Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
Pailaps
HV Guru
|
10.04.2015 13:18:36
|
|
|
Maldur kirjutas: |
Ok, üks asi selge.
Kuid milles siis on põhjus? Eile vaatasime K2 "Laula mu laulu" saadet, seejuures on alati olnud katkestusi, nii ka seekord. Võtsin meelega füüsiliselt ruuteri tagant ära kõik peale digiboxi - et välistada "mingeid optimeerivaid" programme" mis võiksid joosta mõnes arvutis...
Ruuteri soft on 8.C.D.5. variant KL, bootloader 1.0.9 (TG789vn). |
Ma millegipärast kahtlustan, et ruuteris. Üldpilti omamata on keeruline öelda. Ma teeks reset ruuterile, et tiritaks Elioni serverist uus algseadistuste põhi. Wifi ja voip pannakse tagasi. Pordisuunamised pead ise taastama.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
10.04.2015 14:39:45
|
|
|
Six kirjutas: |
Käivitamisel tuleb pilt ette, siis hakkavad mummud jooksma ja kui mummud ära kaovad, siis tekib see must hetk.
EDIT: klõpsisn telekat kinni/lahti ja nüüd on see must hetk juba eriti pikaks läinud.
Teleri sisse lülitades alguses tuleb korraks pilt, siis koos mummude jooksma hakkamisega kaob pilt ja on kadunud kuniks mummud jooksevad.
Kui mummud kaovad, siis mingi aja möödudes tuleb pilt tagasi. |
Tuleb välja, et see must hetk võib erinevatel teleritel erinevalt avalduda, mul käib see ülikiirelt nagu mainitud ja pilt tuleb kohe ise ette. Kui sul ikka must pilt pikalt ette jääb, võta 165 ette ja nad fiksivad selle probleemi käsitsi ära.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
10.04.2015 14:57:50
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Käivitamisel tuleb pilt ette, siis hakkavad mummud jooksma ja kui mummud ära kaovad, siis tekib see must hetk.
EDIT: klõpsisn telekat kinni/lahti ja nüüd on see must hetk juba eriti pikaks läinud.
Teleri sisse lülitades alguses tuleb korraks pilt, siis koos mummude jooksma hakkamisega kaob pilt ja on kadunud kuniks mummud jooksevad.
Kui mummud kaovad, siis mingi aja möödudes tuleb pilt tagasi. |
Tuleb välja, et see must hetk võib erinevatel teleritel erinevalt avalduda, mul käib see ülikiirelt nagu mainitud ja pilt tuleb kohe ise ette. Kui sul ikka must pilt pikalt ette jääb, võta 165 ette ja nad fiksivad selle probleemi käsitsi ära. |
Probleem puututab rohkem H-seeria telereid. Six olukorrale mul hetkeseisuga info puudub.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
10.04.2015 15:13:47
|
|
|
Ka mina jagaks kogemust, et viimase mõne kuu jooksul on haruharva mõnel päeval nädalas juhtunud, et striim hangub ja pilt ka, ning siis taastub enamasti ise poole minutiga. Tavaline digibox ja vana nutitv.
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
10.04.2015 15:25:45
|
|
|
Mul läks automaagiliselt paika ehk nüüd on jälle umbes 1 sekundine katkestus v must hetk.
Selle kannatab ära.
Pailaps kirjutas: |
Probleem puututab rohkem H-seeria telereid. Six olukorrale mul hetkeseisuga info puudub. |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
davy73
HV vaatleja
|
10.04.2015 16:03:09
|
|
|
Kas see Inteno ruuteri lehel välja toodud ''Attainable rate'' tähendab seda, et vdsl-i otsas oleks võimalik pakkuda ka ühendust kiirusega ~140/60.
Asun jaamast umbes 100 m kaugusel.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
10.04.2015 16:39:34
|
|
|
davy73 kirjutas: |
Kas see Inteno ruuteri lehel välja toodud ''Attainable rate'' tähendab seda, et vdsl-i otsas oleks võimalik pakkuda ka ühendust kiirusega ~140/60.
Asun jaamast umbes 100 m kaugusel.
Spoiler 
|
60/10 kindlasti. Rohkem Elion hetkel ei paku.
Mul läks automaagiliselt paika ehk nüüd on jälle umbes 1 sekundine katkestus v must hetk.
Selle kannatab ära.
