Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Dave20
HV veteran
|
10.02.2015 23:36:57
|
|
|
Ah ärge jahuge sellest 3.5Gb. Ma mängin mängu praegu mis üle selle kasutab ja gtx 970 4Gb kaardiga ei muutu midagi aeglasemaks, ega pole mingit probleemi.Mängus kasutus 3,7Gb ja kõik nii sujuv kui peab.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.02.2015 23:38:05
|
|
|
-FoX- kirjutas: |
Nujaa aga seda ju ei anna parandada, et 4GB oleks ... seega ongi ju tegelt reklaamitud valet asja.
Siinkohal isegi ei taheta raha tagasi vaid juurde panna ja GTX980 võtta. Mis peaks ka nVidiale sobima  |
no aga on ju 4GB
Lihtsalt ei pandud kirja, et 0,5GB ei kõlba teatud mängudes mängudeks
Edu pikaks vaidlemiseks
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
11.02.2015 03:33:06
|
|
|
Nvidiale tagasi? Seaduse järgi peab vist ju saama seda mida lubatud. Kui toodet ei saa parandada siis tagasiosta vms. |
Nujaa aga seda ju ei anna parandada, et 4GB oleks ... seega ongi ju tegelt reklaamitud valet asja. |
Kaardil ei ole ju midagi viga ja toimib nii nagu Nvidia poolt ettenähtud:
https://forums.geforce.com/default/topic/803518/geforce-900-series/gtx-970-3-5gb-vram-issue/post/4438090/#4438090
Vaikselt tehakse ka driverit mis parandab mälumoodulite vahelist üleminekut.
Kui sa tahad vaielda kaartide mälumahu üle, siis mis on su arvamus kaartidest nagu GTX295, GTX690, TITAN Z, HD7990, HD295X2 jne.
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
11.02.2015 08:49:44
|
|
|
Ei no nende dual gpu kaartidega oli ju selge ammu, et kasutab ainult poole.
Kuskilt lugesin, et DX12 ja Mantle pmst on võimalik teha ka nii, et mõlema kaardi SLI või CF variandis mõlema mälu kasutaks, et saaks siis mälud kokku liita!
Aga probleem selles, et mul ka 970SLI ja ma ei nuta ... aga kuna ma olen ise teinud inimestele PC-d ja 1 inimene nendest nagu avaldas soovi, et uuriksin mis seis on siis ma peaks tema soovi austama.
Tema väitel 2560 resol ja 144hz juures tekitab probleemi 3.5GB sest see pidi pidevalt täis olema.
Kuna tema ostis reklaamitud 4GB mida avalikult keegi kuskil ei öelnud, et tegelikult ei ole 4GB vaid pettus avastati siis tegelt minusilmis on tal ju õigus see toode tagastada.
See on umbes sama, et ostad 4 ukselise auto aga 1 uks ei käi lahti ... aga vahet pole saad ju teisest uksest ka minna... uksi on ju 4 lihtsalt 1 ei käi lahti!
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
Kommentaarid: 365 loe/lisa |
   |
6 :: |
3 :: |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
11.02.2015 09:17:22
|
|
|
-FoX-, kuna väidetavalt iga tarkvaraga seda probleemi pole, siis võrdle pigem nii, et ühel uksel pole võimalik aknakest täielikult avada
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
-FoX-
HV Guru

|
11.02.2015 10:40:50
|
|
|
Selge, sellist asja ma teada tahtsingi.
Saan selle jutu edasi saata ja loodetavasti maha rahustada.
_________________ Aita suve, söö lund! |
|
Kommentaarid: 365 loe/lisa |
   |
6 :: |
3 :: |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
21.02.2015 19:33:15
|
|
|
Kas Arvutitark enam garantiid kauba teisejärgsele omanikule ei pakugi?
Mulje on jäänud et garantiiga peab tegelema inimene kes kauba esialgselt ostis?
Kui nii siis see küll teretulnud pole, siiani on seerianumbrite jms alusel hakkama saadud.
_________________ wuerth.ee. Vajad midagi, küsi julgelt 😉 |
|
Kommentaarid: 1839 loe/lisa |
   |
1343 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
21.02.2015 19:37:59
|
|
|
No garantii kehtib ikka kaubale, mitte isikule, kes selle füüsiliselt ostis. Mõni pood võib ju ka sedamoodi arvata.
