Heakene küll, ma kipun arvama, et mul oleks rohkem abi repair skillist ja camost algajana, kuid mine tea.
Ma jagan ErickHV arvamust esimese skilli osas - 6th sense. Vähemalt minul on see esimene ja kõige olulisem oskus. Kuni 100% tavaliselt on komandöril kas repair või luuraja sõltuvalt tankist ning kui 100% täis siis retrain 6th sense. Repair on muidugi ka päris oluline skill aga need mul reeglina peale BIA saamist. Teise skillina proovin tavaliselt BIA kätte saada.
Kuues meel on game changer ja kaugelt kõige võimsam skill/perk mängus. Selle abil saad õigel hetkel kattesse tagasi tõmmata, lagedal olles tead artyt vältida, kindlatel liinidel/koridorides isegi väga väikese view range'iga saad aimu, kas keegi on liini teises otsas sind varitsemas. Mida rohkem mängu lõpu poole, seda asendamatumaks muutub. Kui vastastel on ainult üks-kaks tanki ja kuues meel aktiveerub, siis sa tead sõltuvalt oma positsioonist juba päris hästi, kus nad asuvad. Ja aitab lahendada veel palju muid, spetsiifilisemaid situatsioone.
Olen tähele pannud, et suudan juba tükimat aega normaalset statistikat hoida. Ei tea kas see on millegi suure algus
Sul oleksid need tulemused paremad, kui sa artyt ei mängiks. +800 WN8 üle oma overalli on väga hea, kiire arengu näitaja. Katsu nüüd ära stabiliseeruda selle juures.
Arty tõmbab hästi statti alla tõesti. Üritan juba pikemat aega teha artymissi, kus peab 3 vastast korraga dämmima ja ei saa tehtud. Hakkasin seetõttu ka briti artit arendama, et saaks kõrgemal levelil kõvema splash-raadiuse juurde. Või on siin keegi, kes suudaks obj 261-ga selle missi mu eest ära teha?
Arty tõmbab hästi statti alla tõesti. Üritan juba pikemat aega teha artymissi, kus peab 3 vastast korraga dämmima ja ei saa tehtud. Hakkasin seetõttu ka briti artit arendama, et saaks kõrgemal levelil kõvema splash-raadiuse juurde. Või on siin keegi, kes suudaks obj 261-ga selle missi mu eest ära teha?
Ma nagu puusalt tulistan hetkel, aga kas USA T92 pole suurima splash raadiusega? Või on UK oma tõesti suuremaga? _________________ Täpne 3D skanneerimine | Aerofotod | Aerovideod |
Ma nagu puusalt tulistan hetkel, aga kas USA T92 pole suurima splash raadiusega? Või on UK oma tõesti suuremaga?
Endal kõik tier 10 arty'd olemas ja võin kinnitada, et T92 splash on parem, seda nii premium, kui ka tavamoonaga.
Ma nagu puusalt tulistan hetkel, aga kas USA T92 pole suurima splash raadiusega? Või on UK oma tõesti suuremaga?
Endal kõik tier 10 arty'd olemas ja võin kinnitada, et T92 splash on parem, seda nii premium, kui ka tavamoonaga.
i'll 2nd that. Briti eelis on parem kaar. Splashi raadiuse vahe pole nii suur, et nüüd eraldi USA liini tegema hakata. Suurema kaare eelis tuleb isegi rohkem kasuks, sest tihti on vastased kobaras koos kusagil nurga taga kuhu T92 nii hästi lasta ei saa. _________________ minu lugupeetus
Ma olen vist see imelik kellel on artyga WN parem kui muude tankidega
Sama siin. Artyga närv puhkab, istud tagalas ja oled "fucking clicker noob die pls" Isegi kui map kehva on ja linnas väga damage/kille ei saa, siis viimase pauguga tõmbab enamasti ühe vähemalt lisaks maha, parema lucky korral isegi 4 maha saanud, kui nad teise mapi otsast ükshaaval tilkuma hakkasid _________________ Täpne 3D skanneerimine | Aerofotod | Aerovideod |
Eriti idiootne see refer a friend program. Pole mänginud alates 3. jaanuarist ja lootsin et nüüd saab sõber kutse saata, et sellest programmist osa võtta. Tuleb välja, et see eemalolek ei lähe arvesse, kuna peab eemal olema enne 30. novembrit. Natukene aega tagasi oli 4th anniversary puhul ka mingi boonus ja seda kuupäeva ei muudetud. GG WG!
Olen tähele pannud, et suudan juba tükimat aega normaalset statistikat hoida. Ei tea kas see on millegi suure algus
Sul oleksid need tulemused paremad, kui sa artyt ei mängiks. +800 WN8 üle oma overalli on väga hea, kiire arengu näitaja. Katsu nüüd ära stabiliseeruda selle juures.
Olen viimased pooltuhat lahingut mänginud vähe teisiti kui tavaliselt. Varem seisin viimse elupunktini vähemuses, et mingit kohta hoida ning enamus ajast lõppes mu mäng kiirelt. Olen nüüd võtnud moto, et mida kauem elus püsin, seda ilusam mäng tuleb.
Olen viimased pooltuhat lahingut mänginud vähe teisiti kui tavaliselt. Varem seisin viimse elupunktini vähemuses, et mingit kohta hoida ning enamus ajast lõppes mu mäng kiirelt. Olen nüüd võtnud moto, et mida kauem elus püsin, seda ilusam mäng tuleb.
See õigel ajal positsiooni vahetamine on üks äraütlemata vajalik oskus. Ise kipun liiga tihti veel ühte viimast lasku tegema... hammas verel ja ei saa pidama. Selle asemel, et natuke parem positsioon sisse võtta ja rahulikult edasi lammutada.
Samuti on üldjuhul viga minna üksi ühte flanki hoidma. Heal juhul skaudiga korra lahti tõmmata ja siis jalga lasta.
Vaat kui hea et siin vahel harva vingumas käin, lõi pea selgeks ja ostsin hoopis madalama sovieedi arty su-14-1. Mõned mängud ja miss tehtud. Aga tuleviku artimisside suhtes peaks vist tõepoolest usa rida ajama.
Kuna Razeri hiir olemas, siis sai ka kood kenasti hangitud.
Kui kellelgi uue konto koodide vastu huvi, siis:
INVITE CODE (FOR NEW PLAYERS) INCLUDES:
• 7 days of Premium Account
• 500 gold
• T2 Premium Light Tank + garage slot
INVITE CODES
• 92DCN-X9S96-YT2Y7-8FBYF-RAEVM
• 92DCF-66TA4-2A69F-4CUBX-9CGFZ
• 92DCW-KFTGD-44RG8-MRBY6-SYYX9 _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
INVITE CODE (FOR NEW PLAYERS) INCLUDES:
• 7 days of Premium Account
• 500 gold
• T2 Premium Light Tank + garage slot _________________ Adolf Hitler is what the world was waiting for.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.