keira questid
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 752 loe/lisa |
   |
600 |
|
tagasi üles |
|
 |
karmo29
HV kasutaja

|
24.05.2015 00:37:20
|
|
|
kuidas bombe refillida saab ?
_________________ Rincewindil käis elu nii tihti silme eest läbi, et ta võis juba igavamate kohtade peal tukastada
Rincewindi maahirm, mis tabab teda kõrgustes - maa on see, mis sind lõpuks tapab
Dropbox |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
24.05.2015 00:51:09
|
|
|
menüüd on ikka üsna ebamugavad.
uusi asju inventoryst on pita üles leida. relvade-armori võrdlus nagu on ja nagu ei ole.
eriti loetavad asjad - bestiary, characters jms - vahel on õige asja peale keeruline jõuda kuna hoveriga switchitakse mujale. kerimine on vaid oma kastis, klikkimine on kohati twitchy.
liikumine ja looditavate-süttivate asjade detection... on faking saatanast. seda pimedas komberdamise missiooni hakkasin lõpuks vihkama. kitsastes oludes, pimedas seal tiiruta ja otsi kohta elus... päh.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.05.2015 00:51:44
|
|
|
pane siis pilte oma silmailust ja viita konkreetsele postile või seadetele, mitte mingile üldisele teemale
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Levelxer
HV veteran

|
24.05.2015 01:52:00
|
|
|
karmo29 kirjutas: |
kuidas bombe refillida saab ? |
Meditate. Kui on refilliks vajalik alko olemas, täidab automaatselt.
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
114 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
24.05.2015 09:44:34
|
|
|
londiste kirjutas: |
menüüd on ikka üsna ebamugavad.
uusi asju inventoryst on pita üles leida. relvade-armori võrdlus nagu on ja nagu ei ole.
eriti loetavad asjad - bestiary, characters jms - vahel on õige asja peale keeruline jõuda kuna hoveriga switchitakse mujale. kerimine on vaid oma kastis, klikkimine on kohati twitchy.
liikumine ja looditavate-süttivate asjade detection... on faking saatanast. seda pimedas komberdamise missiooni hakkasin lõpuks vihkama. kitsastes oludes, pimedas seal tiiruta ja otsi kohta elus... päh. |
Menüü süsteem minu arvates päris hea. Uued asjad on tärniga ja need saad sorteerides kõige ette tuua. Käid kursoriga üle ja enam pole nad uued - nüüd uuesti sorteerides on kõik asjad gruppide kaupa kenasti sorteeritud. Saama loogika Bestiary ja muude tegelaste sissekannete kohta - tärn neil peal näitab kus uus kirje ja tärn on pandud isegi kategooria ette kus uus sissekanne.
Pimedas kasuta cat potioni või tõrvikut või minu uut lemmikut - magic lampi, mis jäi allas Keira missioonist. Ei ole vaja pimeduses kobada.
Levelxer kirjutas: |
karmo29 kirjutas: |
kuidas bombe refillida saab ? |
Meditate. Kui on refilliks vajalik alko olemas, täidab automaatselt. |
Vähemalt tunni mediteerides ja kui on tugevat alkoholi olemas, saad kõik potionid ja pommid täis. Kulu on alati 1 pudel (tavaliselt leiab kõige rohkem alcoheste) sõltumata kui palju sul on pomme või potione täita. Mul endal on hetkel 6 erinevat pommi ja 9 potioni ja mediteerin siis kui olen nad pea kõik ära kasutanud. Tegelikult lvl13 juures dead marchis olen kokku mediteerinud ehk kümme korda vaid. Inventuuris on hetkel 69 Alcohesti üle, niiet võiks vabalt tihedamini mediteerida. Vähese mediteerimise põhjuseks on see, et õige taktika võitluses on piisav ning pudeleid ja pomme kasutan peamiselt eksperimenteerimiseks.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
viimati muutis Killhoven 24.05.2015 09:54:22, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 399 loe/lisa |
   |
345 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
24.05.2015 10:04:35
|
|
|
Kuna eiviitsind mõni scrollida foorumit alla poole siis siin link: http://www.file-upload.net/download-10636840/The-Witcher-3-V.1.3-powerplay.zip.html
Piltidest niipalju, et siis algus on OFF ja järgnev on MODITUD.
PS: Pildid on suured, et paremini aru saada!
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Grass density comparison: link
Mängust endast, et meeldib päris hullult kuigi eelmine osa peale eiläinud(peaksin uuesti proovima), ainuke miinus graafilise poole pealt, et puu lehed on väga väga low tekstuuridega, eitea miks?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
aare2
HV kasutaja
|
24.05.2015 14:46:20
Response to Witcher 3 Review |
|
|
Worth A Buy
Response to Witcher 3 Review
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Levelxer
HV veteran

