Available: 26 March
This game will unlock in approximately 6 hours _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Märk maha.
Hetkel veel ostma ei torma kuna DA: Inquisition tahab läbimist. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
No mul on esimesed paar tundi tehtud ja god damn. Ma pole ammu nii rõõmus olnud
Tegelt ka. Kõik on väga õige so far. Combat, tegelased, story, narration, abilitied, leveling etc.
Viimati oli nii tore Fallouti esimest korda mängides.
Link _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Lootsin ainult oma char'iga läbi teha, aga tundub, et ei ole ikka võimalik. Liiga palju vastaseid tuleb korraga. Ei anna ühekaupa ka nokkida, tulevad koguaeg kõik peale.
Muud "trikitamised" on ka maha võetud, ehk väga raske üksi...
Lootsin ainult oma char'iga läbi teha, aga tundub, et ei ole ikka võimalik. Liiga palju vastaseid tuleb korraga. Ei anna ühekaupa ka nokkida, tulevad koguaeg kõik peale.
Muud "trikitamised" on ka maha võetud, ehk väga raske üksi...
Mul oli sama divinity original siniga. Tahtsin nende 2 default tegelasega läbi teha, ei suutnud. Loodan, et ei pea full party olema et siin hakkama saada.
Eks leitakse ikka moodusi kuidas üksi läbi saada. Võtab aega kuni min-maxerid ja trikitajad asja käppa saavad. Tulevad meelde tüübid, kes on originaalse BG I ja II teinud läbi näiteks solo Naked Halfing Rogue või Wizardiga vms.
Kindlasti kui õpid ära, mis abilitid vee peal hoiavad ning oskad oma lahinguid ka valida, siis saab läbi, aga see ei vabasta sind õppimise kogemusest, mis tuleb alguses läbi teha. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Mis see teine bug on? See doubleclick bug küll nii väga gamebreaking ei ole enam, load game ja jälle korras, kuna ma saivin nagunii iga 5 mintsa järgi vähemalt, siis ei ole eriti suur asi.
Mis see teine bug on? See doubleclick bug küll nii väga gamebreaking ei ole enam, load game ja jälle korras, kuna ma saivin nagunii iga 5 mintsa järgi vähemalt, siis ei ole eriti suur asi.
See kohaliku lordi lossis päästmatult kinnijäämine äkki? _________________ Tšudes ne bõvajet.
Hmm, alustasin hard raskusel, siis mingi hetk ei olnud fun enam hardil, panin normal ja nüüd on kuidagi liiga lihtsaks combat muutunud, 3xfireball, priest healib, ülejäänud tapab melee squad, peaks vist hardi peale tagasi panema.
Combat on tegelt ainuke asi mille kallal viriseks natuke, tihti on kõik koos ühes puntras, tiba raske aru saada, kes on kes ja stealth is y best friend, kõik alad on mõttekas stealth ja fast modis läbida, hetkel mingi 20+ tundi mängitud ja alles act 2 alguses, ma muidugi käin ka kõik nurgatagused läbi ja endless pathis olen kõvasti aega raisanyd(8 korrusel hetkel)
26 tundi mängitud, seni väga rahul. Neid valusamaid buge pole kaela saanud. Just avastasin siiski ühe naljaka dupe bugi. Nimelt see pisike mehike pet, järsku märkasin, et neid sibab ringi kaks. Sai just enne loaditud save. Kuidagi mängu see küll ei mõjuta.
As a token of our gratitude for your past and ongoing support, we wanted to share some exciting new things we have in store for Pillars of Eternity. These features are scheduled to appear in the 1.10 update, which is currently slated for early summer.
First off, the big one: We are introducing turn-based combat There will be a toggle for this at the start of the game, just next to Expert and Trial of Iron. This feature is very much the work of Tim Cain, and it makes Pillars of Eternity play a lot like the RPG classic The Temple of Elemental Evil.
Mida tahaks oleks:
1. Action queue
2. Screen rotation _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
As a token of our gratitude for your past and ongoing support, we wanted to share some exciting new things we have in store for Pillars of Eternity. These features are scheduled to appear in the 1.10 update, which is currently slated for early summer.
First off, the big one: We are introducing turn-based combat There will be a toggle for this at the start of the game, just next to Expert and Trial of Iron. This feature is very much the work of Tim Cain, and it makes Pillars of Eternity play a lot like the RPG classic The Temple of Elemental Evil.
ei tea, mis päev ka täna õige on _________________
Hmm, mulle tundub, et mul on see esimene bug ja passive/racialid kadundu.
