|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
angel
HV Guru

|
22.05.2015 18:46:03
|
|
|
watchdogs ei kannatanud mängidagi, graafika graafikaks aga kogu mängu füüsika, süsteem, story oli juba igav ja mäda. Auto füüsika veider, võmmide eest põgenemine = mine ujuma ja nad kaovad, maailm tundus kuidagi kunstlik ja elutu. Kõik missioonid mis tegin olid samasugused ja lõpuks ei suutnud enam grindida seda jama. Ehk siis on paremat mängitud (GTA seeria).
Witcher 3 peale pätsi jookseb täitsa hästi. nVidia fürmark maha võtta siis on fps enamasti 50-60 peal high graafikaga. Ja hetkel ei tunne ka sellest efektist puudust kuna sööb kõvasti fps'i aga visuaalne pool ei ole keset kiiret actionit eriti märgata või siis ei oska puudust tunda. Kui lepiks 30-40 fps'iga siis kannatab gtx780 peal kenasti seda peal hoida aga eelistan sujuvamat pilti kui 30 seda pakub (pms kui konsooli puldiga taguda 30 "kärab kah").
Tahate negatiivset aga palun:
-Liikumine on kohati veider ja liiga äkiline. Vajab natuke tweakimist (kõnnib OK aga jookseb natuke kohmakalt ja kiirelt)
-Kauguses olevad puud näevad natuke liiga luitunud ja vesivärvi lärakate moodi välja.
-Alkeemiku värk on natuke liiga dumbed down ehk siis lihtsustatud. Võiks ikka muru vaja minna mitte ainult alkot ja magad = kõik taastub.
- crossbow omab lõpatuseni ammot
-peale saveli loadides kaovad kõik maas olevad esemed
- uue save'i loadimine võtab kaua aega võrreldes sellega kui valid peale surma saamist load last save
- mängus puudub dodge'imise tarvis olev stamina, teeks mängu huvitavamaks ja taktilisemaks
- kui tegelane surma saab või vastane siis teevad nad väga kummalisi, komöödilisi akrobaatilisi trikke
----- keset võitlust saab inventuuri minna ja asju valida, muuta
+- kohati võiks olla natuke rohkem teksti valikuid
+- liiga kaugele kaardist minnes viskab kirja ette, et keera ringi
+- Jooke saab keset võitlust tarbida. Teeks asja raskemaks kui oleks nagu 2 osas oli. Samas videodes jms värkides tarbis witcher ka jooke enne võitlust kohe
+- võitlus süsteem vajab lihvimist, kuidagi kohmakas kohati. AGA väide, et ei saa üks haaval keset vastaseid valida keda ründad on vale, ise andsin baaris kakeldes korda mööda toikaga pikki molli ning plokkisin lööke v.a need mis tulid mu plokkist LÄBI. Üldiselt võitlus süsteem on täitsa OK. Ei ole nii lihvitud kui Souls seerias (parim võitlus süsteem mida näinud action rpg's) aga täitsa asjakohane ja sobilik Witcher tüüpi mängule.
+ üldiselt näeb väga kena välja v.a mõned eelpool mainutud asjad mis silma hakkasid
+vana hea witcher
+huvitavad ja sisurikkad (hing sees) questid mitte mingi fetch guest crap
+ main story tundub siiani huvitav ja ei ole seni veel ette aimatav
+ tundub, et igal otsusel on reaalsed tagajärjed, mängime - näeme (vanas witcher 'is oli nõnda, ehk on ka siin)
+ siiani kõik missioonid ei olnud 100% etteaimatavad, palju mänginud ei ole aga seni on veel huvi olemas side queste teha.
+mängu käivitamisel lubab skippida kõik videod ja saab kohe mängu
+ relvad, varustus kulub ja läheb katki
+ kollid teevad sageli kambakaid mitte ei oota järjekorras nagu teatud tootjate mängud (ubisoft on konkreetne näide kes sedasi teeb oma mängudes)
+maailm tundub seni olevat elus mitte ei ole random generaatoriga tehtud. Huvitav on ringi jooksta ja uurida ja otsida
+ hobuse seljast on päris omapärane "drive by" 'd teha ja vastaste päid koguda
+ igal pool on teadete tahvlid info + mõne questiga
+ tegelased räägivad omavahel sisukat juttu väljendades oma meeleolu, lisades õhustiku ja saab aimu mängus toimuvaga.
+ dev'id veel siiani tunnevad huvi mängu üle ja tunduks nagu käiks üks kiire pätsi vorpimine. Ehk vajasid tüübid natukese raha ja tulu. Kui soovida ideaalset toodet siis .... duke nukem 4 ever (mis ei tulnudki välja ja kui tuli siis mingi ... junn)
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
viimati muutis angel 22.05.2015 21:30:46, muudetud 2 korda |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
supersize
HV vaatleja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
22.05.2015 19:16:16
|
|
|
| angel kirjutas: |
watchdogs ei kannatanud mängidagi, graafika graafikaks aga kogu mängu füüsika, süsteem, story oli juba igav ja mäda. Auto füüsika veider, võmmide eest põgenemine = mine ujuma ja nad kaovad, maailm tundus kuidagi kunstlik ja elutu. Kõik missioonid mis tegin olid samasugused ja lõpuks ei suutnud enam grindida seda jama. Ehk siis on paremat mängitud (GTA seeria).
Witcher 3 peale pätsi jookseb täitsa hästi. nVidia fürmark maha võtta siis on fps enamasti 50-60 peal high graafikaga. Ja hetkel ei tunne ka sellest efektist puudust kuna sööb kõvasti fps'i aga visuaalne pool ei ole keset kiiret actionit eriti märgata või siis ei oska puudust tunda. Kui lepiks 30-40 fps'iga siis kannatab gtx780 peal kenasti seda peal hoida aga eelistan sujuvamat pilti kui 30 seda pakub (pms kui konsooli puldiga taguda 30 "kärab kah").
Tahate negatiivset aga palun:
-Liikumine on kohati veider ja liiga äkiline. Vajab natuke tweakimist (kõnnib OK aga jookseb natuke kohmakalt ja kiirelt)
-Kauguses olevad puud näevad natuke liiga luitunud ja vesivärvi lärakate moodi välja.
