Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
lopes39
HV Guru

|
11.02.2015 11:33:27
|
|
|
No nüüd peab raudselt homme 10k ära tulema.
Mini-ga tuleb osata sõita. Mulle meeldib ta just sellepärast, et kurvist väljudes on tal hea kiirendus.
Boost/nitro-t kasutan ma ikka väga vähe. Eriti kui ma esimene olen
See Midwest regioonis olev sõit C klassile hill climb vms teen ma enamus sõite miniga ilma nitro kasutamist 10-15 sec-ga pähe.
Täna sain mingi pro otsa, kes sõitis ford gt-ga ja tegi mulle 10 sec-ga seal ära. Väga ajuvaba on Ameerika raud. Peaks nagu hästi sirge peal sõitma jne.
Aga kurvides peaks olema tõsiselt understear jne. Tegelane kasutas veel sport mode-i ja sellises järsus S kurvis läks must mööda nagu wallride-i kasutades ja siis kadus. Iga kurv enamvähem oli mul sekund kadu.
Mini-ga sõites tuleb rämedalt pidurdada pidevalt ja see tahab koguaeg käest ära minna. Kurvide seinad on mini jaoks ka nagu kummist vedrud mida korraks õrnalt puudutad ja on kohe auto metsas.
Eks paistab kui hulluks see mini nerfitakse. Kaob üldse mõtte ära sellel ja siis on ainult ford gt, kuni see ka ära nerfitakse noobide vingumise taga järel.
E: Sain oma 10k kätte nüüd Seda 36k küll ei viitsi, mille eest saab miski mõttetu numbrimärgi.
Nüüd on vähemalt see uplay punktid sellest mängust kätte saadud.
E: upitan seda teemat pisut. Homme tuleb siis update ja uued pvp mode-id/rajad.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
11.02.2015 13:59:50
|
|
|
Mõnus nolifer ikka. Ahvikannatus on sul suur. Respect.
_________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
12.02.2015 17:06:33
|
|
|
Normaalne 507mb Update ja peale seda enam mängu ei saa.
Viskab 0_1 errori ette ja kõik.
Tegin verify files peale Update ära ja proovisin uuesti ja ikka sama keiss.
Dj-E, Mis sul oli halb päev või lihtsalt tuju trollida ?
Edit: Maintance on neil 9:30-11:30, Ehk siis kestab poole 2-ni vist või kolmeni.
E: Mini nerf on siis pmst ainult nitro, et enam iga vajutuse peale ei viska käiku üles.
Selle nitroga käigu üles viskamine tuleks teistel ka ära nerfida.
Elimination mode on uus ja huvitav. Ma ei tea kas see on minu mängus bug või mitte, aga pvp-s ei saanud näppida seda optionsit, et kas peale/maha panna collision/traffic.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
12.02.2015 19:11:36
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
Normaalne 507mb Update ja peale seda enam mängu ei saa.
Viskab 0_1 errori ette ja kõik.
Tegin verify files peale Update ära ja proovisin uuesti ja ikka sama keiss.
Dj-E, Mis sul oli halb päev või lihtsalt tuju trollida ?
Edit: Maintance on neil 9:30-11:30, Ehk siis kestab poole 2-ni vist või kolmeni.
E: Mini nerf on siis pmst ainult nitro, et enam iga vajutuse peale ei viska käiku üles.
Selle nitroga käigu üles viskamine tuleks teistel ka ära nerfida.
Elimination mode on uus ja huvitav. Ma ei tea kas see on minu mängus bug või mitte, aga pvp-s ei saanud näppida seda optionsit, et kas peale/maha panna collision/traffic. |
Sa oled vist nii loll inimene, et ei saanud sõbralikust norimisest kah aru?!? Ela vähem The Crew maailmas siis jagad ehk matsu kah vahest rohkem lahti.
