Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  TELE2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 162, 163, 164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 26.02.2015 21:30:12 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
enam täpselt ei mäleta, aga kui ei eksi, siis internet arvutis/moblas tähtajaliste lepingutega oligi see asi, et see lõpetati varem, kui kasutaja polnud nõus sunniviisilise üleviimisega.

Jah saad varem lõpetada, maksad vaid mobla kinni ja kogu lugu. Seetõttu reeglina nende lepingute tingimusi ei muudeta.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
D3ff
HV kasutaja
D3ff

sõnum 05.03.2015 12:45:37 vasta tsitaadiga

Tele2-st helistati ja kiideti mind kui pikaajalist klienti ja sooviti tänutäheks pakkuda paremat paketti. Vana Nuti 7.99 asemel sama hinnaga 4G pakett, kus on 8h kõneaega, 500 SMSi ja 500MB andmesidet. Tegelikult pakuti tavalises hinnakirjas olevat Multipakett 3-e. Kui tegin selgeks, et ma tean väga hästi, mis on vahet 500MB ja 5GB andmesidemahul ja pole paketi vahetamisest huvitatud, siis sooviti mulle kena päeva.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.03.2015 13:35:03 vasta tsitaadiga

Ma olen hetkel Elisas Nutikas 8-ga ja ikka paar korda kuus üritab mõni Tele2 tibi mulle selgeks teha, et 50 giga asemel on mul 5-st või vähemast kuhjaga küll. Peaks hakkama salvestama neid kõnesid ja netti üles panema.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 06.03.2015 17:09:09 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Ma olen hetkel Elisas Nutikas 8-ga ja ikka paar korda kuus üritab mõni Tele2 tibi mulle selgeks teha, et 50 giga asemel on mul 5-st või vähemast kuhjaga küll. Peaks hakkama salvestama neid kõnesid ja netti üles panema.

Siis pead kõne ette ütlema, et see kõne salvestatakse icon_razz.gif
Lolli ajavad seal küll... naist teheti Elisasse meelitada ja aeti ka lausiba kokku. Soovitasin tal ka öelda, et kõne salvestub. Müükarid peaksid teadma, et laim/hype ja muidu segane info on keelatud.
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 08.03.2015 09:49:43 vasta tsitaadiga

Midagi on seal väga viltu. Infoliin ei tööta, iseteenindusest arvet maksta ei saa.
tagasi üles
raul141
HV veteran
raul141

sõnum 08.03.2015 11:47:02 vasta tsitaadiga

Magic, Ka halvad kogemused Elisaga just ja arvata selle, et just teenindussaali kultuur on copy - paste Radiolinja ajast. Seda süsteemi on väga raske hingeliselt juba kommenteerida. icon_sad.gif
Vael
HV Guru

sõnum 12.03.2015 05:03:25 vasta tsitaadiga

No arvel ikka Nuti 4.99, ei läinudki kartuste kohaselt. Veel...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
caramis
HV Guru
caramis

sõnum 12.03.2015 11:38:39 vasta tsitaadiga

Nuti 7.99 mul veel, liiga rahul sellega, et oleks telefoniostul uut paketti pidanud võtma. 4G ja 5GB mahtu on nagu naeruväärne. 4G levi ise on ka veidi huumor veel minu jaoks (põllumajandusega ei liigu just palju linnas)
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 12.03.2015 11:42:10 vasta tsitaadiga

Vael kirjutas:
No arvel ikka Nuti 4.99, ei läinudki kartuste kohaselt. Veel...

veel mitte jah icon_smile.gif
Oli üsna populaarne ka miskil hetkel...vaevalt muuta tahavad. See tähendaks Diili liikumist...
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 12.03.2015 11:45:20 vasta tsitaadiga

Personaalsete pakkumiste kallale mindi nüüd kah, kuigi klienditeenindusse helistades kinnitati, et midagi ei muutu. Netipakett ära vahetatud ja 1€ kuus hinnalisa. See raha pole probleemiks, aga taolistest muudatustest ootaks kasvõi SMS-i või e-maili, mitte üllatust arvet saades. Iseteeninduse kaudu teavitamise võivad nad põlema panna. Olen stabiilne klient, kes tahab lihtsalt teenust kasutada, mitte iga paari kuu tagant paketti vahetada, tellimust lõpetada vms. Seega satun sinna parimal juhul korra aastas.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
NightStriker
HV veteran

sõnum 12.03.2015 11:58:11 vasta tsitaadiga

Betamax, iseteeninduses saab ju teenuseid tellida, arveid vaadata, saldot vaadata puk koode vaadata jne. See on kõige parem leht maailmas. Vähemalt niimoodi seletas mulle üks klienditeeninduse töötaja, kes enda kinnitusel seda vist tihemini külastab kui Postimehe lehte. Selles mõttes funktsionaalne keskkond kus saab mitut asja teha, aga mobiiside operaatori kliendiks olemise eesmärk ei ole oma saldonumbritega lotot mängida.
Neil on leping, mida nad ühepoolselt muudavad ja mobiili number, mida see lepingu muutmine mõjutab. Saatku oma info sinna kasvõi smsiga. Aga ei, see on liiga keeruline sideoperaatori jaoks.

