Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  sZone-Online märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
rudolf666
HV vaatleja
rudolf666

sõnum 22.04.2014 21:48:26 sZone-Online vasta tsitaadiga

link :: http://szone-online.net/

Venelaste tehtud väga hea mäng. Kui keegi mäletab veel S.T.A.L.K.E.R-it siis see on nüüd selle online versioon. Täiesti tasuta alla laetav ja mängitav.

Kogege anomaaliad, korjake artyfacte, kohtuge mutantidega.

Mängu kodulehekülg: http://szone-online.net/

MänguTrailer:
Spoiler Spoiler Spoiler

Head pelamist icon_smile.gif

-Kaivo-
HV Guru

sõnum 23.04.2014 10:14:25 vasta tsitaadiga

Menüüd asjad on inglis keelsed ikka ?
Web laseb sisse logida aga mängu üritades ütleb ,et vale passw või login icon_mad.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.04.2014 12:18:27 vasta tsitaadiga

-Kaivo- kirjutas:
Web laseb sisse logida aga mängu üritades ütleb ,et vale passw või login icon_mad.gif

mängu jaoks pead uue kasutaja ja parooli tegema
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 73
tagasi üles
rudolf666
HV vaatleja
rudolf666

sõnum 23.04.2014 15:41:33 vasta tsitaadiga

-Kaivo- kirjutas:

Menyy saad valida jah, et oleks inglisekeelne. Samuti saad valida kus serveris sa mångida soovid. Seda muidugi enne mångu tømbamist.

Peale registreerimist pead tegema (registreerima) endale InGame kasutaja (mitte uue kasutaja) vasakult tulbast saad seda valida.

Olen ise seda juba møni nådal månginud ja julgen øelda, et 90% on inglisekeelne. Peale igat patchi låheb asi paremaks. Osad uued missioonid on vene keeles ja møned itemid.

masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 24.04.2014 12:37:56 vasta tsitaadiga

Algus on küll segane, tükk aega siblisin ringi, et padruneid saada...peab neid tekste seal vist hoolega lugema. Kust veel kama leida võib?
tagasi üles
rudolf666
HV vaatleja
rudolf666

sõnum 26.04.2014 10:53:54 vasta tsitaadiga

masmre kirjutas:
Algus on küll segane, tükk aega siblisin ringi, et padruneid saada...peab neid tekste seal vist hoolega lugema. Kust veel kama leida võib?

Jah. Moona saab kui alustad mångimist. Råågid selle esimese vennaga. Saad relva ja teiselpool veokit on laskemoona kast.

Esimeses mapis oli vist 3 missiooni mida teha. Edasi liigud jårgmisesse mapi nimega Station.
Køige møistlikum on seal raha teha koerte killimisega. Yks kodutu ostab 10 koerapead vist oli 600 rutsiga. Ja seda løpmatuseni.
Samuti soovitan seal åra teha vøimalikult palju missioone. Kuna osade eest saab head nånni. Ja exp låheb sul vaja.

Stationist jågnevad mapid on juba pvp omad. Aga seal saab teenida ka rohkem.
Nåiteks artyfactide korjamise ja myygiga.

Kui nüüd vørrelda 10 koerapead 600 rutsi ja yks screen alpha artyfact 5000 rutsi.

GreenHorn
HV vaatleja

sõnum 30.04.2014 15:40:57 vasta tsitaadiga

Gameplay on e-v talutav, kuid muidu väga poolik mäng. Inglisekeelses versioonis on pooled tekstid venekeelsed ja pooltele sjadele pole isegi venekeelset nime antud - ntks. Item_000687. Ja pidev lag.

Ei soovita thumbs_down.gif
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 30.04.2014 20:05:06 vasta tsitaadiga

Mul lag'i pole eriti, aga närvi ajab see, et jah, osadel persoonidel on vene keelne nimi erinev ingliskeelsest nimest ja see tekitab veits segadust. Selline küsimus veel, et kas selles linna mapis asjalikke artefakte ka on?
tagasi üles
DevilsCry
HV vaatleja

sõnum 02.05.2014 10:27:43 vasta tsitaadiga

Olen küll täitsa alguses, seal rongijaamas aga kõik need tegelased on küll ühte nägu. Samuti ei suuda leida ülesse seda venda kelle kaudu siis sinna teise linna saab. Midagi häirib mängitavuse juures aga noh tegemist siiski alles Betaga.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 02.05.2014 14:37:17 vasta tsitaadiga

teed miskid questid ära alguses ja siis saad ülesande minna sellesse linna. mingi vend raudteel juskui viib.
tagasi üles
DevilsCry
HV vaatleja

