Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
janll
HV vaatleja
|
03.02.2015 01:50:01
|
|
|
metskotkas kirjutas: |
Ei saa Zeniga MMS´i tööle. Tee või tina. Ütleb: Võrk ei toeta MMSi
Samsung galaxy S4 I9505
Olen tellinud seaded - 15300
Olen manuaalselt seadistanud, elisa lehelt.
Olen helistanud 6600600 ja nende abiga seadistanud(erinevad seaded, kui elisa lehel)
Olen ise midagi käkkinud (:
Ja ikka sama veateade..grr. Nüüd lubasid probleemi edasi tehnikutele anda ja ise ühendust võtta.
Ideas?! |
Kas Authentication type on käsitsi CHAP määratud? Vaikimisi seadetega seda paika pandud polnud ning mul ka algul MMS ei töötanud. Kasutan Elisa kõnekaarti, kuid sellega peaksid olema samad seaded, mis Zen kaardiga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
metskotkas
HV kasutaja

|
03.02.2015 18:20:47
|
|
|
janll kirjutas: |
Ei saa Zeniga MMS´i tööle. Tee või tina. Ütleb: Võrk ei toeta MMSi
Samsung galaxy S4 I9505
Olen tellinud seaded - 15300
Olen manuaalselt seadistanud, elisa lehelt.
Olen helistanud 6600600 ja nende abiga seadistanud(erinevad seaded, kui elisa lehel)
Olen ise midagi käkkinud (:
Ja ikka sama veateade..grr. Nüüd lubasid probleemi edasi tehnikutele anda ja ise ühendust võtta.
Ideas?! |
Kas Authentication type on käsitsi CHAP määratud? Vaikimisi seadetega seda paika pandud polnud ning mul ka algul MMS ei töötanud. Kasutan Elisa kõnekaarti, kuid sellega peaksid olema samad seaded, mis Zen kaardiga. |
Kui teenindusse helistasin ja seadistasin antud juhiste järgi, pidin panema PAP. Proovisin nüüd ka CHAP´i, aga ikka sama veateade.. :/
EDIT: äkki viitsid screenshotti teha, enda MMS seadetes. Või keegi teine ELISA(ZEN) klient? (:
EDIT2: Nonii, probleem lahendatud. Arvel oli 29 senti(muidu internet+tasuta kõned pakett peal) ja MMS tuli üle 100kbs, seega tahtis rohkem kui ühe MMS´i raha. -.- Tegin katse, pisikese failiga, saatis ilusti ära. Veateade ajas segadusse - Võrk ei toeta MMS´i.
_________________ “We hardly ever realize that we can cut anything out of our lives, anytime, in the blink of an eye.” |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
03.02.2015 18:59:18
|
|
|
EDIT2: Nonii, probleem lahendatud. Arvel oli 29 senti(muidu internet+tasuta kõned pakett peal) ja MMS tuli üle 100kbs, seega tahtis rohkem kui ühe MMS´i raha. -.- Tegin katse, pisikese failiga, saatis ilusti ära. Veateade ajas segadusse - Võrk ei toeta MMS´i.  |
Mul oli juhus teise operaatoriga jaeimäletaenam mis teenusega: polnud neil vastavat veateadet ning saadeti kah absoluutselt teisest ooperist teade.
GSM spetsifikatsioon näeb ilmselt nii ette
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
metskotkas
HV kasutaja

