Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Telekomiettevõte STV esitles Eestis ainulaadset uudistoodet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
seeru
HV veteran

sõnum 15.05.2015 21:08:40 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
ca 6mega läheb sul kiirusest teleka vaatamisele kui mõlemad töötavad.

Elioni 16/1 ühendusel on nii või naa 4 mega elioni iptv-le reserveeritud ja data kiirusena arvutis seda kasutada ei saa.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 15.05.2015 23:25:15 vasta tsitaadiga

seeru, oot mis? Viimati ADSL2 teenust kasutades sai ikka täis 16 Mbps kätte kasutajana.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
forint
HV veteran
forint

sõnum 15.05.2015 23:39:05 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
seeru, oot mis? Viimati ADSL2 teenust kasutades sai ikka täis 16 Mbps kätte kasutajana.

Ei ole kunagi saanud
Kommentaarid: 368 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 293
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 16.05.2015 01:46:10 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:

Kui sul on 12/1 ühendus, siis saad juurde tellida teise vaatajakoha (tehnilisel võimalusel) ja pordi kiirus tõstetakse 16/1 peale.
Nüüd kui kasutad ühte boxi, siis vahet pole kas box on vooluvõrgus või mitte, saad täislaksuga kätte 12/1.
Neti jaoks 16/1 ei saa kuidagi.
Lükkad sinna otsa STVGo boxi oma väidetava 2 megase striimiga, jääb veel igaljuhul 10 mega neti jaoks järgi.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 16.05.2015 11:27:14 vasta tsitaadiga

seeru, ühe vaatajakohaga on pordikiirus 12 Mbps, ühtegi boxi ei kasuta, kõik on tore ja saan kätte selle 12 Mbps.
Kui tellin juurde teise vaatajakoha, kuid endiselt ühtegi boxi ei kasuta, siis pordikiirust tõstetakse, kuid ühtegi staatilist tarbijat taga pole ja saan kätte 16 Mbps?

Tuleb muidugi arvestada, et tegu on DSL pordikiirusega, mitte Ethernet. Sellel on korralik overhead ümber.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 16.05.2015 12:05:06 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
seeru, ühe vaatajakohaga on pordikiirus 12 Mbps, ühtegi boxi ei kasuta, kõik on tore ja saan kätte selle 12 Mbps.
Kui tellin juurde teise vaatajakoha, kuid endiselt ühtegi boxi ei kasuta, siis pordikiirust tõstetakse, kuid ühtegi staatilist tarbijat taga pole ja saan kätte 16 Mbps?

Tuleb muidugi arvestada, et tegu on DSL pordikiirusega, mitte Ethernet. Sellel on korralik overhead ümber.

16 ei saa. Vahet pole kas boxi kasutad või ei kasuta. Kätte saad 12 mega.
Ülejäänud 4 mega on igaljuhul ainult boxi jaoks.
Samas, kui sa seda lisa vaatajakohta ei võta ja kasutad ühte boxi, siis neti jaoks jääb ainult 8.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 16.05.2015 15:48:48 vasta tsitaadiga

Viimased poolteist lehte on antud uudisesse mittepuutuvat jutuvada täis.
HDvurle
HV pensionär
HDvurle

sõnum 16.05.2015 17:25:41 vasta tsitaadiga

Maldur kirjutas:
Minu andmetel ei räägitud üritusel muust kui 5GHz lainealast millele pannakse netiteenus 30/10. Mis 2,4GHz nutt siis nüüd lahti on?
Keegi küsis kas välismaal töötab, jah, läbi VPNi.
Striimi jaoks vajalik andmekiirus on 2MBit/s, kui see on kodeeritud mp4/AVC formaadis siis mis muret valmistab? Täna pole ka Leviral suurema mahuga SD kanaleid, nii et hullem Levirast ei tohiks tulla. 2MBit/s striim on midagi muud kui 650-700kb/s (ALO TV).

ETV ja ETV2 VBR 3,2 - 3,5mbps.

tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.05.2015 19:09:26 vasta tsitaadiga

HDvurle kirjutas:
Maldur kirjutas:
Minu andmetel ei räägitud üritusel muust kui 5GHz lainealast millele pannakse netiteenus 30/10. Mis 2,4GHz nutt siis nüüd lahti on?
Striimi jaoks vajalik andmekiirus on 2MBit/s, kui see on kodeeritud mp4/AVC formaadis siis mis muret valmistab? Täna pole ka Leviral suurema mahuga SD kanaleid, nii et hullem Levirast ei tohiks tulla. 2MBit/s striim on midagi muud kui 650-700kb/s (ALO TV).

Ütleks, et see sõltub väga tugevalt hetkel eetrisolevast saatest. Miski rahulikuma staatilise pildi puhul võib keskmiseks ka 1.3Mbps saada.

