Olen seda foorumiosa pidevalt uudistatud, aga kuna vajab postitusõiguse ostu, siis seetõttu pole ammu aktiivne olnud.
Pildid mu sügishooajast, mil sai Põhjamaade meistri võistlustel käidud ja tolleks ka vormi sätitatud. Kaal oli madal, vorm oli hea, aga oleks võinud parem olla, et antud meestele paremini kanda astuda. Peamine põhjus ikka parem vorm, oma osa paraku ka kasutatud vahendites, mida tipupoole leiab sagedamini kui amatööritsedes ja kuna mina olenemata oma verenäitudest pole keelatud aineid näppinud, siis pean lolli järjekindlusega rühkima parema vormi poole. Lihtne see pole, ala on raske ja halastamatu (võistlemine, niisama peegli ees võib ilutseb ja igaüks...) ja kohtunikuks arvamusi leiab seinast seina.
Eelkõige tahan ma harida kangisikutamises algajaid, rikkumata entusiaste, et neil kujuneks õige mentaliteet ja nad õpiks tegema asju mõtestatult, leiaks õigemad raskused ja hindaks kvaliteeti ning oskaks vastata, et miks me üldse midagi teeme. Seda viimast ma küsin ka hea meelega tudengitelt, kes meile haiglasse saadetakse (füsioteraapia) ja uskumatu kui keeruline sellele vastamine võib olla. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
viimati muutis Metsjeesus 03.03.2015 17:25:48, muudetud 1 kord
Ootame sinult kymneid selle 105kg-ga. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
LOL _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Näen saalis pidevalt algajaid, kellel mõtestatust trennides pole. See pikema vaatluse tulemus juba. Lihtsaim aru saada kui sõpradega rääkida, kes käinud/käivad ka saalis, siis neil ikka ulme arusaamad jõusaalitrennist. Inimesed tahavad häid tulemusi ja progressi. Selle asemel tihti usutakse lollusi v lihtsalt ei harita end piisavalt.
Ma olen ise vaid 3 kuud käinud, aga juba enne alustamist ja pea igapäevaselt vaatan, mida kirjutatakse. Vahel loen samu artikleid ja vaatan samu videosid, et äkki jäi midagi kahe silma vahele või saan millestki alles nüüd aru. Selles suhtes olen hardcore, et teadmised olemas oleks, veidi ajan juuksekarva lõhki, aga lugeda mulle nagunii meeldib
Minu õnneks on mul kaks kõrgel tasemel tõstespordiga tegelejat, kes vajadusel praktilise poolega aitavad.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kardad ta keha-nagu-kreeka-jumalal poolt võlutud saada ja sooviga näpistama minna ?
eei eii.ei julge ette jaada ta kriitikameelele eesti naiste suhtes:))
kui aus olla siis ma olen olnud ka selline nooruses, kes klubis lahedal olevat musklit ikka pidi katsuma:) aga sisi ikka yldjuhul napisne tydruk olin:)) _________________ Proua Li
ma votsin julguse kokku ja komplekteerisin mingid pildid oma 3 kuud tehtud trennist. ise on ikka jube raske pilti teha aga ikka tahaks ju:) palun halvad kommentaarid omateada jatta:)
SKG millises Tallinna klubis ennast naitama hakkad? teab siis eemale hoida ..
Ära pulli. Sinuga me teeme veel koos ühe trenni. Jõusaalis ma mõtlen ikka. Päris trenni.
edit:
16-21 olen Eestis. Sparta, Reval jms ilmselt iga päev.
Võtan suga ise ühendust. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.