priitr, tegelikult ei klapi. Juba overallid on valed (võrdle www.wotlabs.net/eu andmetega, nemad kui WN8 väljatöötajad näitavad kõige täpsemini) ja jooksvad samamoodi. Hea näha, et uuendused toimuvad, aga WN8 versioon on endiselt vale.
Veider, minu puhul näitavad wotlabs, wot-life ja noobmeter täpselt sama overall numbrit, ainus võrreldav muu statistika on viimased 24h, mis on jällegi kõigil ~100 punkti ulatuses erinev. Enne seda, kui noobmeter "puhkusele läks" näitas ta teise kahega võrreldes mitmesaja jagu suuremaid numbreid (ilmselt seetõttu ka harjumus just seda jälgida ). Täna aga näitab ta vähem, kui wot-life, seega on seal justkui mingeid tabeleid muudetud. _________________ Tšudes ne bõvajet.
Jube halb ping on sellel mängul. Pole ammu peland. nüüd proovisin, ping kõigub pidevalt 60 ja 300 vahel. Tegin testi ja näitab stabiilselt 25. Peaks siis nagu serveri jama olema või siis starmani välismaa link paneb näkku
WG pole avalikustanud XP arvutamise valemit ja achievemente (killid, dämm, decap, cap jne) on kergem trackida kui jooksvalt mängus XP-d.
Valemist üksi on vähe, lisaks peaksid sa teadma mida iga tank lahingus teeb. Seda infot aga sul ei ole, kuna kõikide tankide kogu infot reaalajas sulle ei edastata.
Saab lõpuks IS-7 välja osta. Pettumus, et uued premiumid ei lähe kahjuks sooduka alla. Samas küll kirjas, et "discount on all premium vehicles TVIII"...
Tangid on niigi suht odavad, oleneb muidugi ka firmast. Mõne hiinaka saad odavalt kätte kuid üle kahe päeva ei kannata nendega töötada (hobitamiseks vast sobib)...
Ega ikka ei sobi küll, hobitades purunevad ka liiga kergelt, eriti kui oskamatult ümber käia nigu hobitajatel kombeks.
Ostsin ka kunagi ühed odavad hiinakad tangid. kuradi hambad hakkasid kohe üle peksma ja pidamist absull polnud. Läksin siis garaazi ja võtsin sealt ikka head vanad tangid ja töö sai tehtud.
Jube palju vigu ja halbu otsuseid, aga õnnestas välja kobistada, kest märg _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Võibolla sattusid valesse kohta, seal jagatakse nii uue konto kui ka olemasoleva jaoks võtmeid.
Mina sain oma prem päeva igatahes kätte. _________________ ¯\_(ツ)_/¯
Siinkohal on erinevaid arvamusi. Kuna minu arust on kõige olulisem esimene oskus Kuues meel (ülejäänud meeskonnal sõltuvalt tankitüübist kas repair või camo), ja teine oskus on komandöril samuti kas repair või camo ja ülejäänud crew-l perkid, siis BiA läheb mul tavaliselt alles kolmanda skillina arenema.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.