Available: 26 March
This game will unlock in approximately 6 hours _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Märk maha.
Hetkel veel ostma ei torma kuna DA: Inquisition tahab läbimist. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
No mul on esimesed paar tundi tehtud ja god damn. Ma pole ammu nii rõõmus olnud
Tegelt ka. Kõik on väga õige so far. Combat, tegelased, story, narration, abilitied, leveling etc.
Viimati oli nii tore Fallouti esimest korda mängides.
Link _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Lootsin ainult oma char'iga läbi teha, aga tundub, et ei ole ikka võimalik. Liiga palju vastaseid tuleb korraga. Ei anna ühekaupa ka nokkida, tulevad koguaeg kõik peale.
Muud "trikitamised" on ka maha võetud, ehk väga raske üksi...
Lootsin ainult oma char'iga läbi teha, aga tundub, et ei ole ikka võimalik. Liiga palju vastaseid tuleb korraga. Ei anna ühekaupa ka nokkida, tulevad koguaeg kõik peale.
Muud "trikitamised" on ka maha võetud, ehk väga raske üksi...
Mul oli sama divinity original siniga. Tahtsin nende 2 default tegelasega läbi teha, ei suutnud. Loodan, et ei pea full party olema et siin hakkama saada.
Eks leitakse ikka moodusi kuidas üksi läbi saada. Võtab aega kuni min-maxerid ja trikitajad asja käppa saavad. Tulevad meelde tüübid, kes on originaalse BG I ja II teinud läbi näiteks solo Naked Halfing Rogue või Wizardiga vms.
Kindlasti kui õpid ära, mis abilitid vee peal hoiavad ning oskad oma lahinguid ka valida, siis saab läbi, aga see ei vabasta sind õppimise kogemusest, mis tuleb alguses läbi teha. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Mis see teine bug on? See doubleclick bug küll nii väga gamebreaking ei ole enam, load game ja jälle korras, kuna ma saivin nagunii iga 5 mintsa järgi vähemalt, siis ei ole eriti suur asi.
Mis see teine bug on? See doubleclick bug küll nii väga gamebreaking ei ole enam, load game ja jälle korras, kuna ma saivin nagunii iga 5 mintsa järgi vähemalt, siis ei ole eriti suur asi.
See kohaliku lordi lossis päästmatult kinnijäämine äkki? _________________ Tšudes ne bõvajet.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.