Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
striker13
HV Guru

|
23.04.2015 07:13:27
|
|
|
Goon kirjutas: |
pohmakas, kirjutas: |
ufo56 kirjutas: |
GreatMaria olen nüüd  |
 |
Ma arvan, et probleem on neil kes selle key kuskilt Nuuvemist tellis. Need võtmed läksid nö teisele ringile. Keegi ei hakka teie RSC hijackima, et Teie online statistikat ja friendslisti vaadata ja ma arvan et RSC ja mäng ise on lihtsalt player ID-ga ühenduses, mitte key-ga |
Mul karbiversioon aga sama saatus...
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wordmc9
HV Guru
|
23.04.2015 07:37:53
|
|
|
KUi mul nii juhtuks(karbivrsioon) lähen poodi ja tseki alusel nõuan uut mängu
|
|
Kommentaarid: 340 loe/lisa |
   |
283 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
23.04.2015 07:38:44
|
|
|
Wordmc9 kirjutas: |
KUi mul nii juhtuks(karbivrsioon) lähen poodi ja tseki alusel nõuan uut mängu  |
See mul ka tegelt juba plaanis ootan enne Rockstar'i vastuse ära
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
kert06
Kreisi kasutaja

|
23.04.2015 08:27:11
|
|
|
GreatMaria olen nüüd  |
Spoiler 
Lugesin et rockstaril see userite andmebaas oli/on plain textina kui see on tõsi, siis ei ole ime, et see fail sealt kuskilt kätte saadi.
|
|
Kommentaarid: 160 loe/lisa |
   |
142 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
23.04.2015 09:00:13
|
|
|
Eestiski suudetud sellisel kujul andmebaasi luua.
Ise küll enne ei puutu mängu... hea, et Witcher 3 tuleb
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
tarmac
HV kasutaja

|
23.04.2015 09:28:33
|
|
|
Muidu sellest lume lisast. Aastavahetusel oli konsooli peal küll lumi maas ja aegajalt sadas ka.
Lowlifer6 social clubis, kui keegi tahab õhtuti heiste teha. Kusagil tunnike mängin, rohkem ei viitsi. Ajaliselt peale 20.00 tavaliselt.
_________________ www.crawl.ee Eesti R/C Rock Crawlerid. |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
23.04.2015 09:36:36
|
|
|
Sai mängitud eile natukene pikemalt ja nüüd ma tunnen tõsiselt, kuidas see pre-orderiga saadud raha rikub natukene mänguelamust. Ostsin juba ~250k maja ja elu nagu miljonäril juba. Praktiliselt osta mida tahad, üks hetk ta saab ikka otsa, aga lihtsalt oleks tahtnud alustada täiesti nullist ja omada esimese korraga üht tagasihoidlikku maja. Oh well.. 1-2 levelit veel kuni saab Heisti teha.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.04.2015 09:46:13
|
|
|
ei ütleks, et raha rikub. kõik asjad on nagunii lukus .
Seee 0'ist alustamine on suht tüütu, iga missioon mida algselt tegid (enne heiste) teenisid armetult vähe raha. Kui keegi veel drop'is vms probleemid tulid siis sageli kulus missiooni peale rohkem raha kui teenisid. Vähemalt endal oli selline kogemus konosooli peal. Eriti tihti ei viitsinud ka mängida kuna pidevalt oli üks ühenduste jama.
Endal on mingi suvaline maja ja kaks autot minimaalsete uuendustega ja rahaline seis mängus suht 50k ja vsio. Natuke relvadele ammot osta ongi raha otsas. Mõnes missioonis läheb kuule kõvasti eriti siis kui pidevalt uuesti alustatakse.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
-huviline-
HV kasutaja
|
23.04.2015 09:58:04
|
|
|
Goon kirjutas: |
pohmakas, kirjutas: |
GreatMaria olen nüüd  |
 |
Ma arvan, et probleem on neil kes selle key kuskilt Nuuvemist tellis. Need võtmed läksid nö teisele ringile. Keegi ei hakka teie RSC hijackima, et Teie online statistikat ja friendslisti vaadata ja ma arvan et RSC ja mäng ise on lihtsalt player ID-ga ühenduses, mitte key-ga |
Kuidas sa seda nüüd ette kujutad, et võti teisele ringile läheb?
