Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Aidake aidata halvatud tüdrukut märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
maxfox04
HV veteran

liitunud: 08.02.2010




sõnum 05.03.2015 21:58:27 vasta tsitaadiga

liiv, tänan pakkumast, aga asendusketas juba olemas. Janar! andis korraliku ketta.

Täna õhtul leidsin üks minihetk ja võtsin Joysticku lahti. Pulk liigutab potekaid, seega tavalise Nuppudega asendamine ei ole lihtsasti teostatav. Kuid loodan, et tüdruk saab Joystickuga hakkama. Kui käepideme lahti võtsin, tuli välja suht kergesti plaadi alla kinnitav karbike, millest ulatub ~10 sendine pulk. Ja nupud on eraldi juhtmetega, seega asendamine suurema Nuppudega Ebayst pole suureks probleemiks.

Lisaks kasutaja Karlsson oli koostanud ühe huvitava lahenduse virtuaalse nupude teemal. Sinna sai pandud siis nupud koos keelesünteesiga, mis võimaldab nupule vajutades häälega "öelda" vajalik lause. Väga tubli töö! Pean veel arutlusi, kuidas oleks mugavam seda disainerida, kuid väga väga hea algus tehtud selles valdkonnas.

Pean ütlema, et tegu pole "weekend project"-iga ja aega kulub palju, mida kuskil niisama ei leia, kuid niipalju kui jõuan, arendan asja tasapisi. Kindlasti hoian kõike kursis asjadega ja projekti viin lõpuni! Iga abi on teretulnud!

_________________
Hobielektroonik. Parandan katki läinud elektroonikat.
Huvid: mikrokontrollerid, DIY, IoT, CNC, 3D printer: Prusa i3.
Kommentaarid: 289 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 213
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Karlsson
Kreisi kasutaja

liitunud: 20.08.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.03.2015 09:49:29 vasta tsitaadiga

Sellest lehest siis. Panin sellele juurde lausete muutmise osa. Tuleb kirjutada tavatekstina ja komadega laused eraldada. Lisaks tõlkisin ära google abiga. Asub siin Lausete nimekirjast sellel lehel võiks aeg-ajalt koopia teha. Selle lehe andmeid hoitakse veebilehitsejas ja kui mingi puhastusprogrammiga üle käia, siis võib ka selle lehe seadetest ja lausetest ilma jääda.
Testisin Chromega, aga peaks töötama Opera ja Safari'ga ka veel. Firefox, IE kõnesünteesi veel ei toeta. 3 faili, "helper.htm", "script.js" ja "style.css" tuleks arvutisse tõmmata, nt. "c:\helper" kausta. Sinna htm failile saab shortcuti luua.
Mis nüüd puudutab kõnesünteesi (text-to-speech) keele faile, siis EKI lehelt leidsin eesti keele kenasti üles. Vene keelega natuke keerulisem. Seda võiksid ise ka vaadata ja otsida, sul ehk vene klaver olemas. Märksõnadeks "text to speech SAPI5". Oma süsteemis (win7 x64) sain läbi häda tööle eSpeak tarkvara.
Esmalt tirisin eSpeak'i siit http://espeak.sourceforge.net/download.html. Installi alguses lisasin keelevaliku nimekirja"ru". Peale installi käivitiasin "C:\Windows\sysWOW64\speech\SpeechUX\SAPI.cpl". Sealt valisin keeleks "eSpeak-RU" ja oligi nagu kõik. See control paneeli "Speech recognition" - "Text to speech" ei tundnud eSpeak'i keelefaili ära. Tõenäoliselt 32 bitise windowsi juures tunneb ka Control panel selle keelefaili ära.
Mis opsüsteem selles läpakas täpselt on?
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
maxfox04
HV veteran