HDvurle
HV pensionär
HDvurle

sõnum 16.05.2015 21:38:18 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
HDvurle kirjutas:
Maldur kirjutas:

Ütleks, et see sõltub väga tugevalt hetkel eetrisolevast saatest. Miski rahulikuma staatilise pildi puhul võib keskmiseks ka 1.3Mbps saada.

Võlusõna on VBR. Võta liikuvam pilt ja bitrate läheb üles. Pole mõtet staatilist pilti suure bitratega saata.

tagasi üles
Maldur
HV veteran

sõnum 16.05.2015 22:32:49 vasta tsitaadiga

Ma pole küll spetsiaalset statistikat teinud ERR kanalite bitrate osas, pole niivõrd seotud olnud nendega kui HDvurle, aga ma usun et harju keskmine neis jääb küll 2MBps piiresse. Kui STV tuleb paketiga mis DL poolelt oleks 30MBps, siis ei ole eriti probleem kui ka neil tuleb striim VBR ning see vahel ulatub ka üle 4MBps.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 16.05.2015 23:18:41 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kui STV tuleb paketiga mis DL poolelt oleks 30MBps,

ma ju alguses mainisin, et XXXXLLLLL pakette see streami suurus ei puuduta, küsimus on "s" ja "m" pakettides. nt kui sul on elioni 5/1 või starmani "S" või stv enda väike pakett või veel midagi..

Lemmy
Kreisi kasutaja

sõnum 17.05.2015 19:31:03 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Lemmy kirjutas:
Ei loe ma kuskilt paketis olevat andmesideühendust välja. Kuueks kuuks on teenus tasuta. 6x5, ehk 30 euri siis niiöelda soodukat.

Andmesideühendust polegi paketis, see on su enda teha. Varsti tuleb küll STV Air, mis pakub Teletorni läheduses 30/10 piiramatut netti.

Seda ma arvasingi. Vastasin eelmisel lehel olnud kasutaja WäntWõll kirjutisele. (järgmine kord tsiteerin kenasti, et ei jääks mõte segaseks)

tonis12
HV kasutaja

sõnum 18.05.2015 08:23:04 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
rentida seda seadet ei saa. tuleb kohe välja osta 125€ eest. "inimestega suheldes" on jäänud mulje, et see seade saadetakse tellijale koju ning ülespanek ja seadistamine on 100% kasutaja mure. Tellija peab samuti silmas pidama seda, et kogu järelvaatamine käib tema netipaketi arvelt ja seda nii kiiruse kui mahu mõttes.
tsitaat:

STV pilootprojekti Tallinnas Teletorni piirkonnas

lasnagorsk, pirita, muuga, iru, vist ka maardu..

''et kogu järelvaatamine käib tema netipaketi arvelt ja seda nii kiiruse kui mahu mõttes. '' Neil, kes elisa kuue eurost 4G paketti omavad- läheb sigaraskeks icon_biggrin.gif
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 18.05.2015 10:09:42 vasta tsitaadiga

Innustatuna siis siinavaldatud reklaamist/pressiteatest mõtlesin ka oma silmaga STV kodulehelt kaeda, mis see nende Go ka õieti endast kujutab ja millega mind vaimustada/üllatada suudab. Esimene asi, mis silma hakkas oli, et alustuseks kuus kuud tasuta. Tore! Aga mis edasi maksma hakkab seda ei leidnud paraku kusagilt. Viimasel ajal muidugi meil Eestis tüüpiline: selleks, et midagi üldse pakutavast kaubast sisulist teada saada, pead hakkama kusagile hinnapäringuid saatma või helistama, et kuulata siis klienditeenindajate või müügitibide/-poiste tundideni venida võivad mõttetut loba, ei see pole minu jaoks. Kulutan selle aja kasvõi parem magamiseks. On ka rohkem kasu. Vähemalt tervisele. Teiseks mida perkele innovaatilist on aastal 2015 teleteenuses mille pildikvaliteediks vaid 1950 aastate algusesse jääv SD?! Igatahes mitte minu jaoks. Kolmandaks milline on see tehniline takistus, mis ikka veel ei võimalda kasutajal ise talle sobivat kanalipaketti kokku panna ja sunnib vaatama või siis kui mitte vaatama siis igatahes maksma igasuguse otse öeldes jama eest. Igatahes mina see olla ei taha, eriti ajal kui iga lihtinimesie käeulatuseks on juba ka tõesti innovaatilised võimalused nii teleri vaatamiseks kui ka muu audiovisuaalse toodangu tarbimiseks. Isegi mu 80 aastane penskarist naabrimutt saab oma nutifonist kõik teda huvitavad saated täiesti edukalt vaadatud, või sealt edasi suuremale ekraanile suunatud nii otse kui kordusena ja mis peamine, seda kõike vaid tavalise internetiteenuse hinna eest, mis siis veel ülejäänutest rääkida! STV-l aga soovitaks oma ajutrust tõsisemalt tööle panna ja siis ka millegi tõeliselt innovaatlisega üllatada!
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 18.05.2015 10:10:44 vasta tsitaadiga

