Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Crew märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 36, 37, 38  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.04.2015 17:48:36 vasta tsitaadiga

rastaman kirjutas:
täielik pettumus, ei tõmba absoluutselt tagasi mängima. liialt jamamist et väheseid helgeid momente õigustada.
igav oli, muud miskit.
Täpselt nii. Mäng on igav. Ole nüüd valmis, sest noored šaakalid hüppavad kohe sulle körri. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.04.2015 18:19:12 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
rastaman kirjutas:
täielik pettumus, ei tõmba absoluutselt tagasi mängima. liialt jamamist et väheseid helgeid momente õigustada.
igav oli, muud miskit.
Täpselt nii. Mäng on igav. Ole nüüd valmis, sest noored šaakalid hüppavad kohe sulle körri. icon_biggrin.gif
on sul võrdluseks sisukamaid võidusõidupelasid tuua, ehk teaks ka proovida
võiksid muidugi välja tuua, mis neil paremini välja tulnud, et kauem suudavad rakkes hoida?

rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 30.04.2015 19:02:12 vasta tsitaadiga

grid autosport, nauditavaim online racing mida olen kohanud. reaalne masinate käitumine, hea juhitavus, pilt kena, jookseb hästi, ning iga sõit toob häid momente ning pinget ja adrenaliini.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.04.2015 19:14:09 vasta tsitaadiga

rastaman kirjutas:
grid autosport, nauditavaim online racing mida olen kohanud. reaalne masinate käitumine, hea juhitavus, pilt kena, jookseb hästi, ning iga sõit toob häid momente ning pinget ja adrenaliini.
see on mul olemas, installitudki endiselt, kuid paraku jäi pooleli, täpselt nagu ka f1 sari - rajad korduvad liialt tihti ja story, kui seda selliseks saabki nimetada, on lühike
online on single playerist selle etem, et peab masinaid eraldi lahti sõitma ja ostma, kuid see rida on crew's läbinisti, samuti on crew's pingeline online, kuna erinevalt single playerist puudub kummipaela efekt - viimast olevat vast juba patchitud
juhitavuse realistlikkusest ei hakka vaidlema, kuna mõlemad on teadlikult arcade pelad ja mingite live for speedidega ei kannata võrrelda - pealegi hetkel mängin puldiga, kuna rool andis saba, vahetult enne crew tulekut

kui ma nüüd grid2 just segi ei ajanud

rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 30.04.2015 19:38:25 vasta tsitaadiga

28 asukohta ja üle 130 konfiguratsiooni, ei ütleks et rajad korduvad liialt tihti. juhitavus on mingil määral arcade kuid pidurdusmaa ning kiirendus on realistlikud.
crew online polnud pooltki nii pingeline kui grid kus sõidad ringide viisi vastasest meetrite kaugusel blokeerides möödasõidukatseid ning otsides võimalusi möödumiseks.
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 30.04.2015 20:03:28 vasta tsitaadiga

Mul oli ka see grid autosport ja no täiesti mõttetu järgmine versioon ringraja mängust.
Samas ma ei ole mingi eriline auto mängu fän ka. Mind jätab simulatsioon ikka täielikult külmaks.
Akraade on just selline fun kus on asi mõnus ja mitte reaalne.

Mind need grid laadsed mängud ei huvita. Tüütavad kiiresti ära ja eriti just sellepärast et ei saa niisama ringi sõita kui tahtmist on.
Ja jah see iga pätsiga muudetakse aina sittemaks. On vajadus nerfida kõiki autosid millega on hea automaat kastiga sõita ja samas ei lisa semi automaati ka,
mis teeks siis vähemalt midagigi kasu. Näiteks toon jälle Mini Cooper-i mis nerfiti ära ja nitro muutus heli ja visuaal efektiks. Oleks sellele semi-automaat kast, siis saaks ikka mõnel rajal jagu nendest ford gt ja lambodest millega kõik ainult mängivad.
Pvp-ga on jama jah, et pidevalt sätib noobidega kokku või siis mingite elu noliferitega kes 30 sec-ga pähe teevad icon_biggrin.gif
Ma mingi aeg sõitsin crew's koos rank 1 vennaga ja sain pidevalt 10-20 sec pähe, sest sõidab rooli ja manuaaliga, kus nitrot lastes ei viska gear iup või mäest üless sõites saab õigel käigul hoida.
Kurvist väljudes käik maha võtta ja anda kõrgematel pööretel minna.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.04.2015 20:35:03 vasta tsitaadiga

