Ma pole ühtegi droppi saanud, eelmist kahte majorit vaatasin ka, peaaegu kõiki mänge vaatasin, ei ühtegi droppi. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
hetkel navi ja envyus otsustav kaart cobblestone.
cache võitis envyus 16:12
dust2 võitis navi 14:16
Dropi saada on vist päris ulme kui see tõele vastab siis hetkel vaatab mängu 230000 linked to Steam.
Ma olen majoritelt saanud:
2013 DreamHack SteelSeries CS:GO Championship: Souvenir Five-SeveN | Forest Night / BS (kleepsuga: Frosty the Hitman)
2014 EMS One Katowice CS:GO Championship: Souvenir M4A4 | Urban DDPAT/ MW (kleepsudega: Gold ESL Wolf (Foil) | Katowice 2014, Vox Eminor (Foil) | Katowice 2014, Team LDLC.com (Foil) | Katowice 2014)
Peale neid olen veel mitut dropi turniiri jälginud aga ei miskit.
drop rate on ikka ka väga niru 500 000 vaatajat ja hetkel 500 dropi per round aga ega me sellepärast neid ei vaata päris põnevad mängud ikka... _________________ https://www.twitch.tv/realcobrastrikegaming
NiP vs TSM tõotab huvitav match tulla ja ennustan päris napikaid mape, aga ei suuda kuidagi TSM'i võitmas näha seda.. Niiet järgmised matchid tulevad vist Fnatic vs VP ja EnVy vs NiP. Hea päev tulemas
"Can we drink the redbull, or is it just for the commercial?- Allu"
nüüd higistavad täiega seis 1-1 (dust 2 võitis NIP 16:8, Inferno võitis TSM 4:16) ja nüüd nuke kaart otsustab, kes poolfinaali pääseb siis EnVyUs vastu kell 20.00
Poolfinaalmäng
fnatic vs. Virtus.pro algusega 18:00
Poolfinaalmäng
EnVyUs vs. NiP planeeritud algusega 20:00
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.