|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
jt234
HV veteran

|
21.05.2015 01:22:04
|
|
|
Miks mitte? Suunab kõige rohkem koormatud ressursilt (GPU) arvutusi vähe koormatud ressursile (CPU).
Kuna GPU-l jääb jõudu nüüd "üle", saab settinguid peale keerata ilma FPS-i kaotamata. Tundub loogiline.
_________________ Dima oli siin |
|
| Kommentaarid: 132 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
124 |
|
| tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
21.05.2015 01:23:06
|
|
|
Päev otsa väljas olnud ja õhtul koju tulles silt uksevahel, sind polnud kodus, jätsime su paki naabri kätte , tea kas praegu 23:20 on imelik minna naabri ukse taha , et Witcher 3 kätte saada
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
21.05.2015 01:34:16
|
|
|
| jt234 kirjutas: |
Miks mitte? Suunab kõige rohkem koormatud ressursilt (GPU) arvutusi vähe koormatud ressursile (CPU).
Kuna GPU-l jääb jõudu nüüd "üle", saab settinguid peale keerata ilma FPS-i kaotamata. Tundub loogiline. |
Ei seda küll jah. Loogikale saan pihta, mõtlesin vaid seda, kas tõesti nii lihtsalt käibki ja miks pagana pärast see by Default peal ei ole, kui mäng ilmselgelt CPU'ga väga midagi teha ei taha. Igal juhul väga performance tweak.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Naysayer
HV kasutaja

|
21.05.2015 01:37:57
|
|
|
| 10.10.10 kirjutas: |
Päev otsa väljas olnud ja õhtul koju tulles silt uksevahel, sind polnud kodus, jätsime su paki naabri kätte , tea kas praegu 23:20 on imelik minna naabri ukse taha , et Witcher 3 kätte saada  |
Ma usun, et naaber saaks aru, kuna tegemist on siiski Witcher 3-ga.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
21.05.2015 01:44:55
|
|
|
Oh yeah baby!
http://www.eurogamer.net/articles/2015-05-19-cd-projekt-red-tackles-the-witcher-3-graphics-downgrade-issue-head-on
| tsitaat: |
know that a big patch with 600 changes - including improvements to graphics and graphical settings - was sent to certification today (Wednesday 20th May), and will take between five and seven days to clear. There will be patch notes covering it all.
In addition, CD Projekt Red will patch the game to allow editing of .ini files on PC, to push graphical settings even higher. You will be able to tweak grass and vegetation density, post-processing effects such as sharpening, and draw distances. The .ini patch will arrive soon after the other patch. "And we think about some other tricks but we need time," Adam Badowski says. |
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
volado
HV kasutaja

|
21.05.2015 02:06:22
|
|
|
| jt234 kirjutas: |
Kuna GPU-l jääb jõudu nüüd "üle", saab settinguid peale keerata ilma FPS-i kaotamata. Tundub loogiline. |
Redditi gurud tõid välja, et CPU PhysX on bydefault featuur. http://physxinfo.com/news/11558/the-witcher-3-will-support-gpu-physx-now-officially/ ..loogika siis, et konsoolid ei saaks muidu sellest kasu. Olenemata siis kas lükkad selle käsitsi GPUlt CPUle v mitte, ei peaks andma fpsi juurde
OT ..mulle hakkab see PC vs konsooli teema (saan aru, et teises teemas olen) enam "kohale jõudma"
Isegi kui ma mängu ei oma ja isegi ei plaani seda kohekohe soetada, on päris nakkav lugeda kõigist sellest ja siis ka viimastest uutest arengutest nt GPU vallas.
Mul ei ole reaalselt vaja midagi muuta oma arvutis (ma isegi ei mängi nii palju), aga mõte juba liigub, kuidas oleks võinalik nt 4k süsteemi ülesehitamine (tõenäoliselt vaataks küsivalt hr Liivile otsa ja uuriks asju). Hullem kui gripp - viimane läheb ju mööda 7 päeva v nädalaga
_________________ aeglaselt gurustuv tammjuuser |
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
21.05.2015 02:14:14
|
|
|
Mitte, et ma just 15 minti tagasi poleks seda postitanud.
