Midagi otseselt katki pole ja kui nad suudavad garanteerida, et viimase 512MB kallale ei minda samaaegselt kui on lugemine/kirjutamine 3,5GB täisväärtuslikust mäluosast, ei ole impacti.
Eks seda kaarti jälgitakse nüüd suurendusklaasiga iga driverirefreshi järgselt.
Surudes sinna 512mega asjad mida pole kiirelt vaja ei olegi mingit impacti. Selle peale, et see viimane osa on pooletoobine vist ikka ei õnnestu rõhuda...
Ehk siis ilmselt USA's natuke moositakse kliente, aga mujal ongi kõik nagu peab.
Seda, mis on füüsiliselt pärsitud ei saa draiveriga parandada. Tuleb leppida sellega, mis juba varem öeldud. See kaart on 3.5GB rammuga. Iseenesest sellest GPU võimsust arvestades täiesti piisab. Rahva pahameel on täiesti arusaadav. Neid sõna otseses mõttes peteti. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
Seda, mis on füüsiliselt pärsitud ei saa draiveriga parandada. Tuleb leppida sellega, mis juba varem öeldud. See kaart on 3.5GB rammuga. Iseenesest sellest GPU võimsust arvestades täiesti piisab. Rahva pahameel on täiesti arusaadav. Neid sõna otseses mõttes peteti.
Seda nad ka ju ise tunnistavad, lihtsalt nemad väidavad, et lisa 512 on kasutatav. Laadivad selle mingit sugri-mugri täis mida mäng pidevalt ei vaja ongi case closed.
Eks seda kaarti jälgitakse nüüd suurendusklaasiga iga driverirefreshi järgselt.
kes seda ikka jälgib
oma kogemustest võin öelda, et nüüd juba 2 erineva 970-ga mälukasutus üle 3600mb läheb ikka väga-väga harva. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
anubis, seni on mõlemad väitnud, et nende delta compression on lossless. iseenesest usutav aga oleneb muidugi implementatsioonist.
eile mängisin omajagu cod:aw-d. hoidsin mingil määral ka prose kasutusel, temperatuuridel, mälukasutusel jms silma peal.
reporditakse, et aw suudab juba 1080p peal 4gb videomälu ära tarbida. võimalik, aga mitte 970-ga.
maxed ja 1440p, gameplay ajal üle 3600mb ei läinud (mis hädapärast on seal 3.5gb piiril). cutscenede ajal nägin 370-3800mb ka, aga need hakkisid kohati niikuinii nigu vanakurat, sest midagi on lihtsalt mängus endas ikka veel katki. _________________ - londiste
keeruline öelda. ma olen näinud performance analysis artikleid kus 1080p peal üle 3.2gb ei lähe ja selliseid, kus võetakse 3.8-4 ära.
sellesama teema alguses kuskil on ka video, mis iirc oli 1080p ja 980 peal võrdluseks võeti 4gb täis.
pc perspective follow-up artikkel väidab, et 1440p peal võiks 4gb täis tõmmata küll, aga sama mis mul - mitte 970. _________________ - londiste
K-T, Sul asjad reaalselt masinas, kui tihti siis jõnksab kui puudega mälu käiku läheb?
mul ka masinas. aga reaalselt sinna puudega mälu osasse jõuda on keeruline.
viimane driver update fixis ära ka mordori stutteri ultra peal. mis nende arust vajab 6 giga vrami.
mälu kuskil 3600mb+ ja min fps mul 95 see siis kõik maxed @1080p
teiste mängudega pole probleeme mul stutteriga olnud.
Hetke väide see, et pilt pakitakse rohkem kokku. Paraku see peab siis väga hästi tehtud olema, sest reaktsioon ei kannata. Julgem väide oleks, et 970 slider ei vasta 980 omale...aga see ka pigem nõiajaht.
Pakuks pigem, et ikka on korjatud asju maha mis ekraanile 99,9% juhtudest ei jõua.
Mordor on ju üsna kehva ja kõikuva graafikaga nii või naa. See mälukasutus seal nagunii paras nali.
Hetke väide see, et pilt pakitakse rohkem kokku. Paraku see peab siis väga hästi tehtud olema, sest reaktsioon ei kannata. Julgem väide oleks, et 970 slider ei vasta 980 omale...aga see ka pigem nõiajaht.
Pakuks pigem, et ikka on korjatud asju maha mis ekraanile 99,9% juhtudest ei jõua.
Mordor on ju üsna kehva ja kõikuva graafikaga nii või naa. See mälukasutus seal nagunii paras nali.
Mul on 970/980 kodus, seega andke mingi selgelt formuleeritud soov pildiks ja ma teen mõlema kaardiga asja ära.
miks peaks pilt rohkem kokku pakitama?
erinevuseid ei välistaks, ultra tekstuure mahub vähemasse mälusse ilmselt vähem. _________________ - londiste
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.