-Alkeemiku värk on natuke liiga dumbed down ehk siis lihtsustatud. Võiks ikka muru vaja minna mitte ainult alkot ja magad = kõik taastub.
- crossbow omab lõpatuseni ammot
-peale saveli loadides kaovad kõik maas olevad esemed
- uue save'i loadimine võtab kaua aega võrreldes sellega kui valid peale surma saamist load last save
- mängus puudub dodge'imise tarvis olev stamina, teeks mängu huvitavamaks ja taktilisemaks
+- kohati võiks olla natuke rohkem teksti valikuid
+- liiga kaugele kaardist minnes viskab kirja ette, et keera ringi
+- Jooke saab keset võitlust tarbida. Teeks asja raskemaks kui oleks nagu 2 osas oli. Samas videodes jms värkides tarbis witcher ka jooke enne võitlust kohe
+- võitlus süsteem vajab lihvimist, kuidagi kohmakas kohati. AGA väide, et ei saa üks haaval keset vastaseid valida keda ründad on vale, ise andsin baaris kakeldes korda mööda toikaga pikki molli ning plokkisin lööke v.a need mis tulid mu plokkist LÄBI. Üldiselt võitlus süsteem on täitsa OK. Ei ole nii lihvitud kui Souls seerias (parim võitlus süsteem mida näinud action rpg's) aga täitsa asjakohane ja sobilik Witcher tüüpi mängule.
+ üldiselt näeb väga kena välja v.a mõned eelpool mainutud asjad mis silma hakkasid
+vana hea witcher
+huvitavad ja sisurikkad (hing sees) questid mitte mingi fetch guest crap
+ main story tundub siiani huvitav ja ei ole seni veel ette aimatav
+ tundub, et igal otsusel on reaalsed tagajärjed, mängime - näeme (vanas witcher 'is oli nõnda, ehk on ka siin)
+ siiani kõik missioonid ei olnud 100% etteaimatavad, palju mänginud ei ole aga seni on veel huvi olemas side queste teha.
+mängu käivitamisel lubab skippida kõik videod ja saab kohe mängu
+ relvad, varustus kulub ja läheb katki
+ kollid teevad sageli kambakaid mitte ei oota järjekorras nagu teatud tootjate mängud (ubisoft on konkreetne näide kes sedasi teeb oma mängudes)
+maailm tundub seni olevat elus mitte ei ole random generaatoriga tehtud. Huvitav on ringi jooksta ja uurida ja otsida
+ hobuse seljast on päris omapärane "drive by" 'd teha ja vastaste päid koguda
+ igal pool on teadete tahvlid info + mõne questiga
+ tegelased räägivad omavahel sisukat juttu väljendades oma meeleolu, lisades õhustiku ja saab aimu mängus toimuvaga.
+ dev'id veel siiani tunnevad huvi mängu üle ja tunduks nagu käiks üks kiire pätsi vorpimine. Ehk vajasid tüübid natukese raha ja tulu. Kui soovida ideaalset toodet siis .... duke nukem 4 ever (mis ei tulnudki välja ja kui tuli siis mingi ... junn) |
ma julgeksin väita, et ka witcheris on füüsika paigast, kuid sind ei paista see suurt morjendavat
sarnaseid lihtsaid positiivseid kommentaare oleks saanud ka watchdogsi või misiganes pela kohta tuua, kuid erinevalt witcherist nähti watchdogis ja ka järgnevates ubi mängudes vaid vigu ja ebameeldivusi, kusjuures tehti kära ka mingitest täiesti olematutest probleemidest
mida ma eelnevalt oma ütlemises mõtlesin, on aga see, et inimesed suhtuvad sarnastesse ja samaväärsetesse vigadesse vastavalt sellele, kuidas mäng neile meeldib. Meeldimiseks ei pea olema alati mäng komplektsena hea, vaid piisab mingist ühest vaimustusest.
teine lugu on see, et mingi osa häälekatest arvajatest on kaunis kergelt kallutatavad ning nõustuvad pigem nö karjajuhtidega, kui omada erinevat vaadet
mind isiklikult vead ei häiri üheski pelas, kui nood just gamebreaking vead ei ole, samas ma ei ole ka millegi fänn, midagi ma fanaatiliselt ei austa - kõik, mis mu meelt lahutab, on piisavalt hea.
paljud siinsed kasutajad on mul viimase 14a jooksul silma jäänud oma emotsionaalsete meelemuutustega sõltuvalt tootest ning trend on aina rohkem viriseva elanikkonna poole
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
22.05.2015 19:27:33
|
|
|
| libe kirjutas: |
ma julgeksin väita, et ka witcheris on füüsika paigast, kuid sind ei paista see suurt morjendavat
sarnaseid lihtsaid positiivseid kommentaare oleks saanud ka watchdogsi või misiganes pela kohta tuua, kuid erinevalt witcherist nähti watchdogis ja ka järgnevates ubi mängudes vaid vigu ja ebameeldivusi, kusjuures tehti kära ka mingitest täiesti olematutest probleemidest
mida ma eelnevalt oma ütlemises mõtlesin, on aga see, et inimesed suhtuvad sarnastesse ja samaväärsetesse vigadesse vastavalt sellele, kuidas mäng neile meeldib. Meeldimiseks ei pea olema alati mäng komplektsena hea, vaid piisab mingist ühest vaimustusest.
teine lugu on see, et mingi osa häälekatest arvajatest on kaunis kergelt kallutatavad ning nõustuvad pigem nö karjajuhtidega, kui omada erinevat vaadet
mind isiklikult vead ei häiri üheski pelas, kui nood just gamebreaking vead ei ole, samas ma ei ole ka millegi fänn, midagi ma fanaatiliselt ei austa - kõik, mis mu meelt lahutab, on piisavalt hea.
paljud siinsed kasutajad on mul viimase 14a jooksul silma jäänud oma emotsionaalsete meelemuutustega sõltuvalt tootest ning trend on aina rohkem viriseva elanikkonna poole |
Kõik kena ja tore jutt ning nõus sellega. Kuid Unity ja Witcher'i vaheline võrdlus on siiski natuke tobe selles suhtes, et Unity oli absoluutne, katkine käkk väljalaske hetkel ning veel kuid peale seda. Seda ütlesid ühest suust kõik vähegi tuntud reviewerid - polnud mingeid üksikuid isikuid, kes materdamisega fame'i tahtsid teenida vaid valitses üksmeel, et mäng oli absoluutselt katki.
