Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 25 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
4% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 61 |
|
autor |
|
Skewp
HV kasutaja

|
06.04.2015 10:51:30
|
|
|
erick kirjutas: |
Skewp kirjutas: |
Kas matchmaking on kuidagi seotud ka kindla masinaga, st et mõne masinaga saab kehvemasse tiimi? Üldiselt matchmakinuga väga rahul, enamasti tunduvad võrdsed tiimid, aga sain mõned päevad tagasi IS-7 ja sellega tundub asi ikka way off. Enamasti enda tiim on punased/oranzid ja vastas mingi rohelised/2-3 lillat ja kehvemal juhul ka a la mingi kolmene Obj. 140 platoon. Eest tuleva tule bouncib vabalt ära, aga kui lõpuks seis 0:14, siis võimle palju tahad, aga tagant lastakse ikka ära.. |
Hõbepaberist mütsikest tahad hea hinnaga osta?
Matchmaking võtab arvesse ainult tankikompositsiooni (et oleks enamvähem võrdsed tankid tieri ja HP järgi tiimides, +-1 võrdselt scoute ja artyt jne), mitte mängijate WN8-t, see on siiski mängijate endi leiutatud reitingusüsteem ju, mida Wargaming ei kontrolli kuidagi.
T10-t mängides pane vaim valmis, et seal liigub tugevaid mängijaid palju rohkem kui madalamates tierides. Kui ise pole overall WN8 järgi 1400+ (Recent võiks siis vähemalt 1600+ olla), siis ma üldse ei soovitaks T10-t mängidagi. Rikud kiiresti ära enda statsid ja sinu tiimil sust ka suurt kasu pole. |
Tänud info eest. Jätsingi juba IS-7 tagavaraks ja hakkasin Mausi / Fv215b liiniga tegelema. Iseenesest IS-7 väga meeldib, ace tanker sai esimeste mängudega tehtud. Lower plate varjatud ja siis on funni laialt kui kutid kolmekesi bouncivad 90% hitte ja sõimlevad. Muidugi saba väga välja pistad, siis teisest mapi otsast skycancer teeb oma töö Mis T10 tugevatasse mängijatesse puutub, siis kindlasti näeb lillat seal rohkem, aga mingit väga suurt vahe ei ole märganud. Ise olen pigem alla keskmise mängija, kuid tihti viimane, kes elus (olgugi, et algusest peale esimeses liinis majandan). Muidugi oma tiimis näeb lillat/rohelist väga harva ka ja tulipunastest kauem elada pole väga suur kunst.
_________________ Täpne 3D skanneerimine | Aerofotod | Aerovideod | |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
06.04.2015 10:58:59
|
|
|
Kauem ellu jäämisel on pointi peamiselt seetõttu, et kes kauem elab, see teeb rohkem dämmi/kille. Üks hea viis kuidas algajal mängijal mõõta seda, kuidas ta tanki või tieri valdab, on vaadata keskmist dämmi antud tankis (üle kõigi lahingute, aga seda võib ka jooksvalt jälgida ja eesmärgiks võtta). Kui see ületab või vähemalt tuleb tasa tanki enda HP-pooliga, on kõik hästi. Kui jääb puudu, siis oleks aeg allapoole kolida, tieri, kus juba suudad teha sama palju dämmi mängus kui su tankil HP-d on.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mauno Lurbe
HV kasutaja

|
06.04.2015 11:02:49
|
|
|
Skewp kirjutas: |
Kas matchmaking on kuidagi seotud ka kindla masinaga, st et mõne masinaga saab kehvemasse tiimi? Üldiselt matchmakinuga väga rahul, enamasti tunduvad võrdsed tiimid, aga sain mõned päevad tagasi IS-7 ja sellega tundub asi ikka way off. Enamasti enda tiim on punased/oranzid ja vastas mingi rohelised/2-3 lillat ja kehvemal juhul ka a la mingi kolmene Obj. 140 platoon. Eest tuleva tule bouncib vabalt ära, aga kui lõpuks seis 0:14, siis võimle palju tahad, aga tagant lastakse ikka ära.. |
Pigem vist ei ole, kuigi mõne masina puhul on algul selline mulje küll. Näiteks viimatistest kogemustest omal RU-251 ja T-54ltwt olid mõlemad 200 mängu juures WR 45% ja tundus täiesti lootusetu nendega midagi paremat saavutada. Tiimid sattusid pidevalt jube kehvad. Nüüd 300+ mänguga on T54ltwt WR 54% ehk piisav kogus mänge tasandab lõpuks need kaotustejadad ära ja loksub paika su tegelik tase. Samas sellised kaotused eriti alguses võtavad konkreetse tankiga mängimise ise üldse ära. Omal selline Centurion I praegu, mida ei suuda mängida, pidevalt kehvad tiimid/mängud.
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
06.04.2015 16:02:16
|
|
|
Magic kirjutas: |
antikondor kirjutas: |
Võtan seda mängu kui märki, täna pole mõtet enam.
Spoiler 
|
Pole sellest kunagi lähtunud... peaasi, et huvitav. Vahepeal tuleb miski 0 ring, siis lased 3-4 sodiks. |
Tiimid olid sel kellaajal umbes sellised, et dammi farmida oli suht lihtne (olenevalt mapist) aga võitmine oli suht võimatu, või siis täielik ülesõit vastasmeeskonnast. Selle mänguga lihtsalt saavutasin enda frustratsioonilae ning võtsin aja maha paariks tunniks. Killide arv polnud ei olnud põhjuseks.
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cabel
HV kasutaja