|
03.02.2015 19:16:33
|
|
|
p2ep kirjutas: |
EDIT2: Nonii, probleem lahendatud. Arvel oli 29 senti(muidu internet+tasuta kõned pakett peal) ja MMS tuli üle 100kbs, seega tahtis rohkem kui ühe MMS´i raha. -.- Tegin katse, pisikese failiga, saatis ilusti ära. Veateade ajas segadusse - Võrk ei toeta MMS´i.  |
Mul oli juhus teise operaatoriga jaeimäletaenam mis teenusega: polnud neil vastavat veateadet ning saadeti kah absoluutselt teisest ooperist teade.
GSM spetsifikatsioon näeb ilmselt nii ette  |
Täna Elisast helistati ja siis üritasime koos lahendust leida. Pärist mainisin tollele tüübile, et veateade ajas segadusse, et kas veateate nimetust ei saa muuta? Ütles, et tema teada ei saa, aga lubas ajas huvi pärast edasi anda uurimisse
_________________ “We hardly ever realize that we can cut anything out of our lives, anytime, in the blink of an eye.” |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
04.02.2015 20:00:47
|
|
|
Kuidas Elisa Mobiili-ID toimib? Ikka peab neid OK-sid mitu korda vajutama enne kui pin-e sisestada saab?
_________________ Imperfection is perfect |
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
04.02.2015 20:21:42
|
|
|
Mart352 kirjutas: |
Kuidas Elisa Mobiili-ID toimib? Ikka peab neid OK-sid mitu korda vajutama enne kui pin-e sisestada saab? |
Jep, ikka veel. Veebruari lõpus, kui uued mobiil-id kaardid tulevad, siis on lootust muutuseks
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.02.2015 20:37:48
|
|
|
On sul mingit siseinfot, või arvad, et uuem SIM teeb imet? Igatahes Elisa töötajad pole vist suuremas osas konkurentide lahenduste muhavust kogenud, et vahel on tulnud ikka ette nendega vaielda.
Ma vaidlesin ise siinsamas foorumis ka alles hiljuti
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
04.02.2015 20:56:45
|
|
|
Olen ise elisast
Praegu pole muidugi midagi kindlat ja see teema huvitab ennastki
Ilmselt kindla info saab siis, kui uued simid jõuavad esindustesse.
|
|
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
04.02.2015 21:59:45
|
|
|
Loodetavasti suudab Elisa koos uute SIMide tulemisega ka minu pikalt katki oleva mobiil-id korda saada.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
04.02.2015 22:44:23
|
|
|
miq1988 kirjutas: |
Hiljuti just uurisin. Paraku ainult ärikliendile. (aastaid tagasi pakkusid ka erakliendile)
Endal plaan teenusepakkujat vahetada sellise diskrimineerimise peale -.-
Paraku peab veel paar kuud ootama, tähtajaline leping. Viimane kord kui nii loll olen ja orjalepingu teen. |
Oh jah. Krt just ütlesin tööandjale, et ma oma isiklikku Elisat nende EMTsse üle ei too ja võtan dual-sim telefoni, millesse siis lisaks töönumbrile ka enda Elisa SIMi dubleerin.
Mis nad selle põhjenduseks ütlesid?
|
|
Kommentaarid: 421 loe/lisa |
   |
322 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lotharius
rallisibul

|
06.02.2015 00:39:57
|
|
|
Oot, miks sul Topelt SIM teenust vaja, kui plaanid dual sim telefoni võtta? Siis nii kui nii mõlemad numbrid korraga töös. Või tahad firma SIMi pealt mõlema numbriga välja helistada?
Ise oma eraka suunanud vahetult tööandja numbrile ja reaalselt istub SIM hoopis tahvlis neti tarbeks. Võrgusisesed suunamised tasuta ja ainuke ebameeldivus oligi algul see, et väljahelistades kuvas "võõrast" numbrit.
_________________ Geek it til it MHz |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
115 |
|
tagasi üles |
|
 |
miq1988
HV kasutaja

|
06.02.2015 02:21:07
|
|
|
ceemic kirjutas: |
Kas Elisas "topelt-SIMi" võimalust ka on? Ehk siis sooviksin kahte erinevasse telefoni üht numbrit panna. |
ceemic kirjutas: |
miq1988 kirjutas: |
Hiljuti just uurisin. Paraku ainult ärikliendile. (aastaid tagasi pakkusid ka erakliendile)
Endal plaan teenusepakkujat vahetada sellise diskrimineerimise peale -.-
Paraku peab veel paar kuud ootama, tähtajaline leping. Viimane kord kui nii loll olen ja orjalepingu teen. |
Oh jah. Krt just ütlesin tööandjale, et ma oma isiklikku Elisat nende EMTsse üle ei too ja võtan dual-sim telefoni, millesse siis lisaks töönumbrile ka enda Elisa SIMi dubleerin.
Mis nad selle põhjenduseks ütlesid? |
Sa ajad sassi midagi. Dual-Sim telefoni pane kaks suvalist kaarti sisse ja pole eraldi teenust vaja. See mida sul vaja on. (Isiklik Elisa ja töö Emt).
Mul oleks vaja twinsim/dual-sim teenust (kuidas keegi nimetab). Et kaks sim-kaarti millel sama number (teine autosse)
Elisa Eesti fb kirjutas: |
dualSim võimalust me eraklientidele tõepoolest ei paku, küll on see võimalus olemas aga äriklentide puhul. |
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
06.02.2015 21:17:03
|
|
|
väga huvitav, viimasel elisa arvel on kõnede vastuvõtmise tasu ja selle taga mõned sendid tiksunud eelnevatel kuudel sellist asja leedus küll ei täheldanud. midagi jälle muutunud
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
ceemic
24/7@kalal

