Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
libe
kvaliteetne mees

|
19.04.2015 11:43:32
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
libe, mida virtual memory all silmas pead täpsemalt? page file? see tõesti keelatud mul. |
selle ta sul low memory karjubki
windowsil on page file vaja
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
19.04.2015 11:47:29
|
|
|
Naysayer kirjutas: |
Keyboardiga sõidukeid ebamugav juhtida? St. nii palju on GTA IV-st meeles, et pilt jääb kurvides kahtlase nurga alla, kui ise just hiirega järgi ei vea. Tundub, et peab controllerisse ka investeerima? |
Kui hiirt ei näpi läheb ju automaatselt auto taha kaamera. Väga kena on sõita, pole mingit pulti vaja.
Midagi muud ka - story modes vist mul game bugged kuna Minisub ja Cargo helika missioonid ei ilmu välja. Kõik main missioonid tehtud ja need laeva pildidki sai ära saadetud seal harbouris. Oskab kegi vihjeid anda kuidas parandada või pean tõesti 40% pealt minigi 20% save'i võtma ja LOOTMA,e et ehk sekord õnnestub? -.-
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
19.04.2015 11:53:15
|
|
|
Pc peal ongi ju väga hea saad hiirega sõiduajal ringi vahtida
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
19.04.2015 11:54:28
|
|
|
Rasvane kirjutas: |
Kui hiirt ei näpi läheb ju automaatselt auto taha kaamera. Väga kena on sõita, pole mingit pulti vaja. |
Xbox 360 puldiga on ikka hoopis teine tunne autoga sõita. Proovi korra onlines võidusõidu ajal klaviatuuril perfektset starti saada, mis on väga oluline ja võib võidu hind olla. On teatud tüüpi mängud mida lihtsalt ei saa ilma puldita mängida ja automängud on ühed neist. Pult on minimaalne ja rool maksimaalne valik. Ma ei saa siiani aru neist "gameritest", kes mängivad auto mänge klaviatuuril.
Aga eks enne ei tea kui pole proovinud.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
19.04.2015 11:56:12
|
|
|
Dj-E kirjutas: |
Aga eks enne ei tea kui pole proovinud.  |
Proovitud ja keyboard on üle kõige. Rool on ainus valik, kui teemaks on PCars või RFactor, mitte aga tavaline arkaad.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
19.04.2015 11:56:46
|
|
|
libe kirjutas: |
NATAS999 kirjutas: |
libe, mida virtual memory all silmas pead täpsemalt? page file? see tõesti keelatud mul. |
selle ta sul low memory karjubki
windowsil on page file vaja |
imelik mul page file disabled üldse ja ei karju midagi, et low memory ega pole ka muidu probleeme.
rami siis 16g
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
19.04.2015 11:57:49
|
|
|
Eile korraks mängu ajal pult streikis ja pidi gta'd veidikene klaviatuuriga tegema, täielik õudus ju. Ei kujuta ette kuidas veel klaviatuure kiidetakse
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
1 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
19.04.2015 12:00:00
|
|
|
kui puldi invaliidid tahate olla miks te siis pc peal seda mängite ? ps3 ja ps4 versioonid juba aastaid väljas mängige seal
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
19.04.2015 12:01:57
|
|
|
Scart kirjutas: |
Aga eks enne ei tea kui pole proovinud.  |
Proovitud ja keyboard on üle kõige. Rool on ainus valik, kui teemaks on PCars või RFactor, mitte aga tavaline arkaad. |
Klaviatuuri ja hiirt on vaja vaid siis GTA V-s kui teha Team Deathmatchi, sest puldiga ei jõua nii kiiresti reageerida kui hiirega. Autosõiduks on pult igal juhul etem. See on muidugi minu arvamus.
pots4t4j4, pc peal on silmailu ikka 100x rohkem kui konsooli peal.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
19.04.2015 12:12:09
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
kui puldi invaliidid tahate olla miks te siis pc peal seda mängite ? ps3 ja ps4 versioonid juba aastaid väljas mängige seal  |
Niikaua kuni kedagi sihtima ei pea masinast/rattast jne on pult igast asendist üle.
