Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  HV on paranenud! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
386
Kreisi kasutaja
386

sõnum 04.02.2004 11:33:33 vasta tsitaadiga

Kuna nagu foorumite kasutamisel suht roheline, siis ... ei pannud OT tähele. Vabandan. See annab nats teise maigu jutule, kuigi sisu jäi sul samaks icon_wink.gif
Mina kui algaja saan siin teada, kes, kus, mis. Kuidas keegi asjadesse suhtub. Ka see on info. Kui tuleb aga teade, et visake teema prügikasti/pange lukku, siis tekib tunne, et postitus on tehtud sõnumite arvu tõstmiseks ning on väga häiriv (võib-olla ainult minu jaoks)

To gemini: Ma lihtsalt kartsin, et modede laimamise/pahandamise/õnnistamise peale kaob teema kähku ära. Nagu monarhistlikus korras ikka. Minul on jäänud siis asjast vale arusaam. Siin täitsa dimukraatia. Seega võib leida foorumist igasugu informatsiooni. Aga mitte ainult valitud isikute omi.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lammas
HV veteran
lammas

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.02.2004 11:55:52 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kuna nagu foorumite kasutamisel suht roheline, siis ... ei pannud OT tähele. Vabandan. See annab nats teise maigu jutule, kuigi sisu jäi sul samaks
Mina kui algaja saan siin teada, kes, kus, mis. Kuidas keegi asjadesse suhtub. Ka see on info. Kui tuleb aga teade, et visake teema prügikasti/pange lukku, siis tekib tunne, et postitus on tehtud sõnumite arvu tõstmiseks ning on väga häiriv (võib-olla ainult minu jaoks)

Kusjuures sul võib õigus olla,
aga see sama teema võib ju /ja kujundab sinu suhtumise näiteks modedesse.
Ja võib selle natuke valesti kujundada.
Ma ei tea mida sa DigeBenist küll arvad aga minujaoks on ta siin üks suurimaid (loe parimaid) modesid.
Seda just seoses mängufoorumiga. (ise olin muidugi selle foorumi vastu...et läbu jne...aga mingi kord on seal tänu temale majas)
Minu suhtumine modedesse on heatahtlik kuna olen kreisi kasutaja? ...hmm... vaevalt. Olen ka oma arvamusi välja ölnud mis pole just modede kiitmine kuid need teemad on vist juba ammu kustutatud icon_razz1.gif icon_wink.gif
Ja lisaks veel see et inimesed kes HV päevas nii 1h vaatavad ei näe tegelikult kuipalju poste/teemasid ära kututatakse.
Ise kiikan HV keskmisel 8h päevas icon_wink.gif igav noh...
Läks jälle OTks kätte ära...

Edit: Mille jaoks tehti kasutajate kommenteerimine??? Kui läks kehvasti kirjutad sinna miks jne... Milleks teha ikka ja jälle uus teema?
Kommentaarid: 113 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 102
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 04.02.2004 14:31:09 vasta tsitaadiga

386 kirjutas:
Ei julge kohe sõna võtta. Kõik siin Kreisid kasutajad. Ise selline roheline.
Olles HV alles paar kuud olnud, tundub mulle see teema hirmuäratav. Tundub, et vanade kasutajate poole pole mõtet pöörduda. Võib viisakalt "vastu hambaid" saada. Üks esimesi teemasi, mis paneb kahtlema, kas HV foorum on õige koht kus aega surnuks lüüa.

