Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa (üldine bränd, press ja teenindus) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 123, 124, 125  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
janll
HV vaatleja

sõnum 03.02.2015 01:50:01 vasta tsitaadiga

metskotkas kirjutas:
Ei saa Zeniga MMS´i tööle. Tee või tina. Ütleb: Võrk ei toeta MMSi

Samsung galaxy S4 I9505

Olen tellinud seaded - 15300
Olen manuaalselt seadistanud, elisa lehelt.
Olen helistanud 6600600 ja nende abiga seadistanud(erinevad seaded, kui elisa lehel)
Olen ise midagi käkkinud (:
Ja ikka sama veateade..grr. Nüüd lubasid probleemi edasi tehnikutele anda ja ise ühendust võtta.

Ideas?!

Kas Authentication type on käsitsi CHAP määratud? Vaikimisi seadetega seda paika pandud polnud ning mul ka algul MMS ei töötanud. Kasutan Elisa kõnekaarti, kuid sellega peaksid olema samad seaded, mis Zen kaardiga.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
metskotkas
HV kasutaja
metskotkas

sõnum 03.02.2015 18:20:47 vasta tsitaadiga

janll kirjutas:
metskotkas kirjutas:
Ei saa Zeniga MMS´i tööle. Tee või tina. Ütleb: Võrk ei toeta MMSi

Samsung galaxy S4 I9505

Olen tellinud seaded - 15300
Olen manuaalselt seadistanud, elisa lehelt.
Olen helistanud 6600600 ja nende abiga seadistanud(erinevad seaded, kui elisa lehel)
Olen ise midagi käkkinud (:
Ja ikka sama veateade..grr. Nüüd lubasid probleemi edasi tehnikutele anda ja ise ühendust võtta.

Ideas?!

Kas Authentication type on käsitsi CHAP määratud? Vaikimisi seadetega seda paika pandud polnud ning mul ka algul MMS ei töötanud. Kasutan Elisa kõnekaarti, kuid sellega peaksid olema samad seaded, mis Zen kaardiga.

Kui teenindusse helistasin ja seadistasin antud juhiste järgi, pidin panema PAP. Proovisin nüüd ka CHAP´i, aga ikka sama veateade.. :/

EDIT: äkki viitsid screenshotti teha, enda MMS seadetes. Või keegi teine ELISA(ZEN) klient? (:
EDIT2: Nonii, probleem lahendatud. Arvel oli 29 senti(muidu internet+tasuta kõned pakett peal) ja MMS tuli üle 100kbs, seega tahtis rohkem kui ühe MMS´i raha. -.- Tegin katse, pisikese failiga, saatis ilusti ära. Veateade ajas segadusse - Võrk ei toeta MMS´i. icon_razz.gif

p2ep
HV veteran

sõnum 03.02.2015 18:59:18 vasta tsitaadiga

metskotkas kirjutas:

EDIT2: Nonii, probleem lahendatud. Arvel oli 29 senti(muidu internet+tasuta kõned pakett peal) ja MMS tuli üle 100kbs, seega tahtis rohkem kui ühe MMS´i raha. -.- Tegin katse, pisikese failiga, saatis ilusti ära. Veateade ajas segadusse - Võrk ei toeta MMS´i. icon_razz.gif

Mul oli juhus teise operaatoriga jaeimäletaenam mis teenusega: polnud neil vastavat veateadet ning saadeti kah absoluutselt teisest ooperist teade.
GSM spetsifikatsioon näeb ilmselt nii ette icon_razz1.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
metskotkas
HV kasutaja
metskotkas

sõnum 03.02.2015 19:16:33 vasta tsitaadiga

p2ep kirjutas:
metskotkas kirjutas:

Mul oli juhus teise operaatoriga jaeimäletaenam mis teenusega: polnud neil vastavat veateadet ning saadeti kah absoluutselt teisest ooperist teade.
GSM spetsifikatsioon näeb ilmselt nii ette icon_razz1.gif

icon_biggrin.gif Täna Elisast helistati ja siis üritasime koos lahendust leida. Pärist mainisin tollele tüübile, et veateade ajas segadusse, et kas veateate nimetust ei saa muuta? Ütles, et tema teada ei saa, aga lubas ajas huvi pärast edasi anda uurimisse icon_razz.gif

Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 04.02.2015 20:00:47 vasta tsitaadiga

Kuidas Elisa Mobiili-ID toimib? Ikka peab neid OK-sid mitu korda vajutama enne kui pin-e sisestada saab?
eddvin
HV kasutaja
eddvin

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.02.2015 20:21:42 vasta tsitaadiga

Mart352 kirjutas:
Kuidas Elisa Mobiili-ID toimib? Ikka peab neid OK-sid mitu korda vajutama enne kui pin-e sisestada saab?

