Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Evil14
HV Guru

|
24.04.2015 11:03:20
|
|
|
Murdock, mis prose ja video täpsemalt ja kas oc-ga?
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
sander989
Kreisi kasutaja

|
24.04.2015 11:05:27
|
|
|
Pihv, Ahah suured tänud ja leidsin üles. Aga krt neid eure ei tahagi näha kui steami sisse login, hinnad nii metsikud Brassidega võrreldes
tsitaat: |
hea teada igatahes, vaevalt, et nad päris kinni hakkavad kontot panema vms., seega sõpradele võiks selle skeemiga nagu võtta ka. |
Originiga polnud igatahes probleemi. Originis mul kõik mängud peale ühe kuskilt, Mehhikost ja teab kuskoha pealt ostetud.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
1 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
c4v6
Kreisi kasutaja

|
24.04.2015 11:05:48
|
|
|
Murdock kirjutas: |
Kui autoga sõitma hakata, siis hakkab mäng jõnksutama. Keerasin kõik graafikasätted high pealt normali peale. Ikka ei midagi, ehk siis täpselt sama jõnksutamine ja pilt lihtsalt koledam
Annab siin midagi teha? Prose on i5 esimene põlvkond, graafika amd r9, ja monitor ainult 19" |
Meenub sama seks pira GTA IV'ga. Event LOG tuli kinni panna - see oli nö. prooviks. Pärast kui õige mängu ostsin, siis ei olnud mingit jama
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.04.2015 12:08:59
|
|
|
kert06 kirjutas: |
Nuuvemis uus hunnik võtmeid müügis, aga nüüdsest on seal regiooni luku hoiatus.
"REGION LOCKED: Esse jogo é restrito para o Brasil. Qualquer tentativa de ativação por contas do RSC que não sejam do Brasil estão sujeitos a cancelamento da chave e banimento da conta do RSC."
"REGION LOCKED: This game is restricted to Brazil. Any attempt to activation by RSC accounts other than Brazil are subject to cancellation of the key and RSC account ban." |
ok, tuleb nüüd endale ka mäng hankida
saan ma aru, et sealt ei tasu enam osta?
kus on järgmine mõistlik koht seda teha?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kilpa
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Murdock
HV kasutaja
|
24.04.2015 12:19:25
|
|
|
Evil14 kirjutas: |
Murdock, mis prose ja video täpsemalt ja kas oc-ga? |
Õhtul saan vaadata. Ja tegu ametliku karbiversioonis mänguga.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
rewer
HV Guru

|
24.04.2015 12:20:41
|
|
|
Kui ei pea tingimata Steami versioon olema siis arvatavasti GMGl mingi kood millega ~20% alla saab ja siis maksab alla 50.
|
|
Kommentaarid: 1301 loe/lisa |
   |
2 :: |
918 |
|
tagasi üles |
|
 |
kert06
Kreisi kasutaja

|
24.04.2015 12:31:44
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
kus on järgmine mõistlik koht seda teha? |
Ma usun, et see on kõigest bluff, aga lugesin et ostmine läbi nuuvemi ka tunduvalt raskemaks tehtud, ise ostsin probleemivabalt 14. aprillil. Nüüd osta soovid siis jah, cjs-cdkeys, g2a ja paljud teised võtmepoed. Kuigi Hola addonit (lõuna ameerika vpn) kasutades ja steami veebipoes ostu tehes peaks ka veel ~30€ võimalus töötama.
Mängides on selgunud, et pole regiooni lukku, hiinlased, venelased ja muu maailm kõik ühes ämbris, onlines, eile tegin heisti austraallase ja kahe hiinlasega.
|
|
Kommentaarid: 160 loe/lisa |
   |
142 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
24.04.2015 12:37:14
|
|
|
Kuigi Hola addonit (lõuna ameerika vpn) kasutades ja steami veebipoes ostu tehes peaks ka veel ~30€ võimalus töötama. |
Toimib kui õiged valikud teha
viimati muutis KrikU 25.04.2015 11:18:35, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
ss4nder
HV vaatleja

|
24.04.2015 12:37:38
|
|
|
Murdock, mul ka sama probleem pärast viimast patchi. Endal i5 3450 3,1GHz ja r9 290. Vahepeal sõites viskab fps'i 25 juurde ja siis jälle 60, korralikult tõksub. Päikeseloojangu ajal oli kõige hullem asi. [/u]
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
kert06
Kreisi kasutaja

|
24.04.2015 12:43:14
|
|
|
Kui autoga sõitma hakata, siis hakkab mäng jõnksutama. Keerasin kõik graafikasätted high pealt normali peale. Ikka ei midagi, ehk siis täpselt sama jõnksutamine ja pilt lihtsalt koledam
Annab siin midagi teha? Prose on i5 esimene põlvkond, graafika amd r9, ja monitor ainult 19" |
Ega juhuslikult Self radio ei kuula? Mul on massiivne fps drop kui Self radio käib, paljudel sama probleem, olen lugenud. Aga muidu stutterit pole. Kah i5 ja r9
|
|
Kommentaarid: 160 loe/lisa |
   |
142 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arisilan
HV vaatleja