sõnum 02.05.2014 16:02:07 vasta tsitaadiga

Ma ei suuda seda venda ülesse leida, lähen küll ta maja juurde aga seal mingid mutandid. See tüüp kes seal tunneli juures on, see sind ei vii sinna ju.
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 02.05.2014 17:05:17 vasta tsitaadiga

see kes istub saarekesel, peab laip olema, sealt leiad noa, kui mutandid maha lased
tagasi üles
DevilsCry
HV vaatleja

sõnum 03.05.2014 10:43:45 vasta tsitaadiga

Peale uuendust tekkis nüüd mul sinna uks ka kust saan majja sisse icon_biggrin.gif Häirib veel see, et mängu ei saa pausi peale panna. ESC viskab küll menüü ette aga mäng ise käib edasi. Mingi hetk lihtsalt relv lakkab lasemast. Sain sellepärast mitu korda surma.
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 04.05.2014 01:10:42 vasta tsitaadiga

relvaga on jama jah vahest, suvalisel hetkel ei tööta. tegin just vesuuvi kaardile tiiru peale...oli see vast kannatuste rada...(ma noob ka ju) lõpuks olin kõigest ilma, mis ma seal kogusin. peab vist uuesti minema varsti.
muidu on mäng enam vähem, aga mingi memory leak tundub olevat ka veel lisaks muudele jamadele.
tagasi üles
rudolf666
HV vaatleja
rudolf666

sõnum 06.05.2014 12:33:44 vasta tsitaadiga

masmre kirjutas:
Mul lag'i pole eriti, aga närvi ajab see, et jah, osadel persoonidel on vene keelne nimi erinev ingliskeelsest nimest ja see tekitab veits segadust. Selline küsimus veel, et kas selles linna mapis asjalikke artefakte ka on?

Linna mapis ei ole asjalikke artyfacte. Ainult Broken screen alphad. Kui sa edasi 310 mappi tuled siis seal hakkab artyde ralli. Tegelikult ikkagist enamus elu toimubki 310-s. Aga kordan see on juba PVP map.

DevilsCry kirjutas:
Olen küll täitsa alguses, seal rongijaamas aga kõik need tegelased on küll ühte nägu. Samuti ei suuda leida ülesse seda venda kelle kaudu siis sinna teise linna saab. Midagi häirib mängitavuse juures aga noh tegemist siiski alles Betaga.

Esimeses mapis oli minu teada 3 missiooni võimalik teha. Üks kindel miss on see, et sa pead paremal asuvast soos asuvast majast noa võtma surnult mehelt. "Station" mappi saad selle mehe kaudu kes on selle raudteekäruga. Tema toob su järgmisesse mappi.
PS: Nuga on väga tähtis asi hiljem. Neid saab kokku 2 tükki. Soovitan neid hoida. Hiljem saad hakata craftima liha mille eest saad juba vahetada klaase kuhu sisse saad panna artyfactid ja nende hinnad hakkavad seal juba paarisajatuhandest.

DevilsCry kirjutas:
Peale uuendust tekkis nüüd mul sinna uks ka kust saan majja sisse icon_biggrin.gif Häirib veel see, et mängu ei saa pausi peale panna. ESC viskab küll menüü ette aga mäng ise käib edasi. Mingi hetk lihtsalt relv lakkab lasemast. Sain sellepärast mitu korda surma.

Jah mäng on Betas ja laggi on omajagu. Osad räägivad et need pidavat bug kohad olema -kui sa kive ei saa visata või siis jälle mitte tulistada ega laadida.
Ja muidugi see rustyPM ongi ju esimene luts püstol mis koguaeg kinni jookseb ja streigib. icon_smile.gif

masmre kirjutas:
relvaga on jama jah vahest, suvalisel hetkel ei tööta. tegin just vesuuvi kaardile tiiru peale...oli see vast kannatuste rada...(ma noob ka ju) lõpuks olin kõigest ilma, mis ma seal kogusin. peab vist uuesti minema varsti.
muidu on mäng enam vähem, aga mingi memory leak tundub olevat ka veel lisaks muudele jamadele.

Mina pole julgenud oma jalga veel sinna mappi tõsta. Nad käivad küll üksi aga mul see veel ülejõu. Soovitan teha queste. Ja leveleid. XP-d on vaja kõvasti. Kõige paremini annavad 310-s Gurmet questid mida sa saad teha iga 12 tunni tagant.