PS! Ja ma just arvasin, et oled siin üks normaalsemaid. Aga ju eksisin.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
12.02.2015 19:29:12
|
|
|
Dj-E, Ma olen 4-5 päeva haige olnud. Ei saa kõigest aru vahetevahel
Kusjuures ma ei mängi nüüd väga palju seda mängu, aga oli vaja nolife teha pisut
The crew mäng on lihtsalt ainuke mäng hetkel mida mängin viimased 2-3 kuud.
Pole nagu midagi muud hetkel väljas mis huvitaks vähekenegi
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
12.02.2015 20:09:48
|
|
|
Dj-E, Ma olen 4-5 päeva haige olnud. Ei saa kõigest aru vahetevahel
Kusjuures ma ei mängi nüüd väga palju seda mängu, aga oli vaja nolife teha pisut
The crew mäng on lihtsalt ainuke mäng hetkel mida mängin viimased 2-3 kuud.
Pole nagu midagi muud hetkel väljas mis huvitaks vähekenegi  |
Saad andeks.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
14.03.2015 21:33:00
|
|
|
Vintage pack on küll jama. Corvette c2 ja c3 mõlemad sellised uimased ja Spyker pole ka midagi erilist.
Patch-i nagu ei tulnud või see tuleb koos teistega nädal hiljem peale season pass eelist ?
E:
Thanks for your update, I am sorry to hear you having this inconvenience, also I am sorry to hear you fell (fell ei ole minu poolne viga, ma lihtsalt copy/paste selle teksti) this way regarding the support that has been given to you,
Selline mail tuli mulle
Oleks siis nii, et nad mind on kuidagi aidanud või oleks vastanud ühelegi 5-st mailist mis nad mulle on saatnud, et sellist lauset kirjutada.
Igas mailis on olnud küsitlus kas oled korda saanud või vajad veel abi.
Esimeses mailis oli ainult, et proovi veirfy files teha mängule ja see on ka kõik.
Teistes mailides tahtis saada mu arvuti kohta infot 2 faili näol ja need ma neile ka saatsin. Siis vahetus ka supportis see tegelane, kuid ikka ainult küsimused ja mingit minu poolt esitatud küsimustele pole vastust olnud.
Lihtsalt nõme on kui saadavad sulle maili ja kirjutavad, et on abi andnud, kuid tegelikult pole midagi. Probleem on ikka alles ja parandatud pole.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
14.03.2015 21:58:53
|
|
|
Vintage pack on küll jama. Corvette c2 ja c3 mõlemad sellised uimased ja Spyker pole ka midagi erilist.
Patch-i nagu ei tulnud või see tuleb koos teistega nädal hiljem peale season pass eelist ?
E:
Thanks for your update, I am sorry to hear you having this inconvenience, also I am sorry to hear you fell (fell ei ole minu poolne viga, ma lihtsalt copy/paste selle teksti) this way regarding the support that has been given to you,
Selline mail tuli mulle
Oleks siis nii, et nad mind on kuidagi aidanud või oleks vastanud ühelegi 5-st mailist mis nad mulle on saatnud, et sellist lauset kirjutada.
Igas mailis on olnud küsitlus kas oled korda saanud või vajad veel abi.
Esimeses mailis oli ainult, et proovi veirfy files teha mängule ja see on ka kõik.
Teistes mailides tahtis saada mu arvuti kohta infot 2 faili näol ja need ma neile ka saatsin. Siis vahetus ka supportis see tegelane, kuid ikka ainult küsimused ja mingit minu poolt esitatud küsimustele pole vastust olnud.
Lihtsalt nõme on kui saadavad sulle maili ja kirjutavad, et on abi andnud, kuid tegelikult pole midagi. Probleem on ikka alles ja parandatud pole. |
mis häda sul üldse on?
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
26.03.2015 23:37:17
|
|
|
libe kirjutas: |
mis häda sul üldse on? |
See kunagine häda mis oli mul pvp sõitudel, kui keegi serveris laagis, siis oli mul seal chatis nagu klaviatuuril mingi numbri nupp kinni.
nagu sõidu ajal registreeriks chati teksti, kuigi pole chat sisse lülitatud.
Aga no see ei sega ja pole eriline bug mille pärast närvi minna.