rastaman kirjutas:
28 asukohta ja üle 130 konfiguratsiooni, ei ütleks et rajad korduvad liialt tihti. juhitavus on mingil määral arcade kuid pidurdusmaa ning kiirendus on realistlikud.
crew online polnud pooltki nii pingeline kui grid kus sõidad ringide viisi vastasest meetrite kaugusel blokeerides möödasõidukatseid ning otsides võimalusi möödumiseks.
ringe on pvp'des vähem, kuid seda üksteise sabas liikumist oli päris tihti - seda ei esinenud vaid juhul, kui mõned rada ei tundnud, samas raja tundmiseks pidi seda eelnevalt suht palju sõitma, teine asi, mis crew's määras oli masinate valik, sest ühel ringil sama asfalti pill käitus kehvemini ning manuaalkast oli tihtilugu ainus võimalus, et head aega saada

samas kui sisust rääkida, siis gridis on seda vähem, olgu või 4000 konfiguratsiooni

rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 30.04.2015 20:57:40 vasta tsitaadiga

njh, olgu mis on. crew ei olnud igatahes minu jaoks nii paeluv ning suhu jäi vaid pettumusmaik, samas autosport saab praktiliselt iga õhtu täiel rinnal nauditud thumbs_up.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.04.2015 21:06:07 vasta tsitaadiga

rastaman kirjutas:
njh, olgu mis on. crew ei olnud igatahes minu jaoks nii paeluv ning suhu jäi vaid pettumusmaik, samas autosport saab praktiliselt iga õhtu täiel rinnal nauditud thumbs_up.gif
valikut on ja kellele mis rohkem sobib, kuid lööklaused, nagu täielik põrumine, läbikukkumine, fopaa jne - mis siit teemast läbi käinud on.
selliste ülivõrrete vastu tekib tõesti tõrge, eriti, kui põhjendusteks tuuakse samuti sisutud lööklaused: ala potentsiaali oli, aga täideti vaid pool - pool millest?

alles oli päevalehes vast mingi lugu, et eestlane oskab kritiseerida kõike - vaidlen vastu ning ütlen, et kriitikaga on vähe tegemist, ainult vingumine virisemine on see, mida kõige kohta osatakse teha.
eestlase kriitika piirneb sellega: "oleks võinud ikka parem olla"

Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 30.04.2015 22:50:06 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
rastaman kirjutas:
valikut on ja kellele mis rohkem sobib, kuid lööklaused, nagu täielik põrumine, läbikukkumine, fopaa jne - mis siit teemast läbi käinud on.
selliste ülivõrrete vastu tekib tõesti tõrge, eriti, kui põhjendusteks tuuakse samuti sisutud lööklaused: ala potentsiaali oli, aga täideti vaid pool - pool millest?

alles oli päevalehes vast mingi lugu, et eestlane oskab kritiseerida kõike - vaidlen vastu ning ütlen, et kriitikaga on vähe tegemist, ainult vingumine virisemine on see, mida kõige kohta osatakse teha.
Sinusugusele lambale ma ei pea mingit esseed kirjutama oma arvamusest, et miks see mäng on poolik ja miks see igavus kuubis ei kölba kuhugi. Ok nii palju vöin öelda, et " story" mulle meeldis ja see hoidis mängu küljes kinni. Online ei pakkunud üldse huvi kuna mis seal oligi... 7 inimesega sessioonid? No andke andeks. See on vähe mage ikka. Ses suhtes on Gta V online raced kah pönevamad. Sina libe mängi siis Crew-i ja naudi seda. Mina naudin pigem Gta V online. icon_wink.gif monkey.gif
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 30.04.2015 23:08:53 vasta tsitaadiga

Tänu viimastele patchidele ma ei imesta ka miks mäng surema hakkab või miks paljud arvavad et see juba on surnud.
Praegu just tegin verify files ja läksin mängu. Sain lobby-sse sisse ja kohe sain valitud auto. Ei jõudnud sõita
30 sekunditki ja juba mäng jäetus. Nad võiksid teha neid pätse väiksemaid ja lasta välja korra nädalas,
et saada paremat tagasisidet ja sellega kiiremini korda selle jäetumise teema. Kui mäng ei omaks sellist nalja nagu
on see loading ekraanile kinni jäämine ja mängu jäetumist, siis oleks tal ka rohkem mängiaid.
See kuuaega ripputamine on nõme. Mängu ise kaob täielikult ära ja pead aru saama et kuu aja pärast healjuhul ehk kui
hästi läheb siis saab see parandatud, aga võid kindel olla, et järgmise pätsiga saab hunnikus vigu juurde või on jälle midagi ära nerfitud.
Näiteks on mul muidugi ka see wallride mis on sõitude sissejuhatus videos kus näitab 3-4 kurvi just neid piirdeid, kust seina siluda.
SP missioonidest kus olid sõidud raid versus performance või circuit sõite võiks ka siis olla pvp sõitudes.
Kui ise hakkama ei saa asjade lisamisega, siis avagu oma mäng mängiatele kes mudivad asjad korda. Entusiaste on sellistel mängudel küll ja veel peale.
See on see kindel reegel ise ei taha ja teistele ka ei anna.

