Tervitus siinsele rahvale.
Võib olla on mu küsimusele kuskil siin vastus , aga surfamine võtab kole palju aega ära, nimelt kas elioni traadita internet 6 Mbit/s, mängitab woti normaalselt ära? Kõrval siis oleks skype ühendus ka.
Eks oleneb su asukohast, ribalaiusest ei tohiks puudu jääda, latency peaks olema enamvähem talutav aga võid kogeda aegajalt pakcet lossi mis on mobiilse interneti juures üsna paratamatu. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Eks oleneb su asukohast, ribalaiusest ei tohiks puudu jääda, latency peaks olema enamvähem talutav aga võid kogeda aegajalt pakcet lossi mis on mobiilse interneti juures üsna paratamatu.
Viimati traadita Elioni internetti kasutades paketikaoga probleemi ei olnud, eelduseks on loomulikult otsevaade teise otsaga. Nii kui puud vahele kasvavad on asi pekkis.
Mõte on iseenesest hea kuid see futuristlikud tankid on küll täielik jama. Modernsed tankid võiks olla küll kuid ainult siis kui nad omavahel sõdivad. Näiteks 11-13 tier. Ja võiks olla,et neid tiere mängides krediiti teenida ei saa, küll aga XP-d. Muidu mängiks kõik ainult neid tanke ja vanem põlvkond jääks unarusse. Ja WOT võiks ikka roomikute peale jääda sest näiteks AW-s olevad rataste peal masinad World Of Tanksi ei sobiks.
Paljud arvavad, et see on aprillinali. Mida arvate teie?
Kas sellised klapid kõlbaks WOT mängimiseks, http://www.1a.ee/arvutitehnika/arvuti_korvaklapid/philips_sho9567gn tunduvad vähemalt vastupidavad. Põhi mure ongi, et klapid ei kesta kuigi kaua. Enne olid "Koss SB 49" Helikvaliteet rahuldas aga ära lagunesid. Vabandan teemavälise postituse pärast.
Mul on nad kasutuses juba kaks aastat ja ühtki halba sõna öelda ei ole. Mikrofon ja kuularid on üliselge heliga, klapid on mugavad kanda ka mitu tundi jutti, vastupidavus on tasemel, eriti juhtmetel (ma korra-kaks päevas rullin tahtmatult üle juhtmest toolirattaga - kaks aastat juba ja midagi pole katkenud).
Nende eelis minu jaoks oli kompaktsus ehk siis hea mugav kaasas tassida. Nüüdseks on klapid läbi rännanud minuga koos 10+ riiki ning vastupidavuselt igati ok. Toimetavad kenasti juba 2+ aastat. Tankimängus teevad ka asja ilusti ära.
Mikker käib kenasti klappide sisse ära, nii et see ei ole ka lihtsalt muusika kuulamise ajal üldse segav.
Omal aasta jagu olnud Steelseires Siberia V2 klapid ja ei oska nuriseda. Arvatavasti selle hinnaklassi klapid kõik päris võrreldavad.
Trükkimisel meeldib klikiga klaver ja koju sai ostetud Roccat Ryos RK Pro mehaaniline klaver. Muidu kõik tore, aga WOT mängides juhtub aeg-ajalt (kord kaks õhtu jooksul) selline asi, et kihutad tankiga ringi ja äkki tank jääb vaikselt seisma kuigi W ilusti all. Aitab kui klahv korraks vabastada ja uuesti alla vajutada. Skauti mängides see siiski väga häiriv, eriti kui see juhtub mõnes kriitilises kohas - jääd Prokhorovkas keset valli seisma
Otsing analoogse mure kirjeldust ei paljastanud (või osanud otsida) ja ei teagi kas see on bug või feature. Oskab keegi head nõu anda või lohutada.
Omal aasta jagu olnud Steelseires Siberia V2 klapid ja ei oska nuriseda. Arvatavasti selle hinnaklassi klapid kõik päris võrreldavad.
