Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Elion tõstab kuni 5/5 Mbit/s internetikiiruse kahekordseks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 22.04.2015 20:17:26 Elion tõstab kuni 5/5 Mbit/s internetikiiruse kahekordseks vasta tsitaadiga

link :: Elion

PRESSITEADE - Senine eKodu internetiteenuse raames pakutav madalaim internetikiirus kuni 5/5 Mbit/s asendub uue kiirusega kuni 10/10 Mbit/s ning seda endise kuutasu eest.

Elion tõstab ka olemasolevatel kuni 5/5 Mbit/s ühendust kasutavatel klientidel internetikiiruse kiirusele kuni 10/10 Mbit/s. Suurem kiirus pannakse internetiteenusele peale kampaania korras automaatselt 2 nädala jooksul, soovi korral saab klient seda kasutama hakata koheselt, tellides uue kiirusega teenuse iseteeninduskeskkonnast.

Teenuse juhi Gert Tomsoni sõnul on sellised muutused tingitud asjaolust, et internetis tarbitava info maht on järjest kasvav ning multimeedia tarbimine klientide poolt suureneb, mistõttu on kasvamas ka vajadus suuremate internetiteenuse kiiruste järele. Kaks korda kiirem internetiühendus tagab klientidele sujuvama infoliikumise ning multimeediasisu tarbimise.

Eeltoodud põhjustel muudab Elion ka alates 21.05.2015 hinnakirja asendades eKodu internetiteenuse kiiruse kuni 5 Mbit/s / 5 Mbit/s kiirusega kuni 10 Mbit/s / 10 Mbit/s. Täiendav info on kättesaadav Elioni kodulehel või EMT-Elioni esindustes.

Loe ka icon_arrow.gif Elion: kolme aasta jooksul viime 80% klientidest üle kiirele ühendusele

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sooty
HV veteran

sõnum 22.04.2015 20:39:27 vasta tsitaadiga

VDSL "levi" areneb ka jõudsalt, ehk on lootust näha enne pensionipõlve Eestis HD kanalite standardiks saamist? icon_wink.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
olavsu1
külaline

sõnum 22.04.2015 22:08:10 vasta tsitaadiga

sooty kirjutas:
VDSL "levi" areneb ka jõudsalt, ehk on lootust näha enne pensionipõlve Eestis HD kanalite standardiks saamist? icon_wink.gif

jäta kõik lootus icon_wink.gif

//üldse võiks sellised uudised avaldamata jätta. kuna see puudutab vaid üht kindlat seltskonda, kellele elion võiks ise uudise masspostituse saata.
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 22.04.2015 22:15:10 vasta tsitaadiga

olavsu1 kirjutas:
sooty kirjutas:

jäta kõik lootus icon_wink.gif

//üldse võiks sellised uudised avaldamata jätta. kuna see puudutab vaid üht kindlat seltskonda, kellele elion võiks ise uudise masspostituse saata.

Oponeerin - no ei ole ju nii kitsa kasutajagrupi uudis. See on ka uudis neile kes kalkuleerivad kas teha ümberkolimine mõne teise konkurendi juurest või siis ümberkolimine näiteks mobiilinterneti pealt.

PS: Selline kiirus paneb juba ennastki vaikselt mõtlema, et kas juba võtta kasutusele mobiilnati asemele või oodata kuni veel suuremat kiirust pakutakse sama raha eest. beer_yum.gif
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.04.2015 22:18:28 vasta tsitaadiga

igausgu pulganettide kasutajad on päris palju alternatiive vaatamas kui ainult neid tähtaegu kukil poleks.
olavsu1
külaline

sõnum 22.04.2015 22:42:29 vasta tsitaadiga

tahanteada, see on kortermajaelanikele (muidugi ainult neile, kuhu on veetud fiiber) mõeldud uudis. pulganettide kasutajatel pole muid valikuid kui kasutada mõnd teist pulganetti või adsl'i kui fikstelefon olemas.

selleks et eramajasse fiiber tuleks peavad väga vinged eriteened olema.
tagasi üles
karm
HV vaatleja

sõnum 22.04.2015 23:08:16 vasta tsitaadiga

olavsu1 kirjutas:
kuna see puudutab vaid üht kindlat seltskonda, kellele elion võiks ise uudise masspostituse saata.

elion saatiski mass maili laiali.

kasutasin 5/5 ja täna tellisin läbi minutv endale selle 10/10, 5minutit läks aktiveerimiseks.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 22.04.2015 23:14:58 vasta tsitaadiga

mul on võimalik vaid 5M/1M ja 12M/1M. ruuteriks on Inteno.
tagasi üles
marxveix
HV Guru
marxveix

sõnum 23.04.2015 00:05:20 vasta tsitaadiga

olavsu1 kirjutas:

Mul sama seis, ära muretse icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 308 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 269
tagasi üles
forint
HV veteran
forint

sõnum 23.04.2015 00:17:54 vasta tsitaadiga

marxveix kirjutas:
olavsu1 kirjutas:

Mul sama seis, ära muretse icon_biggrin.gif

Ma olen 600m jaamast aga 3 kappi vahel ja ei saa elusees VDSl´i ning pealse selle aasta DSL interneti hinnatõusu ei jõua ära kiruda nagu oleks keegi teenuse per.. keeranud no ei ole normaalne ei ole netti ei teleka pilti. hakib , helistad koju ja tuleb väja sellist nr pole kasutuseski. üks jama teise otsa aga pole midagi targemat asemele ka võtta - raha küsitakse ikke täiega selle eest!
Kommentaarid: 368 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 6 :: 293
tagasi üles
alartt
HV kasutaja

sõnum 23.04.2015 00:43:18 vasta tsitaadiga

Vana hea adlsi see ei mõjuta icon_biggrin.gif 70kb/s nagu püssist
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Sammalhabe
HV vaatleja
Sammalhabe

sõnum 23.04.2015 00:56:31 vasta tsitaadiga

Paluks nüüd VDSL'i meestele ka 16.- € eest 5/1 asemel 5/5. Neile kes ei taha osta 21.- eest 20/5 aga tahaks uploadi veidi paremaks. Põhjendus võiks olla sama, et mahud netis kasvavad...
KrikU
HV veteran
KrikU

sõnum 23.04.2015 07:10:32 vasta tsitaadiga

kõige odavamal optika netil sama hea upload kiirus kui kõige kallimal vase peal toimival paketil icon_lol.gif
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 23.04.2015 09:04:02 vasta tsitaadiga

Kas 5/1 läheb siis ka 10/1 peale sama hinnaga, DSL klientidele?
mikk150
HV kasutaja

sõnum 23.04.2015 10:15:48 vasta tsitaadiga

Tahaks teada, millal nad ADSL i vendadele hinnaalandust teevad, see läheb juba kergelt nutuseks. Miks ma pean maksma samapalju oma 12/1 ühenduse eest, kui teine mees saab sama raha eest 50/50?
Kõige nutusem on selle juures see, et ma olen üsna kinni ka. On ainult kas aeglane Elioni 12/1 nett või pulk, millega võib naabreid loopida?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
artur-
HV veteran
artur-

sõnum 23.04.2015 11:08:46 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
Kas 5/1 läheb siis ka 10/1 peale sama hinnaga, DSL klientidele?

Märk maha, mul täpselt sama küsimus.
Kommentaarid: 79 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 69
tagasi üles
pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 23.04.2015 15:42:30 vasta tsitaadiga

mikk150 kirjutas:
Tahaks teada, millal nad ADSL i vendadele hinnaalandust teevad, see läheb juba kergelt nutuseks. Miks ma pean maksma samapalju oma 12/1 ühenduse eest, kui teine mees saab sama raha eest 50/50?
Kõige nutusem on selle juures see, et ma olen üsna kinni ka. On ainult kas aeglane Elioni 12/1 nett või pulk, millega võib naabreid loopida?

+1

Sunnivad neid, kel 50/50 võimalik seda ka võtma ja uue seadme eest maksma ja nendel, kel pole võimalik, mingu puu taha. kopp.gif
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 23.04.2015 16:14:23 vasta tsitaadiga

Kolige siis oma eramajadest kõigi mugavustega korterisse elama icon_lol.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
hentz
HV Guru
hentz

sõnum 23.04.2015 16:16:44 vasta tsitaadiga

Mulle sobib, praegune 50/50 ongi liiast minu kodusele tarbimisele aga 5/5 oleks olnud liiga vähe. Nüüd 10/10 ilmselt ajaks asja hästi ära ja saaks mõned eurod säästu ka icon_smile.gif
tagasi üles
oriz
HV vaatleja

sõnum 23.04.2015 16:30:01 vasta tsitaadiga

mikk150 kirjutas:

Mingit hinnaalandust oodata ei maksa. Pika/vana liini ülalpidamine on uue ja kaasaegsega võrreldes märksa kulukam.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 23.04.2015 16:49:24 vasta tsitaadiga

oriz kirjutas:
mikk150 kirjutas:

Mingit hinnaalandust oodata ei maksa. Pika/vana liini ülalpidamine on uue ja kaasaegsega võrreldes märksa kulukam.

Kuna ma ei tea mis seal reaalselt maksab siis tekib küsimus, et mis seal siis maksab? icon_biggrin.gif
Liin on ju maas, seadmed otstes, mida seal muud hooldada kui rikkis seadmeid või katki kaevatud liini? See töö ju elementaarne ka teise, "uuema", tehnoloogia vallas. icon_confused.gif

Võiks ju Starmanilt tagasi vahetada, kuid see interface... Liiga lihtsaks aetud asi on muutunud liialt keerukaks + laggy.

viimati muutis pyrex 23.04.2015 17:05:49, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 23.04.2015 16:51:25 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kuna ma ei tea mis seal reaalselt maksab siis tekib küsimus, et mis seal siis maksab?

inimressurss

tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 23.04.2015 17:20:49 vasta tsitaadiga

pyrex kirjutas:

Võiks ju Starmanilt tagasi vahetada, kuid see interface... Liiga lihtsaks aetud asi on muutunud liialt keerukaks + laggy.
Misasi on internetil "interface", mis on "keerukas" ja "laggy"?
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 23.04.2015 17:22:38 vasta tsitaadiga

Mark0 kirjutas:
pyrex kirjutas:

Misasi on internetil "interface", mis on "keerukas" ja "laggy"?

Jah, vabandust, see oli suunatud nende TV lahenduse poole. icon_wink.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 23.04.2015 19:08:36 vasta tsitaadiga

oriz kirjutas:
mikk150 kirjutas:

"maapoes" ongi kaup kallim kui "linnapoes"
kütusehinnad tõusevad, läheb vahe veelgi suuremaks, õnneks see ei mõjuta väga interneti hindu. Isegi elektrihinna tõus ei kergitanud.
Pole kalleid teenuseid, on vähe palka... aga vaadake asja helgemast küljest, raha läheb ka investeeringutesse ja mõned adsl mehed saavad vähemalt vdsl lähemale, mis tähendab, et ka optika tuleb sammu kaupa lähemale, lihtsalt koduni on pikk maa.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Elion tõstab kuni 5/5 Mbit/s internetikiiruse kahekordseks mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.