|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Leinö
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
15.03.2015 10:33:18
|
|
|
Stabiilsus on meeletu, mäng oma elu elanud 12h
Aga laibaveoga on mingi kala - sektoris vedu olemas, teed pole koormatud aga laibad ei liigu
E: nüüd jälle linn kasvab. mingi oma elu...aga loogikat pole.
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru

|
15.03.2015 11:16:50
|
|
|
mahajäetud majad lähevad räbalaks
Spoiler 
Õnnetusi võiks juhtuda ala tuumajaamal kaob veevarustus siis lendab laiali vms. Võtsin linnalt veevarustuse, maanteed lõikasin läbi jne, midagi väga ei juhtu kahjuks.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
15.03.2015 11:52:08
|
|
|
| Mul mingi stabiilne +/- 3000 siinus asendus 15K erinevusega (hull amplituud). Jätsin jooksma ja tulin tööle.
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
infect
Kreisi kasutaja

|
16.03.2015 16:36:54
|
|
|
Pole paha 10 miljonit saada Meeskond oli ka algselt alla 10 liikmeline.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
chatro
HV kasutaja

|
16.03.2015 19:11:30
|
|
|
| Kunagi sai metsikult SimCity 3000't mängitud ja nagu ma olen aru saanud siis see mäng on saanud rohkelt positiivselt tagasisidet. Peab vist ka ikka ligi võtma.
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
16.03.2015 21:08:28
|
|
|
Tundub kreisi, aga tahaks täiega kohustusliku sõidusuuna märke ristmiku põhiselt laduda.
Mõned kriitilised ristid saaks ainult ühe märgiga rahustatud, pole mingit foori vaja.
On kuskil sellisest micro-management tasemest juttu olnud? Reddit vestlusest päris paljudel antud soov läbi käinud, aga keegi ei ole midagi teinud (kas üldse saab modida?) või dev'ide lubadusi leidnud.
Putukas või halb suunataju on ka silma jäänud. Kas tuletõrje/politsei ei oska ühesunnalistel möödasõite teha? Mul põles pool metsatööstust maha, sest nad istusid ühesuunalisel ummikus, kuigi üks radadest oli tühi.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
infect
Kreisi kasutaja

|
16.03.2015 21:46:22
|
|
|
| sooty kirjutas: |
Tundub kreisi, aga tahaks täiega kohustusliku sõidusuuna märke ristmiku põhiselt laduda.
Mõned kriitilised ristid saaks ainult ühe märgiga rahustatud, pole mingit foori vaja.
On kuskil sellisest micro-management tasemest juttu olnud? Reddit vestlusest päris paljudel antud soov läbi käinud, aga keegi ei ole midagi teinud (kas üldse saab modida?) või dev'ide lubadusi leidnud.
Putukas või halb suunataju on ka silma jäänud. Kas tuletõrje/politsei ei oska ühesunnalistel möödasõite teha? Mul põles pool metsatööstust maha, sest nad istusid ühesuunalisel ummikus, kuigi üks radadest oli tühi. |
Streamides tuli ka see välja. Et eelistavad alati nö parempoolset lane, kui kavatsevad kuskil edasi nt parempööret teha jne, kuigi on olemas näiteks 3 suund selleks lausa.
Ise mängides ka veits tähelepannud seda.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
16.03.2015 22:16:04
|
|
|
Nad lubasid trafficule tähelepanu pöörata, kas just nüüd järgmise patchiga kuid millalgil lähitulevikus kindlasti.
Official source
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
17.03.2015 19:22:33
|
|
|
Kes Paradox Plaza veebilehel parkide petitionile "allkirja" andsid vaadaku postkasti/spämmi. Sain just võtme Zen Garden DLC jaoks.
Aktiveerus "Cities: Skylines - Signup Pack" nime all ja peaks jaapani stiilis kirsipuudega pargi andma.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jõuluvana
HV kasutaja