Aga topelt ei kärise.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
21.05.2015 02:18:03
|
|
|
Ma pime Igatahes enne rohkem mängu ei puutu kui see ükskord kohal on.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
21.05.2015 07:01:21
|
|
|
| varemalt oli cpu physx piiratud, s.t. päris kõike efekte/asju cpu peal jooksva physxiga ei näe. anyway on gpu physx soovituslik teha dedicated gpu peal mängudes, kus see reaalselt perfi mõjutab, või siis üldse physx välja lülitada.
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.05.2015 08:53:22
|
|
|
Natuke toksinud ja täitsa hää tundub. Grafa on kohati ainult natuke selline "välja pestud" puude osas aga muidu kõik vinks vonks. Frame rate võiks ainult vanemate põlvkondade kaartide peal stabiilsem olla, kohati väike shutter sees.
hea
- seni kõik questid mida teinud on olnud huvitavad ja mitte ette aimatavad. Näiteks (suvaline näide seega ei spoili) mingi tüüp kaotab oma sussid ära. Lähed otsid ülesse ja selle asemel, et lihtsalt sussid leida ja tagasi viia või kogeda, et sussid on hukka saanud on sussidega hoopis mingi kiiks küljes ja neetud jne jne
sellist quest süsteemi, side questidel eriti, ei kohta enam. Tavaliselt on fetch questid sellised igavad, etteaimatavad ja täiesti sisutühjad (osades AAA tiitlites on eriti popid sellised mõttetud mängu pikkuse venitajad). A'la too mu sussid ära ja saad 10 kuld rahakest (sama moodi saad sama palju kui tood midagi väärtuslikumat).
- võitlus süsteem täitsa toimiv. Natuke vajab harjutamist, et asi sujuvaks saada mitme vastasega võitlemisel aga igati vinks vons.
häirib
- tegelane kas kõnnib väga aeglaselt või siis tormab või sprindib. Võiks olla mingi vahepealne liikumis kiirus. Seega sageli koperdab ta kiirustades igale asjale otsa
- mängu inventuuri menüüde süsteem on suht jura. Loodetavasti tehakse mingiks "tab" ide süsteemi peale ümber. See pidev skrollimine eri menüüde vahel on tüütu
- veidrad bugid - üks naine oli omateada voodis üli raskelt haige. Lähen sinna ja too jalutab uksest sisse, eidab voodisse pikali ja on edasi haige... (
- iga kord kui surma saada teeb Gerald naljakaid hüppeid ja liigutusi
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
21.05.2015 08:58:39
|
|
|
Ujumine veel hullem kui maa peal liikumine. Vahest tükk tegu et õige nurga all aardekasti juurde saaks, et seda lootida
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.05.2015 09:01:35
|
|
|
endal ujumisega probleeme eriti ei ole, vajutad C'd läheb alla vajutad space'i liigub ülesse. shift + w ja liigub edasi.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
21.05.2015 09:05:44
|
|
|
angel, need häirivad asjad on ka teises osas juba. jama, et pole 3. jaoks parandatud neid. inventory peaks olema rpg'des ikkagi selline, nagu witcher 1 oli, + erinevad kategooria. see iga item ainult tekstina ja ülevalt alla üksikult on bs.
1. oli veel see hea, et alt nuppu all hoides näitas kõik nähtavad asjad koos nimedega ära ja sai peali klikates kohe üles korjata või juurde minna. kolmamdani pole veel jõudnud, aga kas seal ka nii, et peab hullult 1 piksli täpsusega õiges kohas asuma ja õigesse punkti sihtima, et õigele asjale/tegelasele pihta saada üles korjamiseks, avamiseks või rääkimiseks?