Kuna ubikott saadab mulle neid maile sellises kontstektis kus nad oleks nagu mind aidanud, kuigi neilt pole saanud ühtegi kirja kus nad oleks selgitanud mida nad on proovinud teha selle vea eemaldamiseks
On ainult küsimused ja siis räägivad nagu oleksid nemad ohvrid, et on aidanud mind.
Aga jah suva see. Pole vahet kes see Publisher on ivory tower-i mängudele, supordist ega ka foorumist nendeni ei jõua see miski mis tuleks korda teha või mängu lisada.
Tahaks mängu saada semi-automaat käigukasti, et aegajalt saaks ise käiku üles lükata või alla tõmmata.
Manuaalse käigukasti ja siduri kasutamisega praegu on seal mängus räige eelis. Ma olen oma 1299 autoga proovinud mingile tegelasele järgi jõuda kelle auto oli 749 punkti ja manuaaliga.
See lihtsalt oli võimatu, kuidas lihtsalt läks eest ära koguaeg.
E:
Mul pole teist klaverit ka proovida, et kas on see klaveri viga.
Mängul nüüd jälle Update. 2 uut mode-i ja nerfitud free for all 4 playeri peale vist. Tegin hommikul paar sõitu ja siis nüüd ja ei näinud rohkem kui 4 mängijat.
Iga sõitu on ka rahaliselt nerfitud ja enam ei saa 18k plekki, vaid saab 12-13k.
Mini nitro on ainult hääle ja valgus efekti jaoks. Proovisin sirge peal kas pöörete seier liigub kiiremini või mitte ja ei olnud vahet kas nitro peal või maas.
Mingi rammimis muudatus tehti ja nüüd on eriti piin sõita collision on. Varem kui oli mingi värd sees, siis sai väikse kõksuga eemaldatud.
Nüüd peab mingi eriline proff olema, et rammiast lahti saada.
Puit aiad jne ei võtta enam hoogu maha nagu ennem. Juhitavus on ka uimasemaks muudetud.
Foocuse circuit spec on päris hea isegi.
E:
Tegin just mängu lahti ja kaardilt valisin pvp ja siis fast traavel selle pvp koha peale. ei jõudnud autot kaardilegi loadida, kui juba oli serveris sees.
Sain siis C piirkonnas lennuki 3 ringiga rajast poolteist ringi sõidetud ja mäng külmus. Crtl+alt+del ja töölaualt restart arvutile ainuke viis.
Nüüd teen verify files ja proovin uuesti.
LaFerrari on P radadel hea. Nitro on ainult käigu üles panemiseks.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
02.04.2015 19:08:48
|
|
|
paistab, et faction spoili summa suurust on kasvatatud
ja üldse on faction sõitudel summasid kasvatatud
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
27.04.2015 01:56:16
|
|
|
Spoiler 
4 alfat vs 1 lambo
Pmst sai samade vendadega tehtud sõit kui oli collision on ja tegin neile pähe. Iga kurv üritati välja rammida ja see ka neil õnnestus.
Võtsin collision maha ja tegin uuesti ja said veel haledamalt pähe.
See mu üks lemmikumaid radasid selles mängus ja alfa c4 on seal vist parim ka.
Edit:
See klaveri teema mis mul oli on ikka ka uue klaveriga. Seega on see mängu bug ja mäng ei toeta klaveri numpad-i vms, kui server laagima hakkab siis nagu nupud jääksid sisse ja kirjutama peab caps lock peal ja shifti all hoidma.
Eile mängisin pvp-s siis ränk 1 vennaga. Olen temaga varem ka mänginud ja crew-s koos olnud.
Sõidab manuaaliga ja rooliga ja suhteliselt võimatu on järgi jõuda automaat kastiga.
E:
http://forums.ubi.com/showthread.php/1073017-The-Crew-%E2%80%93-April-Patch-Notes
Nerfitakse faction missioon Fugitive, mis anna 160k raha ja 3300RP ja lobi sõidetav on 25-30 minutiga.
