Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma? |
Kindlasti mitte |
|
65% |
[ 378 ] |
Pigem ei |
|
27% |
[ 157 ] |
Pigem jah |
|
5% |
[ 33 ] |
Kindlasti jah |
|
1% |
[ 8 ] |
|
hääli kokku : 576 |
|
autor |
|
WäntWõll
make.believe

|
30.04.2015 22:11:11
|
|
|
estdata kirjutas: |
kuidas lood on windows 10 ja kas windows 8.1st natuke parem ? |
Kindlasti, või mida sa teada tahtsid.
OS reliisitakse ikka ju tulevikus alles!
|
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
01.05.2015 11:44:24
|
|
|
WäntWõll kirjutas: |
estdata kirjutas: |
kuidas lood on windows 10 ja kas windows 8.1st natuke parem ? |
Kindlasti, või mida sa teada tahtsid.
OS reliisitakse ikka ju tulevikus alles! |
ega erilist vahet sellel pole , proovisin mõlemad ja hetkel peal 8.1 Pro. Aga masin miski pärast cpu jõudlus räigelt hüppab kuigi ei tohiks olla . Ei tea milles asi on 4GB rammiga peaks siiski vedama
|
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
02.05.2015 10:55:07
|
|
|
Kas see Mail'i app annab üldse uutest kirjadest ka kuidagimoodi teada? Selle settingutest on küll notifications'id sisselülitatud, kuid siiani uutest kirjadest ta mulle teada pole andnud mingit pidi.
//EDIT: Tundub, et tuleb hetkel vist Win8.1 peale ikka tagasi kolida. Praegu selles Win10-s nagu aru saan, siis ei saa updatesi valida, millist installida soovid. Seetõttu kogu aeg tõmbab enda video draivereid, kuigi mu arvuti ei saa nende draiveritega, mis Windows tahab, väga läbi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
02.05.2015 11:48:02
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Saab näha kuidas päriselt on aga paistab olevat see kuhu linux (Ubuntu for Phones) omal ajal jõuda tahtis. Lähitulevikus viskad MS'i telefonile/tahvlile suure hiire, klaveri ja ekraani järgi ja käitub nagu täisväärtuslik PC. |
kas mitte arm ja x86-64 ei ole "natukene" erinevad arhitektuurid, et päris 1:1 ei ole vist ikka võimalik PC ja telefoni/tabletit teha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
02.05.2015 11:49:38
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
Mark0 kirjutas: |
Saab näha kuidas päriselt on aga paistab olevat see kuhu linux (Ubuntu for Phones) omal ajal jõuda tahtis. Lähitulevikus viskad MS'i telefonile/tahvlile suure hiire, klaveri ja ekraani järgi ja käitub nagu täisväärtuslik PC. |
kas mitte arm ja x86-64 ei ole "natukene" erinevad arhitektuurid, et päris 1:1 ei ole vist ikka võimalik PC ja telefoni/tabletit teha? |
On olnud ka x86 Inteli protsessoritega telefone ja Inteli jätkuvas ARMile järelejooksmises võib ehk sealt midagi asjalikku ka tulla. See "pane juhe taha ja saad PC" oleks hea müügiargument.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
02.05.2015 12:30:46
|
|
|
tableti jaoks on täiesti competitive x86 olemas nii inteli kui amd poolt.
windows store sihib ilmselgelt selle poole, et universal app tähendab ka töötamist mitmel arhitektuuril. suures osas seda läbi api ja vahekihtide.
aga selle use anywhere lähenemisega on tehnilistest küsimustest palju olulisem kogu user interface ja user experience külg.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
 |
majooro
HV kasutaja

|
03.05.2015 19:02:06
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Kas see Mail'i app annab üldse uutest kirjadest ka kuidagimoodi teada? Selle settingutest on küll notifications'id sisselülitatud, kuid siiani uutest kirjadest ta mulle teada pole andnud mingit pidi.