|
24.05.2015 15:04:35
|
|
|
aare2 kirjutas: |
Worth A Buy
Spoiler 
|
See juba teemast läbi käinud küll.
Vaatasin videot veidi pikemalt kui varem ... kummaline virin et controlsid hirmpahad. Tsitaat "It's aimed at casuals". Inimene Gothicu controlitega tutvuks, saaks ilmselt kreepsu.
Üldiselt võitlus on Witcher 3-s natuke liiga kerge alguses, isegi minibossidega. Ent enne level 30 tuleb mainstorys paar pikemat/raskemat võitlust kuigi ka siis sain vaid paari kaotusega võidetud. Seda siis teisel raskusastmel. Eeldatavasti küll kõrgematel raskusastmetel saab kergemini surma, ent millegipärast ei viitsi tavaliselt üle keskmise raskusastmega mängida, tundub mitte väljakutsuv vaid natuke masohhistlik. Seega võitlus nii raske kui peab olema.
viimati muutis Levelxer 24.05.2015 15:37:54, muudetud 2 korda |
|
   |
114 |
|
tagasi üles |
|
 |
aare2
HV kasutaja
|
24.05.2015 15:27:25
|
|
|
Worth A Buy
Spoiler 
|
Vaatasin videot veidi pikemalt kui varem ... kummaline virin et controlsid hirmpahad. Tsitaat "It's aimed at casuals". Inimene Gothicu controlitega tutvuks, saaks ilmselt kreepsu.
Üldiselt võitlus on Witcher 3-s natuke liiga kerge alguses, isegi minibossidega. Ent enne level 30 tuleb mainstorys paar pikemat/raskemat võitlust kuigi ka siis sain vaid paari kaotusega võidetud. Seda siis teisel raskusastmel. Eeldatavasti küll kõrgematel raskusastmetel saab kergemini surma, ent millegipärast ei viitsi tavaliselt üle keskmise raskusastmega mängida, tundub mitte väljakutsuv vaid natuke masohhistlik. Seega võitlus nii raske kui peab olema. |
Tegemist on teise videoga.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Levelxer
HV veteran

|
24.05.2015 15:33:36
|
|
|
Oops.
Vaatan, et ta uues videos ikka jääb endale kindlaks, et controlsid on jubedad.
Pean tunnistama, et pole täiuslikud, kaugel sellest, ent mul pole kunagi jäänud mäng pooleli selle pärast, et ei suuda ära harjuda jubedate controlsitega.
Kui mäng ei huvita, ei hakka proovimagi. Kui controlsite äraõppimine/harjumine on liiga keeruline siis tegemist lootusetu juhtumiga. Iseasi kas viga mängus või mängijas.
|
|
   |
114 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
24.05.2015 15:39:20
|
|
|
Levelxer, jube ja äraõppimise/harjumise keeruline olemine on kaks eri asja.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
24.05.2015 15:41:11
|
|
|
Worth A Buy
Spoiler 
|
Üldiselt võitlus on Witcher 3-s natuke liiga kerge alguses, isegi minibossidega. Ent enne level 30 tuleb mainstorys paar pikemat/raskemat võitlust kuigi ka siis sain vaid paari kaotusega võidetud. Seda siis teisel raskusastmel. Eeldatavasti küll kõrgematel raskusastmetel saab kergemini surma, ent millegipärast ei viitsi tavaliselt üle keskmise raskusastmega mängida, tundub mitte väljakutsuv vaid natuke masohhistlik. Seega võitlus nii raske kui peab olema. |
Tegemist on teise videoga. |
sama mis gta 5, see juhtimine. Häiriv tõesti.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Levelxer
HV veteran

|
24.05.2015 15:43:39
|
|
|
londiste, no igaühe otsustada, kas on võimalik ära harjuda jubedate controlsitega või mitte.
Ja Witcher 3-s pole võimatu panna tegelast liikuma nii kuis soovi.
Üks asi mis häirib küll on see et ei ole võimalik arvestada, kas tegelane jookseb või kõnnib, selle oleks võib-olla võinud caps-locki alla jätta nagu tavaliselt sellistes mängudes on.
madness kirjutas: |
Ctrl klahv on selleks |
Selge pilt
viimati muutis Levelxer 24.05.2015 15:51:15, muudetud 2 korda |
|
   |
114 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
24.05.2015 15:45:08
|
|
|
võimatu jah ei ole.
aga kohapeal ringi tiirutamine on suhteliselt tavaline nähtus. võiks mitte olla.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
24.05.2015 15:51:49
|
|
|
londiste, no igaühe otsustada, kas on võimalik ära harjuda jubedate controlsitega või mitte.
Ja Witcher 3-s pole võimatu panna tegelast liikuma nii kuis soovi.
Üks asi mis häirib küll on see et ei ole võimalik arvestada, kas tegelane jookseb või kõnnib, selle oleks võib-olla võinud caps-locki alla jätta nagu tavaliselt sellistes mängudes on. |
Ctrl klahv on selleks. Kasutan suht tihti lootimisel ja kitsastes kohtades liikumiseks walk mode'i. Kui vaja joosta, hoian Shifti all.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
24.05.2015 15:56:08
|
|
|
Mida rohkem seda kaardimängu mängida, seda põnevamaks läheb Erinevaid strateegiaid katsetada ja proovidak uidas läheb.
Soundtrack!! Väga hea ja mõnus..täiega chill folk nagu....Mängisin paar päeva tagasi võrdluseks Skyrimit ja see taustaheli ja muusika ajas oksele, kohutavalt korduv ja liiga lihtne, ainuke hea laul see tunnusmeloodia neil. (Täielikult maitse asi, kuid selline minu arvamus)
2 asja mis silma jäänud:
Hour counter....mis siis näitab total played time. Paneb jumala villast ju...Esimene kord kui mängisin, oleks ta võinud maksimaalselt näidata 8h, kuid näitas 12h. Ühesõnaga tundub, et see liigub kuskil 1/4 võrra kiirem kui päriselus aeg liigub. See on kurb, oleks tahtnud näha päris aega mis kulunud mängule.
Kas keegi tunneb puudust sellest, et ta inventorys näitaks, mis raamatut on läbi loetud ja mitte? Eelmistes näitas, neid teoseid on nii palju, et ei jõua meelde jätta kõiki.
Pettumus ka see, et on eemaldatud osad detailid, mis eelmistes mängudes lisasid realismi juurde, Potioneid tarbides selle reaalne joomine, õli peale kandmisel oli näha mõõgal seda õli jpm.
Kirjavigasid on päris palju
Üldjoontes, pisiasjad, 10/10!!!!
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|