Isegi plaan sealt kambast läbi käia mingi aeg. Ei tea küll, millal aega leian. Aga tundub, et Arma 3-st ei saa kunagi midagi sellist nagu on Arma 2 modidega. Et postitus ikka teemakohane ka oleks natuke. _________________ Steam|Last.fm|
A3 overpoch on hetkel põhimõtteliselt lihtsalt Epoch + @mas relvapakk. Skriptid, mis need relvad lootina spawnima panevad, on täitsa epochmod.com foorumis saadaval.
Epochi Cherna mapil on muhe mängida. Flashpointi hing on sees ja mälestused, kui pidid läbi metsade jooksma missiooni tehes
Epohis klanni meestega ei tasu jännata, korralik jaht hakkas pihta Koksasin snaipri suitis mehe maha ja tants hakkas pihta.
Lootimise ajal kuulsin ,kuidas ta raadios rääkis ,et ma teda loodin ja tulgu teda elustama. Kopteritega tulid mehed kohale. Üks läks langenut elutsama, metsatukas passimas teda aga lasin mööda krt. Järsku jooksis teine mu eest mööda, tollega oli tükk tegemist enne kui maha sain. Tolle jeblasmisega peiliti mind välja ja flangiti ära. , Fun oli
Eestis hetkel ainus realism unit Estonian Special Task Force kolis ka lõpuks üle Arma 3-e peale, nii et kui on huvilisi siis olete oodatud.
Foorum kust mind kätte saate on e-s-t-f.forum.co.ee
Jah tegemist on free hostiga aga me ei pea hetkel vajalikuks tellida endile foorumit. Foorum on eelkõige olulise info edastamiseks jms. Steamis olen Kurvits, kui keegi peaks soovima sealt kaudu ühendust võtta.
Kõige mõttekam on osta DLC bundle hetkel ära, kui ühtegi DLC-d veel soetanud pole. Kart €1.49, helikad €12.99 ja marksman €? = €19.99 kokku . Vaevalt, et eraldi ostes kuidagi odavamalt saab, kui Bunduru võtta.
Oleme nüüdseks juba pea pool aastat tegelenud Eestis ainsana eksisteeriva Arma realism unitiga. Grupi lõin mina Kurvits koos oma sugulase Väljaotsaga. Mina olen 3 aastat kaitseliidus olnud ning Väljaots 2 aastat + ajateenistus. Seega on meil kaitseväelised teadmised ja kogemused olemas. Grupis on hetkel kokku 12 liiget. Varem oli meid rohkem aga otsustasime üle minna Arma 3'ele, mille tõttu vähenes veidi meie mängijate arv. Tasapisi tuleb meid juurde, sest Arma 2 mängijad soetavad endile tasapisi Arma 3'e. Üleminek Arma 3'ele tuli meil üsna hiljuti. Hetkel paneme kokku ESTF modpacki ning viime läbi õppuseid ja palju muudki. Rühmaülem ehk Väljaots on teinud tutvusi ka välismaa realism unititega, kellega plaanime lähiajal hakata koostööd tegema. Ootame teid kõiki meiega liituma!
Millega me täpsemalt mängus tegeleme?
* Eriala õppused.
* Rühma õppused.
* Huvitavad ning läbi mõeldud missioonid.
* Tulevikus on plaanis osa võtta ka PvP (Player versus Player) missioonidest.
E-S-T-F Visioon
Visioon on luua maaväe eriotstarbeline jalaväe üksus, mille ülesanne on vastase tegevuse pihta suunatud kiirete ja tugevate täppislöökide andmine, et tugevalt häirida või peatada nende tegevust operatsiooni piirkonnas.
Üksuse loomist alustatakse jalaväejao formeerimisega, mis koosneb JAOÜLEMAST, JAOÜLEMAABIST, LASKURITEST, LASKURSANITARIST KUULIPILDURI PAARIST, SIDEMEES/TULEJUHIST ja TÄPSUSLASKURIST.
Kui jao suurune üksus on saavutatud alustatakse lahingutoetusmasina meeskonna (JUHT, KOMANDÖR, RELVA OPERAATOR) koolitamist ning nende ülesandeks saab olema jalaväejao transport, logistika- (laskemoon, remont, haavatute evakuatsioon) ja lahingutoetus eesliinil.
Viimaseks eesmärgiks on rajada kaugtuletoetus meeskond, mis koosneb ARVESTAJAST, SIHTURIST, LAADURIST ja JULGESTAJAST, kelle ülesanne on kaugtulega toetada eesliinil oleva jao/rühma tegevust.
Samuti proovitakse kaasata liitlaste lahingtoetus üksusi näiteks brittide Kuningliku Õhuväe (Royal Air Force - RAF) õhutoetusüksusi või Ameerika Merejalaväe Soomusbrigaadide soomustatud lahingmasinate toetust.
Nõuded liitujale
* ARMA 3* Tegemist on põhimõtteliselt rollimänguga. Seega jääb ära igasugune Counter Strike sarnane ringi jooksmine ning tulistamine.
* Teamspeaki ja mikri olemasolu.
* Hetkel kasutuses olervad modid: http://e-s-t-f.forum.co.ee/t37-arma-3-modid
Kuidas meiega kontakti saada?
Facebook: Siim Kurvits
HV: Kurvits94
Kui keegi juhtumisi Kurvitsale kirjutada ei julge, võib ka minule liitumissoovi esitada PS! Mingit romaani ei ole vaja kirjutada _________________ Twitch.tv/allavett
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.