Peale uut Update-i saab Perk-e osta bucks eest ja grindingi praegu ainult seda sõitu raha jaoks.
E:
1 perk maksab siis 9000 bucks. Ma kartsin et see tuleb ikka mingi miinimum 100 000 bucks.
Nüüd on mul ka see nõme punane joon kurvi võtmiseks, kuna ostsin kõik perkid täis ja reset ei viitsi teha et 336 korda enterit vajutada.
E:
Sai Ruf 3400 Circuit-ga 431km/h, kuid sain ikka pähe
See auto saab ka raudselt järgmise kuu patch-ga nerfi, kuna on liiga kiire ja liiga hästi võtab kurve kohati.
Spoiler 
Pisut närvi kõdi Ruf 3400 K neljal mängial vist
Spoiler 
Pole just kõige parem aga sõidu lõpus joppas
Spoiler 
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
AnduLamer
HV kasutaja
|
29.04.2015 18:00:54
|
|
|
On siin kedagi kes ehk sõpradega vahest ringi kruiisivad? Tahaks ka ühineda, üksi igav sõita.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
29.04.2015 18:21:15
|
|
|
AnduLamer kirjutas: |
On siin kedagi kes ehk sõpradega vahest ringi kruiisivad? Tahaks ka ühineda, üksi igav sõita. |
lopes39 on vist ainus, kes jaksab seda ennast ammendanud ja surnult sündinud mängu mängida.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
29.04.2015 18:40:36
|
|
|
Dj-E kirjutas: |
On siin kedagi kes ehk sõpradega vahest ringi kruiisivad? Tahaks ka ühineda, üksi igav sõita. |
lopes39 on vist ainus, kes jaksab seda ennast ammendanud ja surnult sündinud mängu mängida.  |
kakoi surnult sündinud? luulud sul või?
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
AnduLamer
HV kasutaja
|
29.04.2015 18:41:26
|
|
|
lopes39 on vist ainus, kes jaksab seda ennast ammendanud ja surnult sündinud mängu mängida.  |
Koos on see suht lõbus, kui aega on ja enamvähem reaalselt sõita. Mõnus ühest linnast teise sõita.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
29.04.2015 20:21:03
|
|
|
kakoi surnult sündinud? luulud sul või? |
On ju surnult sündinud. Täiesti sisutühi ja mõttetu mäng. Peale story läbimist ei ole seal enam midagi teha. Need PVP eventid jms on köik totaalselt läbikukkunud jne. Mängul oli potentsiaali palju enamaks aga seda ei osatud ära kasutada.
AnduLamer , 1h on maybe jah põnev niisama sõita aga lõpuks hakkab see üksluine ja sisutühi ümbrus end ammendama.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
29.04.2015 20:25:57
|
|
|
kakoi surnult sündinud? luulud sul või? |
On ju surnult sündinud. Täiesti sisutühi ja mõttetu mäng. Peale story läbimist ei ole seal enam midagi teha. Need PVP eventid jms on köik totaalselt läbikukkunud jne. Mängul oli potentsiaali palju enamaks aga seda ei osatud ära kasutada. |
kuidas siis need pvp eventid läbi kukkunud ikkagi on, seleta
mängijaid on palju ja alati leiab lobbys sõitmiseks, sõite on erinevaid ja mitmeid, lisaks on niisama sõita ja avastada võrdlemisi palju
selgita, mida sa siis ootasid sõitmismängust, kui mitte rohket sõitmist ja MP mõõduvõtmist, selgita
kui sulle see sõitmine huvi ei pakkunud, siis jumal sellega, kuid mis siis valesti oli
ise olen seda 250h sõitnud, minu jaoks see läbikukkumine kindlasti ei olnud, lisaks toimis ta mul vigadeta
sõbralistis mul kõik üle 60h pelanud ning pooled on 120+h ja neid 200+h mängijaid on mitu
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
29.04.2015 21:02:50
|
|
|
mängijaid on palju ja alati leiab lobbys sõitmiseks, sõite on erinevaid ja mitmeid, lisaks on niisama sõita ja avastada võrdlemisi palju
selgita, mida sa siis ootasid sõitmismängust, kui mitte rohket sõitmist ja MP mõõduvõtmist, selgita
kui sulle see sõitmine huvi ei pakkunud, siis jumal sellega, kuid mis siis valesti oli
ise olen seda 250h sõitnud, minu jaoks see läbikukkumine kindlasti ei olnud, lisaks toimis ta mul vigadeta
sõbralistis mul kõik üle 60h pelanud ning pooled on 120+h ja neid 200+h mängijaid on mitu |
Sinusugusele tuulelipule ma ei vaevugi midagi põhjalikumalt seletama, sest sa ei saa nagunii mitte millestki aru.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
29.04.2015 21:17:01
|
|
|
Mul mängus näitab et ma olen kokku mänginud 160 tundi vms.