Seega ei tasu imestada, et kui Unity's ka positiivseid asju oli, siis need lihtsalt ei paistnud kogu pasa seest välja.
Witcher on selles suhtes risti vastupidine. Jookseb pea eranditult kõikidel platvormidel hästi, scalib ilusti ka väga nõrkadele arvutitele ning neid asju mida kritiseerida on, on niivõrd vähe et peab lausa otsima ning sageli ei paista kogu ilu ja headuse seest väljagi.
Aga sul on õigus, et jah - kerge "bias" on kõigil sees selles suhtes. Et kui mäng on komplektina sitt, siis hakkab iga väiksemgi asi ka närvidele käima ning vingu tuleb vasakult ja paremalt, ning õigustusega. Samas kui mäng on hea, siis väikseid vigu ei panda tähelegi ning ei viitsita mainidagi ning üldjuhul pole ka mõtet.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
22.05.2015 19:39:19
|
|
|
| Archangel kirjutas: |
| libe kirjutas: |
paljud siinsed kasutajad on mul viimase 14a jooksul silma jäänud oma emotsionaalsete meelemuutustega sõltuvalt tootest ning trend on aina rohkem viriseva elanikkonna poole |
Kõik kena ja tore jutt ning nõus sellega. Kuid Unity ja Witcher'i vaheline võrdlus on siiski natuke tobe selles suhtes, et Unity oli absoluutne, katkine käkk väljalaske hetkel ning veel kuid peale seda. Seda ütlesid ühest suust kõik vähegi tuntud reviewerid - polnud mingeid üksikuid isikuid, kes materdamisega fame'i tahtsid teenida vaid valitses üksmeel, et mäng oli absoluutselt katki. |
ma ei pidanud unity't silmas, selle mootori probleem oli ilmne
muidugi revüüdes kirjeldati mängu kui igavat ja sisutut, mis oli minu arvates kohatu
samas ma ei nõustu äärmiselt negatiivsete revüüdega watchdogsi ja the crew puhul, kuid hoolimata sellest kirus mass seda - suuremaltjaolt küll see mass, kes ainult kuulab, vaatab ja loeb revüüsid, samas lärmakas kaader igaljuhul
witcheri puhul ei ole graafika just väga ilus, kulda ja karda on, kuid loomulikkust on vähe - vana kaardiga ei proovinud pelada, kuid 970ga jookseb ilusti
hairworksist ei oska ka lugu pidada, kuna on/off ei ole just eriti erinevad, vähemalt mitte sarnasel määral, kui tomb raideris tressFX - isiklikult leian selle pigem mõttetu tiluliluna, kuna ülejäänu loodus käitub ilma selle efektita
juba witcher 2st häiris see nonstop sprint mode ja oleks siis sprint, minujaoks on liikumine liialt kiire, kuid harjub ära
eks häirivaid momente tekib, kuid kui juba jutuga järjele saanud olen, siis peab lõpetama
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
22.05.2015 21:06:56
|
|
|
[quote="libe"]
- kui tegelane surma saab või vastane siis teevad nad väga kummalisi, komöödilisi akrobaatilisi trikke
õige jah, ununes. Kui sellest arutelust ka mingit kasu oleks siis jah... aga mängul on "hing" sees mida enamus teiste firmade tooted tänapäeval ei oma. Igavad ja sisutühjad Grindimised on mida võib ühe käega mängida... aga keda see kotib... peamine, et AWESOME button on ju
Need kes VÄIDAVAD, et plokkimine on hea viis vastaseid ignoreerida või nende löökide eest pääseda käigu seenele. Mängin eelviimase raskus astmega ja kui natukenegi tugevam vastane on siis lööb ta rahulikult level 4 tegelase plokkist läbi + stun efekt ehk siis witcher koperdab natuke. Karu jms tondivastu on plokkimine suht kasutu ja ainult põiklemine on kindla peale minek. Ei tea kas kergema astme peal on teistmoodi ja kui on siis ei tasu mängida kergema tasemega ja siis vinguda, et liiga kerge on.
Peale pätsi jookseb Witcher 3 eelmise põlvkonna kaardi peal päris hästi. Alla 45 enamasti veel langenud min fps ei ole. Keskmine on 55 kusagil.
Iga mäng sisaldab vigu, buge jne nagu iga tarkvara. Erinevus on selles, et kas nad hakkavad mängu segama ja jäävad domineerivaks või mitte. Kui head omadused on üle siis neid vigu pärast eriti ei mäletagi kui just meenutama ei hakka. Lihtstalt ei pane eriti tähele.
ot: watch dogs oligi igav ja sisutu... enamik uusi ubisofti mänge on. Vana ubisoft'i meeskond tootis väärt kraami (splinter cell 1-3, PoP seeria 3 osa, Beyond Good and Evil jne). Kõige asjalikum üritus mida usu ubisoft teha suutis oli FarCry 3. Täitsa meeldiv ja vead, bugid jms AI puudulikud jaburused ei häirinud väga. Ehk siis ei seganud gameplay meelepärasemaid osasid.