... olekski palju tahetud, et uus kasutaja hoobilt hoomaks kogu foorumi olemust ja on täiesti loomulik, et säärane teema ka tiba kõhkelema paneb, kuna kontekstist välja rebituna, võivad paljud asjaolud näida teistsugusena, kui nad tegelikult on ! Väga raske on anda usutavat ettekujutust olukorrast kõrvalseisjale, kes toimuvat vaid pealiskaudselt näeb, kuna inimloomus juba on kord selline, et muist asju peab ikka ise omal nahal kogema, et need usutavaks muutuks.
Kui Tanel HV foorumile elu andis, siis polnud tal ilmselt aimugi, kui populaarseks see HinnaVaatluse ka üldisemas plaanis muudab ! Samuti polnud neil esimestel moderaatoritel aimu, et päevas paar korda foorumile pilgu peale viskamine, muutub ükskord süstemaatiliseks tööks, millega kaasneb vastustus ja seda ei saa teha enam kõigest oma lõbuks ! Tuletan meelde, et HV omanikering ei maksa minuteada ühelegi moderaatorile siinse tegevuse eest mingit moodi tasu. Kogu töö tehakse vaid heast tahtest kuuluda HV meeskonda ja osa saada siinsetest sündmustest ! Silmas peaks ka pidama, et kõik me teeme seda kooli või töö kõrvalt. Kahjuks ei hinda mitmed indiviidid moderaatorite tööd kuigivõrd ja peavad kõike toimuvat loomulikuks nähtuseks, kuni ükskord ise hammasrataste vahele satuvad. Heal juhul lepib kasutaja, isegi kui moderaator on liialt karmikäeliselt reageerinud, olukorraga ja saab aru, et igale kasutajale pole võimalik kohandada personaalset kohtlemist. Moderaatorid on ka inimesed ja nende võimetel/võimalustel on piirid, ning nendega tuleb äärmiselt kaalutletult arvestada, et peale mõnda suremat, probleemset diskussiooni, läbi ei põleks. Selleks tuleb foorumi keskkonna ja enda vahele tekitada käitumismudel, millele igas olukorras toetuda saaks. Kahjuks pole inimlik tegevus kunagi 100% efektiivne ja perfektsust on väga raske saavutada, seega on suht paratamatu, et tänu mudeli tahumatusele, võib keegi liiga saada ilma, et ta seda ära teeninud oleks.
Ma olen alati öelnud, et kui tekib probleem, siis saab seda igal juhul arutada, kuid ma ei saa aksepteerida säärast suhtumist, mida teemaalgataja minuga suhtlemisel praktiseeris ! Kui säärane suhtumine tulenes lakoonilisest teatest teema kolimise kohta, siis teavitan, et selle teate genereerib foorumi skript ja ma ei tõsta kunagi ühtegi posti ega teemat prügikasti ilma põhjuseta ega oma lõbuks ! Kui midagi jääb siiski arusaamatuks, võib alati aru pärida, aga ma ei saa garanteerida, et vastus igal-juhul küsijale meelepärane tuleks ...

kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 04.02.2004 15:24:32 vasta tsitaadiga

Jah. Kuigi Mr. DigeBeni on ka minu peale paar korda urisenud teeb ta head tööd. Minu poolt talle igastahes 12 points. Kui keegi tahab tõelist modede möllu ja laamnedamist näha siis tsekake pumbafoorumisse(nonäed, isegi nime enam ei mäleta) seal iga tavakasutaja posti järel mõne mode ylbe kommentaar. Peale selle paistab et seal peale modede kedagi suurt ei käigi ...
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
Bad Sector
HV veteran

sõnum 04.02.2004 15:59:45 Re: HV on paranenud! vasta tsitaadiga

pepsoodent kirjutas:
Julgesin küsida millal tuleb Heroes 5 ja selle demo ning tublid moded andsid vastulöögi ja kustutasid teema ning panid mulle ajapiirangu.

way to go, man. Niimoodi see põhjusliku seose tuvastamine käibki icon_lol.gif Kuna tegin teema ja see pandi lukku, siis kindlasti sain mingi rängi ka selle pärast, kuna muidu olen ma ju täielik ingel icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif (karta on et kogu su toimikut ei riputa siia keegi, kuna HVF asi pole teiste kasutajate ees mõne kasutaja isikuküsimust arutada icon_razz.gif )

tsitaat:
Vot õige suhtumine.

Mis nimelt? Teema kustutamine või ajapiirang??? Ajapiirang on 100% õige suhtumine, sinu teemat ma ei ole viitsinud prükkarist otsida ja seda seega ei kommenteeri (usaldan parem kustutajat).

tsitaat:
Eelmine kord soovitasin müügikuulutusi kuu aega mitte kustutada ja sõimati modede poolt läbi.

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=69128&highlight=
unustasid lingi lisada, kindlasti pakub teistele ka huvi, kuida sind ilma põhjuseta ... ee.... modede poolt läbi sõimati... nagu sa väga ilusasti ütlesid.

tsitaat:

Mehed tegelevad tõsise tööga ja tahaks neid kiita.

zänkjuu icon_biggrin.gif töö kiidab tegijat nagu vahest tavatsetakse öelda icon_smile.gif icon_lol.gif

tsitaat:

Kõiki teisi hoiataks selliste ülbete teemade algatamise eest.

Õige jällegi... ÜLBED teemad lähevad tõenäoliselt reeglitega vastuollu (olenevalt ülbuse määrast).

tsitaat:

Kõige parem kui siin üldse sõna ei võta.