Aktiveerida saad ju RSC-s ja teistkordsel aktiveerimisel ütleb, et pole võimalik. Sina ju enam minu võtit enda konto all aktiveerida ei saaks.
Mina ostsin Nuuvemist selle võtme ja see võti ei ole ju algselt seotud kellegi RSC kontoga, alles peale aktiveerimist seotakse.
Kui Nuuvem oleks lekitanud (loe müünud edasi neilt ostetud võtmeid, mis juba aktiveeritud RSC-s) kontosid, siis oleks pidanud Nuuvemi ja RSC kontode vahel olema seos: sama e-post ja parool mõlemas kohas. Muul juhul sealtkaudu ei oleks see väga kergelt lekkida saanud.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
23.04.2015 10:49:33
|
|
|
... ostukohaga pole siin midagi pistmist, ostukoht annab sulle vaid võtme, probleem on kontoandmete lekkimises. Hetkel pole täpselt teada, mis viisil see toimunud on. RS ise väidab, et mingi andmebaas pandi tõenäoliselt tuuri, kuid leidub ka arvamusi, et kliendi ja serveri vaheline liiklus ja andmete talletamine pole kõige turvalisem. Seega, kui pole ise oma konto andmeid kuhugi kolmandate isikute poolt hallatavasse süsteemi sisestanud ja pw on hea, siis ilmselt tuleb ikka RS poole vaadata. Juba parooli vahetamise süsteem on neil äärmiselt ebaturvaline, ei mingit kinnituse küsimist, rääkimata kaheastmelise autentimise puudumisest. Kogu teema lõhnab päris suure skandaali järgi sest täisesti absurdne on olukord, kus megakasumeid teeniv firma, pole vaevunud investeerima kaasaegsetesse turvameetmetesse ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
tack
HV vaatleja
|
23.04.2015 11:22:16
|
|
|
Sel nädalal hakkas selline jama, et ei autod kaovad (õhku lastud jms.) ja ei saa tagasi osta. Mehaanikule helistades ka pole enam nimekirjas. Olen kaotanud juba 2 kallist Insurgenti. Enam ei riski kallimate autodega tänavale minnagi, saab pärast tagasi või ei? On kellelgi sama probleemi olnud ja mis aitaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
23.04.2015 11:27:23
|
|
|
tsitaat: |
Lugesin et rockstaril see userite andmebaas oli/on plain textina kui see on tõsi, siis ei ole ime, et see fail sealt kuskilt kätte saadi.
|
Just nii.
Launchi päeval kui parooli vahetasid siis POST päringus oli parool ja mail plaintextina. Redditis oli kuskil pilt.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
23.04.2015 11:30:45
|
|
|
|
Just nii.
Launchi päeval kui parooli vahetasid siis POST päringus oli parool ja mail plaintextina. Redditis oli kuskil pilt. |
Viitsid linkida?
POST päringus ongi kõik plaintextina, see on normaalne. Kliendi poolel paroole tavaliselt ei hashita.
POST päringust aga ei saa seda parooli sul keegi kätte kui just su wifit / internetti pealt ei kuulata.
See et need andmebaasis plain-texina olid, see on täiesti teine bläck.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
karvane
HV kasutaja
|
23.04.2015 11:33:02
|
|
|
Jobide tegemisel siis huvitav tähelepanek, et täis raha saad kätte, kui ~16 minutit oled sellega jebinud. 3-4kesi juba tööotsad väga kiiresti teostatavad. eriti peale seda, kui soomustatud Kuruma ostad (mis sa ikka selle pre-orderi rahaga teed, heisti jaoks sobiv elamine + kuruma + mis iganes meeldib).