Jep, ikka veel. Veebruari lõpus, kui uued mobiil-id kaardid tulevad, siis on lootust muutuseks
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 04.02.2015 20:37:48 vasta tsitaadiga

On sul mingit siseinfot, või arvad, et uuem SIM teeb imet? Igatahes Elisa töötajad pole vist suuremas osas konkurentide lahenduste muhavust kogenud, et vahel on tulnud ikka ette nendega vaielda.

Ma vaidlesin ise siinsamas foorumis ka alles hiljuti icon_biggrin.gif icon_redface.gif

eddvin
HV kasutaja
eddvin

sõnum 04.02.2015 20:56:45 vasta tsitaadiga

Olen ise elisast icon_smile.gif
Praegu pole muidugi midagi kindlat ja see teema huvitab ennastki icon_smile.gif
Ilmselt kindla info saab siis, kui uued simid jõuavad esindustesse.
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 04.02.2015 21:59:45 vasta tsitaadiga

Loodetavasti suudab Elisa koos uute SIMide tulemisega ka minu pikalt katki oleva mobiil-id korda saada.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 04.02.2015 22:44:23 vasta tsitaadiga

miq1988 kirjutas:
Hiljuti just uurisin. Paraku ainult ärikliendile. (aastaid tagasi pakkusid ka erakliendile)

Endal plaan teenusepakkujat vahetada sellise diskrimineerimise peale -.-

Paraku peab veel paar kuud ootama, tähtajaline leping. Viimane kord kui nii loll olen ja orjalepingu teen.

Oh jah. Krt just ütlesin tööandjale, et ma oma isiklikku Elisat nende EMTsse üle ei too ja võtan dual-sim telefoni, millesse siis lisaks töönumbrile ka enda Elisa SIMi dubleerin.

Mis nad selle põhjenduseks ütlesid?
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 06.02.2015 00:39:57 vasta tsitaadiga

Oot, miks sul Topelt SIM teenust vaja, kui plaanid dual sim telefoni võtta? Siis nii kui nii mõlemad numbrid korraga töös. Või tahad firma SIMi pealt mõlema numbriga välja helistada?

Ise oma eraka suunanud vahetult tööandja numbrile ja reaalselt istub SIM hoopis tahvlis neti tarbeks. Võrgusisesed suunamised tasuta ja ainuke ebameeldivus oligi algul see, et väljahelistades kuvas "võõrast" numbrit.

miq1988
HV kasutaja
miq1988

sõnum 06.02.2015 02:21:07 vasta tsitaadiga

ceemic kirjutas:
Kas Elisas "topelt-SIMi" võimalust ka on? Ehk siis sooviksin kahte erinevasse telefoni üht numbrit panna.

ceemic kirjutas:
miq1988 kirjutas:
Hiljuti just uurisin. Paraku ainult ärikliendile. (aastaid tagasi pakkusid ka erakliendile)

Endal plaan teenusepakkujat vahetada sellise diskrimineerimise peale -.-

Paraku peab veel paar kuud ootama, tähtajaline leping. Viimane kord kui nii loll olen ja orjalepingu teen.

Oh jah. Krt just ütlesin tööandjale, et ma oma isiklikku Elisat nende EMTsse üle ei too ja võtan dual-sim telefoni, millesse siis lisaks töönumbrile ka enda Elisa SIMi dubleerin.

Mis nad selle põhjenduseks ütlesid?

Sa ajad sassi midagi. Dual-Sim telefoni pane kaks suvalist kaarti sisse ja pole eraldi teenust vaja. See mida sul vaja on. (Isiklik Elisa ja töö Emt).
Mul oleks vaja twinsim/dual-sim teenust (kuidas keegi nimetab). Et kaks sim-kaarti millel sama number (teine autosse)

Elisa Eesti fb kirjutas:
dualSim võimalust me eraklientidele tõepoolest ei paku, küll on see võimalus olemas aga äriklentide puhul.