Probleem puututab rohkem H-seeria telereid. Six olukorrale mul hetkeseisuga info puudub. |
|
Tuunisin veidi. Üks kaader läheb endiselt võrgus kaduma.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
10.04.2015 17:38:38
|
|
|
Ja kuidas seda tuunitud softi saama hakkab?
Selle kannatab ära.
|
Tuunisin veidi. Üks kaader läheb endiselt võrgus kaduma.  |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
10.04.2015 18:49:54
|
|
|
Ja kuidas seda tuunitud softi saama hakkab?
Selle kannatab ära.
|
Tuunisin veidi. Üks kaader läheb endiselt võrgus kaduma.  |
|
Samsungi kaudu käivad uuendused. Tähtaega pole Samsungilt lubatud.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
11.04.2015 09:40:28
|
|
|
Ma teeks reset ruuterile, et tiritaks Elioni serverist uus algseadistuste põhi. Wifi ja voip pannakse tagasi. Pordisuunamised pead ise taastama. |
Ma tegin nii. Ja valesti tegin, sest peale ruuteri resetti ei võtnud ruuter alla mingit muud softi ning keeras pekki olemasolevad võrguseaded, millest näiteks GW seadete taastamine ei õnnestu enam. Kui ruuterile anda uus GW siis peale kolmandat restarti ta isegi nõustub seda kuvama, kuid DHCP pool annab reaalse GW ikkagi default 1.1 adre pealt, need seadmed aga mis küsivad DHCP automaatselt, saavadki lõpuks muudetud GW aga netti sealt ei pääse.
Content Sharing on keelatud, aga vastav IP tuiab ikka sisevõrku - olles seejuures hoopis valest alarühmast (169.x.x.x).
Nii et üldpilti saab kokku võtta lihtsalt, ühe sõnaga... aga see sõna on väga tõenäoliselt siin foorumis blacklistis.
Äkki oleks ikka võimalik kasutajal ise määrata miiline on sisevõrgu GW? Ma mäletan et seoses TG789vn ilmumisega oli sellistest probleemidest ka juttu, kuid kuna siis mul õnnestus kuidagi GW määrata, ma enam ei torkinud seda aspekti ja ei mäleta enam mis trikiga nii elementaarne asi teha õnnestus.
Küsiks ojapetsi kombel "milles on probleemi?"
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
11.04.2015 10:05:58
|
|
|
Ma teeks reset ruuterile, et tiritaks Elioni serverist uus algseadistuste põhi. Wifi ja voip pannakse tagasi. Pordisuunamised pead ise taastama. |
Ma tegin nii. Ja valesti tegin, sest peale ruuteri resetti ei võtnud ruuter alla mingit muud softi ning keeras pekki olemasolevad võrguseaded, millest näiteks GW seadete taastamine ei õnnestu enam. Kui ruuterile anda uus GW siis peale kolmandat restarti ta isegi nõustub seda kuvama, kuid DHCP pool annab reaalse GW ikkagi default 1.1 adre pealt, need seadmed aga mis küsivad DHCP automaatselt, saavadki lõpuks muudetud GW aga netti sealt ei pääse.
Content Sharing on keelatud, aga vastav IP tuiab ikka sisevõrku - olles seejuures hoopis valest alarühmast (169.x.x.x).
Nii et üldpilti saab kokku võtta lihtsalt, ühe sõnaga... aga see sõna on väga tõenäoliselt siin foorumis blacklistis.
Äkki oleks ikka võimalik kasutajal ise määrata miiline on sisevõrgu GW? Ma mäletan et seoses TG789vn ilmumisega oli sellistest probleemidest ka juttu, kuid kuna siis mul õnnestus kuidagi GW määrata, ma enam ei torkinud seda aspekti ja ei mäleta enam mis trikiga nii elementaarne asi teha õnnestus.
Küsiks ojapetsi kombel "milles on probleemi?" |
Home Network
Interfaces
Local Network
Configure
Petsile vastates. Enne oli algkonfis mingi oma kodukootud "gemüüse" ja imestasid, miks pilt hakkis?
Content sharingu saab telneti kaudu kinni panna.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
11.04.2015 11:11:11
|
|
|
Jap, tead tõesti kuskohast peaks saama muuta, aga nimetada muudetud gatewayd "kodukootud gemüüseks" on ikka omamoodi tase. Miks peaks samas default alamrühmas muudetud GW muutma kuidagi IPTV käitumist? Pole isegi vahet kas kakkudes või totaalselt kinni joostes - pailaps ju teaks ilmselt et need on totaalselt eri võrkudes ja eri reeglitel toimivad nähtused...