liitunud: 08.02.2010




sõnum 06.03.2015 21:51:22 vasta tsitaadiga

Karlsson, SUPER hea töö! See on palju lubav variant. Lausete lisamise variant - imelihtne! Väga väga tubli! Tegelikult palju muud polegi vaja. Vene keele praegu jätaks viimase hetkeni, kuni toon seda süsteemi neile. Tõlgiga saan vajadusel aidata, Google tõlge on vahest imelik icon_smile.gif Näiteks, kui lähen Seaded, siis see lause, mis inglise keeles on "Sentence list", vene keeles kõlab nagu "Surmanuhtluse nimekiri". Aga see on mini asi, võrreldes sellega, kui suur kasu on sinu tööst! See inglise keelne variant töötab, kuid kui ma proovisin midagi vene keeles seal kirjutada, siis see ei teinud enam mingit häält. Ehk siis ongi mingi asi puudu? Minul on Win7 venekeelne, ja neile on pandud samasugune. Win7 russian 32-bit Ultimate.
Ma üritan leida aega, et otsida see venekeelse sünteesi asja. Aga kirjuta natukene rohkem sellest, mida ma otsima pean, kuna see on minu jaoks väga kaudne teema.
Kui kellelgi on veel soovitusi, kuidas see häälestamise teema lahendada - pakkuge ja rääkige julgelt!

Pean veel täpsustada, kui palju nuppe oleks vaja selle tahvli ehituseks. Ja siis tellin need ära ja hakkaks disaini peale mõtlema. Üldiselt praegu pean rohkem tüdruku juures tegeleda, kui palju tema on võimeline neid asju kasutama. Aga üldplaan on selline, et tuleval nädalal proovin mingi "mustandi" variandi temale ette näidata.

_________________
Hobielektroonik. Parandan katki läinud elektroonikat.
Huvid: mikrokontrollerid, DIY, IoT, CNC, 3D printer: Prusa i3.
Kommentaarid: 289 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 213
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sf
Kreisi kasutaja
sf

liitunud: 24.06.2003




sõnum 07.03.2015 04:16:48 vasta tsitaadiga

maxfox04 kirjutas:
Muide, oleks vaja ühe Windowsi programmi, mis näeks välja nagu virtuaalse nupude tabel, kuhu on programeeritud tihti kasutatavad väided, nagu "Tahan süüa", "Tahan juua", "Anna unerohtu" jne. Hea oleks mingi lihtsa "wizardiga", et lisada vajalikke nuppe juurde. Ilmselt peab see olema scrollinguga, sest kõik ei mahu ühe ekraani peale. Kas keegi on näinud midagi sellist valmis programmi näol või on valmis seda kirjutada? Oletan, et kogenud progejatele ei ole see väga suur töö. Mina ise ei oska seda teha mitte kuidagi.


Minu arvates näeb näiteks Windowsi töölaud välja nagu virtuaalsete nuppude tabel.

Ja ma pole üldse kindel, et need väiksed ebay lülitid kontrollimatute liigutuste puhul kasutatavad on. Võib-olla sobiks pigem mingi 2 alaga pehmem padi, üks kursori liigutamiseks, teine klikkimiseks. Kui käega soovitud suunas mikrolülitit vajutada suudab, saab kasutada mehaanilist lülitit, kui kätt üle ala kindlas suunas libistada, siis näiteks optilist sensorit. Ei lase ehk kätt vigastada. See eeldab muidugi, et tüdruk suudab jälgida kursorit ja samal ajal kätt mingigi täpsusega liigutada.

Kui eelnev pole võimalik ja oleks vaja lihtsalt mingit füüsiliste sensoritega helimängijat, siis sellele lähim asi, millega ma olen kokku puutunud, on MIDI kontrolleriga ühendatud sämpler.

_________________
pea kinni puu sees
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Karlsson
Kreisi kasutaja

liitunud: 20.08.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.03.2015 05:43:17 vasta tsitaadiga

Esmalt installi vene keelefailid Win7 alla. Üks õpetus siin Vaata siit või vaata siit. Või vaata Youtube näidised

tsitaat:
See inglise keelne variant töötab, kuid kui ma proovisin midagi vene keeles seal kirjutada, siis see ei teinud enam mingit häält.

Arvatavasti on vaikimisi keeleks inglise "Anna". Tema ei räägi vene keeles. Selleks ongi vaja keelepakki. Lisaks veel vaja selle lehe seadetest heli keeleks märkida "ru", vaikimisi on "en-US". Lisaks saad seal proovida erinevat kõne kiirust ja kõne tooni. Samal ajal, kui seadeid muudad, saad ka mõne nupuga proovida milline tulemus on.
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
maxfox04
HV veteran

liitunud: 08.02.2010




sõnum 10.03.2015 15:57:49 vasta tsitaadiga

Nii, peale väikest pausi uuendan teemat sellega, mida oleme saavutanud selleks hetkeks.