viimati muutis NATAS999 21.05.2015 09:09:22, muudetud 1 kord |
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.05.2015 09:08:44
|
|
|
| NATAS999 kirjutas: |
| angel, need häirivad asjad on ka teises osas juba. jama, et pole 3. jaoks parandatud neid. inventory peaks olema rpg'des ikkagi selline, nagu witcher 1 oli, + erinevad kategooria. see iga item ainult tekstina ja ülevalt alla üksikult on bs. |
eeh ei ole nõus
Witcher 2 olid üleval ikoonid mida valisid, et saada vastava menüü ette. Nüüd peab (võimalik, et ma loll ja ei oska kasutada ja kuidagi paremini saab valida) üleval olevate nooltega kõik menüüd läbi skrollima, et leida mida vaja.
witcher 1 ja 2 inventuur oli vinks vonks. 3 osa vajaks paari tab'i valikut ja oleks korras.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
21.05.2015 09:11:32
|
|
|
| 2. inventuur ei istu väga, 1 oma oli parem selles mõttes et kogu nodi kompaktsemalt koos ikoonidena, 2. scrolli nagu lollakas, kuigi jah, paremini ära lahterdatud.
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
21.05.2015 09:22:17
|
|
|
| kolmamdani pole veel jõudnud, aga kas seal ka nii, et peab hullult 1 piksli täpsusega õiges kohas asuma ja õigesse punkti sihtima, et õigele asjale/tegelasele pihta saada üles korjamiseks, avamiseks või rääkimiseks? |
Jah, on küll. Kui on mitu kasti üksteise otsas kuskil nurgas, siis vahest jäidki mõned kastid lootimata, kuna ei saanud lihtsalt.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
FeZ
HV kasutaja
|
21.05.2015 09:59:11
|
|
|
| Archangel kirjutas: |
Mitte, et ma just 15 minti tagasi poleks seda postitanud.
Aga topelt ei kärise.  |
Selle kuti jutt seal intervjuus pani mind mängu ostma igastahes .
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
21.05.2015 12:45:26
|
|
|
Kas keegi teist ka õhtuti twitch ülekannet ka teeb? Huvitav lihtsalt oleks vaadata kuidas kaasmaalased mängivad. Ise plaanis täna õhtul uuesti mängida ja ülekanne teha.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
21.05.2015 12:54:22
|
|
|
kas mängus sees oli msaa setting ka kuskil? inis on ja paistab töötavat ka...
üldiselt paistab mäng väga sitasti optimeeritud olema, mitte niivõrd tehnilisest poolest kui default settingud ja menüüvõimalused. lubasid neid küll parandada nüüd millalgi aga miks krt nad seda reliisil ei võinuks korralikult teha?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
1 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.05.2015 13:10:18
|
|
|
selleks lasti lubatud ajal välja, et keegi ei saaks vinguda miks mäng edasi lükati ... köh nagu gta 5 puhul viriseti
Pätsi kohta juba jutt liikvel, eks peab siis nädalake ootama ennem kui suur päts välja lastakse, nii vähemalt lubatakse.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
21.05.2015 13:12:25
|
|
|
londiste, see ongi üleüldine trend praegu, et lastakse katkine asi välja täisraha eest, tehakse paar patschi poole aasta jooksul ja siis patsutatakse üksteisele õlale, et näe vaadake nüüd tublid me oleme, tegime lõpuks mängu valmis.
või siks early access, kus antakse inimestele sümboolse summa eest poolikut, toorest ja katkist asja mängida, arendaja jõuab beeta faasi, öeldakse, et nüüd valmis, lastakse täis hinnaga müüki ja peale 10. 9.99€ dlc roosat mütsi võibolla on mäng valmis.
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.05.2015 13:32:14
|
|
|
londiste, see ongi üleüldine trend praegu, et lastakse katkine asi välja täisraha eest, tehakse paar patschi poole aasta jooksul ja siis patsutatakse üksteisele õlale, et näe vaadake nüüd tublid me oleme, tegime lõpuks mängu valmis.
või siks early access, kus antakse inimestele sümboolse summa eest poolikut, toorest ja katkist asja mängida, arendaja jõuab beeta faasi, öeldakse, et nüüd valmis, lastakse täis hinnaga müüki ja peale 10. 9.99€ dlc roosat mütsi võibolla on mäng valmis. |
Kus kohas witcher 3 dlc'sid ostab saab? täiega tahaks roosat mütsi Sa paistad Witcher 3 meeskonna tööga niihästi kursis olevat, lausa vapustavalt hästi kursis, et tead kõike. Kas siniseid mütse kah tuleb 10€ tk ?