Kui menüüs "disabled" väärtust omav featuur vajab tegelikuks disablemiseks sekkumist telneti kaudu siis on asi ikka vääga s h i t. Ja teadmiseks et see funktsioon töötas varem sama SW versiooni all normaalselt - mitte vajades kuidagi perpendikulaarselt lähenemist. Ma isiklikult lülitasin selle oma ruuteris välja 100% edukalt, ilma telnetti ronimata. Aastad tagasi kui vastav SW versioon teil tuli.
Pailaps, sulle ilmselt võib tulla üllatuseks et mõni julgeb kodus tegeleda iseseivalt ka muude IP võrku kasutavate seadmetega, millistel on tihti omadus minna defaulti resettides samuti 192.168.1.1 GW peale ning selle toimingu läbiviimisel tekib sisevõrku tõesti "kodukootud gemüüse" - olukord mida saab vältida vaid kahel viisil: 1) üldse mitte midagi tehes; 2) muuta eelnevalt GW et ip-konflikte ei saaks tekkida.
Ma olen suht arvutikauge inimene, aga saan aru et kui sisevõrgu teenus mis saab töötada ainult ühes alamrühmas, läheb uitama mujale (192.x.x.x asemel 169.x.x.x) siis on tegemist softi routing table vigasusega, niisamuti viitab sellele ka kuvatud ja reaalse GW erinevus - kuidas te süüdistate klienti "gemüüse" tekitamises kui te ise ei suuda nii lihtsaid asju tasemel hoida??
Arusaadav et firmadele on kasulikum kui inimene kodus ise midagi ei teeks - peale "spetsialistile" maksmise. Ma julgen jääda siinkohal eriarvamusele. Kuid see eriarvamus ei vabanda teenusepakkuja tegemata ja lohakat tööd. Mina kliendina ei pea tuustima telnetis routing tables ja nuppude koodides et saada teha üks nupuvajutus seadistustes. Ärge siis jätke neid mittetöötavaid nuppe sinna GUIsse vedelema, ärge jätke muljet et ruuteri softis saab midagi üldse muuta sest see on kohe ju "gemüüse" - mille järel ei peagi mitte miski töötama...?
"Ilus" algus ilusale päevale... üldpilt hakkab ootamatult pruunikaid varjundeid omandama, ootaks midagi rõõmsamat.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.04.2015 11:45:52
|
|
|
Ärge siis jätke neid mittetöötavaid nuppe sinna GUIsse vedelema, ärge jätke muljet et ruuteri softis saab midagi üldse muuta sest see on kohe ju "gemüüse" - mille järel ei peagi mitte miski töötama...?
|
No ei saa sellest keegi mõtlemisvõimeline aru, miks on vaja ruuteri tarkvarasse jätta mittetoimivad võimalused, milled jaoks on GUIs olemas vastavad sättimisvõimalused nagu olemas aga mis ei tööta. On ametlikult öeldud, et ei töötagi ja ka ei hakka töötama, aga sisse/välja lülitamise võimalus on olemas.
Ja siis hakatakse tarbijat (eesti keeles) sit.keetmises süüdistama
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
11.04.2015 12:55:20
|
|
|
Lasin jõuga ruuteri softi üle lasta, lihtsalt resettides ta ise ei küsi mingit algpõhja kuna tal on niigi viimane SW versioon peal (kolm aastat vähemalt vana), nüüd õnnestus ka GW määramine.
Mis nüüd striimi stabiisusesse puutub, näitab aeg.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
11.04.2015 18:56:11
|
|
|
Kas ruuteri ja ühenduse teemalise foorumi threadi alla ei peaks kuuluma? Liiga pikalt seda siin arutatud. See thread on TV alane
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.04.2015 19:08:51
|
|
|
armjan, siin ikka juhtub sedasi, et keegi küsib vales teemas ja kohe järgnebki arutelu.
Inimestes on see asi kinni. Vahel moderaator tõstab arutelu teise teemasse ringi ka.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.04.2015 19:16:14
|
|
|
kõik suht seotud omavahel, sams kokku pole ka mõtet panna asju, pole ju hullu paar posti nii ot-s
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
11.04.2015 19:20:45
|
|
|
ot: |
Ilmselt siis inimene tõesti ei suutnud ära tabada momenti, millal küsimus "miks IPTV striim perioodiliselt katkeb?" peaks sujuvalt teise teemasse kolima. |
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
11.04.2015 19:32:17
|
|
|
Vastan teie murele: kuna soovitus IPTV probleemide lahendamiseks anti siin ning see oli ruuteri softi puudutav soovitus, siis soovitusele järgnev toimunu kuulub nagu siia, sest mujal teemas tunduks see imelik alguse ja võibolla lõputa lõik. Kohtades kus mina modereerin, ma seda jälgin, kuid muidugi pikaks ei saa sellist põiget lasta. Rangelt joonel käimine teemaga aga minetab teemast inimliku aspekti.