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
22.05.2015 22:11:24
|
|
|
Päris huvitav jutt selle FPS limiteri kohta. Ühesõnaga tasub isegi kaaluda FPS tunduvalt alla 60-e näiteks sikutada, sest kui frametime stabiilseks saab, siis on vast silky smooth 30fps parem kui pidevalt kõikuv 60fps.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
22.05.2015 22:26:18
|
|
|
Päris huvitav jutt selle FPS limiteri kohta. Ühesõnaga tasub isegi kaaluda FPS tunduvalt alla 60-e näiteks sikutada, sest kui frametime stabiilseks saab, siis on vast silky smooth 30fps parem kui pidevalt kõikuv 60fps. |
silky smooth 20fps
asi võib sujuv olla, noo faktiliselt ongi - stabiilne framerate on alati smooth - kõige parem on lineaarne
samas madal lineaarne framerate on siiski puhta pask - aktsepteeritav on ta vaid siis, kui rahakott muud ei võimalda
samas see artikkel oligi vast suunatud just neile, kel framerate kipub sinna 30 juurde jääma, mitte kõvemate kaartidega pelajatele
ei ole mõtet enda süsteemi hakata seadistama 40 peale, kui tihtilugu suudab üle 60 lasta
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
22.05.2015 23:15:19
|
|
|
| Miks peaks AMD üldse CPDR-i paska optimeerima?
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
22.05.2015 23:18:05
|
|
|
| bitCON kirjutas: |
| Miks peaks AMD üldse CPDR-i paska optimeerima? |
Jälle viinapudel kaisus...
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
karmo29
HV kasutaja

|
22.05.2015 23:49:59
|
|
|
sain kah gtx970 ostuga kaasa selle mängu (ordi pakkumine)
päris huvitav senimaani
agasi on, ma senimaani ei oska ambu kasutada näiteks ulme ütleb et hire keskmine nupp vms nu pole noh
_________________ Rincewindil käis elu nii tihti silme eest läbi, et ta võis juba igavamate kohtade peal tukastada
Rincewindi maahirm, mis tabab teda kõrgustes - maa on see, mis sind lõpuks tapab
Dropbox |
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rand0m
HV vaatleja

|
23.05.2015 00:03:05
|
|
|
| karmo29 kirjutas: |
ma senimaani ei oska ambu kasutada näiteks ulme ütleb et hire keskmine nupp vms nu pole noh  |
Mouse 3 peaks olema rulliku all (vajuta alla, mitte ära keri).
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
23.05.2015 00:44:26
|
|
|
kaardimäng on (eba)õnnemäng
Spoiler 
maskeerunud
Spoiler 
edit:
amb tuleb laskmiseks valida ka. tabiga avanevast menüüst.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
1 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.05.2015 00:44:42
|
|
|
Uurisin natuke ja tundub, et kui võidelda madalama leveli vastastega siis tõesti lahmi m1 nuppu suvalt ja võit tuleb mingi aeg. Plokib kõik ära kah kui m2 all hoida.
Võitled natuke raskemate vastastega, inimesed kaasa arvatud, ja ürita vaid m1'ega spämmida. Vastane lööb kohe vahele ja plokkimine on kah suht teine teema, vastane lööb läbi.
... tunduks nagu reaalne või mes
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
23.05.2015 00:57:01
|
|
|
Tänud jagamast! Kindel ost muutus kindlaks mitte ostuks.
Witcher lore on umbes selline, et Geralt muutub mõõgaga üheks, tantsib kergelt läbi vastaste. Dodgemiseks kerge spin ümber oma telje kui vaja. Witcher 2 ajal tuli välja official combat fix witcher 3 developeri poolt, et lollakas teise osa kaklus ära parandad, kus Geralt on kohmakas, teeb mingit naljakat kukerpalli, mingit "tantsimist" (sujuvat loogilist liikumist, think Syrio) ei ole. Ja see fix tegi witcher 2 combati isegi nauditavaks kohati(hetkel mil see töötas)
Tundub, et tollel devil tuli vahepeal mälukaotus. Mida perset kui kole on combat. Nagu mingit vanaaegset action rpg'd vaataks. Kas tõesti petetakse skriptitud final blowdega tavamänguri silm?
Kuradi generatsioon konsoolimängu* armastajaid ja buyers stokholmi sündroomikuid.
See mäng ei oleks ka siis 10/10 kui e3 graafikast tulnuks veel parem pilt.
Avage oma silmad.
Tänud veelkord, säästsid mind väga suurest raha kulutusest, kuid pettumus on suur. Ccp on hea rpg täpselt nii ära tapnud nagu bioware - mängija ei saa isegi aru, et ta mikroahju steikki sööb.
*ülelihtsustatud käkk, mis võrreldes 95% turul oleva pasaga on jah okei. Konsoolid vahendina on ju toredad .
_________________ Winter is coming... |
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
karmo29
HV kasutaja

|
23.05.2015 00:59:04
|
|
|
mis vee all olevate tegelaste vastu teha?
või kuidas nende vastu võidelda?
_________________ Rincewindil käis elu nii tihti silme eest läbi, et ta võis juba igavamate kohtade peal tukastada
Rincewindi maahirm, mis tabab teda kõrgustes - maa on see, mis sind lõpuks tapab
Dropbox |
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
23.05.2015 01:02:37
|
|
|
| NeroEST kirjutas: |
Tänud jagamast! Kindel ost muutus kindlaks mitte ostuks.
Witcher lore on umbes selline, et Geralt muutub mõõgaga üheks, tantsib kergelt läbi vastaste. Dodgemiseks kerge spin ümber oma telje kui vaja. Witcher 2 ajal tuli välja official combat fix witcher 3 developeri poolt, et lollakas teise osa kaklus ära parandad, kus Geralt on kohmakas, teeb mingit naljakat kukerpalli, mingit "tantsimist" (sujuvat loogilist liikumist, think Syrio) ei ole. Ja see fix tegi witcher 2 combati isegi nauditavaks kohati(hetkel mil see töötas)
Tundub, et tollel devil tuli vahepeal mälukaotus. Mida perset kui kole on combat. Nagu mingit vanaaegset action rpg'd vaataks. Kas tõesti petetakse skriptitud final blowdega tavamänguri silm?
Kuradi generatsioon konsoolimängu armastajaid ja buyers stokholmi sündroomikuid.
See mäng ei oleks ka siis 10/10 kui e3 graafikast tulnuks veel parem pilt.
Avage oma silmad.