Dj-E, gta-ga võrdled the crew mängu ? Vabandust aga samas võiks pacman-i võrrelda need for speediga ka siis.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.04.2015 23:14:09 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
libe kirjutas:
rastaman kirjutas:

Sinusugusele lambale ma ei pea mingit esseed kirjutama oma arvamusest, et miks see mäng on poolik ja miks see igavus kuubis ei kölba kuhugi. Ok nii palju vöin öelda, et " story" mulle meeldis ja see hoidis mängu küljes kinni. Online ei pakkunud üldse huvi kuna mis seal oligi... 7 inimesega sessioonid? No andke andeks. See on vähe mage ikka. Ses suhtes on Gta V online raced kah pönevamad. Sina libe mängi siis Crew-i ja naudi seda. Mina naudin pigem Gta V online. icon_wink.gif monkey.gif
su kõnepruuk ilmestab sinu isikut ja ma ei ei alaväärtusta su arvamust thumbs_up.gif
ka mina naudin hetkel gta V ja ei viitsi the crew'd sõita
samas gta ja the crew teemad on erinevad, alustades suunitlusega teiseks kogu žanriga ning lõppude lõpuks konkreetse sihiga millele rihiti
ma võin öelda, et battlefield on parem shooter, kui gta, samas sina võid väita, et battlefieldis on liiga vähe sisu ja täielik läbikukkumine ega täitnud sinu ootusi - go figure

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 01.05.2015 01:44:08 vasta tsitaadiga

See aasta peaks ju veel tulema Just Cause 3 mis on sinna masti nagu on GTA.
Teises osas oli muidugi jõhker mp sellel. 1000 mängiaga serverid ja ei laaginud ülekoormusest mängiatest.
Enamus suur mängu tootjaid ei suuda hakkama saada üle 16 mängiaga. Va sellised tiitlid nagu battlefield laadsed shooterid.
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 01.05.2015 16:43:46 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
su kõnepruuk ilmestab sinu isikut ja ma ei ei alaväärtusta su arvamust thumbs_up.gif
samas gta ja the crew teemad on erinevad, alustades suunitlusega teiseks kogu žanriga ning lõppude lõpuks konkreetse sihiga millele rihiti
ma võin öelda, et battlefield on parem shooter, kui gta, samas sina võid väita, et battlefieldis on liiga vähe sisu ja täielik läbikukkumine ega täitnud sinu ootusi - go figure

Tegelt ma võrdlesin vaid GTA V online race The Crew-i online racedega. Ja minu arust on GTA V omad põnevamad/lõbusamad.
BF-i GTA-ga võrrelda on mõnus nahaalsus. icon_biggrin.gif
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 01.05.2015 16:59:01 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
libe kirjutas:

Tegelt ma võrdlesin vaid GTA V online race The Crew-i online racedega. Ja minu arust on GTA V omad põnevamad/lõbusamad.
BF-i GTA-ga võrrelda on mõnus nahaalsus. icon_biggrin.gif

Kas nendes GTA sõitudes saab relvi ka kasutada vastaste kõrvaldamiseks ? Kui saab, siis loomulikult on see rohkem fan factor.
tagasi üles
Lordlesta
Kreisi kasutaja

sõnum 01.05.2015 17:21:59 vasta tsitaadiga

lopes39, host saab ise confida seda. Vaikimisi on relvad keelatud ja ega keegi ei tahagi nendega sõita.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 27
tagasi üles
AnduLamer
HV kasutaja

sõnum 02.05.2015 20:41:27 vasta tsitaadiga

Mina mängisin oma GTA 5 isu Xbox 360el täis, üle 2000 race, ~1500 võidu ja ~800 kaotusega. Kindlasti huvitavam, aga ütleme nii, et The Crewi mapis ringi rallitada on ikka mõnus, sõpradega kasvõi " rollimängu " teha, sõita enamvähem reaalselt, vähem matse teha.

