Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assetto Corsa märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 16, 17, 18  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Neveryield
HV vaatleja

sõnum 05.03.2015 01:54:52 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
Kindlasti mitte ei ole palju. Kahe vahel olen kas osta või mitte. Dirt seeriad ja Grid seeriad jätsin ma mängimise katki. Ei istunud.

Assetto Corsa on paar sammu edasi reaalsuse poole nendest automängudest. Samas kindlasti ära oota Assetto Corsast hetkel täielikult viimistletud mängu. SP poolel on karjäär väga algeline ja MP saab sõita aga mõned vajalikud featured puuduvad. Pigem on tegu pidevalt arenduses oleva mänguga, millele tuleb ka järjest sisu juurde nii ametliku mängutegijate poolt kui ka rahva poolt.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 05.03.2015 02:03:26 vasta tsitaadiga

Tegu siis beetaga. Mitte muidugi sõna otseses tähenduses kuid siiski. Kuna on lootust, et asi täiesti toimivaks saaks?
-Koppel-
Kreisi kasutaja
-Koppel-

sõnum 05.03.2015 08:32:09 vasta tsitaadiga

First Nordschleife On-Board Lap

Link

EDIT: PALUN KUSTUTADA. Video on maha võetud.

viimati muutis -Koppel- 05.03.2015 18:29:18, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Will91
HV vaatleja

sõnum 05.03.2015 12:09:45 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
Kuna on lootust, et asi täiesti toimivaks saaks?

Ennustused varieeruvad 2016-2020nda aasta vahel, oleneb kui põhjalikult Kunos lõppprodukti kavatseb viimistleda.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 07.03.2015 14:23:38 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
Kindlasti mitte ei ole palju. Kahe vahel olen kas osta või mitte. Dirt seeriad ja Grid seeriad jätsin ma mängimise katki. Ei istunud.

just thumbs_up.gif Täiesti mõttetud mängud .üks ja sama rada 20 korda läbi öö ja päikesevalguses,nagu maailmas vihma ja tormi ei eksisteeriks üldse icon_rolleyes.gif aga soovitan sul Project Cars ära oodata,mis minu arvates tuleb kindlasti väga norm mäng.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Will91
HV vaatleja

sõnum 11.03.2015 23:18:51 vasta tsitaadiga

Nordschleifel esimene tiir Sauber C9-ga tehtud. thumbs_up.gif
1.1 release on pisut bug'ine, mod'id ei tööta ja nipet-näpet, täpsemalt homme.
tagasi üles
Taavenz
HV kasutaja
Taavenz

sõnum 12.03.2015 00:46:56 vasta tsitaadiga

Official laser scanned nordschleifet ei anna Snoopy omaga võrreldagi thumbs_up.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Jack.igg
HV kasutaja
Jack.igg

sõnum 12.03.2015 01:47:42 vasta tsitaadiga

Taavenz kirjutas:
Official laser scanned nordschleifet ei anna Snoopy omaga võrreldagi thumbs_up.gif

Ja ei peagi andma kuna ühel pole rahasid taga ja pakub seda tasuta lihtsalt hobi korras.
tagasi üles
Will91
HV vaatleja

sõnum 12.03.2015 11:08:07 vasta tsitaadiga

Hommikused muljed DLC-st ja 1.1-st:
1. Nordschleife on Nordschleife, aga kuna olen teistes simulatsioonides oma kümneidtuhandeid ringe juba sõitnud, siis tuli eneselegi üllatusena kui vähe andis laser scan versioon juurde. Mõned kurvi kalded, entre & exit point'id, aga üldiselt nothing out of this world.
2. Kunos on liikumas õiges suunas. Mitte midagi rahuldustpakkuvad, aga üha vähem laitmisväärset.
3. Uued GT3 autod on paremad kui vanad. Kuigi Corvette'i blokkivõtmised pidurdusmaal on kinda kahtlased, siis Nissan oli täitsa Godzilla moodi.
4. Historic content. Ma ei saagi aru mis värk sellega on. Alfa Romeo GTA ei olnud hea. 90's rehvid ei sobindunud kohe kuidagi ning wunki jäi puudu. Sama lugu oli kahjuks ka Sauber C9-ga. No anna andeks kui pisi-pisi kiisu see masin tundus. Group C hüpersupermasinaga lootnuks seda, et sokid tulevad ise hirmuvärinatega jalast ning vähemalt 5nda käiguni ruttavad rattad roolist ette - pigem vastupidi, igav hakkas thumbs_down.gif .