Raha kulub küll metsikult ammo peale, sellega nõustun, ka endal on probleem, et omast arust ei kulutanud niipalju SMG ammot lihtsa drug busti peale, aga vähemalt missioonide vahepeal kui võimalik ammot taastada on arve jälle viisakas.
Missioonide kohta siis juttu veel siin:
http://gta.wikia.com/Missions_in_GTA_Online
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
23.04.2015 12:25:30
|
|
|
Redikate kirjutas: |
|
Just nii.
Launchi päeval kui parooli vahetasid siis POST päringus oli parool ja mail plaintextina. Redditis oli kuskil pilt. |
Viitsid linkida?
POST päringus ongi kõik plaintextina, see on normaalne. Kliendi poolel paroole tavaliselt ei hashita.
POST päringust aga ei saa seda parooli sul keegi kätte kui just su wifit / internetti pealt ei kuulata.
See et need andmebaasis plain-texina olid, see on täiesti teine bläck. |
Ah jah, mööda panin, mõtlemata kirjutasin.
Tahtsin öelda et keegi oli saanud settings lehe loadimise kus URLis oli email ja parool näha ning keegi targem oli veel seal lisanud infot miks ta arvab et paroolid plainis on.
Muud võimalust pole lihtsalt, mul oli genereeritud 12 kohaline suvaline jada ja kuskil mujal kasutuses polnud, ning kuidas see täpselt kätte saadi.
EDIT: ei suuda teemat leida enam
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
23.04.2015 12:25:40
|
|
|
Athunik kirjutas: |
Sai mängitud eile natukene pikemalt ja nüüd ma tunnen tõsiselt, kuidas see pre-orderiga saadud raha rikub natukene mänguelamust. Ostsin juba ~250k maja ja elu nagu miljonäril juba. Praktiliselt osta mida tahad, üks hetk ta saab ikka otsa, aga lihtsalt oleks tahtnud alustada täiesti nullist ja omada esimese korraga üht tagasihoidlikku maja. Oh well.. 1-2 levelit veel kuni saab Heisti teha.  |
Ma ei ütleks, et saadud raha rikub... ostmist mängus ju küllaga.. paadid, lennukid, autod-baigid-soomustatud asjad, elamised jnejne.
Ise ostsin algraha eest elamise (350k, kõige kallim klass, ent keskmine hind), "ferrari" & tuunisin selle ära (engine jne. upgrade teen kui kõvemad unlockitud) ja hunniku relvi (koguaeg hoian täis relvade inventory't, kuigi tundub, et enam ei tee seda, sest ma kasutan pm. ainult SMG'd ja special carbine'i (lõbutsemiseks lisaks granaadid, stickyd jms.), ent kuule kulub ka suvalistel asjadel, s.h. bensiin, mida ma kasutan haruharva.... et nüüd ostan ainult neid kuule, mida vaja, mulle meeldib kui kõik on saadaval muidu kui vaja on
Kogun raha nüüd tank'i jaoks... nats alla milli on olemas. Tahaks kuruma't ka, a ei taha raisata tankiraha... kuigi see tank vb. ei olegi niihea ost kui ta üliaeglane jms. on, samas funida saab ikka
tack kirjutas: |
Sel nädalal hakkas selline jama, et ei autod kaovad (õhku lastud jms.) ja ei saa tagasi osta. Mehaanikule helistades ka pole enam nimekirjas. Olen kaotanud juba 2 kallist Insurgenti. Enam ei riski kallimate autodega tänavale minnagi, saab pärast tagasi või ei? On kellelgi sama probleemi olnud ja mis aitaks? |
Ma ostan autod kohe tagasi kui nad kaovad enamasti. Kas need autod, mida sa tagasi soovid on ikka kindlustatud? Ega nad mendis ei ole? Ega nad liiga kaua mendis olnud ei ole? Ma ei tea, kas õhkulastud autod võivad ka kaduda (st. kindlustusest), ent mentijaamas seisvad autod kaovad küll mingi aja pärast ära kui välja ei osta-varasta....
karvane kirjutas: |
Jobide tegemisel... |

viimati muutis rmc 23.04.2015 12:26:37, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 195 loe/lisa |
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
23.04.2015 12:25:58
|
|
|
Minu arust need heistid on ikka väga möttetud ja igavad. Üldjuhul on skeem kogu aeg sama. Söida 3min sihtpunkti. Tapa möned vastased ja siis söida 5min ja ongi köik.
