Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MaitK
HV veteran

|
17.04.2015 13:26:17
|
|
|
[quote="NPedro"]
MaitK kirjutas: |
TS on selle jaoks  |
TS helikvaliteet võrreldes skypega üle keskmise saast. Lisaks suhtlemine toimub nagunii ainult oma tutvusringkonnaga. Kui tahan serveri rahvaga suhelda, küll siis serveri TS sisse login, mängusisene VOIP nagunii väljas, kuna ei kannata debiilikuid kisamas.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaido163
HV kasutaja

|
17.04.2015 13:50:23
|
|
|
[quote="MaitK"]
NPedro kirjutas: |
TS on selle jaoks  |
TS helikvaliteet võrreldes skypega üle keskmise saast. Lisaks suhtlemine toimub nagunii ainult oma tutvusringkonnaga. Kui tahan serveri rahvaga suhelda, küll siis serveri TS sisse login, mängusisene VOIP nagunii väljas, kuna ei kannata debiilikuid kisamas. |
TS helikvaliteedil pole küll mitte midagi viga. Skype sööb palju rohkem ressursse ka. Nii, et TS on ma usun üks parimaid lahendusi mida mängimise ajal kasutada.
Ning ka oma sõpradega on võimalik minna teise kanalisse ja koos mängida, ilma et keegi segama tuleks. (Kanalile saab parooli panna peale)
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
17.04.2015 14:08:36
|
|
|
kaido163, helikvaliteedilt - lets agree to disagree. Võibolla olen sattunud siis eriti veidrat koodekit kasutavatesse serveritesse.
Mis ressurssidest siin tänapäeval väga vaja rääkida, kui ma teen skype kõne, helistan veel 4 inimesele ning minu upload on 11-13 kilobaiti sekundis tänu sellele, umbkaudu 100 megabaiti rami läheb kasutusse. Ma ei näe nagu 8 giga mälu ning neljatuumalise i5 protsessori juures nagu väga ulmelist ressursikadu, samas ei aja ka viimast kaadrit taga mängides. Vaadates muidugi ressursihaldust TS serveril, siis tõepoolest on see mõnus säästukas. Kuid kas see on ka seda väärt, kui niikuinii skype kogu aeg taustal jookseb?
Aga sisuliselt see on heli ning skype'i teema on marginaalne, see "BF4 had stopped working..." asi ootaks tegelt rohkem vastuseid.
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
17.04.2015 14:14:44
|
|
|
Skype on push to talki implementeerinud?
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
NPedro
HV kasutaja
|
17.04.2015 14:34:17
|
|
|
Noh kui mängimise ajal naese ja emme kõned nii tähtsad on, siis miks mitte, mitte et see mängimist segaks
Ise ketran üht TS serverit ja helikvaliteet ... hmm, peale selget heli, mis kvaliteeti veel taga aetakse ?
Ajutise kanali loomise võimalus, kogu squad ühes kanalis jne.
Aga jah,, vanadest harjumustest ollakse visa loobuma ja alati kirutakse endalegi teadmata mida
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
17.04.2015 14:40:54
|
|
|
NPedro kirjutas: |
Noh kui mängimise ajal naese ja emme kõned nii tähtsad on, siis miks mitte, mitte et see mängimist segaks
Ise ketran üht TS serverit ja helikvaliteet ... hmm, peale selget heli, mis kvaliteeti veel taga aetakse ?
Ajutise kanali loomise võimalus, kogu squad ühes kanalis jne.
Aga jah,, vanadest harjumustest ollakse visa loobuma ja alati kirutakse endalegi teadmata mida  |
Skype'i mängus vestlemiseks olen kasutanud praeguseks umbes 6 kuud, teamspeaki 2. Ses suhtes jah. Väga vanad harjumused.
Kuna helikvaliteet on puhtalt subjektiivne nähtus, siis ma usun teid ja arvan, et olen maailma kõige rohkem eksinud ning kummardan igapäevaselt vale jumalat. Andke andeks ma enam nii ei tee... Jääb üle ainult nüüd emakeelne viisakas tutorial teistele kokku panna, sundida neid installima ühte lisaprogrammi, server püsti panna, ruuterist pordid suunata ja juba olengi valmis, et nädalas kahel õhtul tunnike mängida. Tundub enam kui rentaabel...
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
NPedro
HV kasutaja
|
17.04.2015 16:40:10
|
|
|
Jääb üle ainult nüüd emakeelne viisakas tutorial teistele kokku panna, sundida neid installima ühte lisaprogrammi, server püsti panna, ruuterist pordid suunata ja juba olengi valmis, et nädalas kahel õhtul tunnike mängida. Tundub enam kui rentaabel... |
Njah ... kui olemasolevaid servereid ei ole võimalik leida/kasutada, siis on tõesti raske juhtum, vabandan ka siinkohal siiralt sõnavõtu eest
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
17.04.2015 17:43:57
|
|
|
Kuna aga probleemile keegi mingisugust lahendust ei paku, siis viitaks uuesti, ehk keegi teab rohtu sellise asja vastu, kus mapist väljudes eranditult iga kord tuleb veateade "BF4.exe had stopped working..." ?? Tekkis see tripper viimase patchiga.
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
17.04.2015 17:48:15
|
|
|
Kuna aga probleemile keegi mingisugust lahendust ei paku, siis viitaks uuesti, ehk keegi teab rohtu sellise asja vastu, kus mapist väljudes eranditult iga kord tuleb veateade "BF4.exe had stopped working..." ?? Tekkis see tripper viimase patchiga. |
Kiireima vastuse sa saad vist interneti otsingust.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
17.04.2015 17:53:01
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
Kuna aga probleemile keegi mingisugust lahendust ei paku, siis viitaks uuesti, ehk keegi teab rohtu sellise asja vastu, kus mapist väljudes eranditult iga kord tuleb veateade "BF4.exe had stopped working..." ?? Tekkis see tripper viimase patchiga. |
Kiireima vastuse sa saad vist interneti otsingust.  |
Ma ei otsi kiiret vastust vaid vastust. Siiamaani pole internetiotsing abi toonud. Küllap otsimise skill kadunud kuhugi.
Soovitatakse vaid panna mäng 64biti peal käima - see on mul tehtud. Miksi YT video sundis üle vaatama registri kirjeid, ka see on tehtud. Ma ei postita foorumisse küsimusi asjatult. Oma kodutöö on mul tehtud. Küllap lihtsalt mitte piisavalt põhjalikult.
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
NPedro
HV kasutaja
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
17.04.2015 18:14:38
|
|
|
Nähtud ammu juba ja see ei aita.
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
17.04.2015 18:24:30
|
|
|
Skypel kehva see et ingame audio teeb palju vaiksemaksgrupikõne ajal. Vb see confitav et nii ei teeks, aga ei viitsinud otsida. Kasutan ise mumblet.
Helikvaliteedi üle vaidlus tundub veider, arvestades et mängijatel ~10 eurtsine mikrofonijunn.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
17.04.2015 18:40:27
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
Kiireima vastuse sa saad vist interneti otsingust.  |
Ma ei otsi kiiret vastust vaid vastust. Siiamaani pole internetiotsing abi toonud. Küllap otsimise skill kadunud kuhugi.
Soovitatakse vaid panna mäng 64biti peal käima - see on mul tehtud. Miksi YT video sundis üle vaatama registri kirjeid, ka see on tehtud. Ma ei postita foorumisse küsimusi asjatult. Oma kodutöö on mul tehtud. Küllap lihtsalt mitte piisavalt põhjalikult. |
No vabanda, et üritasin sõbralik olla.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
17.04.2015 18:41:38
|
|
|
ise kasutan sõpradega "raidcall" 'i
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
17.04.2015 18:42:49
|
|
|
El-Fuego, ega ma halva pärast. Enesetunne praegu vilets haiguse tõttu, siis sõnaseadmised teab mis rõõmsameelsed tule.
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
17.04.2015 20:07:17
|
|
|
El-Fuego, ega ma halva pärast. Enesetunne praegu vilets haiguse tõttu, siis sõnaseadmised teab mis rõõmsameelsed tule. |
Head paranemist sulle.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
reig0
HV vaatleja
|
18.04.2015 17:07:41
|
|
|
Mis servus te ka sõdite? Hüppaks ka vahest läbi
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
18.04.2015 19:19:41
|
|
|
Peale nvidia GTA V draiverit tehti vististi resolution scale ka korda BF4
Ennem selle asemel et pilt tagasi 1080p skaleerida kuvati pilti joopis 1526p. See tegi tekstid jms mõnusalt pisikeseks .. olin juba ära harjunud. Nüüd ei saa enam pilti tagasi.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
18.04.2015 20:07:38
|
|
|
Le Inc kirjutas: |
Peale nvidia GTA V draiverit tehti vististi resolution scale ka korda BF4
Ennem selle asemel et pilt tagasi 1080p skaleerida kuvati pilti joopis 1526p. See tegi tekstid jms mõnusalt pisikeseks .. olin juba ära harjunud. Nüüd ei saa enam pilti tagasi.  |
Pärast gta driverite installi kadus mul üldse skaleerimine ära vist. Nii fifa kui bf näitas täna monitori enda reso.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
18.04.2015 21:25:35
|
|
|
Peab eelmised tagasi panema ..
Panin vana tagasi, tekkis ka kõrgema reso optsioon GeForce Experience optimeerimise tabloole.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Misfits
Kreisi kasutaja