|
22.03.2015 12:00:34
|
|
|
Mõnus mäng, kuid kohati võiks olla võimalus päris puust ja punaseks lahendusi kuskilt vaadata. 16k elanikuga linn, kõik on rõõmsad ning rahul. Parke on, päästeteenistusi on, prügivedu toimib, ühistransport toimib, liiklus sujub. Maksud on elanikel 10% peal, keegi ei vingu. Ometi hakkas paugust rahvas linnast välja voolama, 20-50 tk päevas ja aru ei saa, mis neile ei meeldi
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
1 :: |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
22.03.2015 12:13:34
|
|
|
Tee save. pane fast mode. lase ~1h joosta jaa vaata state - kui pop kukub ja ei taastu on kuskil midagi väga valesti. Kui taastub, siis on mingi teenus kasvava rahvaarvuga kättesaamatu.
Liikluse osas arvan, et liikluskeemi võiks saada ikka modida - teede kasutus kohati ebaefektiivne ja rongide teema ka vaieldav. Ehk päris ok see mäng veel pole.
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
22.03.2015 17:32:19
|
|
|
Ristmike muutmise mod on kellelgi töös, aga pigem ootaks seda CO'lt endalt.
Praegu tundus väga segane ja ei tea, kas ta kenamaks saab. Kuna kasutusse ei võtnud, ei ole link meeles.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
22.03.2015 19:05:04
|
|
|
| Kas see mäng on midagi nagu transport tycoon?
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
K3ndu
HV Guru

|
22.03.2015 19:10:19
|
|
|
El-Fuego, ei ole.
Rohkem Simcity moodi siiski
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maxsimiljo
Kreisi kasutaja

|
22.03.2015 19:54:33
|
|
|
| Kes ei tea, siis valgusfooride eemaldamise/lisamise mod on juba saadaval: link. Ehk siis saab 6-lane teede ristmikutelt foorid ära võtta näiteks. Ise proovinud pole, kuid kommentaaride põhjal järeldades tundub enam-vähem toimivat.
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
22.03.2015 20:25:04
|
|
|
Saaks liikusmärke lisada / ristmike muuta, oleks
Fooridega probleeme ei ole tekkinud siiani, pigem just need totrad ristid, kus igas suunas keerata saab.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kriiks
HV kasutaja
|
23.03.2015 10:58:47
|
|
|
| jõuluvana kirjutas: |
Mõnus mäng, kuid kohati võiks olla võimalus päris puust ja punaseks lahendusi kuskilt vaadata. 16k elanikuga linn, kõik on rõõmsad ning rahul. Parke on, päästeteenistusi on, prügivedu toimib, ühistransport toimib, liiklus sujub. Maksud on elanikel 10% peal, keegi ei vingu. Ometi hakkas paugust rahvas linnast välja voolama, 20-50 tk päevas ja aru ei saa, mis neile ei meeldi  |
Olen tähele pannud, et vahel tekkivad sellised langused ka siis, kui mingisse alasse sissekolinud cimsid vanaks saavad ja surema hakkavad. Kuna uude alasse sissekolinud on valdavalt täiskasvanud, siis saab see põlvkond suht ühel ajal vanaks, sureb ära ja võib tekitada äkilise "surmalaine".
Liiklusmärke veel paigutada ei saa, aga lisaks valgusfooride eemaldamise modile on betaseisuses Lane Changer: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=412101021
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jõuluvana
HV kasutaja

|
23.03.2015 19:23:13
|
|
|
| Ei saanudki täpselt aru, mis toimus. Umbes 1500 elanikku lasi jalga ja siis järsku hakkasid tagasi tulema. Ilma, et ma midagi teinud oleks. Ju siis ongi sellised mõõnad aegajalt loomulikud.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
24.03.2015 08:09:37
|
|
|
| jõuluvana kirjutas: |
| Ei saanudki täpselt aru, mis toimus. Umbes 1500 elanikku lasi jalga ja siis järsku hakkasid tagasi tulema. Ilma, et ma midagi teinud oleks. Ju siis ongi sellised mõõnad aegajalt loomulikud. |
Mida rohkem läbimõeldud seda väiksem see siinus on.
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
white
HV kasutaja
|
27.03.2015 19:00:33
|
|
|
Hmm tundub imelik, et mul on Uneducated rahvast küll ja tavatööstusele nad tulevad tööle. Samas kõrval kui on special tööstus, näiteks metsandus, siis sinna töölisi ei tule
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
AC7
HV kasutaja