Mnator
HV Guru

sõnum 12.03.2015 12:01:39 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Personaalsete pakkumiste kallale mindi nüüd kah, kuigi klienditeenindusse helistades kinnitati, et midagi ei muutu. Netipakett ära vahetatud ja 1€ kuus hinnalisa. See raha pole probleemiks, aga taolistest muudatustest ootaks kasvõi SMS-i või e-maili, mitte üllatust arvet saades. Iseteeninduse kaudu teavitamise võivad nad põlema panna. Olen stabiilne klient, kes tahab lihtsalt teenust kasutada, mitte iga paari kuu tagant paketti vahetada, tellimust lõpetada vms. Seega satun sinna parimal juhul korra aastas.
Sa oled seega väga valesti aru saanud nende kliendipoliitikast icon_wink.gif icon_cool.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 12.03.2015 12:05:53 vasta tsitaadiga

Mul räägiti arve kohta sama asja. Et sinna saadetakse hoiatus, ma ütlesin et kui anomaaliat pole ei uuri seda.
Räägin sellest hetkest, kui neil see XS pakett ära muudeti ilma suurema hoiatuseta.
Ehk tegelikult nad meelega ei saada SMSi...äkki ei panegi üldse tähele icon_razz.gif
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 13.03.2015 13:02:13 vasta tsitaadiga

muutma pidi Tele2 ainult internet arvutis ja samaväärseid mobiilipakette. Kõik muu (igasugused "combod", sinna hulka käib ka nuti jmt) jäi seekord puutumata.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 13.03.2015 14:20:01 vasta tsitaadiga

Tuttaval tähtajalist igatahes ei puututud, kui ta lubas vastasel korral lepingu ilma trahvi maksmata üles öelda. Võttis TELE2-lt emailile kirjaliku tõendi, et paketti enne tähtajalise lepingu lõppu ei muudeta. Paketiks "arvutis small (5.93/2/30)".
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 13.03.2015 19:44:16 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Tuttaval tähtajalist igatahes ei puututud, kui ta lubas vastasel korral lepingu ilma trahvi maksmata üles öelda. Võttis TELE2-lt emailile kirjaliku tõendi, et paketti enne tähtajalise lepingu lõppu ei muudeta. Paketiks "arvutis small (5.93/2/30)".

Seda nad tavaliselt ka ei proovi... nahaalsus, aga ehk oli lepingu jääk piisavalt suur, et testida.
tagasi üles
est11
Mees metsast

sõnum 23.03.2015 16:51:23 vasta tsitaadiga

kas ainult mulle tundub siin midagi valesti olevat?
[/url] http://prntscr.com/6kbsti
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 10
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 23.03.2015 16:55:01 vasta tsitaadiga

Ehhee. Huvilised peaks kohe ära tellima, ennem kui viga ära parandatakse icon_razz1.gif icon_cool.gif
iir
HV Guru
iir

sõnum 23.03.2015 17:31:12 vasta tsitaadiga

icon_rolleyes.gif
aa, 64 on odavam.. parandatud juba...

tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 06.04.2015 09:29:31 vasta tsitaadiga

Tele2 turustus helistas, kui mainisin 4.99 kadunud paketti, siis kõne lõppes pea kohe icon_lol.gif
tagasi üles
caramis
HV Guru
caramis

sõnum 06.04.2015 09:46:07 vasta tsitaadiga

ootan ka vaikselt, millal helistatakse ja Nuti 7.99 asemele midagi samaväärset pakkuda üritatakse. hetkel nende hinnakirjast küll midagi adekvaatset ei leidu
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 10.04.2015 11:07:02 vasta tsitaadiga

Tahtsin anda Tele2-le ühe shanssi veel, kirjutasin ettepanekuga et kui kaotavad minu jaoks tobeda esimese sissemakse nõue (90 EUR, teistel operaatoritel NULL) kallimate seadmete jaoks, siis võtan tahvelarvuti koos mobiilse netiga. Vastust tahtsin kirjalikult aga loomulikult hoopis helistati ja raiskasin 5 minutit enne kui sain konkreetse eitava vastuse. Sorry aga selline suhtumine on ikka täielik debiilsus. Miks keegi tahaks valida Tele2 järelmaksu puhul ja maksta kohe sisse 90 EURi kui saab valida EMT või Elisa (viimase puhul isegi intress ei lisandu) ja maksta normaalsel viisil, kuude kaupa? Operaatoritest rääkimata, kes veel nõuab sellist tobedat sissemakset? Soliidsed ja populaarsed kohad nagu Euronics, Photopoint, Fotoluks, Klick jne. kindlasti mitte. Hale hale Tele2 thumbs_down.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 10.04.2015 17:31:12 vasta tsitaadiga

See Elisa järelmaks nüüd küll mingi asi pole. Mingi fikseeritud tüüpleping, võta või jäta. Muuta pole seal midagi võimalik . Lisaks kaasneb tähtajaline kohustus. thumbs_down.gif
EMT ja Tele2 puhul on võimalik kliendil oma järelmaksuperiood määrata.

Sissemaks pole probleem. Pigem vastupidi, kui isegi selleks raha pole siis on see tehing kliendile ilmselgelt üle jõu käiv. 0% sissemakse on kahjumlikk niikunii igasigu suuremate krediidikulude tõttu.

salasilm66
HV vaatleja

sõnum 10.04.2015 22:19:22 vasta tsitaadiga

mina küll neverever ei võta enam ühtegi tähtajalist lepingut millega oled sunnismaine, pigem ostan seadme kohe välja. Kui ostmiseks raha pole, siis pole nii kallist asja vajagi
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 11.04.2015 12:54:01 vasta tsitaadiga

salasilm66 kirjutas:
mina küll neverever ei võta enam ühtegi tähtajalist lepingut millega oled sunnismaine, pigem ostan seadme kohe välja. Kui ostmiseks raha pole, siis pole nii kallist asja vajagi

õige, kui see asi ei tule just 0%-ga icon_smile.gif
Elion andis vahepeal 10%-ga see oli ka ok.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  TELE2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 162, 163, 164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.