|
08.02.2015 12:12:52
|
|
|
miq1988, ei aja ma midagi sassi. Tööandja poolt antud odavasse dualsim telefoni panen töönumbri ja tahan panna ka isikliku numbri. AGA, ma ei taha loobuda oma nutikast, millesse ka isikliku nr tahan jätta.
SIM kaarti ühest telefonist teise tõsta aga küll ei viitsiks.
Lihtsalt tööjuures ei taha taskus kaht telefoni kanda, samas väljaspool tööaega on enda võimekamat nutikat vaja kasutada...
|
|
Kommentaarid: 421 loe/lisa |
   |
322 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
14.02.2015 21:13:05
|
|
|
Miskit läks Elisal totaalselt peeti selle sageduste ümbertõstmisega. Meie kontoris, kus enne oli OK levi, enam rääkida ei saa. Nädal aega juba "menetlevad".
Ilmselt EMTi kolimine.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
14.02.2015 21:19:52
|
|
|
p2ep kirjutas: |
Miskit läks Elisal totaalselt peeti selle sageduste ümbertõstmisega. Meie kontoris, kus enne oli OK levi, enam rääkida ei saa. Nädal aega juba "menetlevad".
Ilmselt EMTi kolimine. |
Millal see nende sageduste ümbertõstmine toimus? Mul pole ca 3-4 nädalat enam olnud korralikku levi seal, kus tavapäraselt.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
14.02.2015 21:29:28
|
|
|
W!ngs, nädal tagasi, ööl vastu pühapäeva.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.02.2015 02:50:58
|
|
|
EMT vahetab selle tõttu näiteks kõikidel klientidel hoonete siselevi võimendid välja, kellel antud muudatusega muidugi seos oli, tehniliselt teisiti ei saa. Äkki ka seal mingi võimendi viga?
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
15.02.2015 19:37:17
|
|
|
Kui mulle vastasid, siis polnud seal enne mingeid "võimendeid" elik repeatereid.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
16.02.2015 18:09:37
|
|
|
Kiidan Elisat, maal 4g neti kiirust kõvasti tõstetud. Vanasti oli download 16mb/s, nüüd 32mb/s ja upload ka 20mb/s.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
DjFreeze
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
1n5an3
HV vaatleja
|
17.02.2015 19:38:44
|
|
|
DjFreeze kirjutas: |
3g küll ei toimi ja levi on ka kehvemaks muutunud |
Sama siin , 4-6 Mbps ja nüüd siis paari p2evaga kukkund 0.7 peale ja yless ei l2he ka enam yle 0.1 eriti
|
|
tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
17.02.2015 20:24:31
|
|
|
DjFreeze kirjutas: |
3g küll ei toimi ja levi on ka kehvemaks muutunud |
Minu telefonidel toimib väga hästi. ZEN kõigil. Koolis need kes Zeni(Elisat) omavad, ainukesed kes saavad netti normaalset kasutada, levi on alati, teistest ei kannata üldse rääkida. Samuti maal, 1m paksuste maakivi seinte taga mobiilis 3G paremaks läind. Muidu oli neti kiirus 1mb/s, nüüd 1.7-2mb/s mis on ka piisav youtuubis FULL HD, HD kvaliteedis videote vaatamiseks jne. (paremat kiirust ZEN-iga ei saa krt, piirang peal).
Minu piirkonnaks, siis Jõgevamaa.
|
|
Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
03.03.2015 08:19:37
|
|
|
Praegune Elisa mobiil-id on jah übertüütu ja ebamugav võrreldes EMT'i omaga. Kappan täna Elisa teenindusest läbi, vaatab, ehk on uued kaardid kohal.
3g on viimasel sitaks läinud, eriti Tallinna kesklinna kandis minu meelest. Ilmselt peab kolima 4g peale üle jah
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
03.03.2015 10:15:20
|
|
|
rocki kirjutas: |
Praegune Elisa mobiil-id on jah übertüütu ja ebamugav võrreldes EMT'i omaga. Kappan täna Elisa teenindusest läbi, vaatab, ehk on uued kaardid kohal.
3g on viimasel sitaks läinud, eriti Tallinna kesklinna kandis minu meelest. Ilmselt peab kolima 4g peale üle jah |
Uusi kaarte veel pole
|
|
   |
59 |
|
tagasi üles |