|
27.03.2015 20:55:32
|
|
|
180k populatsiooni juures on minu protsessor täitsa hädas 97-100%, stock jahutuse tõttu jõudis ka korra ülekuumeneda, tegi restardi ja umbes 2h mängimist läks kaotsi kuna unustasin salvastada Koheselt sai ka autosave mod muretsetud
RCI demandiga ka natuke hädas, pärast pikka uurimist ei saa ikka aru, kuidas see täpselt töötab, aga natuke sai asja paremaks.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
27.03.2015 20:56:30
|
|
|
Kõik kortermajad? Mul on kaks ruutu avada ja 'low density' magalatega praegu vaevu 40k täis. Jookseb suht hästi veel.
| tsitaat: |
| Edit: järgnevale parandus - lasin mängul taustal joosta ja tuleb lihtsalt töötuid üle toota, siis saavad kõik tööstused piisavalt inimesi... |
^^ RCI kohta
Väike pilt ülimenukast rongijaamast. Läheb magalate juurest metroo ühenduspunkti.
Spoiler 
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
AC7
HV kasutaja

|
27.03.2015 20:57:48
|
|
|
| Jah, umbes 95% on High Density
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
27.03.2015 21:01:32
|
|
|
Pilti!
Ruudud või vaba käega joonistatud?
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
27.03.2015 22:03:24
|
|
|
Krt, ei saa aru, kuidas RCI töötab. Õigemini C ja I. Industry ja offices on sama pulga peale pandud, siis ei saa kunagi täpset ülevaadet, et mida tarvis. Vahepeal niisama tiksuda lasta, siis see CI pulgad tõusevad ja langevad koguaeg...
Linnas suht vähe elanikke - ligi 19 tuhat ja pole veel spetsialiseerunud ka.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
27.03.2015 22:43:51
|
|
|
Pildil on tee äär autosi täis pargitud ja üle tee on parkla. Kuid parklasse ei saa sõita, kuna pole selle jaoks autoteed
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
28.03.2015 09:38:23
|
|
|
| softis kirjutas: |
Krt, ei saa aru, kuidas RCI töötab. Õigemini C ja I. Industry ja offices on sama pulga peale pandud, siis ei saa kunagi täpset ülevaadet, et mida tarvis. Vahepeal niisama tiksuda lasta, siis see CI pulgad tõusevad ja langevad koguaeg...
Linnas suht vähe elanikke - ligi 19 tuhat ja pole veel spetsialiseerunud ka. |
ma saan niimoodi asjast aru, et erinevad commercial ja tööstused vajavad erinevaid workereid.
low density commercial ja Industrial vajab elemental haridusega inimesi, high density C vajavad keskharidusega inimesi ja officed tahavad kõrgelt haritud. ei pruugi päris tõde olla, aga nii ma olen aru saanud. võimalik, et low commercial isegi ei vaja mingit haridust, vähemalt paistab, et poed väga workerite educate peale ei virise kui koole üldse pole.
kui sul on kesk ja kõrgtasemes õppekohtade ülepakkumine (vabu kohti rohkem kui õppijaid), siis algharidusega inimesed lähevad edasi õppima ja madala haridusega inimesi jääb väheks. tõenäoliselt on vaja teha nii, et oleks nii kesktaseme kui kõrgtaseme õppe puhul alapakkumine, siis kõik targemaks saama ei pääse ja jääb piisavalt madalama haridusega inimesi. samas peab siiski kesk/kõrg haridusega vendi olema, sest need teevad palju (ja seega paremini tasustatud) töökohti.
ülikooliga on see sant lugu, et üksainus ülikool annab nii palju õppekohti (ja ei saa piirata), et selle panek tasub võibolla alles 30-40K+ linna puhul ära (ja seega jääb office zone suht endgame'i), muidu ei saa teha alapakkumist.