ennem natuke bugine (kuigi ise ei ole veel buge näinud ja peale grafa settingutega tutvumist sai ka asja kenasti toimima) sisukas ja hea mäng kui väheste bugidega tavapärane fetch quest crap.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
21.05.2015 13:37:59
|
|
|
angel, mis mütsidest sa nüüd jahud siin ma ei mõista. ma rääkisin seda, et lastakse katkine asi välja võimalikult vara ja kunagi pärast kurat teab mitut patchi saab asi enamvähem korda.
sellest olen ma sinu puhul juba aru saanud, et parem kiiresti katkine asi välja lasta, kui edasi lükata ja veel nokitseda bugide ja optimeerimise kallal.
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
21.05.2015 13:44:06
|
|
|
angel, season pass?
inventory in meeldivalt crash-prone, graafikasettingud ui-s on üsna hädised.
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.05.2015 13:54:21
|
|
|
NATAS999:
Mis minu puhul? Mis kägu sa ajad? Lahmid niisama tühja ja siis ei saa aru veel kui sarkastiliselt taga tögatakse.
OT:
Enamasti kõik nutavad ja halavad kui asi õigel ajal välja ei tule, kui tuleb siis nutetakse kui day 1 patchid tulevad kohe peale ja ei ole nii silutud kui tahetakse. Sa nagu teaks kohe ette, et peab aasta ootama ennem kui suuremad asjad parandatakse vaatamata uudiseid, et dev'id lubavad TASUTA dlc'sid ja suurt pätsi juba nädala pärast. Väike meeskond lasi just sellise massiivse teose 3 seadmele korraga välja ja sa mõtled, et see on üks meelakkumine?
GTA 5 oli hea näide, rõvedam nutt ja hala käis kui edasi lükati.
Endale hetkel arvamus, et asjalik järgi witcher saagale, aga ennem kui mängu läbi teinud ei ole ei ütle ka midagi kindlat. Vähemalt esmamulje on väga positiivne. Questid on huvitavad ja varieeruvad, mitte etteaimatavad . Kohe mängu alguses on ka näha kuidas hakatakse sulle, nagu eelnevates mängudes, andma valikuid kelle poolele sa hoiad ja kuidas suhtud oma ümbritsevasse keskkonda. Igal otsusel on reaalsed tagajärjed.
Väga meeldiv oli ka karbist leida kiri kus tänatakse vahelduseks, et olen mängu endale soetanud.
Londiste:
WITCHER 3: WILD HUNT, THE - EXPANSION PASS .Otse copy paste tootja lehelt. Ühe asjaliku full expansioni vastu ei ole mul midagi. Kusagil ei ole hetkel infot, et hakaktase EA, Ubishit, Codewank moodi dlc'dega raha lüpsma. Eks näis kas peavad ka lubadustest kinni. Witcher 2'el ei olnud ühtegi season passi või tasulist DLC'd ja väidetavalt jätkavad samamoodi.
Expansion passi eest pidi ka vanasti maksma ja kui tuleb vanakooli expansion siis on see seda raha ka väärt enamasti.
Graafika settinguid vast tuleb juurde aga hetkel on neid minuarust küll piisavalt eriti võrreldes mõne "PC" 'le mõeldud mänguga kus on vaid mõned valikud 3-4tk + reso. Millest sa graafika seadete alt puudust tunned? Ise tunnen vaid FOV valikust aga õnneks witcher 3'es tehti fov paremaks kui seda oli 2 osas.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
21.05.2015 13:57:14
|
|
|
angel, mis mütsidest sa nüüd jahud siin ma ei mõista. ma rääkisin seda, et lastakse katkine asi välja võimalikult vara ja kunagi pärast kurat teab mitut patchi saab asi enamvähem korda.