Tänud veelkord, säästsid mind väga suurest raha kulutusest, kuid pettumus on suur. Ccp on hea rpg täpselt nii ära tapnud nagu bioware - mängija ei saa isegi aru, et ta mikroahju steikki sööb. |
Oot - et siis ca. 50+ youtube reviewd kus kõik mängu taevani kiidavad ning sul on "Meh". Kuid sööta sulle üks video ette, kus mingi tüüp nitpickib nii, et tükid taga ja sul on kohe "alright, I'm convinced"?
Witcher 2 combat overhaul oli ühe Dev'i vaba aja töö. See polnud Offical Fix. Üks Dev otsustas enda huvist ja ajast enda nägemuse järgi asju ümber teha. Sama tegi ta ka Witcher 1 puhul muideks. Ja arvata on, et küll ka W3 tema modi varem või hiljem saab, kui tal viitsimist teha on. Isiklikult ei olnud mul kummagi eelmise osa combati vastu mitte midagi. Overhaulid olid ka toredad, kuid ma ei eelistaks meeletult üht teisele. Lihtsalt valikuvõimalus - ja see on alati hea.
Scriptitud Final Blowd? Need on Witcheri seerias algusest peale sees olnud.
Ava ise parem oma silmad. Üks negatiivne mölavideo sajakonna positiivsete vastu ei ole nüüd mingi põhjus hakata ühte läbi aegade parimat RPG'd vältima. Sa võid seda teha, kuid see tundub lihtsalt totter.
Nii mõnigi teine ei saa samuti combat'i kriitikast aru. Arvatakse, et isegi parem kui Dark Souls näiteks:
http://www.reddit.com/r/witcher/comments/36xc9a/why_are_people_nagging_about_the_combat/
Spoiler 
| tsitaat: |
I really do not get it... It is by far one of the most fun I had combat wise in an rpg. its fast, intense and brutal to the likings of shadow of mordor, but requires a intelligence rather than just mashing a button like dark souls would have. Without all the dirty tricks to make the game "seem harder than it is" which dark souls is plagued with. (No a hole on the floor that is not even visible until you step on it falling to your death or a chest that is a moster does not make you harder, just annoying)
Its like the perfect blend. Its so fun I try my best to never even take any hits and aim for that perfect swordsmen. Sometimes even taking on tough/high level opponents and try to kill them. WHICH I DID TWICE. Epic long battle, even one mistake is death. Maybe one hit with quan enabled, geralt can take ...but beyond that its hopeless. It has block, parry, dodge, roll, fast attack, strong attack. Doesn't give you an indicator of when to parry, you need to use your instincts. Its great!
I know people just like to complain on the internet but this complaint does not make sense to me.
If any, what are your reasons to hate on the combat? |
viimati muutis Archangel 23.05.2015 01:09:57, muudetud 2 korda |
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Levelxer
HV veteran

|
23.05.2015 01:03:04
|
|
|
mis vee all olevate tegelaste vastu teha?
või kuidas nende vastu võidelda? |
ammuga peaks saama veealuseid natuke ohjata, ise olen veealuseid ignoreerinud edukalt. lvl22 juba.
|
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
114 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anisse
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
23.05.2015 01:10:42
|
|
|
NeroEST, no tõesti, kasvõi "laadi" ja proovi ise ära, just tegin jälle paar h, no ma ei tea aga huvitav ja kaasakiskuv on, kõik kõrvalmissioonid jne. Ise veel midagi "ulmelist" viga pole näinud mis ütleks nahh miks ostsin selle mängu.
Ja see , et valikud otsustavad mis saab on ikka hea just hakkisin preestri ära Can´t buy me
E: Kas toitu, st liha mis saab saaks kuidagi küpsetada kaa?
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
23.05.2015 01:46:34
|
|
|
combat on väga mõnus ja sujuv. Igatahes nüüd veidi pikemalt mänginud ja kindel 10/10 vb üks parimaid mänge mis iial tehtud. Õigemini täpselt selliste elamuste pärast ma mänge armastangi.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.05.2015 02:05:29
|
|
|
Jõudsin just esimesse suuremasse linna (mingit passi oli vaja) ja peaks ütlema, et . Linn näeb väga ehe välja. Ei jõua ära oodata millal saaks juba sinna kõige suuremasse linna ringi kolistama . Siiani kogu see õhustik, leveli ehitus ja kõik tundub väga hää. Mapid oleks nagu käsitsi tehtud mitte visatud random map gen'iga valmis kus iga koobas on ühesugune ja kõik alad on juba nähtud (paljud über rpg'd teevad sedasi, et üks asi kordub pidevalt).
to NeroEST:
jah tõesti sitt combat nagu eelnevalt märgitud, parem ära mängi sellist jura.
Nagu kaua võib - kui vastase level on madal siis lahmi lihtsalt mouse 1 butttonit ja vsio. Kui ta ründab siis hoia block peal ja midagi muud tegema ei pea. Tekib tunne nagu oleksid mingi über võitleja, et kergemad tondid su mängu tegelasest jagu ei saa. Nagu oleks mingi witcher või miskit.
Ja see ei ole veel kõik. Kui mängus edasi minna ja suurema leveliga vastased peale tulevad on combat täiesti puru. Nu täiesti piixsus on. Vastastele mouse 1'te lahmides nad plokkivad selle lihtsalt ära. Kuidas sedasi üldse võidelda võimalik? Ja kui ise plokkima kukud siis on asi täitsa katki. Plokk ei tööta enam noh. Lööb läbi ja saad tappa. Nagu midagi teha ei ole saad lihtsalt tappa. Kõige hullem kui vastaseid on mitu siis saad litakaid igalt poolt. Võiks nagu järjest olla või mis?
Ja parem ei räägi neist suurtest kollidest. Isegi karu on võimatu võita. Paned plokki peale ja lööb kohe su minema. Seega väga bugine asi noh.
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
viimati muutis angel 23.05.2015 02:06:57, muudetud 1 kord |
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
23.05.2015 02:06:44
|
|
|
See kaardimäng jah paras ebajopp, korra proovisin. Samas käib raundide kaupa, nii et tasub valida, mis lauale viskad.