|
07.04.2015 09:02:52
|
|
|
Sai üks ilus mäng clickitud
|
|
Kommentaarid: 127 loe/lisa |
   |
93 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mauno Lurbe
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
merku
HV kasutaja
|
07.04.2015 14:14:56
|
|
|
Hetkel on nädalavahetuste specialid küll äärmiselt lahjad, lootust on, et mai alguses tuleb midagi head...
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
07.04.2015 19:39:21
|
|
|
WoWPis on küll tulemas üks suurem sündmus, WoTi kohta veel ei tea...
Samas, 9. mai on püha vaid slaavi kultuuris, ei tea kas EU serveritele midagi pakutakse, Vene omad saavad raudpolt midagi.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel468
HV kasutaja
|
07.04.2015 22:51:26
|
|
|
Et, mis võimalused mul on tier5 tankidega see 75k expi täis saada ühe päevaga, et premium tanki auhinnaks saada tuleval nädalavahetusel? Premiumit pole ja skilli ka pole.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
08.04.2015 03:10:42
|
|
|
Tanel468 kirjutas: |
Et, mis võimalused mul on tier5 tankidega see 75k expi täis saada ühe päevaga, et premium tanki auhinnaks saada tuleval nädalavahetusel? Premiumit pole ja skilli ka pole.  |
Premi pole, siis on ikka suht eepiline see. Premiga ütleme kui mingi 1k wn player oled, siis läheb ~140-150 pela (miskine 15h straight, + loading time ja que ja pausid otsa).
3k+ wn oled, siis läheb ~60 pela.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
hannes36
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
08.04.2015 10:57:43
|
|
|
Status Reportist:
tsitaat: |
- Limited MM premiums will be removed from sale because "they are breaking the food chain" |
Niiet kes on edasi lükanud korraliku T8 limited MM premium tanki ostmist, siis nüüd on viimane aeg. IS-6 ja FCM 50t mõlemad väga korralikud masinad, esimene sobib paremini kuni WN8 1400 mängijatele, teine sealt üles.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
tnis33
HV kasutaja
|
08.04.2015 13:21:42
|
|
|
Ma olen E25´ga rapsinud ja ei ole veel M kätte saanud samas pole nii palju dammi suutnud teha ka
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
hannes36
Kreisi kasutaja

|
08.04.2015 14:24:04
|
|
|
tnis33 kirjutas: |
Ma olen E25´ga rapsinud ja ei ole veel M kätte saanud samas pole nii palju dammi suutnud teha ka |
dmg on mul suuremgi olnud, aga killid on olulised ja XP. Seda huvitavam, et Ace koos kaotusega tuli.
_________________ minu lugupeetus |
|
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
priitr
HV kasutaja
|
08.04.2015 14:36:07
|
|
|
hannes36 kirjutas: |
tnis33 kirjutas: |
Ma olen E25´ga rapsinud ja ei ole veel M kätte saanud samas pole nii palju dammi suutnud teha ka |
dmg on mul suuremgi olnud, aga killid on olulised ja XP. Seda huvitavam, et Ace koos kaotusega tuli. |
Kui saad mõne 'Battle Hero' medali, siis saad ka kaotajana expi võrdsetel alusel võitnud tiimiga. Killid on küllalt olulised jah expi saamiseks, ma ise sain eile sama masinaga 2.7k dammi ja võidu eest '2' klassi - ainult 4 killi oli. Sul Radley-Walters andis ilmselt kah paraja portsu juurde veel.
_________________ Tšudes ne bõvajet. |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
08.04.2015 16:18:29
|
|
|
Dämm oli seal isegi pigem väike nii kobeda XP kohta, ilmselt killide arvelt jagati korralikult
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
08.04.2015 18:31:33
|
|
|
Mõni MOD ei näita peale lahingu lõppu/jooksvalt palju mingi taseme saavutamiseks vaja läheks?
Teinekord rabeled hirmsalt ja "3" klass, siis jälle tundub et polnudki suurem asi lahing (nagu mul enamasti välja kipub tulema ) ja antakse "1".
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
DJope
HV veteran

