Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
etsipongu
HV kasutaja
|
24.04.2015 13:56:46
|
|
|
gretchin kirjutas: |
...
Alguses mõtlesin, et tahaks tagumist klaasi ka (EMT-s ~40 eurot esi+tagaklaas), aga nägin, et tagumise klaasi vahetus maksab 29 eurot.. nii et üldiselt ega väga vahet pole kas ma katan ta ära või mitte, remont on üsna odav siiski.
... |
Infoks:
Isegi esinduses klaasi või ekraani vahetamine katkestab garantii ja veekindlusele garantiid ei anta.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
r3nx
HV veteran
|
24.04.2015 14:51:36
|
|
|
Mul ka eest ja tagant tempered klaas peal, mingi üsna korralik hiinakas. Docki küll enam ei mahu, aga see eest õigustab end küll. Ühel esimesel sõitsin autoistmega korraliku mõra sisse (telefon oli istme vahele vajund, polnud hea mõte istet liigutada). Pärast kui uut peale panin siis proovisin järgiolevat osa lõhkuda huvi pärast erinevate tööriistadega, kannatas ikka päris palju. Paindejõududele muidugi ei allu, aga otse-lööke kannatab ilusti. Sellega hea asi veel see, et ühe panin lohakalt peale ja "pool tolmukotitäit" jama lendas klaasi ja ekraani vahele. Lasin sooja vee all puhtaks "klaasi", tõmbasin näpuga veel liimi poolt tolmu maha, viskasin märjalt uuesti ekraanile ja surusin vee alt välja. Paar korda pidin proovima, kuni ilusti õnnestus ilma mullide ja muu jamata. Muidu poleks viitsind sehkendada, aga polnud muud peale panna.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
24.04.2015 18:08:22
|
|
|
etsipongu kirjutas: |
...
Alguses mõtlesin, et tahaks tagumist klaasi ka (EMT-s ~40 eurot esi+tagaklaas), aga nägin, et tagumise klaasi vahetus maksab 29 eurot.. nii et üldiselt ega väga vahet pole kas ma katan ta ära või mitte, remont on üsna odav siiski.
... |
Infoks:
Isegi esinduses klaasi või ekraani vahetamine katkestab garantii ja veekindlusele garantiid ei anta. |
Kui klienti pole sellekohaselt teavitatud enne ostu sooritamist siis see hiljem ei koti midagi. Annavad siis uue või jäävadki remontima kuna telefoni eriomadused kaovad. Sel juhul ma ei taha enam seda telefoni ehk omada. Kui klient ostab ikka selle, teades selliseid asju, siis teine lugu.
|
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
1 :: |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
25.04.2015 05:20:50
|
|
|
-KRANTS- kirjutas: |
etsipongu kirjutas: |
...
... |
Infoks:
Isegi esinduses klaasi või ekraani vahetamine katkestab garantii ja veekindlusele garantiid ei anta. |
Kui klienti pole sellekohaselt teavitatud enne ostu sooritamist siis see hiljem ei koti midagi. Annavad siis uue või jäävadki remontima kuna telefoni eriomadused kaovad. Sel juhul ma ei taha enam seda telefoni ehk omada. Kui klient ostab ikka selle, teades selliseid asju, siis teine lugu. |
Põhimõtteliselt annab see õiguse lepingust ju taganeda ja kauplejalt raha tagasi nõuda. Iseasi kuidas reaalsuses see ka toimib
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
25.04.2015 08:04:07
|
|
|
Küll ta toimib, kui paari võlusõna kasutada. Ja kui see jalga värisema ei võta, siis tuleb oma "lubadused" ka teoks teha...
Kui mul selline hetk käes, eks ma siis annan infot
Kui keegi varem ei julge oma õiguste eest vajalikul määral seista.
|
|
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
friedebert
HV vaatleja
|
28.04.2015 15:09:46
|
|
|
Tervitused. Mõtlen ka selle telefoni peale siin vaikselt. Kogu teemat läbi jõuda ei lugenud, aga... natuke sirvisin. Kas neid Nillkini jms tempered glass värke, mis ebayst tellite, on ise hull peale panna? Kuidas teil kõigil need tagumised klaasid katki on läinud? Loen netist õudusjutte. Kas ka lambist? Tundub, et justkui oleks palju muresid selle telefoniga, või on see ainult tunne?
viimati muutis friedebert 28.04.2015 15:39:05, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
28.04.2015 15:34:28
|
|
|
friedebert kirjutas: |
Tervitused. Mõtlen ka selle telefoni peale siin vaikselt. Kogu teemat läbi jõuda ei lugenud, aga... natuke sirvisin. Kas neid Nillkini jms tempered glass värke, mis ebayst tellite, on ise hull peale panna? |
No kuna ma olen alles algaja siis nii esimene kui ka teine kile panek läks kergelt öelda piixu. Klaasiga kogemused puuduvad. Küll ta läks mul viltu peale ja küll ilmusid igasugu ebemed ei kuskilt kile ja klaasi vahele. Nüüd tellisin hiinast terve paki kilesid ja läheb suuremkas kleepimiseks kui kohale jõuavad, sest siit osta on neid kergelt öeldes kirves.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
28.04.2015 16:41:24
|
|
|
nilkin või misiganes klaas. esiklaas läks lõdvalt peale, ekraan puhtaks ja käed pesed ära. võibolla tegin niiske lapiga üle... ilusti läks peale ja siiani ok.
komplektis oli mingi tagaklaasi kile kah. selline pehme plastik, peale läks ilusti, aga kohe hakkasid kriimud ka tekkima, võtsin ära, täiesti kriimuline.
kile panemine sõltub ka kilest, originaalis (Sony ZL) kaasas olnud kile läks väga lihtsalt peale, samas eelnevalt olen hiinast tellinud ja need ei kõlba kuskile...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
28.04.2015 17:11:30
|
|
|
iir kirjutas: |
nilkin või misiganes klaas. esiklaas läks lõdvalt peale, ekraan puhtaks ja käed pesed ära. võibolla tegin niiske lapiga üle... ilusti läks peale ja siiani ok.
komplektis oli mingi tagaklaasi kile kah. selline pehme plastik, peale läks ilusti, aga kohe hakkasid kriimud ka tekkima, võtsin ära, täiesti kriimuline.
kile panemine sõltub ka kilest, originaalis (Sony ZL) kaasas olnud kile läks väga lihtsalt peale, samas eelnevalt olen hiinast tellinud ja need ei kõlba kuskile... |
Mul on hetkel mingi hiina kile iphonel peal ja üsna kriimu teine juba. Eks nad koik toodetakse hiinas või sealkandis kuid eks oleneb ka tootjast.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
28.04.2015 17:22:49
|
|
|
hiina kile kvaliteedi mõttes mitte tootmise mõttes... iphoned tehakse ka ju hiinas...
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
28.04.2015 17:36:46
|
|
|
Mul kunagi oli z1, sellele lasin Kännukas kile panna. Kõik ilus ja korralik. Pool aastat kasutasin telefoni ja välja nägi kile peaaegu nagu uus. Hiljem olen ostnud hiinakvaliteedi kilesi ja seal säbru ja jutid juba peale panemisega tekivad(kuiva lapiga nühkimisest kui õhumulle taga ajada). Jõuame taaskord tõsiasjani, et odava raha eest head nahka ei saa.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
28.04.2015 17:37:04
|
|
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Werder
HV kasutaja
|
29.04.2015 14:51:54
|
|
|
Ise kasutan sellist vähe paksemat katet link
Paigaldus imelihtne ja suht robustse kasutamise järel kaks väikest kriimu on kuidagi tekkinud.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
qrime
HV vaatleja