Kokkuvõttes: 5 ringi ja meh. Isegi Nordschleife ei suutnud AC-le elu sisse ajada. Varasemad mod'id ka ei tööta, ei saa IFM09-ga sõita. :S rF2 on lihtsalt nii palju füüsikas elavam, et ei leia motti. icon_sad.gif Isegi parem autode ja radade valik ei suuda AC latti tõsta. Kus köis on? A ok F1 hooaeg algab, elul on mõtet! icon_biggrin.gif
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 12.03.2015 11:17:38 vasta tsitaadiga

Toyota LMP1 on väljas ?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Will91
HV vaatleja

sõnum 12.03.2015 11:28:47 vasta tsitaadiga

Ei ole, "coming soon".
tagasi üles
o8Tannu8o
HV vaatleja

sõnum 12.03.2015 20:23:50 vasta tsitaadiga

Will91 unustasid lisada, et AC-le lisati 4WD tugi.
tagasi üles
-Koppel-
Kreisi kasutaja
-Koppel-

sõnum 12.03.2015 21:23:08 vasta tsitaadiga

Eile proovides ei olnud üldse lahe. Täna tegin Nordi endurance rajal online 24 autoga kolme ringi race-i ja ikka päris reaalne oli.
Ma nendest uutest autodest eriti ei hooli aga laser scanned Nordi eest 10€ maksta küll palju ei olnud.

Ole ka päris elus Nordshleife ääres käinud ja päris lahe on vaadata neid samu kohti virtuaalmaailmas. Sõitmas kahjuks ei ole seal päris elus käinud. Lihtsalt kõrvalt vaatamas.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 12.03.2015 21:40:19 vasta tsitaadiga

Will91 kirjutas:
Hommikused muljed DLC-st ja 1.1-st:
1. Nordschleife on Nordschleife, aga kuna olen teistes simulatsioonides oma kümneidtuhandeid ringe juba sõitnud, siis tuli eneselegi üllatusena kui vähe andis laser scan versioon juurde. Mõned kurvi kalded, entre & exit point'id, aga üldiselt nothing out of this world.
2. Kunos on liikumas õiges suunas. Mitte midagi rahuldustpakkuvad, aga üha vähem laitmisväärset.
3. Uued GT3 autod on paremad kui vanad. Kuigi Corvette'i blokkivõtmised pidurdusmaal on kinda kahtlased, siis Nissan oli täitsa Godzilla moodi.
4. Historic content. Ma ei saagi aru mis värk sellega on. Alfa Romeo GTA ei olnud hea. 90's rehvid ei sobindunud kohe kuidagi ning wunki jäi puudu. Sama lugu oli kahjuks ka Sauber C9-ga. No anna andeks kui pisi-pisi kiisu see masin tundus. Group C hüpersupermasinaga lootnuks seda, et sokid tulevad ise hirmuvärinatega jalast ning vähemalt 5nda käiguni ruttavad rattad roolist ette - pigem vastupidi, igav hakkas (n) .

Kokkuvõttes: 5 ringi ja meh. Isegi Nordschleife ei suutnud AC-le elu sisse ajada. Varasemad mod'id ka ei tööta, ei saa IFM09-ga sõita. :S rF2 on lihtsalt nii palju füüsikas elavam, et ei leia motti. :( Isegi parem autode ja radade valik ei suuda AC latti tõsta. Kus köis on? A ok F1 hooaeg algab, elul on mõtet! :D

Kümneid tuhandeid ringe Nordschleifet? Lol.
Kalkulaator:
10 000 * 9 min = 90000 min = 1500h = 12h/päevas sõites 125 päeva. = 6h/päevas sõites 250 päeva.

Muus osas olen suuresti nõus, rFactor 2 füüsika on meeldivam, eriti FFB-s on minu jaoks vahe sees. Samas Assetto Corsa graafika on lihtsalt vapustavalt kena, isegi nõrgema masina peal. Kui vaid saaks need kaks mängu ühendada...