_________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Goon
Kreisi kasutaja

|
23.04.2015 12:26:56
|
|
|
Ma ise muret ei tunne. Endal on mul GTA5 steamis. Ok saavad RSC või mängu Key teada, ok mis ta sellega edasi teeb kui see on ühendatud Steamiga
Ning Steami konto on teise kasutajanime ja parooliga
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
23.04.2015 12:28:07
|
|
|
Väärt masin, mul turbo ja engine level 3 peal. Lendab nagu lennuk.
Ok saavad RSC või mängu Key teada |
Jääd samamoodi ilma, ära muretse. On ka neid inimesi, steam ei päästa midagi siin.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
23.04.2015 12:28:21
|
|
|
Dj-E, mitut heist'i sa teinud oled? Ma olen praeguseks teinud enda algatusel 4 heist'i ära ja teiste algatusel tegin enne seda esimest kolme või vähemalt erinevaid osasid sellest... Minuarust on nad küll põnevad ja erinevad ka, see, kus stealth'i kasutades valvureid maha võtma peab, oli väga huvitav, tuletas hitman'i meelde...
Ise ei saa sellest aru heist'ide puhul, et kui algataja maksab alguses 50k, et heist'i tegema saaks hakata... siis ta ei saa ettevalmistavate tööde puhul raha, siis lõpuks võib miinusesse jääda kui failid palju pm. ja teistele üle miinimumi maksad 
Goon, endal ka steam ja ilmselt saab mängida ka ilma steam'ita, sest kontod seotud... st. RSSC sisse logida andmetega ja sealt käivitades mängu. Igaksjuhuks proovima ei hakka, vb. siis "lekib" kuskile , aga, seal peaks see nõrk koht olema ka... lõpuks on seis, kus steam'is paned mängu käima, a RSSC ütleb sulle, et parool on vale, proovi uuesti?

viimati muutis rmc 23.04.2015 12:29:48, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 195 loe/lisa |
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
23.04.2015 12:28:25
|
|
|
rmc, tanki jaoks pead sa rank 70 olema, selleks ajaks on sul mitme tankijagu raha olemas.
Ise ostsin omale Insurgent Pick-Up'i lootes, et klaasid on samuti kuulikindlad nagu Kurum'il on, aga kus sa sellega. Lisaks ei saa sellega missioone teha ega parkida enda garaažis - mõttetu ost ühesõnaga.
viimati muutis Lordlesta 23.04.2015 12:37:19, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
2 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
23.04.2015 12:35:40
|
|
|
lõpuks on seis, kus steam'is paned mängu käima, a RSSC ütleb sulle, et parool on vale, proovi uuesti?
|
Ja nii ongi
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n
|
23.04.2015 12:38:03
|
|
|
raadiot ühele jaamale ei saa defaultida?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
23.04.2015 12:43:58
|
|
|
Lordlesta, lol, selle peale ei mõelnudki... ei leidnud hetkel ka tabelit, kus oleks autodeloetelu ja unlock level ka olemas... aga tundub, et siis on aeg osta kopteriplats (mujale vist koptereid maanduda ei saa? high end torni katusel oleks ideaalne) ja kopter + kuruma..
Autodest vist tundub, et tahaks Overflod Entity XF'i.
Jabur muidugi, et autosalongist autot proovida ei saa, lisaks pildid võiks olla ammendavad ka nagu päriselt auto24 või kv.ee's. Nii korteritest kui ka muust ostetavast varast.
bitCON, optionsis saad valida default jaama, ent see ei ole ka päris 100% variant... V's pole proovinud, varasemates küll.
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
bitCON
Aeg Maha 2n