|
24.04.2015 12:43:54
|
|
|
Nuuvemis polnud algul vaja isegi vpni-ga mässata. Sai niisama mängu ostukorvi tõsta. Tollal ei tahetud muidugi Nuuvemist midagi kuulda, sest kõik lubasid Steami versiooni osta. Muidu ei pidanud GTA üldse mängukõlbulik olema
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tarts5
HV kasutaja
|
24.04.2015 13:10:44
|
|
|
"REGION LOCKED: Esse jogo é restrito para o Brasil. Qualquer tentativa de ativação por contas do RSC que não sejam do Brasil estão sujeitos a cancelamento da chave e banimento da conta do RSC."
"REGION LOCKED: This game is restricted to Brazil. Any attempt to activation by RSC accounts other than Brazil are subject to cancellation of the key and RSC account ban." |
Mina ostsin siit, facebookist sai ka -5% kupongi ja tookord tuli hinnaks ca 42.- EURi. Üldiselt siin enamus kohad ja hinnad ilusti välja toodud. Ausalt öeldes ei näe pointi mässata ja sebida mingite brasiilia vm poodidega, eriti arvestades, et see hinnavõit tuleb vaid 10-12EURi. Aga sa tead, et saad kindlalt õige asja ja pärast ei saa keegi sulle skeemitamise eest pretentsioone esitada. Teinekord välja minnes jäta üks-kaks kokteili ostmata lihtsalt ja oledki tasa
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
24.04.2015 13:17:11
|
|
|
Sain oma asja korda siis. Konto tagasi, mail muudeti minu omaks ja nickname sain tagasi.
Ilmselt läks sellepärast kiirelt et tüüp kes mu konto oli kuskilt marketist ostnud andis selle ise mulle ära ja jäi rockstarsil vaid mail/nick muuta.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.04.2015 13:31:31
|
|
|
Tarts5 kirjutas: |
Mina ostsin siit, facebookist sai ka -5% kupongi ja tookord tuli hinnaks ca 42.- EURi. Üldiselt siin enamus kohad ja hinnad ilusti välja toodud. Ausalt öeldes ei näe pointi mässata ja sebida mingite brasiilia vm poodidega, eriti arvestades, et see hinnavõit tuleb vaid 10-12EURi. Aga sa tead, et saad kindlalt õige asja ja pärast ei saa keegi sulle skeemitamise eest pretentsioone esitada. Teinekord välja minnes jäta üks-kaks kokteili ostmata lihtsalt ja oledki tasa  |
võtan selle 40€ ära vist, ei viitsi jamada, kokse on saadud juua nädala jooksul aasta normi eest ja peale
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
24.04.2015 14:14:26
|
|
|
Ega juhuslikult Self radio ei kuula? Mul on massiivne fps drop kui Self radio käib, paljudel sama probleem, olen lugenud. Aga muidu stutterit pole. Kah i5 ja r9 |
see viimane patch tekitas kõvasti stutterit juurde googles leiab palju kaebusi.
endal samamoodi fps on üle 70 aga ikka mingi micro stutter eelmise patchiga esinese seda 3x vähem.
naljakas on see ,et kui isegi kõvasti graafikat maha võtta on ikka see sama stutter edasi...
aitab vähemalt minul kui ma alt tabin mängust korra välja ja tagasi. väheneb stutter kohe märgatavalt.
veel mis ma tähele panin kui sul deskopil on teine reso kui mängus. nt upscaled pela siis on ka suur stutter.
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
karvane
HV kasutaja
|
24.04.2015 15:11:56
|
|
|
Eile üle tüki aja vaatasin taas story modesse, et mängu edasi teha ja korduvalt kukkusin 10 minuti mängimise järel välja veateatega ERR_GFX_D3D_INIT ja seletuses ka, et GTA5'ga jama.
Viitaks nagu video kaardi jamale (mul 970), samas driver on viimane, multiplayeris seda probleemi pole ning alguses sai ka tunde rahulikult stoori modes ringi kihutada. Polnud lihtsalt story modesse kiiganud tükk aega. Paistab, et mingi võimalik bug vahepeal patchiga sisse roninud, mis vähemalt minu masinas avaldub. Tundus, et aitas see, kui video klokki 20 mhz alandasin, võib ka minu luulu olla.
Kas ka meie naksitrallidel mõni avalikum TS on, kuhu ronida? Vabandan ette, kui see küsimussiin 170 lehe peal korduvalt läbi on jooksnud. Oleks fun suuremaid adversarial missioone + ka heiste koos teha, endal ikka see see 3 sõpra, kellest 2 on maksimaalselt online korraga
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kuufo
HV kasutaja
|
24.04.2015 15:20:12
|
|
|
Ise paiknen paari enkt vennaga Mumblis MKEU serveris aegajalt. Teeks küll kogu grupiga mingeid suuremaid sõite ja värke.
Kui midagi toimub, kutsuge. ign: GoobyEst
_________________ Showreel |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
24.04.2015 15:26:38
|
|
|
siven kirjutas: |
Ega juhuslikult Self radio ei kuula? Mul on massiivne fps drop kui Self radio käib, paljudel sama probleem, olen lugenud. Aga muidu stutterit pole. Kah i5 ja r9 |
see viimane patch tekitas kõvasti stutterit juurde googles leiab palju kaebusi.
endal samamoodi fps on üle 70 aga ikka mingi micro stutter eelmise patchiga esinese seda 3x vähem.
naljakas on see ,et kui isegi kõvasti graafikat maha võtta on ikka see sama stutter edasi...
aitab vähemalt minul kui ma alt tabin mängust korra välja ja tagasi. väheneb stutter kohe märgatavalt.
veel mis ma tähele panin kui sul deskopil on teine reso kui mängus. nt upscaled pela siis on ka suur stutter. |
mul tekitas vsync microstutterit. kel see peal, võiks proovida maha võtta.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.04.2015 15:51:50
|
|
|
karvane kirjutas: |
Eile üle tüki aja vaatasin taas story modesse, et mängu edasi teha ja korduvalt kukkusin 10 minuti mängimise järel välja veateatega ERR_GFX_D3D_INIT ja seletuses ka, et GTA5'ga jama.
Viitaks nagu video kaardi jamale (mul 970), samas driver on viimane, multiplayeris seda probleemi pole ning alguses sai ka tunde rahulikult stoori modes ringi kihutada. Polnud lihtsalt story modesse kiiganud tükk aega. Paistab, et mingi võimalik bug vahepeal patchiga sisse roninud, mis vähemalt minu masinas avaldub. Tundus, et aitas see, kui video klokki 20 mhz alandasin, võib ka minu luulu olla.
Kas ka meie naksitrallidel mõni avalikum TS on, kuhu ronida? Vabandan ette, kui see küsimussiin 170 lehe peal korduvalt läbi on jooksnud. Oleks fun suuremaid adversarial missioone + ka heiste koos teha, endal ikka see see 3 sõpra, kellest 2 on maksimaalselt online korraga  |
online on fraafika veidi maha tõmmatud sõltumata seadetest
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
24.04.2015 16:32:10
|
|
|
libe kirjutas: |
karvane kirjutas: |
Kas ka meie naksitrallidel mõni avalikum TS on, kuhu ronida? Vabandan ette, kui see küsimussiin 170 lehe peal korduvalt läbi on jooksnud. Oleks fun suuremaid adversarial missioone + ka heiste koos teha, endal ikka see see 3 sõpra, kellest 2 on maksimaalselt online korraga  |
online on fraafika veidi maha tõmmatud sõltumata seadetest |
kui sa heistis oled või mis iganes misioon siis on ju mängusisene teamspeak saad push to talk panna.töötab isegi cutscenede ajal pm, sama mis mumble.
http://www.gamespot.com/articles/gta-5-modder-makes-it-snow-on-pc/1100-6426792
onlines ärge katsetage igaksjuhuks:D
viimati muutis siven 24.04.2015 16:34:47, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
yoyoo
Kreisi kasutaja