Trükkimisel meeldib klikiga klaver ja koju sai ostetud Roccat Ryos RK Pro mehaaniline klaver. Muidu kõik tore, aga WOT mängides juhtub aeg-ajalt (kord kaks õhtu jooksul) selline asi, et kihutad tankiga ringi ja äkki tank jääb vaikselt seisma kuigi W ilusti all. Aitab kui klahv korraks vabastada ja uuesti alla vajutada. Skauti mängides see siiski väga häiriv, eriti kui see juhtub mõnes kriitilises kohas - jääd Prokhorovkas keset valli seisma
Otsing analoogse mure kirjeldust ei paljastanud (või osanud otsida) ja ei teagi kas see on bug või feature. Oskab keegi head nõu anda või lohutada.
väga kummaline endal razer chroma RGB ka mehaaniline klaver ja vahel hakkab ise paremale või vasakule liikuma aitab ka kui klõbistad A või D nuppu...
juhtub harva aga siiski eriti häirib dotas ja mmodes kus hakkab ise kaamera pilti keerama.... ei oskaks arvatagi ,et kallima otsa klaverid nii kalavad...
endal ka Steelserisa siberia v2 ja peaks mainima ,et väga väga head klapid ,olen eelnevalt omand mitmeid palju kallimaid headsete aga siberia v2 on mäekõrguselt üle mugavusepoolest.
mul Steelseries H7 Fnatic klapid ja kiidan ka, käivad lihtsalt juppideks ning hea kaasas kanda, juhtmed on vahetatavad ja piisavalt pikad. Tundidekaupa kandmine ei väsita kõrvu + padjad on vahetatavad/pestavad. _________________ minu lugupeetus
Kas matchmaking on kuidagi seotud ka kindla masinaga, st et mõne masinaga saab kehvemasse tiimi? Üldiselt matchmakinuga väga rahul, enamasti tunduvad võrdsed tiimid, aga sain mõned päevad tagasi IS-7 ja sellega tundub asi ikka way off. Enamasti enda tiim on punased/oranzid ja vastas mingi rohelised/2-3 lillat ja kehvemal juhul ka a la mingi kolmene Obj. 140 platoon. Eest tuleva tule bouncib vabalt ära, aga kui lõpuks seis 0:14, siis võimle palju tahad, aga tagant lastakse ikka ära.. _________________ Täpne 3D skanneerimine | Aerofotod | Aerovideod |
Kas matchmaking on kuidagi seotud ka kindla masinaga, st et mõne masinaga saab kehvemasse tiimi? Üldiselt matchmakinuga väga rahul, enamasti tunduvad võrdsed tiimid, aga sain mõned päevad tagasi IS-7 ja sellega tundub asi ikka way off. Enamasti enda tiim on punased/oranzid ja vastas mingi rohelised/2-3 lillat ja kehvemal juhul ka a la mingi kolmene Obj. 140 platoon. Eest tuleva tule bouncib vabalt ära, aga kui lõpuks seis 0:14, siis võimle palju tahad, aga tagant lastakse ikka ära..
Hõbepaberist mütsikest tahad hea hinnaga osta?
Matchmaking võtab arvesse ainult tankikompositsiooni (et oleks enamvähem võrdsed tankid tieri ja HP järgi tiimides, +-1 võrdselt scoute ja artyt jne), mitte mängijate WN8-t, see on siiski mängijate endi leiutatud reitingusüsteem ju, mida Wargaming ei kontrolli kuidagi.
T10-t mängides pane vaim valmis, et seal liigub tugevaid mängijaid palju rohkem kui madalamates tierides. Kui ise pole overall WN8 järgi 1400+ (Recent võiks siis vähemalt 1600+ olla), siis ma üldse ei soovitaks T10-t mängidagi. Rikud kiiresti ära enda statsid ja sinu tiimil sust ka suurt kasu pole.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.