Ma loomulikult austan su arvamust... eeldan, et sa mõtlesid seda tõsiselt, mitte ei üritanud teisi HV-kasutajaid millelegi provotseerida?

PS!
... Võibolla on mul täna lihtsalt imelik tuju ning käesolev teema ajas mu südame täiega pahaks, eriti võttes arvesse mis põhjusel pepsoodent (eee... sry, soodent) "aeg maha" austava tiitli ära teenis.

... aga võib-olla ma lihtsalt provotseerin soodenti, et temaga sõnasõtta (või rusikavõitlusse või kuhu iganes) astuda.

... aga võib-olla mulle tundub, et herr soodent on mingi eriti labiilne isiksus, kes leiab, et on "tema arvamus" ja "vale arvamus" ning kui midagi ei meeldi, siis annab nagu torust tuleb ja kuulutab kogu maailmale oma "õnnetust"

... aga võibolla mulle meeldis esimese postituse nö positiivne toon ja modede tegevuse kiitmine ning olen lihtsalt meelitatud icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

küsitlust tegema ei hakka, las igaüks ise otsustab, miks ma oma postituse tegin (soodent kindlasti ei jäta oma arvamust enda teada icon_rolleyes.gif )

PPS! ära sa soodent nüüd niisama fleimima hakka, eks. 8)
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
soodent
HV Guru

sõnum 04.02.2004 17:16:26 vasta tsitaadiga

Jah sa oled eelmainitud modedest veel aste nõmedam eks virtuaal Keskkond kubiseb sellistest teksti argpüksidest.Priva mulle oma andmed ja kui ei julge ära sõna võta.soodent kirjutas:
Sa sellisest asjast nagu viisakus äkki oled kuulnud.Üritaksid äkki põhjendada mida lubamatut mul selles teemas oli.

... reeglite viimasest postist võid leida vihje ! Kas järgmisena küsid, kuna tuleb DOOM 10 ? Võiks ikka ise kah kodutöö ära teha, mitte niisama foorumisse postitada, mis pähe tuleb või sülg suhu toob ...
Sellest sai minu tigedus alguse ent nagu näha kõik modede poolset ülbust aksepteerivad ja vaid minu vastamine on solvav kõigile.
Kommentaarid: 822 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 19 :: 6 :: 564
tagasi üles
Bad Sector
HV veteran

sõnum 04.02.2004 17:31:03 vasta tsitaadiga

soodent kirjutas:
Jah sa oled eelmainitud modedest veel aste nõmedam eks virtuaal Keskkond kubiseb sellistest teksti argpüksidest.Priva mulle oma andmed ja kui ei julge ära sõna võta.

Mida oligi tarvis tõestada... fleim on lahe, kas pole? icon_razz.gif

Imestama paneb mind tegelikult see, et kuigi sa oled kirjutama õppinud (seda oskust demonstreerid sa vahetpidamata äärmise usinusega... kahjuks ilma kriitikameeleta), siis lugemisega sul nii hästi ei ole.

Milleks on vaja vinguda, et sulle on liiga tehtud (yeah right, irw), kui sa ei pane reegleid millekski?

- ja ära ütle, et sa pole reeglitega kursis... küllalt kaua oled siin olnud.

tsitaat:
Parem HV
Ettepanekud/arutelud HV ja HV foorumi paremaks toimimiseks ning muudatuste tegemiseks.

Võrdleme siis nüüd seda sinu teemaga:
tsitaat:
HV on paranenud!
Julgesin küsida millal tuleb Heroes 5 ja selle demo ning tublid moded andsid vastulöögi ja kustutasid teema ning panid mulle ajapiirangu.Vot õige suhtumine.Eelmine kord soovitasin müügikuulutusi kuu aega mitte kustutada ja sõimati modede poolt läbi.Mehed tegelevad tõsise tööga ja tahaks neid kiita.Kõiki teisi hoiataks selliste ülbete teemade algatamise eest.Kõige parem kui siin üldse sõna ei võta.

Minu meelest peaksid sa õnnelik olema, et selle teema algatamise eest su "aeg-mahaXX" ranki ei pikendatud "aeg maha XX+Y", mitte edasi lärmama.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 04.02.2004 17:34:08 vasta tsitaadiga

Sa, soodent, rahune parem nats maha. Isegi kui Sul õigus peaks olema mängid sa oma lahmiva suhtumisega viimasegi lugupidamise maha.