Ei ole leidnud praadimisvõimalust kuigi praepanni kõrvalülesanne oli küll;) Witcher ise paras beast, las kugistab toorest maksa:)
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mall0c
HV vaatleja
|
23.05.2015 09:44:15
|
|
|
Mängin küll konsooli peal, aga ma ei saa küll veel ühtegi halba sõna öelda. See vingumine combati kallal tundub lihtsalt oskamatusest tingitud "rage quit" tulem. 2. Päev mängima hakates lendasin ka kohe mingile hundikarjale toorelt peale ja lahmisin fast attacki lihtsalt, unustades igasugu dodge-mise ja counter-attacki ära, ning sain 3 hundi käest sujuvalt reipi (mängin eelviimase tasemega)
Minuarust on combat just üllatavalt sisutihe ja piisavalt keeruline, et masterdada, kuid märksa rohkem andeks andev, kui nt Dark Souls, kus iga liigutuse jaoks pidi tippsportlase reaktsioon olema.
Ma julgen väita, et vaimustus ja nauding mängides on hetkel sama, mis esmakordsel Skyrimi mängimisel. Igasugused Dragon Age-d jms. jätsid ikka megakülmaks ning üle 2 päeva neid toksida ei viitsinud.
Eriti hea mulje jätab mängu olustik, kuigi esialgu on maailmast ja seal toimuvas veel raske aru saada. (Skyrim oli selles suhtes väga hea, et isegi kui esmakordselt mängida seda seeriat, siis peale 1 mängupäeva sai suht kõik selgeks, poliitiline olukord, erinevad rassid ja nende suhted jne) Samas pole ma ka mingi Witcher seeria hunt, eelnevalt mängitud ainult 2. osa ja see jäi ka poolikuks.
Praeguse hetkeni veel on ka positiivne, et stabiilselt oleks sissetulekuid suurendada vaja, varustus maksab päris korralikult ja raha just kõige lihtsamini ei tule, see muidugi võib mingi hetk muutuda.
Kellel liikumisega probleeme, proovige puldiga, vaevalt, et PC ja konsooli peal controlsides vahet mingit on. Ise olen raskusi leidnud hetkel ainult hobusega galoppi lastes.
Mingeid suuremaid buge pole leidnud, pigem graafilist laadi siiamaani olnud.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NeroEST
Kreisi kasutaja

|
23.05.2015 09:50:00
|
|
|
| MatchMaker kirjutas: |
combat on väga mõnus ja sujuv.  |
Loodan siiralt, et on, kuid ma ei mõtle vaid seda ühte videot, kuid ka teiste videode põhjal tundus mulle, et combat ei ole sujuv. Selline natukene hakitud, vajutad puldil A tähte ja geralt juba teeb mingi jube suure ja kohmaka animatsiooni ning ilmselt siis kui klõbistad seda A tähte, teed neid üksteise järel veel rohkem kuni vastane sureb? Ma olen nõus, et enne kisamist tasub ise proovida.
Ava ise parem oma silmad. Üks negatiivne mölavideo sajakonna positiivsete vastu ei ole nüüd mingi põhjus hakata ühte läbi aegade parimat RPG'd vältima. Sa võid seda teha, kuid see tundub lihtsalt totter.
|
Jah, Sul on õigus, et tasub oma silmaga proovida. Võimalik, et ma muudan täielikult oma arvamust kui ma kord olen ise saanud mängida. Ma tunnistan, et see ei ole vaid see video. Kõikidest videodest, mida ma vaadanud olen ( olen püüdnud hoiduda spoileritest ) tundub mulle combat selline actionslash, et Geralt mitte ei tantsi, vaid hüppab, kargab ja "tekib*" vastasele peale. Loomulikult pole üks mees ja tema arvamus piisav, et kogu asjale vee peale tõmmata. Ka temagi ütleb, et mäng on väga hea paljudes muudes aspektides, kuid nagu seda youtuberit, ka mind glicthis ära see diverollimise teema.
Minu arvates diveroll ei sobi lihtsalt geralti võitlusmanöövritesse ja see on hämmastav, et "at launch" otsustatakse see sisse jätte.
| 10.10.10 kirjutas: |
| NeroEST, no tõesti, kasvõi "laadi" ja proovi ise ära, just tegin jälle paar h, no ma ei tea aga huvitav ja kaasakiskuv on, kõik kõrvalmissioonid jne. |
Hetkel veel ei ole raali, kus kasvõi "laadida", kuid loodan juba varsti saada vähemalt masina, kus low-med peale oma silmaga tutvuda saaks. Ühel family sharingu sõbral mäng juba Steamis niikuinii olemas.(no need for "loading" )
| angel kirjutas: |
to NeroEST:
 |
Ma mõistan sinu irooniat, saan aru jah, et lowlevelvastaste vastu peabki Geralt tugev olema.
Ma tahaks näha lihtsalt, et Geralt on tugev, sest et ta animatsioonid ja liikumine on voolav ja sujuv, mitte släshiv ja hakkiv. Mina senimaansetest combat tutvustusvideodest ei näe seda, mida ma ootasin.
Kokkuvõtteks, Teil on kõigil õigus kui ütlete, et vaid ühe aspekti pärast mängu mängimata jätta, on natukene lollakas. Ma nõustun, kuid see video ägestas mind välja kirjutama oma senimaani vaoshoitud arvamust, mida ma videode põhjal kartsin väga. Ma proovisin seda hoida enda teada senimaani kuni saaksin lõpuks mängu ise proovida. Kui ma eksin nende videodest hinnangu andmisega, olen ma kokkuvõttes väga õnnelik. Seda, et maailm, questid ja atmosfäär hea on, sellega ma olen päri. Ma kardan, et mind takistaks clumsy combat mängunautimast.
Piltide põhjal tundub palju parem . Kas framerate kannatab? Kas mängus on arusaadavalt rohkem sarnasust E3el pakutud õhkkonnaga?
_________________ Winter is coming... |
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
37 |
|
| tagasi üles |
|
 |
reints
HV Guru

|
23.05.2015 10:07:43
|
|
|
Testisin ka seda mängu.
