Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rudolf666
HV vaatleja

|
15.06.2014 20:57:56
|
|
|
Kas on veel mõni siinne kasutaja liitunud selle mänguga?
_________________ Tänan tähelepanu eest! |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
15.06.2014 23:36:02
|
|
|
see szone on väidetavalt 'stalker online' kloon, mis siis tekkis kui arendajad 'riidu' läksid. ise vaatan paraleelselt stalker onlinet ka. suht sarnased on nad, stalkeris vähem bugisid vast ja areng käib, szones seevastu euroopa servus ei toimu suurt midagi, vene servus tulevad patchid järjest peale.
olen nüüd paar päeva stalker online't proovinud ja see paistab mulle isiklikult asjalikum.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
16.06.2014 01:48:57
|
|
|
Olen ehk aasta-pool mänginud seda sZone'i mis oli algselt nimega Stalker Online. Peale seda kui nimi sZone'ks muutus hakkas mängus käima räige faggotry meeskonna poolt. Niiet algne arendaja tõmbas oma vene keelse lähtekoodiga jehhat ja tegi uuesti mängu nimega Stalker Online mis on vene keelne, aga juba on ehitatud sinna ka inglise keele support. Mäng palju kaugemale arenenud ja ainult paremuse suunas. Ei ole seda jõhkrat pay-2-win elementi kuna absoluutselt kõiki relvi saab osta IG raha eest ja seal on küpsetamise süsteemid, istumise animatsioonid, oksjoni süsteem ja palju muud.
Ma leian peale vanasse heasse Stalker Onlinei naasmist, et sZone on sellega võrreldes ikka täielik jura mäng.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
18.06.2014 22:15:24
|
|
|
Szones tuli päts välja.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
globalGP
HV vaatleja
|
27.03.2015 14:50:05
|
|
|
Keegi veel mangib S-zone?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
07.04.2015 12:20:40
|
|
|
Soovitan soojalt sZone asemel Stalker-Onlinei. Seda ei anna isegi võrrelda sZone'ga, sest Stalker-Online on ikka ulmeliselt arenenud. Ainuke asi on see, et jumala eest - ärge unustage oma parooli. Ma ise ei saa suppordiga ühendust mitte kuidagi ja parooli ei saa ka ära muudetud.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
07.04.2015 14:22:15
|
|
|
olen mõlemat mänginud ja arvan, et szone on hale koopia. stalker-online on kõvasti etem ja uueneb ka nüüd stabiilsemalt.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
13.05.2015 12:26:29
|
|
|
Ooblyaa, vaatasin ükspäev Stalker-Onlinei saidile ja sinna oli aretatud klienditugi lõpuks. Kirjutasin neile koheselt enda probleemist, et näe kasutajanimi, e-mail ja telefoninumber sellised ning kas saaks kasutaja tagasi. Tema väidab, et sellist kontot polegi.. aah.. muide, minu ticketi priority oli lükatud majori peale, aga aega võttis neil kaks nädalat. Oh well... käsevad mul uue konto registreerida. Mis muud mul üle jääb..
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|