Will91
HV vaatleja

sõnum 12.03.2015 22:59:12 vasta tsitaadiga

maatriks, kui sa ei tea, siis ma olen see tüüp, keda sa alles hiljuti alt vedasid, see sõgedik :D
Sinu matemaatika-tunni abiks. Ma olen erinevaid Nordschleife versioone sõitnud aastast 2004 (F1C GPL convert, vana staadioniversiooniga), pärast GTA:VC perioodi, kui avastasin, et F1C-le on mingid "mod"-id olemas, peamiselt 2002 hooaja ferrariga (MSC fänn), hiljem 88 ja 70ndate mod'iga. 11 aastaga tuleb neid ringikesi ikka paljupaljupalju. Vähemalt ühe satsi "kümnetuhandese" tegin ainuüksi 2009-2010 aasta jooksul rF1 HistoriX mod'i KÕIKI autosid katsetades, esimesed paartuhat tulid juba De Tomaso-ga kestvussõiduks harjutades. Kokku võib umbes neid ringe olla 25 000 ja 30 000 vahele. Ega mind ilmaasjata omal ajal veteranide poolt "testijänkuks" ei kutsutud.
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 12.03.2015 23:03:37 vasta tsitaadiga

Ma tean täpselt, kellega tegemist, sellepärast su blufi läbi nägingi. 2500-3500 ringi kahe kuuga kestvussõiduks harjutamist tähendab keskmiselt 8h päevas. Mõtle korra järgi.
argottt
Kreisi kasutaja
argottt

sõnum 13.03.2015 02:09:22 vasta tsitaadiga

Haha, Mart ja Will said nüüd siin kokku ja sõda läheb edasi...
Löön ka siis kampa icon_biggrin.gif
Sellesosas pean kahjuks Williga nõustuma, et rF2 on lihtsalt praegult parem kui AC. AC on veel liiga vigane ja sisu on ka väga vähe. Võtsin just hiljuti mõlemad jälle ette ja miski ei tõmba AC poole. Ennem lasen rF2 üksi, kui AC multiplayeris.
rF2 füüsika, on lihtsalt ülim. Ja viimaste uuendustega on mäng normaalselt jooksma ka saadud max graafikaga.

sakinaga
HV Guru

sõnum 13.03.2015 02:19:11 vasta tsitaadiga

Hehe, saime jah.

Füüsika osas täiesti nõus, rFactor 2 graafika on minu arvates ka praeguses seisus absurdne aastal 2015.

Will91
HV vaatleja

sõnum 27.03.2015 12:41:14 vasta tsitaadiga

Ei mina kavatse ei maatriksi ega argoga tulevikus vaidlema hakata, ajaraiskamine ning nendepoolne faktide moonutamine on garanteeritud. Mis puutub tollesse kestuvussõiduperioodi, siis 2000 ringi tuli kokku küll ning Ford'idega ca 1500. See algne 2-kuu-periood ei tähendanud automaatselt 60 päeva, pigem ca 80, aga L-P sai isegi ca10h päevas sõidetud. Meil olid tugevad leedukad ka sõitmas ning kuna Ford'id mulle ei sobinud, siis sai De Tomasost absurdselt välja pigistatud, offline isegi 9:45 ringe. No pain, no gain. Viimastel aastatel pole olnud aega, aga kooliajal mul muid hobisid ju ei olnud. icon_lol.gif

Argo, AC-s on juba rohkem kvaliteetset sisu kui rF2-s. AC pole lihtsalt liigakõlbulik, rF2 on seda juba paar aastat olnud, aga kuna maatriks korduvalt blokkis, siis ei saanud HDTanel'i abiga asja õigel ajal promoda. Hoian nüüd pöidlaid EVAL-ile, sest teil on investeeringud olemas, et tasuta rF2-litsentse jagada, aga väga paljud inimesed keda oleks saanud ajupesta on nüüd märksa tõrksamad rF2-te proovimagi. icon_rolleyes.gif Lihtsam on oodata, millal AC on kasutuskõlbulik, ja siis push'ida, kahjuks on see ainus võimalus imho.

--- --- ---
edit 27.03

Ohoo, ongi tõesti nii, et glamuurse "Dream Pack"'i esirea varjus testimata jäänud BMW M235I Racing osutus parimaks AC autoks siiamaani. Väga mõnus madalama klassi kereauto ning weightshift tuleb Kunos'ile seni mitteomaselt väga hästi esile. Tunnetan kuidas rehv rakendub ning kuidas masin tahab, et teda juhitakse thumbs_up.gif Testin hetkel Barbagallo Raceway-l, väga hea 3rd Party Track. Samas võrdlus minu ideaalse ja AI sõidutrajektooriga 1. sektoril antud autoga...