Kas on siin keegi kes viitsiks vahest koos sõita? Vastake siis uplay või steami nimega.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Sakurai
HV veteran
Sakurai

sõnum 04.05.2015 10:29:39 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Sakurai kirjutas:
Dj-E kirjutas:
libe kirjutas:
Dj-E kirjutas:
Sinusugusele tuulelipule ma ei vaevugi midagi põhjalikumalt seletama, sest sa ei saa nagunii mitte millestki aru. monkey.gif
sa poisiklutt ei suuda põhjendada, paugud siin lihtsalt icon_rolleyes.gif
Jah issi icon_wink.gif

Mingi kergem häire tundub sul olevat küll icon_neutral.gif

Sina nolk oled siin mingite diagnooside panija? Kui teile lastele ei meeldi minu isiklik arvamus siis see on teie probleem. Ei pea siin tõmblema kohe. Minu arust on see sitt mäng kuna selle mängu potentsiaalist on ära kasutatud vaid ehk 45%.

Asi ei ole sinu arvamuses vaid see kuidas seda teistele üritad peale suruda. Foorumis on muidugi hea e-gängsterit mängida aga paljude inimestega sa päriselus nii räägid?
Aga aitab OT.

Kui sõpru on kellega ringi sõita siis on päris nauditav mäng isegi
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 13
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 04.05.2015 14:15:01 vasta tsitaadiga

Sakurai kirjutas:
Asi ei ole sinu arvamuses vaid see kuidas seda teistele üritad peale suruda. Foorumis on muidugi hea e-gängsterit mängida aga paljude inimestega sa päriselus nii räägid?
Aga aitab OT.

Tegelikult pole asi üldse selles, et ma kellelegi oma arvamust peale suruks. Asi on selles, et kui ma ütlen, et minu arust on see mäng sitt kuna on poolik siis mõni mees tahab saada 5 * A4 pikkust seletuskirja, et miks see minu arust sitt mäng on. icon_biggrin.gif Ja ma ei pea igaühele hakkama eraldi seletama miks see sitt mäng on. Simple. icon_wink.gif Nii nagu IRL suhtun ka E-Maailmas idiootidesse sama külmalt. ( Ei ole siin nimesid nimetanud seega keegi ei peaks end loksutatuna tundma )
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 04.05.2015 18:20:17 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Sakurai kirjutas:
Aga aitab OT.

Tegelikult pole asi üldse selles, et ma kellelegi oma arvamust peale suruks. Asi on selles, et kui ma ütlen, et minu arust on see mäng sitt kuna on poolik siis mõni mees tahab saada 5 * A4 pikkust seletuskirja, et miks see minu arust sitt mäng on. icon_biggrin.gif Ja ma ei pea igaühele hakkama eraldi seletama miks see sitt mäng on. Simple. icon_wink.gif Nii nagu IRL suhtun ka E-Maailmas idiootidesse sama külmalt. ( Ei ole siin nimesid nimetanud seega keegi ei peaks end loksutatuna tundma )
ega sa ei peagi igaühele eraldi seletama, kuid ühekorra võiks siiski küsimusele vastata, mitte kohe ringkaitsesse tõmmata ja paukuma hakata
sa pole kordagi selgitanud, mis see potentsiaal on, millest pole pooltki täidetud

enam pole sul vaja selgitama hakata

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 16.06.2015 14:05:45 vasta tsitaadiga

Mängul tuleb siis 17 november expansion välja.
Graafika saab overhauli ja lisanduvad Drift mode, Drag mode ja Monster truck mode.
Lisanduvad ka mängu mootorrattad.

Link
tagasi üles
deFt
HV kasutaja
deFt

sõnum 16.06.2015 15:11:59 vasta tsitaadiga

Ennast huvitavad tsiklid, ainult küsimus selles kuidas nood rooliga hakkama saavad.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 19.06.2015 19:15:25 vasta tsitaadiga

mäng veel aktiivne ? soodukaga võiks täitsa ligi võtta, pikad nn pühad ka ees.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 19.06.2015 20:06:33 vasta tsitaadiga

-Kaivo- kirjutas:

lopes39 on ainus, kes HV-st veel seda rämpsu mängib. icon_razz.gif Selle jama ostmise asemel otsi parem miskit muud. icon_wink.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 19.06.2015 21:19:33 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
-Kaivo- kirjutas:

lopes39 on ainus, kes HV-st veel seda rämpsu mängib. icon_razz.gif Selle jama ostmise asemel otsi parem miskit muud. icon_wink.gif
kaua sa jõuad enda rumalust siin üles näidata icon_question.gif
sulle ei meeldinud, aga selle asemel, et asi unustada, käid siin teemas pela mahategemas. kapidaunik meil siin

kibestumus ei ole voorus icon_idea.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Crew mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 36, 37, 38  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.