Kuid kaupmehed võivad mingil põhjusel ka imelikke asju teha. Kui arvet pole siis on kauba uuele omanikule antud hetkel jama kaelas.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
1 :: |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.02.2015 19:46:34
|
|
|
üldjuhul( suht alati) käib garantii ikka arve alusel, mitte ostja passi alusel
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
21.02.2015 19:53:53
|
|
|
Go Kane! kirjutas: |
siiani on seerianumbrite jms alusel hakkama saadud. |
Seerianumber ei ole müügidokument. Arve ja toote SN on ikkagi garantii aluseks - SN saab võltsida ja alati ei pruugi seda süsteemis olla (on olnud tooteid kus karbi peal olev ja toote peal olev SN ei ole 1:1)
Arve koopia ja toode näppus ei tohiks keegi sind kuskilt minema ajada.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Go Kane!
HV Guru

|
21.02.2015 21:07:57
|
|
|
Chidori kirjutas: |
Seerianumber ei ole müügidokument. Arve ja toote SN on ikkagi garantii aluseks - SN saab võltsida ja alati ei pruugi seda süsteemis olla (on olnud tooteid kus karbi peal olev ja toote peal olev SN ei ole 1:1)
Arve koopia ja toode näppus ei tohiks keegi sind kuskilt minema ajada. |
"Peeter ostab poest videokaardi, Mati ostab selle temalt ära. Siis kui Mati soovib garantiid tootele peab ta Peetri poodi saatma"
Jah see et S/N alusel garri on pakutud on puhtalt vastutulemine erinevate firmade poolt. Ent milleks olemasolevat seisu muuta? On mingi konkreetne põhjus.
Siiani olen peale AT ka teiste kohtadega asju ilma arveta ajanud, kõik on ludinal toiminud Samuti pole vahet olnud mitmes omanik ma asjale olnud olen.
Praegu otseselt muret pole, ent kuna täna sai ühe toote garantiikestvuse kohta uuritud sain sellise vastuse:
tsitaat: |
Toode on soetatud 12.02.2014, seega garantii on veel kehtiv. Küll aga peate seljuhul kontakteeruma kaardi esimese omanikuga kui midagi peaks juhtuma, sest kui soovite ise seda tuua garantiisse, siis rakendub tasu. |
Samas arvet mul pole, ehk siis garantiid ka mitte? Asi töötab ent kas siis pean edasi kasutama seda kui garantiita asja?
Ütleme et isegi kui mul on edaspidi arve olemas, kas võib endiselt probleeme tekkida.
Kuigi garantii jaoks tihti põhjust pole siis kuna ühelt teiselt tuttavalt jõudis juba varasemalt infot et tal oli probleeme garantiiga, selle uuringi.
_________________ wuerth.ee. Vajad midagi, küsi julgelt 😉 |
|
Kommentaarid: 1839 loe/lisa |
   |
1343 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjmrc
Kreisi kasutaja

|
24.02.2015 11:28:15
|
|
|
Minu jaoks tekitab küsimusi see, et miks peab toote esimene omanik selle garantiisse viima ?!
Mis seal vahet on, mitmes omanik viib kui on olemas ostuarve?
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
24.02.2015 12:26:51
|
|
|
Samas arvet mul pole, ehk siis garantiid ka mitte? |
Arve on leping, mis kohustab kaupmeest oma kauba toimivust tagama. Sarnaselt ei ole hulgiladu kohustatud sulle garantiid pakkuma kuna sina ei ostnud toodet neilt. Seerianumber on lihtsalt unikaalne asi mille järgi toodet eristada teistest ja sellel ei ole mingit seaduslikku väärtust.
Küll ei puutu teemasse, aga müüdud/mahakantud/kingitud jne. toodetel on kah erinevad seaduslikud ja kaupmehe poolsed tingimused - foorumist ostes võid sattuda toote peale millel seaduslikku garantiid ei pruugigi olla ja toimib mingine tootjagarantii, mis võib ka 12 kuud olla näiteks. Samuti võib olla soodustoode kus näiteks kõrisev ventikas või surnud piksel on konkreetselt arvel kirjas.
Alati on ka see variant, et toode ei ole neilt ostetud, aga nad saavad selle oma toodetega garantiisse saata. Siis on ju arusaadav, et nad küsivad tasu transpordi ja vaeva eest.
Ütleme et isegi kui mul on edaspidi arve olemas, kas võib endiselt probleeme tekkida. |
Kui sul on arve, siis ei ole neil seaduslikku alust sult teenustasu nõuda.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
24.02.2015 20:00:29
|
|
|
Pole kunagi arvutiasjade garantiitingimustesse süvenenud, aga mõnede muude kaupadega on küll nii, et tootja kirjutab garantiitingimustes, et garantii kehtib vaid uue toote ostjale. Kui toode müüakse edasi, garantii enam ei kehti.