|
29.04.2015 17:11:07
|
|
|
friedebert kirjutas: |
Tervitused. Mõtlen ka selle telefoni peale siin vaikselt. Kogu teemat läbi jõuda ei lugenud, aga... natuke sirvisin. Kas neid Nillkini jms tempered glass värke, mis ebayst tellite, on ise hull peale panna? Kuidas teil kõigil need tagumised klaasid katki on läinud? Loen netist õudusjutte. Kas ka lambist? Tundub, et justkui oleks palju muresid selle telefoniga, või on see ainult tunne?  |
Ei ole see asi nii hull midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
03.05.2015 13:51:37
|
|
|
Sai ka sellele vidinale üle kolitud Z-i pealt. Esmamulje on väga hea ning võrreldes Z-ga on ka too üllatavalt kiire. Tuleb nüüd magnetlaadija ka veel sebida. Kellelgi soovitusi? Tasub tempered glass ka peale toppida?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
04.05.2015 08:29:36
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Tuleb nüüd magnetlaadija ka veel sebida. Kellelgi soovitusi? |
Sony DK48
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
04.05.2015 08:33:02
|
|
|
Sai ka sellele vidinale üle kolitud Z-i pealt. Esmamulje on väga hea ning võrreldes Z-ga on ka too üllatavalt kiire. Tuleb nüüd magnetlaadija ka veel sebida. Kellelgi soovitusi? Tasub tempered glass ka peale toppida? |
Kaasa antud kiled ei ole igatahes õiges mõõdus IMO, seega aftermarket ehk parem variant. Mul jäi ~1-2mm servast puudu.
Anna teada, mille kasuks otsustad.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
eZ
HV kasutaja

|
04.05.2015 16:08:38
|
|
|
Sai ka sellele vidinale üle kolitud Z-i pealt. Esmamulje on väga hea ning võrreldes Z-ga on ka too üllatavalt kiire. Tuleb nüüd magnetlaadija ka veel sebida. Kellelgi soovitusi? Tasub tempered glass ka peale toppida? |
Ennem igaljuhul tempered glass, kui mis iganes plastik kile... Mu Z3 oli kaasas mingi plastik kile, korra panin peale ja tõmbasin järgmine päev kohe maha ka selle jama
Nüüd on peal Orzly Tempered Glass ja väga rahul sellega. Ekraani puudutades ei saa arugi, et mingi lisaklaas peal on
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
05.05.2015 06:47:46
|
|
|
inca kirjutas: |
Tuleb nüüd magnetlaadija ka veel sebida. Kellelgi soovitusi? |
Sony DK48 |
ja põhjus?
|
|
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
05.05.2015 08:34:43
|
|
|
No originaaldokist paremat lahendust mina ei tea. Lihtne, kiire ja minul näiteks ka kenaks kellaks konfitud dokkimisel.
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
05.05.2015 12:10:52
|
|
|
ebay odav magnetiga laadimisjuhe teeb tööd 2-3x kauem. või valisin liiga peenikese kaabli.
http://www.ebay.com.au/itm/131336589044
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
|
Kommentaarid: 195 loe/lisa |
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
infoman123
Aeg Maha 2a

|
05.05.2015 15:34:28
|
|
|
vahe Z1 compactiga ainult see et main kaamera on parem?
|
|
Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
9 :: |
5 :: |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
Slazenger
HV veteran

|
05.05.2015 15:47:36
|
|
|
infoman123, kiirem protsessor ja vahemälu rohkem vist... Ekraan sobib ka paremini korpusele, sest korpus pisut väiksem, ehk tundub peaaegu nagu ekraan oleks "äärest-ääreni". Ja ka uuem tarkvara on, Lollipop operatsioonisüsteem. Ammu juba lubatud Z1-le, et tuleb ka lollipop, aga siiamaani pole mitte essugi tulnud.
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|