Nõustun sellega, et silver2 ei saa mängu fundamentaalsetest elementidest aru. Ei loe ka tunnid kui palju keegi on seda mänginud. Osad suudavad peale 200 pela ikka kuskil silveri põhjas konutada. Samuti ei ole omandanud ta mingeid CS-ile omaseid FPS-i oskuseid. Sry aga kõik kes on silveris on ikka enda viga, ei tasu kedagi teist süüdistama hakata. Need kes lasid 1.6-s normaalselt maanduvad peale placement matche MG või nova lõppu.
Olen ma ainuke, kellel ping EU West'is & EU East'is 40-50 ? ja siis .. dat russia -> 10-20 ping .. suht häiriv on , ja ingame on ka EUW ping keskmiselt 40 .. But , I still do wanna get rid of russians
Ma ise ka istun Goldi ja Silveri vahel, mõned mängud on head, teised jällegi kehvad. Ränkingust suhteliselt pohhui, ei ole nii hardcore gamer, et see mind kuidagi mõjutama peaks ja ei tunne ennast halvasti kui keegi siin ütleb, et silveris on tard'id. Ei ole. Casual gamer ja kui võtta seda kuidas ma mängin ehk istun diivani peal, läpakas süles ja hiirematt koos hiirega minu kõrval diivanil, siis ei saa kurta oma ränki üle
Asi ei olegi selles, et silveriks olemine mingi kuritegu on. Kõik ei peagi higistama ja tryhardima iga mäng. Pigem häirib mõtlemine, et osad peavad ennast mängus osavaks ja ütlevad, et saavad kõigest aru, kuid istuvad silveris ning süüdistavad teisi.
No selle kohta pole ausaltöelda sõnu. Kõik olid no-sound?
Mul oli sama map ükskord sama teema, aga tänu soundile lõpuks sain aru, kus see krdi pomm on (polnud seda mappi ammu mänginud ka, kokkuvõttes üleüldse mingi 4-5's kord seda mängida).
Ja kõige idiootsem asi, millega hakkama saanud olen on see, et kui ülepika aja CSi mängima sattusin siis arvasin(ühe teise mängu nuppude järgi), et F peaks defusema... küll ühte ja teistpidi üritasin defuseda kuni pauk käis ära... kohe taheti kickida jne, siis vaatasin nupud järgi ja E'ga defuseb =()
Need, kes mängust seest vaatavad, soovitan konsooli panna käsu "tv_nochat 1". See siis eemaldab GOTV chati, hea nende jaoks, kes ei taha venelaste mula sealt lugeda
Millegi pärast GOTV ei tööta, ütleb: "connection failed after 10 retries"
Huvitav kas tegemist probleemiga mida võimalik lahendada või jääb Elioni DigiTV nõrgaks vms ?
Millegi pärast GOTV ei tööta, ütleb: "connection failed after 10 retries"
Huvitav kas tegemist probleemiga mida võimalik lahendada või jääb Elioni DigiTV nõrgaks vms ?
Ega mängust seest pole tõesti mõtet vaadata, ~300 ms ping, selle elaks veel üle, aga üle 40% loss ka, ainult tehke kindlaks, et twitch ja steam connectitud oleks. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Titan kurat. Nende mäng oli kaotada. Viimases paaris roundis ei lastud ikka üldse pihta.
PENTA nii üle saab, seda ka ei oleks suutnud arvata.
Aimasin, et Titan kaotab. Ilma KennyS-ta on nad suht nõutud ja KennyS tundus täna kuidagi hajevil.
Panin 2x Penta jt. matchide peale. Seni kõik võitnud. Tulemus(alustasin paari euriga kunagi) :
http://gyazo.com/5cc206d3b24ed51e7d0cfca406c8e3dd
Mingi osa panin edasi teiste gruppide peale ja vahin hetkel mitu striimi korraga. ESL One Katowice appiga tegin ka sign in validation-i Fake GPSi abil...ehk kukub Gift Souvenir ka ära
Keegi pick'em challenge ka teeb?
Ma esimene päev sain 26 punkti, ainukesed millega võssa panin oli Titan ja Hell Raisers. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.