|
08.04.2015 18:59:01
|
|
|
huvitav kas see nv ka kõik tier2-5 tangid poole odavamad?
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
08.04.2015 19:35:00
|
|
|
Tangid on niigi suht odavad, oleneb muidugi ka firmast. Mõne hiinaka saad odavalt kätte kuid üle kahe päeva ei kannata nendega töötada (hobitamiseks vast sobib)...
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
08.04.2015 20:02:22
|
|
|
Valvejoodik kirjutas: |
Tangid on niigi suht odavad, oleneb muidugi ka firmast. Mõne hiinaka saad odavalt kätte kuid üle kahe päeva ei kannata nendega töötada (hobitamiseks vast sobib)... |
Ega ikka ei sobi küll, hobitades purunevad ka liiga kergelt, eriti kui oskamatult ümber käia nigu hobitajatel kombeks.
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
09.04.2015 10:51:23
|
|
|
bladerunner kirjutas: |
Mõni MOD ei näita peale lahingu lõppu/jooksvalt palju mingi taseme saavutamiseks vaja läheks?
Teinekord rabeled hirmsalt ja "3" klass, siis jälle tundub et polnudki suurem asi lahing (nagu mul enamasti välja kipub tulema ) ja antakse "1". |
Sellist modi otseselt ei ole. Klasside andmine käib teenitud baas XP põhiselt:
Mastery Badge: III class - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 50% of all players in the same tank within the last seven days.
Mastery Badge: II class - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 80% of all players in the same tank within the last seven days.
Mastery Badge: I class - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 95% of all players in the same tank within the last seven days.
Mastery Badge: Ace Tanker - Earn more experience in a single battle than the average highest experience of 99% of all players in the same tank within the last seven days.
Ja kui tahad teada, mille eest XPd jagatakse: http://wiki.wargaming.net/en/Battle_Mechanics#Tank_Experience_and_Credits
Palju XPd saab näiteks killide, spottimise, moodulite/meeskonnaliikmete hävitamise ja baasi resettimise eest. Kui kellegi ammorackid või pikemalt põlema paned, on juba kobe kogus XP-d garanteeritud.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
hannes36
Kreisi kasutaja

|
09.04.2015 12:04:47
|
|
|
|
Kas aslain modpackis olev Realtime Achievement Announcer (RTAN) by Aim_drol näitab ainult Top Gun'i jms medaleid?
_________________ minu lugupeetus |
|
   |
111 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
09.04.2015 14:28:23
|
|
|
Vahepeal on ikka hea näha, et inimestel, kes mu tankijuhendit loevad, on sellest kohe kasu ka. Allpool pilt arenguhüppest, mille üks nuub läbi tegi vahetult peale minu juhendi lugemist
Spoiler 
hannes36 kirjutas: |
|
Kas aslain modpackis olev Realtime Achievement Announcer (RTAN) by Aim_drol näitab ainult Top Gun'i jms medaleid? |
Ma ütleks, et jah, ainult medaleid (pole küll modi proovinud). WG pole avalikustanud XP arvutamise valemit ja achievemente (killid, dämm, decap, cap jne) on kergem trackida kui jooksvalt mängus XP-d.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
priitr
HV kasutaja
|
09.04.2015 16:54:14
|
|
|
Muideks, noobmeter on jälle tööle hakanud. Ka WN8 paistab klappivat wot-life näidatavaga, st et nad on vast oma tabelid kah uuendanud.
Kuidagi nagu harjunud sellega .
_________________ Tšudes ne bõvajet. |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
09.04.2015 17:12:00
|
|
|
priitr, tegelikult ei klapi. Juba overallid on valed (võrdle www.wotlabs.net/eu andmetega, nemad kui WN8 väljatöötajad näitavad kõige täpsemini) ja jooksvad samamoodi. Hea näha, et uuendused toimuvad, aga WN8 versioon on endiselt vale.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|