Kui kellelegi ei meeldi see tegelikult lõunaks lõppenud põige, saatke need postitused dev null'i, pole probleemi.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.04.2015 19:37:56
|
|
|
tsitaat: |
Rangelt joonel käimine teemaga aga minetab teemast inimliku aspekti.
|
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
12.04.2015 20:33:54
|
|
|
Oleksin tahtnud enda jaoks teema lõpetada, aga keegi tahab teisti. Hakkasin siis täna digiboksi sisse lülitama, lootuses midagi näha, kuid boks teatab rahulikult et "oodake, digiboks käivitub" ning siis jääb punane tuli karbil põlema ning ekraan on must. Ja korduvalt nii. Nagu enne saite lugeda, uuendati ruuteri SW ja vahetult enne seda töötas kõik korralikult. Nüüd siis sedasi... Mida veel puldilt vajutama peab kui mitte punast "power" nuppu? Välku ka väljas pole veel olnud et miski sellest lolliks/läbi läheks. Taga võrguliideses roheline tuli põleb pidevalt, aegajalt kollane sähvib vahele, seega interfeis toimetab.
Niisiis ootan jälle põnevaid mõtteid, reptiilid on juba läbi käinud, võiks midagi originaalsemat olla seekord.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
12.04.2015 21:44:59
|
|
|
Mul amino toimetab ilusti, aga kumbki arris mitte. Sama jama, mis eelnevas postituses.
Ruuteri tarkvara pole muutunud tho.
Edit: Läks kaua aega, aga hakkas ise tööle.
|
|
Kommentaarid: 356 loe/lisa |
   |
282 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
12.04.2015 23:18:51
|
|
|
Mul on olukord rindel muutusteta, ja nimelt Amino mis tööle ei hakka. Siiani punnitab aga ei midagi.
(Oli varem VIP1903 aga selle rebis äike endale koos TG784 ühe pordiga, kuid nähes milline kvaliteet üldiselt on siis ei viitsinud enam normaalset boksi otsida, ressi scaler suudab pärast TBCst tulnud video samasuguseks skaleerida nagu ta motoroladest tuleb, ilma HDta muidugi)
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
12.04.2015 23:22:29
|
|
|
Maldur, Aminol on ilmselt toiteploki probleem. Vajab vahetamist uue vastu.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
13.04.2015 00:14:12
|
|
|
Jah, see variant on kuuldud küll, aga kuulsin seda juba neli kuud pärast (uuena) kasutama hakkamist kui pulti ei tahtnud boks kuulata. Sellest sain üle nii et kuna vaatamist on vähe, tõmbasin toite voolust välja ja pärast läks kohe tööle kui toite tagasi andsin - tal oli käsk kohe tööle minna nagu ikka pärast voolukatkestust, aktiivne on viimatine reziim. See kestis kuni tänase õhtuni ilusti, nüüd tahtsin hakata vaatama kas ruuteri softilappimine muutis midagi stabiilsemaks ka või mitte - ei saa üldse.
Ma tekitan talle homme korraliku 5V, sest saab ju olla et ongi toide läbi samal ajal kui softivahetus tehti... välistada ei saa, aga muigama paneb siiski.
Edit: see "homme" tuli juba täna kätte - mitte midagi ei muutunud. Puldis kah vaatsin patareid üle, 1,54V mõlemad...
Originaaltoide annab ilma koormuseta 5,28V, mis võiks nagu normaalne olla.
Vaatasin ruuterist järele et pärast softiharimist on andesidet boks teinud 890MB (töötas mõned minutid alguses, veenusin et IPTV routing töötas).
Kopeerisin "Power" nupu universaalpulti, ka see ei muutnud midagi. Kanalivahetus oli seal juba enne, need vajutused küll panevad boksi LEDi vilgutama (st et command is received) aga ei reageeri kuidagi.
Hetke kokkuvõte siis et kolm tundi võrgus olemas olemist ei taastanud töövõimet, teine toide ega ka mitte teine pult samuti mitte. S2 puldile ta ei peagi reageerima, seda ta tegi edukalt
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|