Minu jaoks liiga palju juttu ja liiga vähe tegutsemist
_________________ Töö tegi ahvist inimese
Äkki teeb sinust ka  |
|
| Kommentaarid: 221 loe/lisa |
   |
203 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
23.05.2015 10:34:08
|
|
|
| NeroEST kirjutas: |
Piltide põhjal tundub palju parem . Kas framerate kannatab? Kas mängus on arusaadavalt rohkem sarnasust E3el pakutud õhkkonnaga? |
Kui on kadu, siis on see mõõdetav mõne FPSiga. Reshade, nagu ka SweetFX on post-processing filtrid ja seega endaga otseselt jõudlusekadu kaasa ei toogi.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
23.05.2015 13:08:28
|
|
|
kusjuures, ei tundu palju parem. see mängu enda oversaturation on asendunud üsn washed out väljanägemisega. hit and miss, paar pilti on head, ülejäänud on meh kuni halb.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
23.05.2015 22:06:15
|
|
|
20h mängitud ja tunne nagu mäng alles algas...Keira questid
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 826 loe/lisa |
   |
655 |
|
| tagasi üles |
|
 |
karmo29
HV kasutaja

|
24.05.2015 00:37:20
|
|
|
kuidas bombe refillida saab ?
Dropbox |
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
24.05.2015 00:51:09
|
|
|
menüüd on ikka üsna ebamugavad.
uusi asju inventoryst on pita üles leida. relvade-armori võrdlus nagu on ja nagu ei ole.
eriti loetavad asjad - bestiary, characters jms - vahel on õige asja peale keeruline jõuda kuna hoveriga switchitakse mujale. kerimine on vaid oma kastis, klikkimine on kohati twitchy.
liikumine ja looditavate-süttivate asjade detection... on faking saatanast. seda pimedas komberdamise missiooni hakkasin lõpuks vihkama. kitsastes oludes, pimedas seal tiiruta ja otsi kohta elus... päh.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.05.2015 00:51:44
|
|
|
pane siis pilte oma silmailust ja viita konkreetsele postile või seadetele, mitte mingile üldisele teemale
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Levelxer
HV veteran

|
24.05.2015 01:52:00
|
|
|
kuidas bombe refillida saab ? |
Meditate. Kui on refilliks vajalik alko olemas, täidab automaatselt.
|
|
   |
114 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
24.05.2015 09:44:34
|
|
|
| londiste kirjutas: |
menüüd on ikka üsna ebamugavad.
uusi asju inventoryst on pita üles leida. relvade-armori võrdlus nagu on ja nagu ei ole.
eriti loetavad asjad - bestiary, characters jms - vahel on õige asja peale keeruline jõuda kuna hoveriga switchitakse mujale. kerimine on vaid oma kastis, klikkimine on kohati twitchy.
liikumine ja looditavate-süttivate asjade detection... on faking saatanast. seda pimedas komberdamise missiooni hakkasin lõpuks vihkama. kitsastes oludes, pimedas seal tiiruta ja otsi kohta elus... päh. |
Menüü süsteem minu arvates päris hea. Uued asjad on tärniga ja need saad sorteerides kõige ette tuua. Käid kursoriga üle ja enam pole nad uued - nüüd uuesti sorteerides on kõik asjad gruppide kaupa kenasti sorteeritud. Saama loogika Bestiary ja muude tegelaste sissekannete kohta - tärn neil peal näitab kus uus kirje ja tärn on pandud isegi kategooria ette kus uus sissekanne.
Pimedas kasuta cat potioni või tõrvikut või minu uut lemmikut - magic lampi, mis jäi allas Keira missioonist. Ei ole vaja pimeduses kobada.
| Levelxer kirjutas: |
kuidas bombe refillida saab ? |
Meditate. Kui on refilliks vajalik alko olemas, täidab automaatselt. |
Vähemalt tunni mediteerides ja kui on tugevat alkoholi olemas, saad kõik potionid ja pommid täis. Kulu on alati 1 pudel (tavaliselt leiab kõige rohkem alcoheste) sõltumata kui palju sul on pomme või potione täita. Mul endal on hetkel 6 erinevat pommi ja 9 potioni ja mediteerin siis kui olen nad pea kõik ära kasutanud. Tegelikult lvl13 juures dead marchis olen kokku mediteerinud ehk kümme korda vaid. Inventuuris on hetkel 69 Alcohesti üle, niiet võiks vabalt tihedamini mediteerida. Vähese mediteerimise põhjuseks on see, et õige taktika võitluses on piisav ning pudeleid ja pomme kasutan peamiselt eksperimenteerimiseks.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
viimati muutis Killhoven 24.05.2015 09:54:22, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 409 loe/lisa |
   |
351 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
24.05.2015 10:04:35
|
|
|
Kuna eiviitsind mõni scrollida foorumit alla poole siis siin link: http://www.file-upload.net/download-10636840/The-Witcher-3-V.1.3-powerplay.zip.html
Piltidest niipalju, et siis algus on OFF ja järgnev on MODITUD.
PS: Pildid on suured, et paremini aru saada!
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Spoiler 
Grass density comparison: link
Mängust endast, et meeldib päris hullult kuigi eelmine osa peale eiläinud(peaksin uuesti proovima), ainuke miinus graafilise poole pealt, et puu lehed on väga väga low tekstuuridega, eitea miks?
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aare2
HV kasutaja
|
24.05.2015 14:46:20
Response to Witcher 3 Review |
|
|
Worth A Buy
Response to Witcher 3 Review
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Levelxer
HV veteran

|
24.05.2015 15:04:35
|
|
|
| aare2 kirjutas: |
Worth A Buy
Spoiler 
|
See juba teemast läbi käinud küll.
Vaatasin videot veidi pikemalt kui varem ... kummaline virin et controlsid hirmpahad. Tsitaat "It's aimed at casuals". Inimene Gothicu controlitega tutvuks, saaks ilmselt kreepsu.