Kui pressiüritusel õigesti meelde jäi, sis STV kliendile oli vist 2,5EUR ja mitte-kliendile 5 EUR kuus.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
seeru
HV veteran

sõnum 18.05.2015 10:28:59 vasta tsitaadiga

Pikkkõrv kirjutas:
Kolmandaks milline on see tehniline takistus, mis ikka veel ei võimalda kasutajal ise talle sobivat kanalipaketti kokku panna ja sunnib vaatama või siis kui mitte vaatama siis igatahes maksma igasuguse otse öeldes jama eest.

No mingit tehnilist takistust ei olegi.
Kõrvad on sul pikad, aga vähe oled kuulnud.
Ja ei jõua mina ka neid sadu lehekülgi arutelu ümber kirjutada siit samast foorumist, mis põhjendused on teenusepakkujatel kanalipakettide koostamise osas.
tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 18.05.2015 10:42:54 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
Pikkkõrv kirjutas:
Kolmandaks milline on see tehniline takistus, mis ikka veel ei võimalda kasutajal ise talle sobivat kanalipaketti kokku panna ja sunnib vaatama või siis kui mitte vaatama siis igatahes maksma igasuguse otse öeldes jama eest.

No mingit tehnilist takistust ei olegi.
Kõrvad on sul pikad, aga vähe oled kuulnud.
Ja ei jõua mina ka neid sadu lehekülgi arutelu ümber kirjutada siit samast foorumist, mis põhjendused on teenusepakkujatel kanalipakettide koostamise osas.

Olen minagi kuulnud igasuguseid põhjendusi, kuid mu eelneva postituses toodu mõtteks oli eelkõige see, et mina pole see kes maksab põhjenduste eest miks midagi ei saa vaid olen nõus maksma ikka vaid selle eest mida ma saan, olgu see siis või isegi kallim, kui vaid on seda väärt. Kõnealune Go pakett ei jäta mulle nagu teistelegi kes seda ehk sooviksid aga isegi võimalust midagi paremat valida. Sellest siis läkski ka see kanalivaliku teema kirja ühena siin minu poolt välja toodud Go puudustest, mitte aga nii palju pikkade, kuid kurtide kõrvade tõttu!
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 18.05.2015 10:47:41 vasta tsitaadiga

Pikkkõrv, millisele kliendile ei meeldiks vähem maksta!?
Probleem ongi selles, et sisutootjad ja telekomid/telefirmad pole selle vähese rahaga nõus ja panevad sisse ka muid kanaleid ja hoiavad hinda kõrgemana, mis tasub ära nende kulud/investeeringud ja aitab omanikule ka tulu teenida.
Kliendil ei jäägi muud üle kui olukorraga leppida või vahetada võimalusel teenuspakkujat, panna piraati või vahetada riiki. Sa võid ju ka foorumis nuriseda või minna telekomimaja akna alla lipuga vehkima, aga kasu sellest suurt pole.

tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 18.05.2015 11:22:19 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Pikkkõrv, millisele kliendile ei meeldiks vähem maksta!?
Probleem ongi selles, et sisutootjad ja telekomid/telefirmad pole selle vähese rahaga nõus ja panevad sisse ka muid kanaleid ja hoiavad hinda kõrgemana, mis tasub ära nende kulud/investeeringud ja aitab omanikule ka tulu teenida.
Kliendil ei jäägi muud üle kui olukorraga leppida või vahetada võimalusel teenuspakkujat, panna piraati või vahetada riiki. Sa võid ju ka foorumis nuriseda või minna telekomimaja akna alla lipuga vehkima, aga kasu sellest suurt pole.