Pole ühtegi save'i ka võtta, kus see nii ei oleks...
Restart? _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Jäi silma, et patch pidi vist taastama need asjad.
Ära veel save'i ära kustuta.
tsitaat:
As detailed in the 1.03 patch notes, you can now safely equip items by double-clicking them. Prior to this, doing so would cause your character's passive abilities to be permanently lost. Thankfully, you won't need to start over if you were hit by this bug--simply open up your save with the game updated to 1.03 and your passives should be restored.
Ma jään GOG patchi ootama, ei julge edasi mängida. Liiga palju vingu igasugu jamadest praeguses versioonis.
sai siis läbi tehud, igati vinge rpg , buge oli nii mõnigi, küll ei saanud paary questi lõpetada, igavene druidi debuffid aj muu säärane, mis räigelt häiris oli vast pikad loading screenid, aga muidu esimene hea mäng sellel aastal
sai siis läbi tehud, igati vinge rpg , buge oli nii mõnigi, küll ei saanud paary questi lõpetada, igavene druidi debuffid aj muu säärane, mis räigelt häiris oli vast pikad loading screenid, aga muidu esimene hea mäng sellel aastal
Palju läbitegemine aega võttis?
Ise endal praegu käsil Divinity: Original Sin , ja isu sellise mängude järgi püsib (pole kunagi olnud BG fänn, aga tulevad meelde head ajad Tormentiga).
Palju läbitegemine aega võttis?
Ise endal praegu käsil Divinity: Original Sin , ja isu sellise mängude järgi püsib (pole kunagi olnud BG fänn, aga tulevad meelde head ajad Tormentiga).
täpselt ei oskagi öelda kuskil 50+- tundi, umber 10tundi sellest kulus loading screenidele;P
50+ tundi, vabsee kiire poiss, mul 41 tundi ja alles A3 alguses ja peale main questi on veel bountysid teha ja endless pathi 7 korrust ja loodan et ka mingeid side queste tuleb veel, arvan et mul kisub küll sinna 100+ tunni kanti
Loading screenid käivad jah tiba närvidele aga no nii hull ta nüüd kah ei ole, sul äkki arvutiga mingi kamm
Nja, ma hekel lvl 7, Endless Path lvl9 ei hakanud tegema, pole campfireid võtta nii palju ja ei viitsi edasi tagasi tõmmelda.
Quest osas, Raederic's holdi tegin ära ja nüüd olen Madhmr bridge'i juures ehk siis pmt ei kuskil.
Natuke on mure, et äkki ma olen liiga palju leveldanud ennast selle pathiga.... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
mul oli sama mure aga A3 läheb jälle raskemaks ja sa ei saa lihtsalt mobide killimise eest expi, exp tuleb mingi mobi eest ainult nii kaua kuni bestiarys on 100% märge, pärast seda killi eest o expi, ma tegin A2 kõik side questid ära ja ehitasin strongholdi valmis, lõpuks olin mainiga lvl 10, ülejäänud lvl 9 peal, kuid uued bountyd on rasked ja ka A3 mobid olid kõvast raskemad, võid lõdva randmega side quest teha ja leveldada, alati sab ka hardi peale panna kui liiga lihtne
minumeelest mida rohkem edasi seda lihtsamaks fightid läksid, charm, daze, stun etc crowd contorl tegi võitlused ikka väga lihtsaks
mis puutub loading screenidessem siis mu atvuti on korras, aga mul on sata ketas võibolla sellepärast võtab rohkem aega, kui ikka kuskil linnas ühest majast teise joosta siis siis vahib väga suure ajast load screeni, aga eks my arvuti on vanaks ka jäänud kui uus vindows ja next gen video v'lja tuleb siis vast mõtlen uue arvuti peale, on tõesti ainult käputäis mänge mis mu 7 aastat vanal raalil maxis ei jookse;P
Cipheri eelis wizardi ees, on spellide taastumine ilma "telkimata"?
Hetkel normal tase, lvl 7 ja wizard - kui Grieving Mother teeb "põhitööd" siis wiz on backup. Ehk kui tõsine jama tuleb siis on 5x fireball, 4x ray of fire ning Muidu peaks küttepuude rekka taga sõitma.
2 fighter-tanki tunduvad töötavat kuid druid ja chanter vehivad niisama.
Isiklikult RPG jaoks, liiga palju "vaja" keskenduda kaaslastele, nende juttudele ja arendamistele. Rohekm Party-playing game kui Role-playing game...
Kokkuvõtteks väga tõsine ja mahukas oldscool RPG _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.