|
24.04.2015 16:51:35
|
|
|
Keegi siit läbi brasiilia proxy steamist on ostnud GTA V? Kas mingeid probleeme ka tekkinud on juba?
Päris odavalt saab sealt, 30eur.
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
The Man
HV kasutaja

|
24.04.2015 16:56:14
|
|
|
-=Px=- kirjutas: |
Kristjan94 kirjutas: |
Kõige ägedam on see, et mäng kokku jookseb iga kord samas kohas Blitz Play missiooni tehes.
Olen proovinud getaway autot juba mitmesse erinevasse kohta parkida, ikka sama keiss, selle landing seadustuse panin ka peale
ja ikka ei midagi . |
Ära kasuta kordagi granaati või toda muud lühkeainet. Ürita raketiheitjaga uksed lahti teha või viska autoaknast sticky ning pärast kui vaja auto hävitada siis tee seda mõne relvaga.
Endal 2 kohas säärane granaatide/stickide mittekasutamine aidanud. |
Sain sealt edasi, kui lubasin netist leitud soovituse järgi seadetes "landing page" tagasi, varem olin mängu pannud otse üksikmängu laadima.
AUto lasin lõhkeainega õhku. Krt seda teab, milles asi.
_________________ Press A to disagree.
<Too late!> |
|
tagasi üles |
|
 |
skyhigh
HV vaatleja
|
24.04.2015 17:24:51
|
|
|
Mina installisin GT 740M'Mile viimase driveri, nüüd jookseb high settingutel 30-45fps.
|
|
tagasi üles |
|
 |
matu119
HV vaatleja
|
24.04.2015 17:45:54
|
|
|
On mõnel ikka palju vaba aega(mängu karbis ju "käsigloobus" kaasas )
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|