dvd vader
HV Guru

sõnum 06.02.2015 21:17:03 vasta tsitaadiga

väga huvitav, viimasel elisa arvel on kõnede vastuvõtmise tasu ja selle taga mõned sendid tiksunud icon_rolleyes.gif eelnevatel kuudel sellist asja leedus küll ei täheldanud. midagi jälle muutunud
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 08.02.2015 12:12:52 vasta tsitaadiga

miq1988, ei aja ma midagi sassi. Tööandja poolt antud odavasse dualsim telefoni panen töönumbri ja tahan panna ka isikliku numbri. AGA, ma ei taha loobuda oma nutikast, millesse ka isikliku nr tahan jätta.
SIM kaarti ühest telefonist teise tõsta aga küll ei viitsiks.
Lihtsalt tööjuures ei taha taskus kaht telefoni kanda, samas väljaspool tööaega on enda võimekamat nutikat vaja kasutada...
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
p2ep
HV veteran

sõnum 14.02.2015 21:13:05 vasta tsitaadiga

Miskit läks Elisal totaalselt peeti selle sageduste ümbertõstmisega. Meie kontoris, kus enne oli OK levi, enam rääkida ei saa. Nädal aega juba "menetlevad".
Ilmselt EMTi kolimine.
tagasi üles
W!ngs
HV kasutaja
W!ngs

sõnum 14.02.2015 21:19:52 vasta tsitaadiga

p2ep kirjutas:
Miskit läks Elisal totaalselt peeti selle sageduste ümbertõstmisega. Meie kontoris, kus enne oli OK levi, enam rääkida ei saa. Nädal aega juba "menetlevad".
Ilmselt EMTi kolimine.

Millal see nende sageduste ümbertõstmine toimus? Mul pole ca 3-4 nädalat enam olnud korralikku levi seal, kus tavapäraselt.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 14.02.2015 21:29:28 vasta tsitaadiga

W!ngs, nädal tagasi, ööl vastu pühapäeva.
indrpo
HV Guru

sõnum 15.02.2015 02:50:58 vasta tsitaadiga

EMT vahetab selle tõttu näiteks kõikidel klientidel hoonete siselevi võimendid välja, kellel antud muudatusega muidugi seos oli, tehniliselt teisiti ei saa. Äkki ka seal mingi võimendi viga?
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 15.02.2015 19:37:17 vasta tsitaadiga

Kui mulle vastasid, siis polnud seal enne mingeid "võimendeid" elik repeatereid.
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 16.02.2015 18:09:37 vasta tsitaadiga

Kiidan Elisat, maal 4g neti kiirust kõvasti tõstetud. Vanasti oli download 16mb/s, nüüd 32mb/s ja upload ka 20mb/s.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
DjFreeze
HV kasutaja
DjFreeze

sõnum 17.02.2015 12:37:50 vasta tsitaadiga

3g küll ei toimi ja levi on ka kehvemaks muutunud
1n5an3
HV vaatleja

sõnum 17.02.2015 19:38:44 vasta tsitaadiga

DjFreeze kirjutas:

Sama siin , 4-6 Mbps ja nüüd siis paari p2evaga kukkund 0.7 peale ja yless ei l2he ka enam yle 0.1 eriti
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 17.02.2015 20:24:31 vasta tsitaadiga

DjFreeze kirjutas:

Minu telefonidel toimib väga hästi. ZEN kõigil. Koolis need kes Zeni(Elisat) omavad, ainukesed kes saavad netti normaalset kasutada, levi on alati, teistest ei kannata üldse rääkida. Samuti maal, 1m paksuste maakivi seinte taga mobiilis 3G paremaks läind. Muidu oli neti kiirus 1mb/s, nüüd 1.7-2mb/s mis on ka piisav youtuubis FULL HD, HD kvaliteedis videote vaatamiseks jne. (paremat kiirust ZEN-iga ei saa krt, piirang peal).

Minu piirkonnaks, siis Jõgevamaa.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 03.03.2015 08:19:37 vasta tsitaadiga

Praegune Elisa mobiil-id on jah übertüütu ja ebamugav võrreldes EMT'i omaga. Kappan täna Elisa teenindusest läbi, vaatab, ehk on uued kaardid kohal.
3g on viimasel sitaks läinud, eriti Tallinna kesklinna kandis minu meelest. Ilmselt peab kolima 4g peale üle jah

eddvin
HV kasutaja
eddvin

sõnum 03.03.2015 10:15:20 vasta tsitaadiga

rocki kirjutas:
Praegune Elisa mobiil-id on jah übertüütu ja ebamugav võrreldes EMT'i omaga. Kappan täna Elisa teenindusest läbi, vaatab, ehk on uued kaardid kohal.
3g on viimasel sitaks läinud, eriti Tallinna kesklinna kandis minu meelest. Ilmselt peab kolima 4g peale üle jah

Uusi kaarte veel pole icon_wink.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa (üldine bränd, press ja teenindus) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 123, 124, 125  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.