- Notebook töötab ja vajalikud programmid paigas. Lisama peab veel see keelesünteesi puudutavad asjad. On screen keyboardiks valisin "Hot Virtual Keyboard". See tundub kõige paindlikuma seadistamisega ja annab palju võimalusi. Näiteks on sisseehitatud sõnastik, mille abil oskab see "ennustada" valiva sõna ja pakkuda sega tervikuna (just nagu mobiilis oli T9 asi). Omab palju "skini", millest saab valida kõige mugava kasutusega. Igal juhul, kui keegil peaks selline otsus tulema kunagi - soovitan soojalt!
- Nuppudega lehest oli nii tüdruk kui ka ema väga vaimustunud! See oli täpselt, mida nad vajasid! Veel kord tänud Karlsson! Kas oleks nupude suurus, vorm ja asukoht muuta?
- Eile sai käidud nende juures ja testitud see Joysticku asi (mis oli peale selle lammutamisest jäänud). Algul oli liiga raske, siis eemaldasin vedru, kuid siis see kippus liiga kergelt liikuma ja ei jäänud seisma ka. Siis lõikasin vedrust ~2 keermet ja panin see sisse tagasi. Seda on nüüd palju mugavam kasutada, sest ei oli nii jäik, kuid samas läheb ise kesk asendisse. Kuna ei ole jõudnud panna see mingisuguse plaadi külge kinni, siis lihtsalt hoidsin kätega, ja tüdruk liigutas hiire noolt selle abiga. Ja sai trükitud siis mõne sõna. Muidugi see nõuab temalt suht palju jõudu, kuid samas sellega ta saab trükida ilma teiste abita! See on suur saavutus tema jaoks! See peale küsis ta, kas Interneti saab ka? Siis vastasin, et saab ja ta oli veel rõõmsam. Peale mitu aaastat saab ta jälle ise midagi teha. See on kirljeldamatu rõõm tema jaoks!
- Nendest füüsilisest nupudest ka natukene. Praegu leidsime, et väga palju neid polegi vaja. Hetkeks proovisime ühe nupuga (mida vajutasin mina, sest see oli testimiseks võetud suvaline väike nupp), mis tegi siis hiire "vasaku klõpsu". Tegelikult seda piisab peaaegu kõigide asjade jaoks. Mõte on lisada veel "Enter" ja "Hiire parem klõps", kuid nende vajadust veel peab täpsustama. Tellisin Ebayst nupud, igaks juhuks 5 tükki. Jääb tagavaraks, kui pärast vaja.
Netfish, tahaks küsida selle korpuse kohta. Ma veel vaatan, kuidas mugavam on, kas puu või metall korpus. Aga kui valitakse puu korpus, oleks võimalik välja lõigata peamisele kaanele plaat? Midagi, nagu pildil (punane Joystick, rohelised nupud). Ja äkki mingi kiri selle peale?


Samas eile kui niisama jutuks läks elust ja muist, küsisin, kuidas nad saavad ratastooliga välja? Aga sellega on suured raskused, kuna trapikojas puuduvad need reenid, mille peal võiks ratastooliga sõita alla või ülesse. Küsimuseks "miks" tuli vastus, et korteriühistu ei taha sellega tegeleda või kas isegi keelasid neid panna. Seda nad veel täpsustavad, kuid kas keegi teab äkki mingi Normi vms, kus saaks info selle kohta, kuidas neid asju ikka saada. Sest ühele naisele on liiga raske ratastoolis oleva inimesega trepist alla sõita, ülesse rääkimata. Häid soovitused selles valdkonnas on oodatud!

Ja kõigile abistajatele veel kord SUURED TÄNUD NII MINU, KUI KA SELLE PERE POOLT!!!

_________________
Hobielektroonik. Parandan katki läinud elektroonikat.
Huvid: mikrokontrollerid, DIY, IoT, CNC, 3D printer: Prusa i3.
Kommentaarid: 289 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 213
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
beastbeats
HV Guru
beastbeats

liitunud: 26.12.2006




sõnum 10.03.2015 18:03:55 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Seda nad veel täpsustavad, kuid kas keegi teab äkki mingi Normi vms, kus saaks info selle kohta, kuidas neid asju ikka saada. Sest ühele naisele on liiga raske ratastoolis oleva inimesega trepist alla sõita, ülesse rääkimata.

http://www.invaru.ee/trepironija-ratastoolile-t09-vimec

_________________
Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Kommentaarid: 360 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 277
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Karlsson
Kreisi kasutaja

liitunud: 20.08.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.03.2015 09:41:47 vasta tsitaadiga

maxfox04 kirjutas:
Kas oleks nupude suurus, vorm ja asukoht muuta?