//EDIT: Tundub, et tuleb hetkel vist Win8.1 peale ikka tagasi kolida. Praegu selles Win10-s nagu aru saan, siis ei saa updatesi valida, millist installida soovid. Seetõttu kogu aeg tõmbab enda video draivereid, kuigi mu arvuti ei saa nende draiveritega, mis Windows tahab, väga läbi. |
Seadistuse käigus saab ju valida, et automaatselt ei otsiks ja installiks draivereid.
Ma ainult ühest ei saa aru - mille kuradi pärast ta peale iga uue build'i paigaldust jätab vana versiooni kausta Windows.old? Selleks, et selle näruse uuenduse tuksi minemisel süteemitaaste teha? Oleks siis vähemasti võimalus see kaust lihtsalt kustutada, aga kus sa sellega. Jama Unlockeriga. Ajuvaba!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
03.05.2015 19:47:30
|
|
|
majooro, Jätab windows.old, sest uue buildi paigaldamine on upgrade install mis jätaki vana alles. Disk Cleanup peaks vist windows.old ära kustutama, kui ma ei eksi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
majooro
HV kasutaja

|
03.05.2015 20:07:11
|
|
|
Tomorrow, ebanormaalne ju.
Muideks, Geforce omanike jaoks uus Windows 10 draiver väljas 352.63 - BETA.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Froggy
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
04.05.2015 09:29:06
|
|
|
majooro, kui sa ei tea mis on PXE boot ja muud keerulised asjad, on Windows 10 testimiseks sulle vara veel. See on pmst sama tarkvara mis söödetakse Microsofti enda töötajatele katsetamiseks ette ja hea oleks selle kohta tagasidet pidevalt anda. Kui asi piisavalt küpse on kasutamiseks (ca kuu paari pärast), siis saab sellele ka upgrade teha Windows 7 või Windows 8.1 seadme pealt, sind teavitatakse sellest kui sul Windows Update sees on
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
tagasi üles |
|
 |
pluto
HV kasutaja
|
04.05.2015 11:18:28
|
|
|
Täna siis pakuti 10076 versiooni. 10061 oli 50/50, st läpakas töötab tõrgeteta aga lauaarvutis enam start menüüd kasutada ei saa, st alumine vasak osa taskbarist, windows ikoon ja cortana, pole aktiivne, ja ma pole selle probleemiga ainuke. Tragikoomiline, et selle tõttu on mul ka tagasiside andmine raskendatud. Find ja Run abil ei jää samas miski tegemata. Ehk toob see build leevendust, kui mitte, teen värske installi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tnt768
HV vaatleja
|
06.05.2015 22:21:27
|
|
|
Sai proovitud viimast beta versiooni. Ei meeldinud ja lasin peale 30 min proovimist tagasi windows 7 peale. Kasutan ka minimal ubuntut koos icewm ja minimaalsete vajaminevate programmidega. Hetke kasutus 50/50 mõlemat paralleelset. Kui 7 toe kaotab, siis kasutan ainult selleks, et mõnda programmi/mängu käivitada, mis wine all ei toimi. Ei meeldi see tilu-lilu vaid tahan lihtsasti kasutatavat ja toimivat süsteemi. Muidugi saab asju kinni keerata ja installida classic shelli, aga antud juhul teeb sitast saia asemel hoopis hapuks läinud taigna.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
07.05.2015 09:01:52
|
|
|
Ma kasutan eelviimast betat ehk 10069(vist oli) juba varsti 3 nädalat kodus igapäevaselt ja üllatuslikult mulle ta isegi meeldib. 8.1 on endiselt suht crap selle kõrval, just desktop mode's. Seejuures kõik asjad töötavad, mixerpuldi usb driver, rocksmith jnejne. Kiirem on oluliselt võrreldes 7ga - testimiseks kasutan dell 6320(inteli kiibiga) koos ssd'ga ehk 3-4 aastat vana masin, kus 4 giga mälu. Mulle meeldib eriti start menüü: kui avad siis all on otsingurida, otsi mida tahad. See kadus uuema betaga ära ja sai isegi previous version ehk reverse poovitud ja ei läinudki pekki midagi. Ühesõnaga esmamuljed on head, kasutatav ka tõsisemaks töötegemiseks paljude failidega korraga jne. ja no ei ole prose laes, vähemalt normaalsel kasutamisel(chrome ja skype peamiselt). Ootan huviga, kuna ametlikult välja tuleb, siis lasen töömasinale ka peale ilmselt, kui pekki ei keerata midagi nüüd mõne "vahva" uuendusliku ideega. Aga isegi pisipehme on juba äärmiset ettevaatlik sellega