Kui küsimusi on võite julgelt minu poole pöörduda aitan kuidas saan.
Ingame name: rutz
Samuti on olemas meil pisikene clan: RadioActive

masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 06.05.2014 16:53:49 vasta tsitaadiga

kas eestlaste klann või kõik segi?
vesuuvi mapil on päris lahe tegelikult, mutandid on vihasemad ja tugevamad ja samas on ka paremat manti saada. ostsin omale korraliku anomaalia skänneri ka nüüd, patareisi kulub oluliselt vähem kui prototüübiga. seal ka võimsamad relvad saada ja kõvemad riided.
päris mäe sisse pole ise ka veel läinud, aga kui hoida distantsi mäest eemal (olla teisel pool teed), siis seal eriti hull pole. Fini käest saab korralikke jahi- ja pumppüsse ka osta.
suht asjalik map mu meelest (nüüd kus ma tean, kust poolt läheneda ja kust kuhu saab)
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 06.05.2014 21:07:02 vasta tsitaadiga

Panin ka laadima.

[LISA] Täitsa mõnus mäng thumbs_up.gif

viimati muutis kjaups 07.05.2014 12:53:35, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 166 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 135
tagasi üles
rudolf666
HV vaatleja
rudolf666

sõnum 07.05.2014 05:32:11 vasta tsitaadiga

masmre kirjutas:
kas eestlaste klann või kõik segi?
vesuuvi mapil on päris lahe tegelikult, mutandid on vihasemad ja tugevamad ja samas on ka paremat manti saada. ostsin omale korraliku anomaalia skänneri ka nüüd, patareisi kulub oluliselt vähem kui prototüübiga. seal ka võimsamad relvad saada ja kõvemad riided.
päris mäe sisse pole ise ka veel läinud, aga kui hoida distantsi mäest eemal (olla teisel pool teed), siis seal eriti hull pole. Fini käest saab korralikke jahi- ja pumppüsse ka osta.
suht asjalik map mu meelest (nüüd kus ma tean, kust poolt läheneda ja kust kuhu saab)

Tegime ikka eestlaste clanni jah. Palju meid pole. Praegu køigest 4.
Vesuuvi pidi droppima iga 6 tunni tagant mingit våga haruldast artyfacti

See jåi mul ka lisamata, et valige hoolega oma ameteid. Level 10 saate veel yhe korra muuta ja siis on ka køik.

masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 09.05.2014 16:49:59 vasta tsitaadiga

millist ametit üldse valida? ise võtsin 'inseneri', aga tundub, et see ei ole eriti popp.
tagasi üles
rudolf666
HV vaatleja
rudolf666

sõnum 13.05.2014 00:57:28 vasta tsitaadiga

masmre kirjutas:
millist ametit üldse valida? ise võtsin 'inseneri', aga tundub, et see ei ole eriti popp.

Mul sama
Engineer
Universal Craftman.

Ta ei või küll populaarne olla aga temaga saab paljude asjadega (skillidega) lõpuni minna.
Meil yks vend on pathfinder. See on ka päris hea.
Ega neil kõigil on omad plussid ja miinused.

Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 15.05.2014 14:20:47 vasta tsitaadiga

Ei saa millegipärast "Game Accounti"-i luua, see nupp ei tee mitte midagi. Firefox'ga ei saa isegi sisse logida, tuleb "Error, enable cookies".
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 15.05.2014 23:58:12 vasta tsitaadiga

Psych0 kirjutas:
Ei saa millegipärast "Game Accounti"-i luua, see nupp ei tee mitte midagi. Firefox'ga ei saa isegi sisse logida, tuleb "Error, enable cookies".

proovi mõnda muud brauserit või luba küpsised
tagasi üles
lamaman
HV vaatleja

sõnum 16.05.2014 20:52:08 vasta tsitaadiga

Psych0 kirjutas:

Mul sama probleem, chromes, firefoxis ja IE-s ei tee see nupp mitte midagi. Ilmselt mingi nendepoolne jama. Loodan, et see tehakse kiirelt korda, sest isu mängida on suur icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
rudolf666
HV vaatleja
rudolf666

sõnum 16.05.2014 23:15:51 vasta tsitaadiga

Jah. Praegu on kodulehega mingi jama. Tõenäoliselt nad uuendavad seda. Ma ei saa mängu kulda samamoodi saata. Ning igasugune andmete muutmise võib ära unustada.

Edit: Nüüd tundub asi korras olevat

viimati muutis rudolf666 25.05.2014 17:16:10, muudetud 1 kord
tagasi üles
masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 17.05.2014 00:27:13 vasta tsitaadiga

venelaste serveris on uuendus ka väljas, varsti peaks vast euroopa servu ka saama.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  sZone-Online mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.