Kõik see Sinu räägitu on mulle täiesti teada ja arusaadav, kuid teenusepakkujatele jääb alati võimalus ka maksujõulisematele klientidele vastu tulla, sest ega neistki mingi kõigile ühe mõõdu järgi jagatava rämpsteenuse tõttu tulu teenimise seisukohast just kõige arukam ilma jääda pole. Näiteks Elion tegutseb selles osas juba märksa arukamalt. Ja ka kliendid on neil ilmselt seetõttu STV omadest keskmiselt maksujõulisemad ja sissetulekud ehk nii lõppkokkuvõttes suuremadki kui STV-l. Kõnealune STV Go kanalipakett aga pälvis minu kriitika just eelkõige seetõttu, et sinna on nad korjanud, kui meie nö. kohalikud põhikanalid välja jätta seekord peamiselt vaid rämpsu, sellele isegi vaevumata enam mingit erilist präänikut lisama, nagu ka võimalust seda kasutajal ise täiendava tasu eest teha, olgu nende kasutaja oma valitud lisakanalite hind siis ka kuitahes kõrge, ehk siis sealt mu küsimus tuligi, milline on see tehniline põhjus mis takistab neil olemast selles osas paindlikumad, mina igatahes küll sellist ei näe, kui ka tegelikkuses vähegi soovitaks innovaatilised olla ja tõesti head kõiki kliente ühtmoodi rahuldavat teenust pakkuda ja mis nende jaoks peamine: ka ise sellelt suuremat tulu teenida. Aga ise oma küsimusele vastates tundub, et tegelik põhjus miks seda ei tehta on (mugavus)kapseldumine 90 aastate alguse kaabelvõrgu põhisesse ärimudelisse, kus see tõesti sellisena praktiliselt võimatu oli ja vaimsesse võimetusse nüüd seda mudelit muuta ehkki keskkond kus teenust pakutakse nagu ka selleks kasutatavad tehnilised vahendid ja võimalused on vaat, et juba kogunisti teised.
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 18.05.2015 11:27:20 vasta tsitaadiga

Sinu jutus on IMO kerge vastuolu.
Kui sa oled nõus rohkem maksma, siis võtadki kallima paketi ja saadki mustmiljon saastkanalit kaasa.
Need on aga võimalik sul ju digiboksis/telekas ära peita.
Mitmed pakuvad ka noppekanaleid, aga mingi baaspakett tuleb ikkagi valida.
Kui vaid noppekanalid võtta, läheks asi kalliks, nii telekomile kui kliendile.

tagasi üles
Pikkkõrv
HV kasutaja
Pikkkõrv

sõnum 18.05.2015 11:40:52 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
Sinu jutus on IMO kerge vastuolu.
Kui sa oled nõus rohkem maksma, siis võtadki kallima paketi ja saadki mustmiljon saastkanalit kaasa.
Need on aga võimalik sul ju digiboksis/telekas ära peita.
Mitmed pakuvad ka noppekanaleid, aga mingi baaspakett tuleb ikkagi valida.
Kui vaid noppekanalid võtta, läheks asi kalliks, nii telekomile kui kliendile.

Minu jutus pole mingit vastuolu, kuna see käsitles kogunisti vaid antud teema raamidesse jäävat STV Go teenust kus ongi paraku võimalik võtta vaid üks 30 kanalit sisaldav pakett põhimõttel võta või jäta. Vähemalt nii ma sellest nende kodulehel aru sain. Mingit ilmselt Sinu mõeldud kõiki antud teenusepakkuja poolt vahendatavaid kanaleid sisaldavat "super" paketti antud teenuse kasutajatele paraku ei võimaldata. Sel juhul oleksin tõesti selles küsimuses sinuga nõus.
Täpsustus: Mitte siiski 30 kanalit vaid "enam kui 30" ehk siis täpselt kokku lugedes sain tulemuseks 33!

viimati muutis Pikkkõrv 18.05.2015 11:45:17, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 18.05.2015 11:41:53 vasta tsitaadiga

Selge, ei süvenenud, et jutt vaid STV Go teenusest käis icon_smile.gif
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 18.05.2015 13:16:39 vasta tsitaadiga

STVGo pakett toodi eelmine aasta turule selgelt orienteerituna esmaselt kasutamiseks arvutis ja teistes väiksemates nutiseadmetes.
Nagu on Elioni MinuTV ka umbes 30 kanaliga ja kus eraldi midagi juurde võtta või eemaldada ei saa.

See et seal boxi variant nüüd lõpuks küljes on (vahepeal jäi juba mulje, et seda ei tulegi) on loodetavasti omaette lugu, mida viitsitakse edasi aretama hakata.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 18.05.2015 15:34:03 vasta tsitaadiga

seeru, thumbs_up.gif
Ma juba vaatasin, et keegi ei saagi asjale pihta. Muudkui käib siin mingi trall ümber digiboksi ja veebiressursi, mis asja algideesse väga ei puutu.

Nüüd, kus see on välja öeldud, saaks teha kolme operaatori teenuste võrdluseks mammutteema. Ega vist ei saaks kah. Tegelikult on suht väike selle mobiilTV kasutajate arv kolme operatori peale kokku.

STVGo on vast kõige parema algsema visiooniga. Elioni MinuTV tuleb järgi ja Starmani oma, kui ma ei eksi nüüd vanadele andmetele tuginedes, on piiritletud ainult Starmani teenuste kasutajatele.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Telekomiettevõte STV esitles Eestis ainulaadset uudistoodet mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.