eriti rõve nägi välja kuidas lihtsalt läbi põõsaste jooksis ja need põõsad isegi ei liikund vaid läksid mehest läbi:D
open world games peaks ikka ümbruskond enamvähem olema ,et lust oleks ringi vaadata ja avastada. ja enamvähem realistliku kogemuse peaks ka andma.
loodan ,et pc peal ikka muru ja võsa käituvad vastavalt.
tuulega oli muru küll liikuma pandud.
PC peal muru natuke liigub vastavalt liikumisele, kuid põõsaid ja puuoksi liikumine ei muuda. Nii on mänguvideode põhjal mulje jäänud. Mind ei häiri.
See jutt, mille kohaselt on vähemalt algusala visuaalid osaliselt tuntavalt paremad ja osaliselt tuntavalt halvemad. Lähemate päevade jooksul on näha, mis seis tegelikult on kuna rahval on PS4 versioon juba käes ja mängitakse.
See on üks PS4 gife Caer Mohenist, mis on küll väga viisakas.
Spoiler
viimati muutis Scart 10.05.2015 15:42:45, muudetud 1 kord
Küll sulle ka siis paari nädala pärast kohale jõuab siis mida teised ammu teavad juba.
Sa pead silmas seda, kuidas mäng (praeguse info kohaselt) kompromiteeriti konsoolide pärast?
Ma pean silmas seda kui neil oleks näidata gameplay videot mis ei oleks downgradetud võrreldes esialgsete videotega, siis nad oleks seda ammu teinud juba.
Mõtlevale inimesele on see ilmselge. Sina aga pead poolteist nädalat ootama ja ise ära preorderima/proovima, et selles veenduda
Ma pean silmas seda kui neil oleks näidata gameplay videot mis ei oleks downgradetud võrreldes esialgsete videotega, siis nad oleks seda ammu teinud juba.
Witcheri gameplayvideoid on pumbatud viimase paari nädalaga netti ikka päris omajagu ja ma küll ei mäleta, et keegi oleks midagi enne selle nädala reedet midagi nõndanimetet downgradegatest rääkinud
EDIT: see on actual PC Ultra sätetel gameplay, miinus Hairworks või kuidas seda Nvidia asja nimetatigi.
Arvan et praegu saame juba päris adekvaatse mulje igasugustest mänguvideodest ja screenshotidest. Ei tasu võrrelda paari aasta taguseid promolõikeid, vaid mängu graafikat vaadata reaalsete mänguvideode põhjal. Head näited kas või Gopheri videod. Olen viimastel päevadel lugenud väiteid et kehvem kui Witcher 2, kuid minu silmis on tegu ilusaima RPGga mis seni välja tulnud või tuleb (ilusam kui kõige lähedasem konkurent DA:I, mille graafika oli minu maitsele ka väga hea).
Panen mõned päris hiljutised screenshotid Witcher 3'st spoiler tagi sisse: Minu silmale suurepärased.
R U 4 REAL? Downgrade jutt käib juba ammu. All mõned eelmise aasta keskpaiga postitused.
Näed sa mõne praeguse meedia pealt mingeid 2D's raudrüü juppe? Juutuubi video põhjal hinnanguid anda on mõttetu, see selga lastud kompressioon on tänapäeval juba üsna šokeeriv.
R U 4 REAL? Downgrade jutt käib juba ammu. All mõned eelmise aasta keskpaiga postitused.
Näed sa mõne praeguse meedia pealt mingeid 2D's raudrüü juppe? Juutuubi video põhjal hinnanguid anda on mõttetu, see selga lastud kompressioon on tänapäeval juba üsna šokeeriv.
See on täiesti debiilne argument. Kui graafika on sitt siis uncompressed videos paistab asi hullem veel välja. Youtube ei mõjuta mängu FOV/draw distantsi ja valgust/kontrasti.
ja no see video mis sa välja tõid on ikka haleda graafikaga kui võrrelda esialgsete videotega. Olematu draw distance/FOV/detailsus. Identne W2 graafikaga.
viimati muutis bitCON 10.05.2015 16:18:03, muudetud 2 korda
bitCON, pole mõtet võrrelda paari aasta taguseid paarisekundilisi promoklippe reaalse pea lõpliku mänguvideoga. Ma ei usu elusees et need paarisekundilised klipid jooksid mänguvideona sellisel tasemel mida praeguse hetke mängult nõutav riistavara korralikult välja veaks (nagu juba kirjutasin, miinimumnõudeks ei saa Titanit ka panna).
10.10.10, jep väga korralik graafika. Mina ise olen hiljutiste mänguvideode ja screenshotide põhjal graafikaga väga rahul.
Ise pole suurem asi graafikahoor, et mind väga see ei kõiguta. Witcher 2-te sai vana pc peal low settingute peal ja enamus asjadega off mängitud. See aasta sai uus arvuti ehitatud, et peaks kärama küll.
bitCON, pole mõtet võrrelda paari aasta taguseid paarisekundilisi promoklippe reaalse pea lõpliku mänguvideoga. Ma ei usu elusees et need paarisekundilised klipid jooksid mänguvideona sellisel tasemel mida praeguse hetke mängult nõutav riistavara korralikult välja veaks (nagu juba kirjutasin, miinimumnõudeks ei saa Titanit ka panna).
10.10.10, jep väga korralik graafika. Mina ise olen hiljutiste mänguvideode ja screenshotide põhjal graafikaga väga rahul.
See on tarbija petmine/eksitamine oma kasu eesmärgil. Anyway, kui ma oleks selle mängu fänn siis ma piraks toorelt kohe ja ostaks alles siis kui DX12 patch väljas on ja võibolla keeravad graafikat ka juurde läbi selle.
Klaviatuuri ja hiire nuppude default asetus (olen päris kindel et neid asju saab muuta, aga ikkagi minule kui hiire ja klaviatuuriga mängijale väga huvitav info, eriti veel kuna kõik praegused mänguvideod on kontrolleriga mängitud):
Panen spoiler tagi sisse et mitte lehte väga risustada.
Spoiler
bitCON, mis mängijate eksitamine? Promoklipid on promoklipid. Ei tasu loota et sellist graafikat näeb mängu lõppversioonis.
Klaviatuuri ja hiire nuppude default asetus (olen päris kindel et neid asju saab muuta, aga ikkagi minule kui hiire ja klaviatuuriga mängijale väga huvitav info, eriti veel kuna kõik praegused mänguvideod on kontrolleriga mängitud):
Panen spoiler tagi sisse et mitte lehte väga risustada.
Spoiler
bitCON, mis mängijate eksitamine? Promoklipid on promoklipid. Ei tasu loota et sellist graafikat näeb mängu lõppversioonis.
U retarded? Miks üldse teha selliseid promoklippe siis mis on teadlikult parema kvaliteediga kui lõpptoodang? Ja tootjate väitel oli tegu reaalse in-game graafikaga.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.