Ja veel yks asi. Tsiteerin "Priva mulle oma andmed ja kui ei julge ära sõna võta"
Ma soovitan Sul maha rahuneda. Usu mind, kõik arvutihuvilised kodanikud pole teps mitte 40 kilosed vennad ...
tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 04.02.2004 17:41:39 vasta tsitaadiga

Jube vaadata seda eestlaste väiklust.
Peab ikka vastakuti kiusu ajama ???

Öelge keegi siis mehele, mille vastu ta täpselt eksis!
Öelge välja fakt/reeglite punkt, mitte ärge andke linke reeglitesse!
Rääkige otse, mitte ärge keerutage!

PS! Moderaatorite poolne provotseeriv käitumine eesmärgiga fleimi tekitada, et siis tuletõrjujat mängida on väga inetu ja kahepalgeline.

icon_cry.gif icon_cry.gif icon_cry.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
DoS
HV veteran
DoS

sõnum 04.02.2004 17:42:27 vasta tsitaadiga

minu postile pole ka keegi vastanud icon_mad.gif
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
Caveman
HV veteran
Caveman

sõnum 04.02.2004 17:50:14 vasta tsitaadiga

Aga teeks ühe modereerimise-vaba nädala?
Ehk saavad siis kasutajad aru meie tehtud töö olulisusest.

OT:Bad Sector, sul sarv soe jah? Huvitav jutt icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 10 :: 41
tagasi üles
Bad Sector
HV veteran

sõnum 04.02.2004 17:56:53 vasta tsitaadiga

Caveman kirjutas:
Aga teeks ühe modereerimise-vaba nädala?
Ehk saavad siis kasutajad aru meie tehtud töö olulisusest.

muig... sellise päeva "vilju" maitseme me pärast veel kuu aega... vähemalt
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 20.03.2004 05:38:51 vasta tsitaadiga

Viimase kolme kuu jooksul on pooled foorumist ostetud asjad katkisteks osutunud.Ühelt vennalt ostsin mälu ja video ja video oli kohe surnud ent mälu panin teise mälu kõrvale ja see tundus töötavat.Nüüd panin esimeseks ja prime95 kohe kinni.Paras petiste paradiis siin.See aeg pole enam kaugel ,kui loobun siin osalemast.
Kommentaarid: 822 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 19 :: 6 :: 564
tagasi üles
Max Powers

sõnum 20.03.2004 11:06:18 vasta tsitaadiga

soodent kirjutas:
Viimase kolme kuu jooksul on pooled foorumist ostetud asjad katkisteks osutunud.Ühelt vennalt ostsin mälu ja video ja video oli kohe surnud ent mälu panin teise mälu kõrvale ja see tundus töötavat.Nüüd panin esimeseks ja prime95 kohe kinni.Paras petiste paradiis siin.See aeg pole enam kaugel ,kui loobun siin osalemast.

Väga üldistav oled.
Kui ei taha siin olla, siis loobu, aga palun ära hala
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 20.03.2004 11:13:56 vasta tsitaadiga

soodent kirjutas:

Ja mida me tegema peaksime? Sulle uhke lahkumispeo korraldama ja pisaraid valama sinu lahkumise puhul?
Vahet pole, kas sa ostad katkise asja osta.ee, ostakohe.ee, soovi, kuldsebörsi või HV vahendusel. Kui ise kontrollida ei oska ja oma seljatagust ka ei kindlusta, siis pole midagi teha ....

Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 20.03.2004 12:58:15 vasta tsitaadiga

soodent kirjutas:

Sinu postitutusest õhkuks nagu etteheidet HV pihta, et HV on kõikide arvutijuppide korrasoleku eest vastutav, ja kui mõni katkine jupp sinu kätte satub või komponentide mitteühilduvusest tuleneb mittetöötamine, siis HV peab vastutama?
Ikka eriline tükk oled : icon_evil.gif thumbs_down.gif
Kommentaarid: 465 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 358
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 22.03.2004 17:08:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Üks esimesi teemasi, mis paneb kahtlema, kas HV foorum on õige koht kus aega surnuks lüüa.