Joonista mingi pilt ette, kuidas sa seda näha tahaksid. Fontidest soovitaks "Verdana"t kasutada. Kui kasutad muud fonti, siis kirjuta juurde mis fonti ja suurust kasutasid. Nuppudel on kõigil üks seade, seega piisab, kui ühe ette joonistad ja ütled mitmes tulbas peavad olema. Loomulikult saab selle lehe ka ära värvida, seega joonista värviline.
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Netfish
Kreisi kasutaja

liitunud: 04.11.2002




sõnum 11.03.2015 11:03:17 vasta tsitaadiga

maxfox04 kirjutas:
Netfish, tahaks küsida selle korpuse kohta. Ma veel vaatan, kuidas mugavam on, kas puu või metall korpus. Aga kui valitakse puu korpus, oleks võimalik välja lõigata peamisele kaanele plaat? Midagi, nagu pildil (punane Joystick, rohelised nupud). Ja äkki mingi kiri selle peale?




Saan aru, et mõtled puidust korpusele metallist kaant? Saab nii loomulikult ja saab ka alumise osa kui vaja. Vaja lihtsalt täpsete mõõtmetega joonist.
Kommentaarid: 99 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Märt.
HV Guru
Märt.

liitunud: 17.01.2004




sõnum 11.03.2015 11:27:49 vasta tsitaadiga

maxfox04, ehk on abiks: http://heli.eki.ee/koduleht/index.php/konesuentees
Ehk saad temalt nõu ja lisaabi: http://portaal.eki.ee/tootajad/56-tootajad/2-indrekhein.html

_________________
Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Vael
HV Guru

liitunud: 17.03.2013




sõnum 11.03.2015 16:13:46 vasta tsitaadiga

Kaldtee\metallrööbaste\panduse paigaldamise kohta ei leidnudki eriti midagi. Ma pole küll ekspert, eksperdilt saab postimehes\vastused.ee nõu küsida, aga mulje jääb, et kui üldkoosolek lubab, siis tohib ka ehitada\paigaldada:
http://tarbija24.postimees.ee/1087680/lugeja-kelle-luba-on-kortermajas-vaja-soojuspumba-paigaldamiseks see vana Korteriomandi seaduse kohaselt, uues neid punkte polegi.
Uues "Korteriomandi- ja korteriühistuseaduses" selline punkt:

§ 39. Kaasomandi eseme ajakohastamine
Kaasomandi eseme ajakohastamiseks, sealhulgas energiatõhususe suurendamiseks,
selliste
vajalike muudatuste tegemise, millega ei muudeta eriomandi eseme otstarvet ega kahjustata
muul viisil ülemääraselt ühegi korteriomaniku õigustatud huve, võib otsustada käesoleva
seaduse § 9 lõikes 3 sätestatud häälteenamusega.

(Kui varem veel ampsas näiteks "Töölepinguseadusest" läbi, siis nüüd üritatakse ikka asja järjest keerulisemaks ajada. loe: küsi targematelt nõuicon_wink.gif)

Tavaliselt on raha määrajaks, kui just pole väga kiuslikud elanikud nagu Pärnu loos juhtus, aga sealgi oli linnavalitsus inimlik ja ei käskinud lõpuks maha võtta.

Tasub rääkida ja küsida majaelanikelt, rahakogumiseks võib ju siin või ka laiemalt teema teha.
Jälgin ja olen nõus annetama, kuigi suuremal ühistul ei tohiks ülejõu käia, eriti veel kui lapsega emad ka saaks kasutada sama kaldteed\rööbast.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rmc
Aeg maha 1p
rmc

liitunud: 28.06.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.03.2015 16:16:11 vasta tsitaadiga

https://www.hackread.com/sesame-worlds-first-touch-free-smartphone-for-disables/
‘Sesame’ – World’s First Touch-Free Smartphone That Disables can Control With A Nod

_________________
Kommentaarid: 195 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 181
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Go Kane!
HV Guru
Go Kane!