tõsiselt oleks vaja üks korralik "no left turn" mod. lahendaks 90% trafficu muredest paugupealt. praegu peab hullupööra nuputama ühesuunalistega, eriti just kiirtee mahasõitudel ja linna sissesõiduks peamistel teedel.
|
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maxsimiljo
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
28.03.2015 11:46:25
|
|
|
| Vajutage tehase või kontori peale, et näha mis haridusega töötajaid vaja läheb. Ma olen aru saanud, et väga vahet pole kas teed tehaseid või kontoreid. Tehased tekitavad lihtsalt mõttetut liiklust.
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
28.03.2015 11:55:57
|
|
|
Kontorid täidavad nõudluse ära küll, aga ma ehitan näiteks minimaalselt kortermaju/pilvelõhkujaid ja proovin väikelinna ilmet hoida. Arvan, et piisaks juba näiteks metsandusele maksuerandite tegemise võimalusest ja põllumajanduse toetamisest, et hoida ära tohutud pankrotistumised hariduse levides.
Ootan ka väga sellist modi, aga lingitud asjaga tasub veel veidi oodata vist
WARNING
Spoiler 
This mod will conflict with other mods that modify the stock pathfinder (i.e. toggle traffic lights). Mods that modify only vehicle AI should be fine.
Will likely disrupt and/or despawn your cargo trains.
Disrupts public transit, quite badly in some cities. Metro's included, quite a mystery there.
Doesn't seem to work with left-hand drive in many situations.
May cause all your pedestrians to be drawn inexorably towards a single intersection, where they become trapped forever.
There will definitely be a performance hit running this mod, especially in its current not-quite-beta state.
Shouldn't change anything that would make it impossible to load a save without it, but no guarantees. Back up your save files and proceed with caution. You will likely need to restart the game after disabling the mod to get the stock pathfinder back.
Kohe-kohe vist korrastatud versioon välja tulemas:
| Just a quick status report: I believe I have all the currently-reported bugs fixed up, and there's a pretty substantial performance improvement. Just need to make a few changes to the UI to accomodate the fixes, some testing and do a little research on serialization. Update should be out in the next day or two. |
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
28.03.2015 13:07:32
|
|
|
Härrased, ma ei rääkinud töötajate vajadusest, see on mul paigas Ainult ülikoolis on vabu kohti rohkem, teistes on kõikides inimesi rohkem kui vabu koolikohti.
Ma ei saa aru selles, et mille järgi ma otsustan, kas rajada kontoreid või tööstushooneid Mõlemad on ühe pulga alla pandud ja seal ei ole rohkem infot, või ma pole seda kohta leidnud veel, kus nõudlust vaadata saab.
Mul selle uue patchiga kõik toimis eile, täna Steami käivitades revertis jälle eelmisele tagasi
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
28.03.2015 13:30:51
|
|
|
Nõudluse mõttes ei olegi neil vahet, mõlemad katavad sama asja. Kontorid tahavad kõrgelt haritud inimesi ja ei tooda müra/liiklust ega vaja importi; tööstus toodab müra, reostust ja liiklust ja tahab enamasti harimata või algharidusega (v.a. oil/mining, kus tahab palju keskharidusega) inimesi ning impordib igasugu asju. Pole tänu väärt.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
28.03.2015 13:32:15
|
|
|
Nagu ma juba ütlesin, siis vajutage kontori või tehase peale, et näha millise haridusega töötajaid vaja läheb.
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
infect
Kreisi kasutaja