|
19.04.2015 01:13:42
|
|
|
mina mängin tavaliselt NBFC trellid1 serveris
|
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
KoldK
HV veteran

|
20.04.2015 11:51:51
|
|
|
Ise mängin põhiliselt DEFR platooni serveris. Mõnusad klassikalised kaardid + eestlased külastavad tihti.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
20.04.2015 13:43:35
|
|
|
Tead et mõningaid inimesi häirib aga ikkagi lased edasi, nahhaalselt? Umbes nagu mustlased bussijaamades või müügimehed. Savi mida keegi arvab, peaasi et saaks oma tahtmist. Suht ebaviisakas
BF3 eesti serverite jms kohta on oma teema. https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=513681
Tee analoogne BF4 kohta HV ürituste alla ja palun lõpeta ükskord selle teema saastamine.
Sind ennast hakkaks ka häirima kui igaüks hakkaks OMA (või klanni) servereid ülepäeva kõigile meelde tuletama. Siis ei leiaks siit enam muud infot üleski.
a la
-----------------------------------------------------------------------
Essex Rifles... täis serverid iga päev
BF3/BF4/DayZ,Arma3
GGC, 24/7 adminid online
-----------------------------------------------------------------------
Meeldiks?
PS! 8 venelast live's ei kutsu just väga mängima, enamus neist ei suuda ju pähesaamise ajal viisakalt suhelda. Või siis naudivad omadele käru panekut.
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|