Asjatundjad võiks selle teema Võlaõigusseadusest lähtuvalt lahti kirjutada, aga eks see oleks üsna väikese kasuteguriga, kuna rahva funktsionaalse lugemise oskus on ikka masendavalt niru.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
24.02.2015 21:29:08
|
|
|
trebla kirjutas: |
Pole kunagi arvutiasjade garantiitingimustesse süvenenud, aga mõnede muude kaupadega on küll nii, et tootja kirjutab garantiitingimustes, et garantii kehtib vaid uue toote ostjale. Kui toode müüakse edasi, garantii enam ei kehti.
Asjatundjad võiks selle teema Võlaõigusseadusest lähtuvalt lahti kirjutada, aga eks see oleks üsna väikese kasuteguriga, kuna rahva funktsionaalse lugemise oskus on ikka masendavalt niru. |
Ja mismoodi see ostja fikseeritakse, kui arvel on kiri "Eraisik"?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diesel157
HV veteran
|
25.02.2015 01:08:14
|
|
|
Poest otse ostes ei ole enamasti, aga netist tellides on kõik info üldiselt olemas.
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
activeone
HV kasutaja

|
25.02.2015 11:44:15
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
trebla kirjutas: |
Asjatundjad võiks selle teema Võlaõigusseadusest lähtuvalt lahti kirjutada, aga eks see oleks üsna väikese kasuteguriga, kuna rahva funktsionaalse lugemise oskus on ikka masendavalt niru. |
Ja mismoodi see ostja fikseeritakse, kui arvel on kiri "Eraisik"? |
No kui arvel on kiri "Eraisik" siis müü toodet või kümnele inimesele edasi ja garantiid tehakse ikka edasi, hetkel probleemi valmistavad need arved, millel on kellegi isiku nimi peal või ettevõtte nimi.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
25.02.2015 21:35:21
|
|
|
Või kui sinisilmne kodanik läheb ilma arveta seerianumbri alusel garantiid nõudma.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
25.02.2015 21:53:02
|
|
|
trebla, mina olen nii videokaardi viinud garantiisse, sest ma ei hoia kunagi paberipahna alles ja muret polnud
Niisamuti olen siit foorumist ostnud HTC telefoni, mis omakorda oli ostetud saksamaalt ja Kännukas võttis IMEI alusel töösse ning emaplaat vahetati ära.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
25.02.2015 22:15:46
|
|
|
olafsand kirjutas: |
trebla, mina olen nii videokaardi viinud garantiisse, sest ma ei hoia kunagi paberipahna alles ja muret polnud
Niisamuti olen siit foorumist ostnud HTC telefoni, mis omakorda oli ostetud saksamaalt ja Kännukas võttis IMEI alusel töösse ning emaplaat vahetati ära. |
Arved on sinu jaoks lihtsalt paberipahn? Mul on küll lausa eraldi kaante vahel arved toodete kohta, millel kehtib veel garantii.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
GaZmO
HV vaatleja
|
25.02.2015 22:16:30
|
|
|
Chidori kirjutas: |
Arve koopia ja toode näppus ei tohiks keegi sind kuskilt minema ajada. |
SN võltsimine kõlab küll põnevalt. Et AT'st SN alusel garantiid nõuda, on ju vaja AT'st ostetud toote SN't. Arusaamatuks jääb, kust peaks suvaline inimene selle saama.
Kui SN erineb tootel ja karbil ning seetõttu pole süsteemis, tähendab see, et arve olemasolul võib suvalise SN'ga toote viia AT ja nõuda garantiid, kuigi toode pole sealt ostetud?
Kui ma peaksin tahtma mujalt ostetud või lõppenud garantiiga toodet tasuta parandada, oleks ju palju lihtsam leida arve koopia kui AT andmebaasiga sobiv SN.
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
25.02.2015 22:22:45
|
|
|
Dave20, selles mõttes pahn jah, aga nüüd olen siis ettevaatlikum. Siiani kõik asjad seerinumbri alusel saanud remonditud. Nagu GaZmO kirjutas, siis toote kood peab olema ka müüja andmebaasis. Viimase videokaardi just nii sain ka remonditud...müüja toksis numbri oma arvutisse ja selgus hetkega, et on jah neilt ostetud ja garantii jaoks OK .
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
25.02.2015 22:47:10
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Niisamuti olen siit foorumist ostnud HTC telefoni, mis omakorda oli ostetud saksamaalt ja Kännukas võttis IMEI alusel töösse ning emaplaat vahetati ära. |
Tore. Sul on vedanud, et oled tegemist teinud "eetiliste" kauplejatega. Aga meil on kogu ühiskonnas liigagi piisavalt JOKKi. Ja kui kisub JOKKiks, tuleb lagedale kraamida Võlaõigusseadus. See ei räägi midagi seerianumbritest või IMEI-st.
Just protect your ASS! Or get screwed.
velo.clubbers.ee |
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|