sellest olen ma sinu puhul juba aru saanud, et parem kiiresti katkine asi välja lasta, kui edasi lükata ja veel nokitseda bugide ja optimeerimise kallal. |
Sellist mängu nagu Witcher 3 pole võimalik veatuna välja lasta. See oleks utoopia. Tänapäeval võid enamuses üldse sellise asja ära unustada. Mängud on muutunud liiga keeruliseks ja massiivseks, et devvid saaksid suletud uste taga niipalju QA'd teha. Tuleb aru saada kuidas QA protsess töötab ning siis jõuab kohale, et suletud uste taga võibki kogu QA tiim järgmised 10 aastat istuda ja mängida ning ikka mitte kõiki vigu üles leida ja õigeid soovitusi muutusteks pakkuda. Seevastu, kui mäng välja lasta on sul ühe päevaga 10x rohkem vigu leitud ja soovitusi antud, kui kogu dedicated QA tiim kokku suutis. Peale mida pole muud, kui tech team peale saata ning nädala kahega on mäng suht vinks vonks.
Witcher 3 release'i lükati niigi edasi, et viimistleda.
Mängurid on viimastel aastatel ikka väga kriitiliseks muutunud. Või noh - olgem ausad, mängud on bugised olnud aegade algusest saati. Ainult selle vahega, et 20a tagasi polnud meil foorumeid kus nutta ja vinguda ning jäi mulje justkui kõik olid mängudega rahul. Sest, kui bug sul mängu seivid ära kustutas või arvuti põlema pani, siis kuhu sa kaebasid? Arvutipoodi? Nagu neid kotiks. Seega istusidki üksi oma murega ja proovisid ise lahendada. Kui ei saanud, siis jäid patchi ootama, peale mille saabumist olid jälle rahul ja elu läks edasi.
Nüüd aga on igaühel toigas tagumikus ja vaja vinguda ja vigiseda iga detaili kallal ning kui bug leitakse, siis tiritakse voodi alt Ak-47 välja ja otsitakse kedagi kellele kuul kahe silma vahele lasta.
Kas on kunagi lastud välja mingi vähegi keerukam software toode, mis oleks väljalaske hetkel olnud bug-free? Ei ole kuulnud. Seega miks oodatakse seda mängudest, mis on kordades keerulisemad? Microsoft on aastakümneid OP süsteeme teinud, ning buge on alati jalaga segada olnud ning patche tuleb iga nädal mitu aastat järjest.
Olgem nüüd vähe mõistvamad ja leppigem, et Day 1 pole täiuslikkust olemas. Loeb lõpptulemus. Mina ei plaani mängu vähemalt järgmised 30 päeva käimagi panna. Milleks? Kuhu mul kiiret on? Las viimistlevad. Ei näe vajadust day 1 hüsteeriaks.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
21.05.2015 14:10:46
|
|
|
Olgem nüüd vähe mõistvamad ja leppigem, et Day 1 pole täiuslikkust olemas. Loeb lõpptulemus. Mina ei plaani mängu vähemalt järgmised 30 päeva käimagi panna. Milleks? Kuhu mul kiiret on? Las viimistlevad. Ei näe vajadust day 1 hüsteeriaks. |
Preorderisid mängu ja ei kavatse mängidagi? Polegi sellisest debiilsusest varem kuulnud
|
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
21.05.2015 14:14:45
|
|
|
bitCON, tundub et oled veidi põrutada saanud. Preorder tuli/tuleb odavam kui 30p peale mängu väljalaset seda täishinnaga ostma hakata.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
21.05.2015 14:27:49
|
|
|
| bitCON kirjutas: |
Olgem nüüd vähe mõistvamad ja leppigem, et Day 1 pole täiuslikkust olemas. Loeb lõpptulemus. Mina ei plaani mängu vähemalt järgmised 30 päeva käimagi panna. Milleks? Kuhu mul kiiret on? Las viimistlevad. Ei näe vajadust day 1 hüsteeriaks. |
Preorderisid mängu ja ei kavatse mängidagi? Polegi sellisest debiilsusest varem kuulnud  |
Pre-Order tuli kokkuvõttes 20% odavam + sai boonus-nänni kohe kasutada. CDPR on firma mida toetan hea meelega nii vara kui võimalik, sest olen vägagi kindel, et lõpptoode on seda väärt. Kasutagu mu raha võimalikult vara, et mäng kiiremini ja paremini ära viimistleda.