_________________ Asju saab kah teisiti teha!
viimati muutis rocki 07.05.2015 09:06:37, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
07.05.2015 09:04:29
|
|
|
10069-s oli Defenderi ikoon trays, kahjuks 10076-s on jälle ära võetud. Jube rapsimine käib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
07.05.2015 09:16:44
|
|
|
sukelduja, täiesti tavaline agiilse sprindi* nädalane tulemus.
ot: |
* microsofti maailmas on tänasel päeval spint iganädalane - ehk siis iga nädal võetakse hunnik ülesandeid ja need tehakse nädala jooksul ära. Tänu sellele näeme ära kohe praeguse sprindi ja saame selle võtta arvesse järegmise nädala sprindi planeerimisel - ülesanded mis tagasi lükati jätkub töö, ülesanded mis loeti sooritatuks on nüüd olemas oma täis funktsionaalsuses. See väldib raskekoelistemate arendustsüklite muresid kus igaüks istus omas nurgas ja ükshetk kui suur koodibaasi kokkuliitmine juhtus siis avastati, et ups, kõik ei töötagi päris hästi koos. Pole võibolla kõigetäpsem tehniline analoog kuid ehk elab üle. Lisaks võib sinu masin olla omakorda veel mingisuguses A/B testirühmas mille järgi otsustatakse mingi feature üle. Kokkuvõttes aitame me kõik kes seda tarkvara kasutame kaasa parema Windowsi sünnini, kus on rohkem kui kunagi varem arvestatud niipaljude võimalike sisenditega kui võimalik. Feedback app on sinu sõber selleks, et midagi paremuse poole muuta  |
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
08.05.2015 14:38:39
|
|
|
Ma pole veel leidnud, kuskohast Defenderi feedbacki anda.
Peale update tuli Defenderi ikoon jälle tagasi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
08.05.2015 22:26:45
|
|
|
sukelduja, feedback app, kirjuta sinna
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
09.05.2015 15:55:42
|
|
|
d3t kirjutas: |
sukelduja, feedback app, kirjuta sinna  |
Seal pole otseselt defenderi teemat. Aga juba on korras.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Revilo
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
13.05.2015 18:16:22
|
|
|
Mingid skeemid käivad...
Ega tegelikult huvitaks ka kas saaks legaalsel tasuta teel need esimese otsa c2d WinXP/Vista OEM klepsuga töötavad masinad win10 peale. Varem uurisin ka kas aktiveerimata (ilma keyta) värskelt installitud Win7/8.1 OEM plaadilt saab siis ilusti legaalseks win10-ks Kui tuleb enne preview panna, siis tuleb see läbi teha, kui vähegi töötav skeem on olemas!
|
|
tagasi üles |
|
 |
LongHorn
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
majooro
HV kasutaja

|
14.05.2015 10:35:20
|
|
|
Kas keegi teab, mis vahe on Windows 10 koduarvutina või ettevõtte omana registreerimisel? Ma mõtlen siis sisulist poolt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
14.05.2015 15:18:35
|
|
|
majooro, aluslitsensiks sobivad mõlemad, selleks et sinna peale enterprise panna
|
tagasi üles |
|
 |
|