Oma rassiviha võid iseendasse pista.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
19.04.2015 12:13:36
|
|
|
Asi on selles sõidustiilis, puldiga saad korrektset sõitu teha, lisaks suurel kiirusel korrektuure sisse viia aga klaveri taga oled rullnokk, siis on targem kässarit kasutada.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
19.04.2015 12:22:56
|
|
|
See pult ei kõlba kuskile, mis siis kui vaja autost tulistada? Üks häda ja viletsus sellega. Klaviatuuriga olen enamus rallisõidud lukku pannud, ei ole näinud, et puldiga mehikestel mingi eelis oleks olnud. Lennukiga ka pole mingi probleem lennata, tuleb vasak käsi WASD peale hoida ja parem käsi numpadi 8456 peal. Suudan väga täpselt nii lennata. Praktika on näidanud, et puldiga mängijad pole ka kõige osavamad mängijad.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
sten260
HV kasutaja
|
19.04.2015 12:29:01
|
|
|
kusjuures need death matchid on puldiga lebod, kui paned kerge aim assisti peale Alguses vahetasin tulistamiseks hiire ja puldi võtsin jälle auto sõidu ajal, aga nüüd lasen ainult puldiga, pole sellel sihtimisel häda midagi kui ära harjub
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
andres5380
HV vaatleja
|
19.04.2015 12:36:28
|
|
|
Keyboardiga sõidukeid ebamugav juhtida? St. nii palju on GTA IV-st meeles, et pilt jääb kurvides kahtlase nurga alla, kui ise just hiirega järgi ei vea. Tundub, et peab controllerisse ka investeerima? |
Midagi muud ka - story modes vist mul game bugged kuna Minisub ja Cargo helika missioonid ei ilmu välja. Kõik main missioonid tehtud ja need laeva pildidki sai ära saadetud seal harbouris. Oskab kegi vihjeid anda kuidas parandada või pean tõesti 40% pealt minigi 20% save'i võtma ja LOOTMA,e et ehk sekord õnnestub? -.- |
Ilmselt pead Michaeliga lennukoolis käima.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
KurjaJuur
HV kasutaja

|
19.04.2015 12:38:14
|
|
|
Eks see ole ka nii, et kes pole harjunud puldiga mängima, sellel ongi raskem seda teha. Kui terve elu ainult klaviatuuri ja hiirt näpitud, siis ei ole ikka päris nii, et võtad puldi kätte ja läheb sama hästi. Endale meeldib ka puldi puhul see, et ei pea gaas põhjas ringi sõitma kogu aeg, samas ei oska eriti pöörata. Klaviatuuril oskan arvestada, et millal nuppu vajutada, aga puldil kangi väänamiseks puudub suurem kogemus. Samas see kehtib ainult suurematel kiirustel ja kui vaja kiiresti reageerida.
_________________ Steam|Last.fm| |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
19.04.2015 12:42:10
|
|
|
andres5380 kirjutas: |
Midagi muud ka - story modes vist mul game bugged kuna Minisub ja Cargo helika missioonid ei ilmu välja. Kõik main missioonid tehtud ja need laeva pildidki sai ära saadetud seal harbouris. Oskab kegi vihjeid anda kuidas parandada või pean tõesti 40% pealt minigi 20% save'i võtma ja LOOTMA,e et ehk sekord õnnestub? -.- |
Ilmselt pead Michaeliga lennukoolis käima. |
Michaeliga lennukool läbitud, samamoodi Frankliniga on Shooting Range tehtud. Still no sub or helicopter missions on Trevor...
E: Lampi switchisin nüüd paar korda michaeli/trevori peale ja Wade võttis ühendust et Sub on laeva küljes. "fixxed" : )
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
heinoo
HV vaatleja
|
19.04.2015 13:07:53
|
|
|
Krdi jama see on. Pool nädalat juba oodanud, et kusagilt tuleks mingi fix amd ja inteli läpaka omanikele.
Kas ma olen millegist maha jäänud või kõigil on juba mingi nipp kuidas mäng õige videokaardiga tööle saadakse?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Levelxer
HV veteran

|
19.04.2015 13:11:47
|
|
|
Viimatui kui mainiti sellist probleemi, öeldi et integreeritud videokaardi peaks BIOS-is disable'ma.