Sinu kahtlused on õigustatud - HinnaVaatluse foorum polegi mõeldud aja surnuks löömiseks (selle jaoks on rate.ee). See foorum vist idee järgi ikka mõeldud konstruktiivseks aruteluks. Jea, ma ise pekasn kah aeg ajalt offtopicut ja saan tõrelda a mind see eriti ei sega. Siiani olen ka saanud kõigile oma küsimustele siit asjaliku ja kiire vastuse. thumbs_up.gif God bless HV beer_yum.gif (<- ilma irooniata)

P.S ma ei ole pugeja, lihtsalt tahtsin tunnustust avaldada foorumile kui sellisele.

tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 22.03.2004 18:11:00 vasta tsitaadiga

Bastardo, ?
HV on väga edukas aja surnuks löömiseks thumbs_up.gif Vahepeal ostan ka midagi ja teen mõne posti ... aga yldjuhul löön iga päev vast 8 haad siin laiaks thumbs_up.gif Ilma HV -ta oleks ma ennast juba surnuks igavlenud ....
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 23.03.2004 02:01:35 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif ääää...... kr6ll, nujah, ok tõepoolest, hommikul kui masina üles buudin, tsekkan kohe HV sse, siis keedan endale tassitäie kohvi, siis tuulan veel pool tundi HV foorumis(kuni kohvi joodud), siis login ennast välja, teen ühe suitsu. Seejärel login uuesti HV foorumisse, vaatan äkki on keegi mõnele mu mõtetule postitusele vastanud. Noh ja ühtlasi vaatan veel mõned teemad läbi. Misjärel lähen loengusse, sealt naasnuna - esimese asjana uuesti HV foorumile pilk peale. Siis saabub vaba aeg....noh nii paar tundi a rohkem ei pea vastu, taas foorumisse - äkki on midagi uut kirjutanud jne. Ja enne magamaminekut kah k i n d l a s t i HV foorum. Mhmh, tõepoolest, nii see mul käib.
Kas ma olen sõltuvisest HinnaVaatluse foorumist --- EI EI EI mitte mingil juhul, ma ei saa seda endale tunnistada - see millega ma siin tegelen on konstruktiivne arutelu mitte sõltuvus ja aja surnuks löömine, onju...eks icon_biggrin.gif

tagasi üles
dvdzoid_est
HV veteran
dvdzoid_est

sõnum 23.03.2004 08:24:38 vasta tsitaadiga

Bastardo kirjutas:
icon_lol.gif ääää...... kr6ll, nujah, ok tõepoolest, hommikul kui masina üles buudin, tsekkan kohe HV sse, siis keedan endale tassitäie kohvi, siis tuulan veel pool tundi HV foorumis(kuni kohvi joodud), siis login ennast välja, teen ühe suitsu. Seejärel login uuesti HV foorumisse, vaatan äkki on keegi mõnele mu mõtetule postitusele vastanud.

Miks sa vahepeal välja logid? icon_eek.gif

Taavi_R
HV Guru
Taavi_R

sõnum 23.03.2004 10:38:34 vasta tsitaadiga

dvdzoid_est, veedab kauem aega icon_smile.gif
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 23.03.2004 10:59:19 vasta tsitaadiga

Taavi_R kirjutas:
dvdzoid_est, veedab kauem aega icon_smile.gif
Tõenäolisem on, et vabastab arvuti vahepeal võimalikule teisele kasutajale. Kes muidugi kui ka HV-d kasutab, teeb seda juba oma kasutajanime all. Tegemist võib ju olla ühikatudengiga, vähemalt tudengi seisuse kohta ju otse vihjed ta tekstis.
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
Bastardo
HV kasutaja
Bastardo

sõnum 23.03.2004 13:03:22 vasta tsitaadiga

Vahepeal login HVst välja, mitte arvutist. Noh, näiteks siis kui Americas Armyt mängin, või loengus olen või...mõnel muul moel HVle truudust murran icon_smile.gif Aga olen jah tudeng ja elan ühikas kuid toanaabriks on mul Rott, nii et temaga ma masinat jagama ei pea. Bõhhh, millised enesepaljastused icon_rolleyes.gif
tagasi üles
marko
HV Guru
marko

sõnum 26.03.2004 00:30:56 vasta tsitaadiga

mingi räige OT... lõpetage see kohe!! icon_evil.gif j/k icon_wink.gif

...irw... no on ikka kena teema. varsti vist tehakse eraldi foorum: Inimsuhete lahkamine, moraal ja eetika. icon_rolleyes.gif
tundub et antud teemal on juba mõlemad pooled oma seisukohad selgelt avaldanud, ühtlasi võiks teema lukku panna või kuidas? icon_neutral.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 159
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  HV on paranenud! mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.