Link
tagasi üles
zaamatu
HV vaatleja

sõnum 10.04.2015 21:45:25 vasta tsitaadiga

hey, plaanis osta mäng aga ma ei leia võimalust, kuidas saab kombineerida rooli ja klaviatuuri tööd... kas see on tõesti next generation mäng, kus puudub võimalus juhtida rooliga ja gaas/pidur töötab klaviatuuril? gear up/gear down töötab klaveril aga accel/brake mitte. palun aidake ratastoolis poissi. teised mängud nagu f12014 ja NFS saab seada nii, et kaas/pidur töötab klaviatuuril ja pööramine rooliga
tagasi üles
Jack.igg
HV kasutaja
Jack.igg

sõnum 10.04.2015 22:37:02 vasta tsitaadiga

zaamatu kirjutas:
hey, plaanis osta mäng aga ma ei leia võimalust, kuidas saab kombineerida rooli ja klaviatuuri tööd... kas see on tõesti next generation mäng, kus puudub võimalus juhtida rooliga ja gaas/pidur töötab klaviatuuril? gear up/gear down töötab klaveril aga accel/brake mitte. palun aidake ratastoolis poissi. teised mängud nagu f12014 ja NFS saab seada nii, et kaas/pidur töötab klaviatuuril ja pööramine rooliga

Mis rool on? Äkki saad teha Logitech profiler-iga endale custom profiil-i ja siis läbi selle mängida.....mäng ise ei lase panna.
Seal saad isegi määrata rooli nuppude alla piduri ja ei pea klaveriga mässama.
tagasi üles
argottt
Kreisi kasutaja
argottt

sõnum 11.04.2015 12:21:16 vasta tsitaadiga

zaamatu kirjutas:

Sellisel juhul oleks sulle vist üldse ideaalne rool SRW S1 https://www.simraceway.com/srw-s1_steering_wheel. Sellel toimub kõik rooli pealt.
Ja kui oleks keegi asjapulk, kes oskab ehitada, võiks selle rooli vabalt ehitada olemasoleva rooliratta asemele. Niiet keeramine toimub vana rooli pealt ja kõik nupud siis selle pealt.
G25/27 jaoks on olemas isegi quickrelease, saab siis jooksupealt vahetada g27 rimi ja SRW rooli. Tutvustav video https://www.youtube.com/watch?v=35MFDXjjTXA
Lihtsalt mõte, ma ei kujuta üldse ettegi, kui raske võib samal ajal klaviatuurilt gaasi ja piduri kasutamine olla.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
zaamatu
HV vaatleja

sõnum 11.04.2015 14:24:57 vasta tsitaadiga

Tänud vastamast. Rool on Speedlink Drift oz racing wheel thumbs_up.gif , proovisin roolil olevaid nuppe panna gaas/pidur aga ei funka ja rooli nuppude vajutamine on ka probleem icon_smile.gif Eks tuleb midagi muud leida.
tagasi üles
Taavenz
HV kasutaja
Taavenz

sõnum 11.04.2015 15:07:10 vasta tsitaadiga

zaamatu kirjutas:
Tänud vastamast. Rool on Speedlink Drift oz racing wheel thumbs_up.gif , proovisin roolil olevaid nuppe panna gaas/pidur aga ei funka ja rooli nuppude vajutamine on ka probleem icon_smile.gif Eks tuleb midagi muud leida.

võid ka xpadderiga proovida thumbs_up.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
zaamatu
HV vaatleja

sõnum 11.04.2015 22:38:35 vasta tsitaadiga

xpadder tasuline, ja viimane free version ei tööta win8.1. hetkel jändan xbox360 emulaatoriga http://linustechtips.com/main/topic/71105-how-to-trick-most-games-into-thinking-any-gamepad-is-an-xbox-360-controller/ , mängus valin puldi, pööramine töötab aga ei oska seal x360ce.ini failis nuppe muuta, seal tuleb see Right Trigger asendada mõne asjaliku käsuga agu näiteks space=gaas icon_biggrin.gif või midagi sellist . olen üpris kindel, et nii saab tööle. Ma sain kunagi mängu Spintires nii tööle rooliga ja teised nupud klaviatuurilt aga ei leia õpetust enam.

kusjuures seda mängu saab mängida pedaalid+klaviatuur... kes tahab tallata pedaale ja pöörata klaviatuuril... wtf
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assetto Corsa mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 16, 17, 18  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.