Aga muidu olen jah vähe teise suhtumisega inimene. Kui ma Pre-Orderin midagi - ükskõik mida - siis ma ei tee seda selle jaoks, et mäng või asi võimalikult vara kätte saada vms. Pre-Order on minule mugavuse ja tootja toetamise küsimus. Mul on hetkelgi mitu pre-ordered mängu mida ma võib-olla ei pane käima isegi aasta peale release'i.
Näiteks Divinity Original Sin sai juba Kickstarteris Supporditud. Korraks panin Beta käima ja näppisin, siis kustutasin maha ja otsustasin meestele aega anda. Full release'i pole mänginud. Millal see välja tuligi? Aasta tagasi vms? Nüüd tuleb kohe varsti Enhanced Edition sellele välja ning siis asun mõnuga mängima. Kuhu kiiret?
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
21.05.2015 15:23:03
|
|
|
See hairworks on nagu physx?
Ses mõttes, et kas mingi lahjema kaarti juurde panna saaks perfi juurde?
Kunagi ju oli nii, et said panna teise kaardi mitte SLI vaid just physx arvutama.
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
| Kommentaarid: 367 loe/lisa |
   |
6 :: |
3 :: |
307 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
21.05.2015 15:37:43
|
|
|
http://www.reddit.com/r/Games/comments/36qwaa/witcher_3_patch_103_out_now/
Improves stability in gameplay and the UI.
Improves performance especially in cutscenes and gameplay
Fixes grass and foiliage popping that can occur after density parameters change
Improves Nvidia Hairworks performance
Boosted texture anisotropy sampling to 16x on Ultra preset
Sharpen Postprocess settings extended from Off/On to Off/Normal/High
Improves menu handling
Improves input responsiveness when using keyboard
Corrects an issue with stamina regeneration while sprinting
Fixes a cursor lock issue that sometimes occcurs when scrolling the map
Generally improves world map focus
Corrects a bug where player was able to fire bolts at friendly NPCs
Corrects an issue in dialog selections
Corrects some missing translations in the UI
Minor SFX improvements -Blood particles will now properly appear after killing enemies on the water
Rostan Muggs is back
|
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.05.2015 15:38:26
|
|
|
saita va okasvingurid. @ aasta oota fix'e
päts tõmbab, serverid koomas
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
21.05.2015 15:38:30
|
|
|
|
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MatchMaker
Kreisi kasutaja

|
21.05.2015 16:01:00
|
|
|
| Jookseks nagu väheke paremini jah peale patchi. cutscene.d on aga ikka veel probleemsed. Sharpening läks ka maha, jube kole. Enamus nendest postprocess efektidest on kahtlased.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.05.2015 16:01:35
|
|
|
| MatchMaker kirjutas: |
| Jookseks nagu väheke paremini jah peale patchi. cutscene.d on aga ikka veel probleemsed. Sharpening läks ka maha, jube kole. Enamus nendest postprocess efektidest on kahtlased. |
ei ütleks, osad on täitsa OK. Seekord ei ole ka üle bloomitud nagu witcher 2'es. Isegi lisab efekti.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
21.05.2015 19:25:59
|
|
|
Installisin peale ja töötab, a milleks see GOG võti veel on?
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
21.05.2015 21:07:12
|
|
|
Ei viitsi seda lehte kaupa vingumist siin lugeda
Ülikõva mäng! IMO parim mida kunagi olen mänginud, Graafika on suts halvem kui ma ootasin, kuid see on nüüdseks hetkeks, nähes esimesi missioone, täiesti savi. Siin mängus on SIDE QUESTid 3x huvitavamad kui enamik mängudes Main story. Graafika on sellegipoolest sigailus, metas käies on tunne nagu olekski päris metsas. Lihtsalt ootused olid natuke suureks aetud. Mis seal ikka.
