Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kuidas vahetad või lased oma autol õli vahetada? |
Ostan õli, filtri ja vahetan ise oma kätega |
|
29% |
[ 77 ] |
Ostan õli, filtri ja lasen sõbral/töökojal vahetada |
|
20% |
[ 55 ] |
Lähen mõnda töökotta ja tellin õlivahetuse (+ hooldus) |
|
18% |
[ 48 ] |
Lähen margiesindusse ja lasen vahetada (+ hooldus) |
|
31% |
[ 83 ] |
|
hääli kokku : 263 |
|
autor |
|
XR
HV Guru

|
10.05.2015 22:20:58
|
|
|
Minu soovitus: võta avatud hoiak ja mine lihtsalt ja sõida nii paljude erinevate autodega kui võimalik.
Autot ei saa osta mingite numbrite põhjal. Nendega peab sõitma.
Mul viimane näide: olin üsna kindel, et RX450h Lexus on meie perele ülihea auto. Arvamus baseerus kõikvõimalikel numbritel.
Pärast sõitmas käimist olen jälle arvamusel, et Lexus on Tojoota. Ainult väljast suht ilus. Kõik muu jääb näiteks vanadele Mersudele alla.
Ma ei ole selle Legacyga sõitnud, seega ei oska suurt midagi öelda. Insignia sees olen istunud. Sõiduasend tundus ok.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
10.05.2015 22:25:44
|
|
|
tsitaat: |
-seest üpris väike, juhi ja kaassõitja kohal ruumi võrreldavalt A4 b8'ga
|
E60 ka üpris väikese salongiga, aga kui mugav sõiduasend leitud, siis kõik bro.
Salvestad veel linn/maantee istmeasendid mälusse ja
Kui ruumikus tähtis, siis E60 ei sobi, leiab paremaid salonge.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
10.05.2015 23:13:01
|
|
|
Oleks autot, millega sõitmas käia, siis käiks. Aga ei ole. Insignia tundub lihtsalt best bang for the buck masin olevat. Ajan taga muidugi täislaks masinat. Kui juba kesklassi opel, siis vähemalt korraliku varustusega.
Insigniaga sõitsin. Väga okei ja meeldis. Sees sellist vaba liikumisruumi tõesti ülemäära ei ole, aga võimelda pole plaanis ja kui isteasend hea, siis pole probleemi. Töökindluse osas ka ei tehta mingeid etteheiteid üldiselt.
Disla lörina oli veidi üle keskmise valjum, aga eriti ei häiri.
Kasko on ka hea soodne sellel opelil.
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
11.05.2015 00:14:59
|
|
|
MB R320 on päris mõnus ja mugav. Proovisin ja täitsa meeldis igati. Soovitaks ka järele proovida.
Anti kirjutas: |
Tahaks autot vahetada. Praegu suht plank audi a4 b7 kerega manuaal bens. Linnas ebamugav ja see plank annab ka ikka tunda igast küljest.
Plaan on võtta mingi 3-4a vana masin, hind 13-15k. Must have on automaatkast ja elementaarne mugavus (istmesoojendused, elektrivärgid, vihmaandurid, püsikad jne jne). Kuna moodsad ajad, siis igasugu navid, xenon tuled ja mitmekülgne stereo, ekraanid jne on suureks plussiks. Et ikka roolis ennast mõnusalt tunneks.
2 nädalat olen surfanud ja ainuke tõsiseltvõetav valik on täislaks diisel opel insignia 2011a kandis. Kiitke või laitke maha.
Näide: http://www.auto24.ee/used/1970987
Aastane ls umbes 20k.
edit: vaatasin korra ka uusi, aga kui vaadata, et uue, aga ligilähedase automaatkastiga masina eest tuleks julgelt 20-24k välja käia, mis ei tundu väga atraktiivne. Täisplank oktavia või corolla kahjuks mind ei kõneta. |
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
11.05.2015 08:16:35
|
|
|
yerba kirjutas: |
MB R320 on päris mõnus ja mugav. Proovisin ja täitsa meeldis igati. Soovitaks ka järele proovida.
Tahaks autot vahetada. Praegu suht plank audi a4 b7 kerega manuaal bens. Linnas ebamugav ja see plank annab ka ikka tunda igast küljest.
Plaan on võtta mingi 3-4a vana masin, hind 13-15k. Must have on automaatkast ja elementaarne mugavus (istmesoojendused, elektrivärgid, vihmaandurid, püsikad jne jne). Kuna moodsad ajad, siis igasugu navid, xenon tuled ja mitmekülgne stereo, ekraanid jne on suureks plussiks. Et ikka roolis ennast mõnusalt tunneks.
2 nädalat olen surfanud ja ainuke tõsiseltvõetav valik on täislaks diisel opel insignia 2011a kandis. Kiitke või laitke maha.
Aastane ls umbes 20k.
edit: vaatasin korra ka uusi, aga kui vaadata, et uue, aga ligilähedase automaatkastiga masina eest tuleks julgelt 20-24k välja käia, mis ei tundu väga atraktiivne. Täisplank oktavia või corolla kahjuks mind ei kõneta. |
|
Hoolduskulud on veidi teisest klassist. Pealegi tegu on ühe koledaima autoga mis kunagi tehtud
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
mall0c
HV vaatleja
|
11.05.2015 08:18:55
|
|
|
krist2an kirjutas: |
yerba kirjutas: |
Aastane ls umbes 20k.
|
Hoolduskulud on veidi teisest klassist. Pealegi tegu on ühe koledaima autoga mis kunagi tehtud  |
+1. R klassidel väga palju probleeme airmaticuga, kindlasti ei soovitaks. Kui oled pigem selline, kelle jaoks on auto tarbeese, mis sind peab punktist A punkti b liigutama võimalikult hea hinna/mugavuse suhtega, siis Insignia on suhteliselt hea valik. Hoiavad hästi hinda ka järelturul ning ülal pidada on teda mõistlik. Tüüpvigasid on ka neil, palju on esinenud hädasid maha mädanenud elektrijuhtmestikuga.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
11.05.2015 08:18:59
|
|
|
R-klass on üks koledamaid autod kindlasti. Korando, Rextoni jms sarnane.
