Ei saa sellest modist veel päris täpselt aru aga nii kui hästi minema hakkas(leidsin igasugu head kraami mingist lennujaamast) siis oli mingi bug ja tüüp lihtsalt roomas läbi seina ja kukkusin surnuks Aga vähe kogenenumad inimesed võiks steami lisada, et siis koos mängida.
Normaalne! Starmani uuem ruuter (2,4 ja 5 wifiga) jookseb kokku, kui multyplayer browser lahti võtta Kas Arma3 on kuidagi teismoodi lahendanud server ping testi?
Mitte mine ei testi severiga ühendust vaid kõik serverid minuga mille peale minu ruuter kotti jookseb?
Kas kellelgi on veel sama probleem?
Iga server, mille brauser kuvab, tekitab ühe ühenduse ruuteris.
Seega kui listis on ca 900 serverit, siis on ka ruuteris reaalselt see 900 ühendust pluss veel siis ülejäänud ühendused, mis on juba seal ennem kasutajate poolt.
Olin elioni thomsoni - see valge käkk - kasutaja, juba enne Arma 3 tulekut suutis Arma 2 listi ette manamisega ühenduse uppi ajada. Selle ruuteri ajal ma reaalset ühenduste arvu kätte ei saanudki, lihtsalt lendas kooma mõneks ajaks ning ka välisühendusega tehti uuesti taasühendamine.
Praegu kasutan uut Inteno ruuterit, see kannatab ikka kõvasti ja hetkel suurim ühenduste arv listi saamisel on olnud koos kasutajate ühendustega ca 1500 kandis (thomsoni käkid surevad juba 900 ringis maha) ning probleeme ei olnud
wat? ma olen 2 ruuteri taga:
1 valge thomsoni s*tanikerdis mis on omakorda veel ühe 15a vana trendneti taga. praegu vaatasin serverbrowserisse ja seal ketras ~3500 serveri peale ja netiga midagi ei juhtunud.
E:
keegi sa-matra king of the hilli pelab? suhteliselt nauditav elamus on A3 MP juba, performance on linnalahingutes küll seal 25fps kandis, aga stabiilne vähemalt.
The Arma 3 Marksmen DLC includes seven new weapons, two scopes, remote designators, ghillie suits, firing drills, and the Marksmen showcase scenario. The DLC is accompanied by a major platform update, which is free for all people who own Arma 3. The supporting update introduces weapon resting and deployment, improved recoil simulation, improved AI suppression, various sound enhancements, a new multiplayer mode and showcase scenario, suppressor and bipod weapon attachments, heavy and grenadier vests, nine additional face paints, and Virtual Garage.
Kunagi sai päris tihti Sa-Matra omasid mängitud, kuid nüüd rohkem Altislife peale üle kolinud. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.