Üldiselt võitlus on Witcher 3-s natuke liiga kerge alguses, isegi minibossidega. Ent enne level 30 tuleb mainstorys paar pikemat/raskemat võitlust kuigi ka siis sain vaid paari kaotusega võidetud. Seda siis teisel raskusastmel. Eeldatavasti küll kõrgematel raskusastmetel saab kergemini surma, ent millegipärast ei viitsi tavaliselt üle keskmise raskusastmega mängida, tundub mitte väljakutsuv vaid natuke masohhistlik. Seega võitlus nii raske kui peab olema.
viimati muutis Levelxer 24.05.2015 15:37:54, muudetud 2 korda |
|
   |
114 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aare2
HV kasutaja
|
24.05.2015 15:27:25
|
|
|
Worth A Buy
Spoiler 
|
Vaatasin videot veidi pikemalt kui varem ... kummaline virin et controlsid hirmpahad. Tsitaat "It's aimed at casuals". Inimene Gothicu controlitega tutvuks, saaks ilmselt kreepsu.
Üldiselt võitlus on Witcher 3-s natuke liiga kerge alguses, isegi minibossidega. Ent enne level 30 tuleb mainstorys paar pikemat/raskemat võitlust kuigi ka siis sain vaid paari kaotusega võidetud. Seda siis teisel raskusastmel. Eeldatavasti küll kõrgematel raskusastmetel saab kergemini surma, ent millegipärast ei viitsi tavaliselt üle keskmise raskusastmega mängida, tundub mitte väljakutsuv vaid natuke masohhistlik. Seega võitlus nii raske kui peab olema. |
Tegemist on teise videoga.
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Levelxer
HV veteran

|
24.05.2015 15:33:36
|
|
|
Oops.
Vaatan, et ta uues videos ikka jääb endale kindlaks, et controlsid on jubedad.
Pean tunnistama, et pole täiuslikud, kaugel sellest, ent mul pole kunagi jäänud mäng pooleli selle pärast, et ei suuda ära harjuda jubedate controlsitega.
Kui mäng ei huvita, ei hakka proovimagi. Kui controlsite äraõppimine/harjumine on liiga keeruline siis tegemist lootusetu juhtumiga. Iseasi kas viga mängus või mängijas.
|
|
   |
114 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
24.05.2015 15:39:20
|
|
|
Levelxer, jube ja äraõppimise/harjumise keeruline olemine on kaks eri asja.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
24.05.2015 15:41:11
|
|
|
Worth A Buy
Spoiler 
|
Üldiselt võitlus on Witcher 3-s natuke liiga kerge alguses, isegi minibossidega. Ent enne level 30 tuleb mainstorys paar pikemat/raskemat võitlust kuigi ka siis sain vaid paari kaotusega võidetud. Seda siis teisel raskusastmel. Eeldatavasti küll kõrgematel raskusastmetel saab kergemini surma, ent millegipärast ei viitsi tavaliselt üle keskmise raskusastmega mängida, tundub mitte väljakutsuv vaid natuke masohhistlik. Seega võitlus nii raske kui peab olema. |
Tegemist on teise videoga. |
sama mis gta 5, see juhtimine. Häiriv tõesti.
_________________ zero |
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Levelxer
HV veteran

|
24.05.2015 15:43:39
|
|
|
londiste, no igaühe otsustada, kas on võimalik ära harjuda jubedate controlsitega või mitte.
Ja Witcher 3-s pole võimatu panna tegelast liikuma nii kuis soovi.
Üks asi mis häirib küll on see et ei ole võimalik arvestada, kas tegelane jookseb või kõnnib, selle oleks võib-olla võinud caps-locki alla jätta nagu tavaliselt sellistes mängudes on.
| madness kirjutas: |
Ctrl klahv on selleks |
Selge pilt
viimati muutis Levelxer 24.05.2015 15:51:15, muudetud 2 korda |
|
   |
114 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
24.05.2015 15:45:08
|
|
|
võimatu jah ei ole.
aga kohapeal ringi tiirutamine on suhteliselt tavaline nähtus. võiks mitte olla.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
24.05.2015 15:51:49
|
|
|
londiste, no igaühe otsustada, kas on võimalik ära harjuda jubedate controlsitega või mitte.
Ja Witcher 3-s pole võimatu panna tegelast liikuma nii kuis soovi.
Üks asi mis häirib küll on see et ei ole võimalik arvestada, kas tegelane jookseb või kõnnib, selle oleks võib-olla võinud caps-locki alla jätta nagu tavaliselt sellistes mängudes on. |
Ctrl klahv on selleks. Kasutan suht tihti lootimisel ja kitsastes kohtades liikumiseks walk mode'i. Kui vaja joosta, hoian Shifti all.
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
24.05.2015 15:56:08
|
|
|
Mida rohkem seda kaardimängu mängida, seda põnevamaks läheb Erinevaid strateegiaid katsetada ja proovidak uidas läheb.
Soundtrack!! Väga hea ja mõnus..täiega chill folk nagu....Mängisin paar päeva tagasi võrdluseks Skyrimit ja see taustaheli ja muusika ajas oksele, kohutavalt korduv ja liiga lihtne, ainuke hea laul see tunnusmeloodia neil. (Täielikult maitse asi, kuid selline minu arvamus)
2 asja mis silma jäänud:
Hour counter....mis siis näitab total played time. Paneb jumala villast ju...Esimene kord kui mängisin, oleks ta võinud maksimaalselt näidata 8h, kuid näitas 12h. Ühesõnaga tundub, et see liigub kuskil 1/4 võrra kiirem kui päriselus aeg liigub. See on kurb, oleks tahtnud näha päris aega mis kulunud mängule.
Kas keegi tunneb puudust sellest, et ta inventorys näitaks, mis raamatut on läbi loetud ja mitte? Eelmistes näitas, neid teoseid on nii palju, et ei jõua meelde jätta kõiki.
Pettumus ka see, et on eemaldatud osad detailid, mis eelmistes mängudes lisasid realismi juurde, Potioneid tarbides selle reaalne joomine, õli peale kandmisel oli näha mõõgal seda õli jpm.
Kirjavigasid on päris palju
Üldjoontes, pisiasjad, 10/10!!!!
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|