Kui paljudel on PS4 peal framerate probleeme? Kas siin teemas üldse on mõni PS4jal mängija? Valgus efektid tõmbavad nagu ebameeldivalt hakkima kohati. See on ainuke asi mis häirib.
PS4 teema on niivõrd pisike, siin rohkem rahvast.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.05.2015 21:19:14
|
|
|
| 10.10.10 kirjutas: |
| Installisin peale ja töötab, a milleks see GOG võti veel on? |
regad gog'is ära (vajab kontot) ja saad tasuta dlc 'sid ja uuendusi mängule.
| Siin mängus on SIDE QUESTid 3x huvitavamad kui enamik mängudes Main story. |
Suht koht jah
Endal läks vist isegi frame rate natuke stabiilsemaks peale pätsi.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
21.05.2015 21:23:34
|
|
|
sellest olen ma sinu puhul juba aru saanud, et parem kiiresti katkine asi välja lasta, kui edasi lükata ja veel nokitseda bugide ja optimeerimise kallal. |
CDPR töötas witcher2 kallal end pankroti äärele.
witcher3 puhul siluti asja nii kaua kui võimalik. eeldan, et nende rahaline seis oli launchi ajal umbes sama, nagu w2 välja laskmise eel.
sul pole vist aimugi, mis 200 töötajaga stuudio ülalpidamine maksab. ei saa patchida ja nokitseda kuni mäng on ideaalne, sest raha ei kasva puu otsas.
|
|
| Kommentaarid: 147 loe/lisa |
   |
139 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
21.05.2015 21:24:46
|
|
|
kui graafika on kole nagu siin räägitakse siis kas performance on megahea?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
21.05.2015 21:32:44
|
|
|
| Wiltz kirjutas: |
| kui graafika on kole nagu siin räägitakse siis kas performance on megahea? |
No loe teemat. Mõned mehed lausa sunnivad FPS piiraja peale, sest muidu on FPS liiga kõrge.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
21.05.2015 21:40:51
|
|
|
| Wiltz kirjutas: |
| kui graafika on kole nagu siin räägitakse siis kas performance on megahea? |
oma profiiliarvutiga oled kuses, gtx970ga jookseb suht ladusalt
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
21.05.2015 22:16:50
|
|
|
| DeTHiCa. kirjutas: |
CDPR töötas witcher2 kallal end pankroti äärele.
witcher3 puhul siluti asja nii kaua kui võimalik. eeldan, et nende rahaline seis oli launchi ajal umbes sama, nagu w2 välja laskmise eel.
sul pole vist aimugi, mis 200 töötajaga stuudio ülalpidamine maksab. ei saa patchida ja nokitseda kuni mäng on ideaalne, sest raha ei kasva puu otsas. |
Jaa, 200+ töötajat , 3 aastat maksa palka, riistvara hankimine, rentimine, pinnad, komm jne , korralik kapital ikka vaja selleks. Hea paarkümmend milli +

viimati muutis 10.10.10 21.05.2015 22:18:53, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
21.05.2015 22:17:49
|
|
|
| CDPR pidi väike developer olema ju mõne väitel
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
21.05.2015 22:24:24
|
|
|
bitCON, ongi ju? Meie kohalikus Swedi IT's töötab ka rohkem inimesi.
Pealegi enamus neist on tähtajaliselt palgatud.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
21.05.2015 22:28:11
|
|
|
rofl, epic võrdlus
Okei, milline siis suur stuudio on? kui 200 seda ei ole?
|
|
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
21.05.2015 22:42:53
|
|
|
rofl, epic võrdlus
Okei, milline siis suur stuudio on? kui 200 seda ei ole? |
Unityt ehitas näiteks 1000+ inimest
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
21.05.2015 22:53:10
|
|
|
| Scart kirjutas: |
rofl, epic võrdlus
Okei, milline siis suur stuudio on? kui 200 seda ei ole? |
Unityt ehitas näiteks 1000+ inimest  |
Ja arvestades milline failure sealt välja tuli peaks CDPR'i väga tugevalt seljale patsutama ja näitama.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|