liitunud: 07.11.2006




sõnum 31.03.2015 23:02:34 vasta tsitaadiga

On vahepeal miskit uut ka toimunud. Mõtlesin et väike up.-itus teemale leiab veel mõne aitaja juurde icon_smile.gif
_________________
wuerth.ee. Vajad midagi, küsi julgelt 😉
Kommentaarid: 1839 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1343
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kraaks
HV kasutaja


liitunud: 04.02.2002




sõnum 01.04.2015 05:38:20 vasta tsitaadiga

ise võin anda kõvaketta 1.5tB 2tk. umm monitori samsungi 21tolli vist.
ainult, kui järele tuled. muud asju ka. icon_smile.gif

_________________
lillekasvatus.ee
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
maxfox04
HV veteran

liitunud: 08.02.2010




sõnum 01.04.2015 16:23:08 vasta tsitaadiga

Aitäh teema vastu huvi eest.
Praegune seis siis järgmine:
-tegin puust ja plastist test karbike, kuhu panin "tuunitud" joystick ja juurde panen nupu, kui see kohale tuleb. Hetkel tee peal Hiinast.
-testisin seda kõike ja toimib korralikult. Õnneks settinguid on nii joysticku programmis, kui ka ekraanil oleval klaviatuuril palju, seega annab päris hästi timmida just nii, nagu temal oleks mugav kasutada.
Kui nupp on kohal, panen seda kasti sisse ja lähen siis nende juurde, et saab tüdrukule käe kohaselt seadistada. Siis näeb, mida annab lisaks täiendada.
Kui lõplik variant selge, siis ilmselt tuleb korralikuma korpuse muretseda, ja siin loodan abi saada kasutaja Netfish poolt.
Igal juhul, palju abivalmis inimesi on nii siin, kui ka foorumi väljas... ma tänan kõiki, kes pakkusid abi ja olid valmis asju annetada.
Natukene viivitamist teeb ka see, et neil palju arsti juures käimist, ja ajaliselt raske kokkuleppida, et kõigil olleks mugav. Aga see lihtsalt väike venitamine.
Ratastooli jaoks nende reenide luba ka saanud KÜ poolt, seega käib töö ka selle kallal. Leppisin tuttavaga, kes teeb keevitustööd, et tema aitab sellega. Siis emal on kergem tütrega õue minna. Enne oli raske, sest pidi ise tassida ratastooli ja tüdruku trepist mööda üles ja alla.

_________________
Hobielektroonik. Parandan katki läinud elektroonikat.
Huvid: mikrokontrollerid, DIY, IoT, CNC, 3D printer: Prusa i3.
Kommentaarid: 289 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 213
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
rmc
Aeg maha 1p
rmc

liitunud: 28.06.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.04.2015 16:35:28 vasta tsitaadiga

maxfox04, thumbs_up.gif, ilus töö!
_________________
Kommentaarid: 195 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 181
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
maxfox04
HV veteran

liitunud: 08.02.2010




sõnum 16.04.2015 16:26:25 vasta tsitaadiga

Fast tweet teemasse.
Esmaspäeval said veel testid tehtud:
Ideeliselt, kontseptsioon siis ikkagi selline, et Joystick+Nupp(hiire vasak klõps).
Kuid puldi suuruse, nupude asukoht on sättimisel.
Miks nii kaua?
Ei leia alati sobiva aega, et käia nende juures, ja testida. Pluss lisab aega see, et asi käib ainult testimisega, ehk proovi ja eksimuse põhjal. Miks nii? Sest, kahjuks, tüdruk ei saa väljandada oma soovi (ja ta ise nii täpselt ei oskagi ettekujutada, mis oleks parim variant), ja jääb ainult pakkuda erinevaid variante ja vaadata, millega saab kergemini hakkama. Ja seepärast käib pidev puldi ümberehitamine. Seda teen nö põlvede peal, ehk see võtaks ka rohkem aega, kui keegi proff teeks seda tööstusmasinaga.
Aga asi areneb ja edeneb, ja testid käivad edasi. Lisan vahepeal mõne foto ka, ehk kuidas see välja näeb:
http://www.upload.ee/image/4641165/IMG_20150416_162243.jpg

_________________
Hobielektroonik. Parandan katki läinud elektroonikat.
Huvid: mikrokontrollerid, DIY, IoT, CNC, 3D printer: Prusa i3.
Kommentaarid: 289 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 213
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Aidake aidata halvatud tüdrukut mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.