Insignia on ok. Tuleb lihtsalt õige pakkumine leida.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
11.05.2015 08:21:01
|
|
|
Ei ma ei taha mingeid suuri luks masinaid. Hea varustusega rahvaaauto on minu siht. Soodne kasko, mõistlik kütusekulu, mõistlikud ülalpidamiskulud.
|
|
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
11.05.2015 08:27:23
|
|
|
Ei ma ei taha mingeid suuri luks masinaid. Hea varustusega rahvaaauto on minu siht. Soodne kasko, mõistlik kütusekulu, mõistlikud ülalpidamiskulud. |
Volkswagen Golf Variant? Paned natuke raha juurde ja saad uue väga korraliku auto.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
mall0c
HV vaatleja
|
11.05.2015 08:27:56
|
|
|
Edvistan siin enda ühe projektiautoga ka, väikese tagamõttega veel, äkki kellelgi juhuslikult on vedelemas sarnast masinat, mille pealt oldaks nõus loobuma mõnest detailist
1982 MB S123. Veljed 17x10" terve ring. Juhtus kuidagi poolkogemata see auto. Sai ta ühest garaazist mitme aastasest unest ellu äratatud ja talvel sõidukõlbulikuks tehtud. Kuna talv sai läbi, siis polnud nagu eesmärki ka autol, niiet hakkasin uuesti ehitama teda Nüüd ootan suve lõppu, et ta uuesti laiali kiskuda, ära keevitada, värvida ja üks V8 vahele pista. Esiotsa teen ümber õhkvedrustusele, tagaots jääb hüdro peale.
Spoiler 
Teine hobiauto on veel, 2004 BMW 330Xi. Praegu see masin ei sõida, ning ootab tellitud varuosi, et see aasta vähe parem välja näeks. Eelmisest aastast üks pilt:
Spoiler 
Igapäeva autosid on ka paar tk, need on massi sulanduvad igavad autod
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
11.05.2015 08:31:18
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Ei ma ei taha mingeid suuri luks masinaid. Hea varustusega rahvaaauto on minu siht. Soodne kasko, mõistlik kütusekulu, mõistlikud ülalpidamiskulud. |
Volkswagen Golf Variant? Paned natuke raha juurde ja saad uue väga korraliku auto. |
Raha võib alati juurde tilgutada, aga ei. Ja no ma olen enda jaoks väga kindla piiri ette pannud, millest üle ei tohiks kulutused kuus autole olla.
|
|
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
11.05.2015 08:36:28
|
|
|
Volkswagen Golf Variant? Paned natuke raha juurde ja saad uue väga korraliku auto. |
Raha võib alati juurde tilgutada, aga ei. Ja no ma olen enda jaoks väga kindla piiri ette pannud, millest üle ei tohiks kulutused kuus autole olla. |
Ma just lõpetasin selle ringi, no kohe kuidagi ei tulnud täpselt see välja, mida tahtsin. Lõpuks lõin käega ja tõstsin piiri veerandi võrra kõrgemale. Aga mine tee Golfiga proovisõit, äkki hakkab meeldima.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
11.05.2015 08:44:16
|
|
|
Volkaril on see õnnetu dsg kast ju.
|
|
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
11.05.2015 09:06:48
|
|
|
Volkaril on see õnnetu dsg kast ju. |
Viimasel ajal pole sellega probleeme olnud. Vähemalt google järgi.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
11.05.2015 09:40:12
|
|
|
Nägin eile laurxi poolt pidevalt väljatoodavat l-iiizingu fänni preili-blondiini. Q5, diisel. All ribadeks sõidetud Nankangid.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
11.05.2015 11:55:36
|
|
|
Raha võib alati juurde tilgutada, aga ei. Ja no ma olen enda jaoks väga kindla piiri ette pannud, millest üle ei tohiks kulutused kuus autole olla. |
Arvan, et õige lähenemine
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
11.05.2015 11:59:56
|
|
|
No kui inimene tahab volkar golfi, siis tema peab endale saama volkar golfi, milles prebloom?
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
11.05.2015 12:05:28
|
|
|
Auto24-jas on ju nõuete seadmine täiesti sisseehitatud funktsionaalsus. Ainult nõuete kaalumise funktsionaalsust seal kahjuks pole. Samas, selleks on googles exceli tabeleid ja tasuta appe maa ja meri.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
11.05.2015 12:33:44
|
|
|
No see opel on juba üsna kindel otsus. Siia tekitasin arutelu, et viia mõtted eemale sellest hirmsast trahviteemast ja lootuses ehk on kellelgi isiklikke kogemusi jagada.
|
|
   |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
11.05.2015 12:37:05
|
|
|
Paljukiidetud Amservi teenendus peaks Eesti pinnal ka ametlik Opeli esindus olema? See juba ka päris suur pluss.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
11.05.2015 15:31:51
|
|
|
Anti, esinduses pole insigniat prooviautona? Seal saaksid ju testsõitu teha
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
11.05.2015 15:34:52
|
|
|
Testsõidud tehtud. Eelmisel lehel kirjutas
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
11.05.2015 15:39:14
|
|
|
yah, tehtud. Esinduses on muidugi juba facelift autod uute mootoritega.
|
|
   |
240 |
|
tagasi üles |
|