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
114 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
19.04.2015 13:12:05
|
|
|
KurjaJuur kirjutas: |
Eks see ole ka nii, et kes pole harjunud puldiga mängima, sellel ongi raskem seda teha. Kui terve elu ainult klaviatuuri ja hiirt näpitud, siis ei ole ikka päris nii, et võtad puldi kätte ja läheb sama hästi. Endale meeldib ka puldi puhul see, et ei pea gaas põhjas ringi sõitma kogu aeg, samas ei oska eriti pöörata. Klaviatuuril oskan arvestada, et millal nuppu vajutada, aga puldil kangi väänamiseks puudub suurem kogemus. Samas see kehtib ainult suurematel kiirustel ja kui vaja kiiresti reageerida. |
tahaks näha, kuidas klaviatuur vs. pult võidab pult kui mängija oskused, kogemused jms. samad on, e. ainult input device erinev on.
tasemetega mängimine võiks olla küll ka klaveril, ainult, et muu kaalub selle kõik üle.
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
invension
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
19.04.2015 13:17:50
|
|
|
Kas kellelgi veel Trevoriga kõrbes mängides FPS langeb? Linnas on FPS kogu aeg 59 aga kõrbes läheb sinna 40 kanti.
_________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!! |
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
KurjaJuur
HV kasutaja

|
19.04.2015 13:18:14
|
|
|
Mingi jama FPS-iga. Eile mängisin ja kõik oli ilus ja hea. Täna aga pilt ujub jõhkralt. Profiilikastiga. Graafikaseaded very high ja high, 2xmsaa, borderless window. Fullscreeni peale ka ei saa panna, viskab tavalisse window mode'i. FPS stabiilselt 17.
_________________ Steam|Last.fm| |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
heinoo
HV vaatleja
|
19.04.2015 13:18:58
|
|
|
Levelxer kirjutas: |
Viimatui kui mainiti sellist probleemi, öeldi et integreeritud videokaardi peaks BIOS-is disable'ma. |
Tore oleks kui saaks. BIOS'is on kaks varianti swithable graphics või siis UMA graphics. Mõlemal juhul kasutab integreeritud kaarti.
Mis variandid veel on?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
19.04.2015 13:27:21
|
|
|
heinoo kirjutas: |
Krdi jama see on. Pool nädalat juba oodanud, et kusagilt tuleks mingi fix amd ja inteli läpaka omanikele.
Kas ma olen millegist maha jäänud või kõigil on juba mingi nipp kuidas mäng õige videokaardiga tööle saadakse? |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8611707#8611707
Hiljem siis, kui settingud paika pandud ja soovid uuesti mängima minna, siis lihtsalt settings faili tõstad GTA V kaustast korraks kuhugi mujale, CCC-st paned GTA V power savingusse ning "käivitad" mängu. Kui see teavitusaken ette tuleb, siis topid settings faili uuesti GTA V kausta ja CCC-st paned GTA V high perf peale ning selles teavitusaknas vajutad "OK", et mäng käivitada.
On küll üsna tüütu, kuid hetkel väga muud võimalust pole, et mängima saada. Kuigi jah, üsna kaua võtab aega neil selle probleemi lahendamine.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
19.04.2015 13:34:26
|
|
|
Kas kellelgi veel Trevoriga kõrbes mängides FPS langeb? Linnas on FPS kogu aeg 59 aga kõrbes läheb sinna 40 kanti. |
Kõrbes langebki FPS veidi, sest vaateväli on suurem ja GPU peab rohkem tööd tegema kui linnas, kus igalpool on majad jms. väätevälja piiramas.
Räägi mis seadetel sul täpsemalt mäng on nii Graphics kui ka Advanced Graphics all ?? Mul endal on ka profiilimasinal GTX 980 ja mul on absoluutselt kõik põhja pandud @1080p peale MSAA, mis on 8x asemel 4x, et saaks NV TXAA´d kasutada. Selliste seadete juures lendab FPS mul kõrbes vahel 38 peale, linnas aga on 50+ konstantselt. Tahaks lihtsalt võrrelda, mis seadetel sul mängu jooksutab, et sul FPS parem on. Minu loogika järgi peaks mu EVGA Classified tiba kiirem olema kui Asuse Strix.
_________________ Salamander |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|