Ma ise arvan et seda on pisut rohkem ikka.
Ma ikka arvan et see mäng on kordades parem kui mingi Grid või Dirt kus on ainult kindlad ringrajad ja see on ka kõik.
Siin vähemalt saab ringi tuiata kui viitsimist on jne.
Praegu ka ainuke mäng mis mul arvuti peale installitud on. GTA mind väga ei huvita ja pole ka kunagi eriti huvitanud.
Batman on järgmine mäng millest olen huvitatud, kuid ei saa selle mp-st aru.
FPS mänge ka pole välja tulnud selliseid mis mind huvitaks.
See on koguaeg olnud Eden games aka Ivory tower teema, et TDU-l oli potentsiaali kuid ei suudetud hakkama saada. Sama on ka The Crew-ga praegu.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
29.04.2015 22:13:41
|
|
|
sõbralistis mul kõik üle 60h pelanud ning pooled on 120+h ja neid 200+h mängijaid on mitu |
Sinusugusele tuulelipule ma ei vaevugi midagi põhjalikumalt seletama, sest sa ei saa nagunii mitte millestki aru.  |
sa poisiklutt ei suuda põhjendada, paugud siin lihtsalt
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
29.04.2015 22:42:52
|
|
|
Sain just 2 sõitu teha normaalses serveris collision peal ja siis 3-s sõit oli mingi pool minutit sõidetud ja mäng jäetus ja nupust restart.
Tegin 4 korda järjest verify files mängule ennem ei ole kasu ka sellest
Esimesest sõidust siis. Mu rank kukub iga päev mingi 1000 võrra ja ma teen selle enamvähem tagasi. Tänu neile krt mängu jäetumistele on see rank ikka nii kõrge.
Tegin oma lemmik rada kohe esimeseks sõiduks The Big Chill
Video on mingi 6min pikk, et mahuks sisse lõpp kus näitab mis rank keegi on.
Sellel rajal olen ma isegi 3 numbrilistele rank kohtadele pähe teinud selle alfa 4c-ga
Spoiler 
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
30.04.2015 00:15:06
|
|
|
Sinusugusele tuulelipule ma ei vaevugi midagi põhjalikumalt seletama, sest sa ei saa nagunii mitte millestki aru.  |
sa poisiklutt ei suuda põhjendada, paugud siin lihtsalt  |
Jah issi
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sakurai
HV veteran

|
30.04.2015 12:51:29
|
|
|
Jah issi  |
Mingi kergem häire tundub sul olevat küll
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
3 :: |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
30.04.2015 14:10:48
|
|
|
Sakurai kirjutas: |
Jah issi  |
Mingi kergem häire tundub sul olevat küll  |
Sina nolk oled siin mingite diagnooside panija? Kui teile lastele ei meeldi minu isiklik arvamus siis see on teie probleem. Ei pea siin tõmblema kohe. Minu arust on see sitt mäng kuna selle mängu potentsiaalist on ära kasutatud vaid ehk 45%.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
30.04.2015 16:16:39
|
|
|
täielik pettumus, ei tõmba absoluutselt tagasi mängima. liialt jamamist et väheseid helgeid momente õigustada.
igav oli, muud miskit.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|