|
28.03.2015 13:42:00
|
|
|
Härrased, ma ei rääkinud töötajate vajadusest, see on mul paigas Ainult ülikoolis on vabu kohti rohkem, teistes on kõikides inimesi rohkem kui vabu koolikohti.
Ma ei saa aru selles, et mille järgi ma otsustan, kas rajada kontoreid või tööstushooneid Mõlemad on ühe pulga alla pandud ja seal ei ole rohkem infot, või ma pole seda kohta leidnud veel, kus nõudlust vaadata saab.
Mul selle uue patchiga kõik toimis eile, täna Steami käivitades revertis jälle eelmisele tagasi  |
vaata oma linna education protsenti. Kui kõrgharituid üle 40% juba, siis ongi lihtsalt officid. Muud midagi. Importitakse goodsid sisse.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
28.03.2015 15:03:13
|
|
|
| Lordlesta kirjutas: |
Nagu ma juba ütlesin, siis vajutage kontori või tehase peale, et näha millise haridusega töötajaid vaja läheb.  |
Peksa peaga vähem seina ja loe, mida küsiti
Lajatasin toorelt 3 kvartalit kontoreid ja kadus nõudlus ära.
Mis siis, et kõrgharituid päris vähe on.
Suures tarkuses rajasin kõrgtihedusega C hooned teise linna otsa, tööstusest haigelt kaugele
Peab nüüd teid ümber planeerima hakkama. See pole muidugi väga hull. Kuidas bussiliinid käituvad kui teid ümber teha? Kaovad ära ja vaja uuesti teha?
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
28.03.2015 15:08:05
|
|
|
Nagu ma juba ütlesin, siis vajutage kontori või tehase peale, et näha millise haridusega töötajaid vaja läheb.  |
Lajatasin toorelt 3 kvartalit kontoreid ja kadus nõudlus ära.
Mis siis, et kõrgharituid päris vähe on.
Suures tarkuses rajasin kõrgtihedusega C hooned teise linna otsa, tööstusest haigelt kaugele
Peab nüüd teid ümber planeerima hakkama. See pole muidugi väga hull. Kuidas bussiliinid käituvad kui teid ümber teha? Kaovad ära ja vaja uuesti teha? |
Bussid teevad tagasipöörde seal kus teed uuesti teed.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
28.03.2015 15:08:58
|
|
|
danny,
Eks võtan selle ümberplaneerimise õhtul ette.
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
28.03.2015 15:11:13
|
|
|
| Bussid teevad tagasipöörde seal kus teed uuesti teed. |
Kindel? Kui lihtsalt suuremaks ehitad ja natuke ümber korraldad, suudavad uuesti tee üles leida. Peatused liiguvad edasi-tagasi ehituse käigus. Minul vähemalt probleeme ei ole tekkinud sellega.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
28.03.2015 16:08:16
|
|
|
|
Ma loen sulle ette siis mida sa küsisid ja mida ma vastasin.
Sa küsisid: mille järgi aru saada kas rajada kontoreid või tööstushooneid?
Mina vastasin: nendel väga vahet pole välja arvatud selles, et tehased tekitavad suuremat liiklust.
Su teine küsimus: kui nendel vahet pole, siis miks su tööstusvajadused ikkagi tõusevad?
Mina vastasin: vaata oma tehaste või kontorite pealt, mis haridusega töötajaid nad vajad ja kas neil on hetkel üleharitud töötajaid.
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
28.03.2015 20:58:12
|
|
|
Lordlesta, ma ei mäleta, et ma oleks küsinud, miks nad tõusevad, vaid miks need mängivad nii.
Töötajaid oli kõiki samuti olemas. Teinekord tean, et mõlemaid vajad pmst juurde kütta kui hariduse protsendid samasse skaalasse jäävad
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
29.03.2015 17:16:14
|
|
|
Päris julm, põhimõtteliselt on buss juba bussi küljes kinni aga ära vedada neid ei jõua
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
| Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
white
HV kasutaja
|
29.03.2015 17:30:59
|
|
|
hehe, tee metroojaam sinna ka. Liiklusega paistavad sul ka probleemid olevat, vaadates autode hulka ja laiba ja prügiikoone.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
29.03.2015 18:54:48
|
|
|
Liiklus on jah täitsa metsas omadega. Koguaeg laiendan tänavaid, teen ühesuunalisi jne kuid aina tekib liiklust juurde.
Aga njh, hea 75k inimest ka juba.
Prügilad need saavad kh kiirelt täis
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
29.03.2015 19:21:30
|
|
|
| Kõik prügi ja laibad tuleb ära põletada, mitte neid koguda.
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
29.03.2015 20:50:36
|
|
|
Mhm, ehita parem prügipõletusjaamu. Saad kaks asja ühe hoobiga
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
29.03.2015 22:07:04
|
|
|
No põletusjaamad ongi. Ega needki kummist pole.
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|