Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 224, 225, 226  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 31.01.2015 22:17:57 vasta tsitaadiga

Ei oska öelda, kas see THD 0.002%(1kHz) http://audio-database.com/MARANTZ/player/cd-67se-e.html kehtib ka kõrvaklapiväljundi puhul, aga mis oleks need 100-200€ klapivõimud, mis seda numbrit ei muudaks halvemaks, lisaks veel muidugi kaablitesse jääv helikadu.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 31.01.2015 22:27:56 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:
Ei oska öelda, kas see THD 0.002%(1kHz) http://audio-database.com/MARANTZ/player/cd-67se-e.html kehtib ka kõrvaklapiväljundi puhul, aga mis oleks need 100-200€ klapivõimud, mis seda numbrit ei muudaks halvemaks, lisaks veel muidugi kaablitesse jääv helikadu.
reeglina on võimendite puhul phono väljundile väljundtakistused ulmesuured, seda ei suuda sa ka kuskilt spetsist välja lugeda, kui just ei ole eraldi välja toodud
võid muidugi uurija kuidas sinu konkreetsete seadmetega on

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
flake
HV veteran

sõnum 02.02.2015 11:39:04 vasta tsitaadiga

mul tulid nüüd kahed pistonsid kohale. pruuni ja valget värvi. Pruunidele peale märgitud et tundlikkus 93db ja valgetel 97db. Out of the box A/B testides valged võidavad.
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 02.02.2015 13:57:00 vasta tsitaadiga

Mõtlesid vist pruunide asemel kuldseid? Millega neile heli ette söödad ja milles siis valged võidavad? Need mingi uus valge versioon? Niipalju kui mäletan ülevaadetest, siis kõik peale hõbedase IF ja kuldse versiooni pidavat heli suhtes halvemad olema.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 02.02.2015 14:52:52 vasta tsitaadiga

hetkel tegin kõige tuimema testi.. klapid macbooki külge ja tuld. mu ELE pole veel kohale jõudnud.
kui ma seda Chris Jonesi lugu kuulasin (millega ma endal kõiki audioasju by default testin) siis valgete puhul oli sügavust nõks rohkem kui kuldsetel (need pruunide juhtmetega). Mitte palju, piisavalt et ahhaa moment tekiks.

flameas
HV veteran
flameas

sõnum 06.02.2015 02:47:41 vasta tsitaadiga

Endiselt ei suuda otsustada mille vastu oma AKGd välja vahetada. Beyer DT990 tundub olevat hetkel valik. Mõtlesin ka HD600 peale aga siis ei jääks raha enam klapivõimu jaoks :/
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
Peeter
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.02.2015 09:38:27 vasta tsitaadiga

flameas kirjutas:
Endiselt ei suuda otsustada mille vastu oma AKGd välja vahetada. Beyer DT990 tundub olevat hetkel valik. Mõtlesin ka HD600 peale aga siis ei jääks raha enam klapivõimu jaoks :/

Ma võtaks sinu asemel DT880 premium, kindla peale minek
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 06.02.2015 11:43:28 vasta tsitaadiga

flameas, Miks mitte Fidelio X2 ? Loe ülevaateid ja kommentaare. Paljud peavad neid isegi paremaks kui HD600/HD650... eriti veel kui arvestada, et võimu ei ole neile põmst. vaja ja hind ka tunduvalt odavam.
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 09.02.2015 18:26:25 vasta tsitaadiga

https://pood.elion.ee/productInfo/63/korvaklapi-voimendi-fiio-e6/E6B
On see raharaiskamine, või ei? Audiogurmaan ma pole, aga Latitude E6540 oma Realteki kaardiga kah ei rahulda ära. Klapid on Sennheiser HD 202.

tagasi üles
martin366
HV Guru
martin366

sõnum 09.02.2015 18:47:36 vasta tsitaadiga

ivokas kirjutas:
On see raharaiskamine, või ei? Audiogurmaan ma pole, aga Latitude E6540 oma Realteki kaardiga kah ei rahulda ära. Klapid on Sennheiser HD 202.

Ma pole küll spets, kuid äkki hoopis väline USB helikaart siis ? Sest ega see võim helikvateeti ju paremaks ei tee, bassi saab kindlasti juurde, kui aint seda tahta.
Tavaliste klappide jaoks on helikaardi võimust küll.
Kommentaarid: 185 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 172
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 09.02.2015 18:58:43 vasta tsitaadiga

martin366 kirjutas:
ivokas kirjutas:

Ma pole küll spets, kuid äkki hoopis väline USB helikaart siis ? Sest ega see võim helikvateeti ju paremaks ei tee, bassi saab kindlasti juurde, kui aint seda tahta.

See on vist koht, kus ma oma võhiklikkuses pean seda nägu tegema: icon_redface.gif

Soovitusi helikvaliteedi paremaks muutmisel?
Klappe ja arvutit vahetada ei plaani.

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.02.2015 19:13:48 vasta tsitaadiga

ivokas kirjutas:
martin366 kirjutas:
ivokas kirjutas:

See on vist koht, kus ma oma võhiklikkuses pean seda nägu tegema: icon_redface.gif

Soovitusi helikvaliteedi paremaks muutmisel?
Klappe ja arvutit vahetada ei plaani.
alustaks nendest sennheiser hd202'st icon_rolleyes.gif
kui sul helikaart just ei ragise või surise

Ariel, MM
HV vaatleja

sõnum 09.02.2015 19:31:57 vasta tsitaadiga

Mu E6540 helikaart ei masenda mind ja enamus suvaklappe (Yamaha HPH-M82, Harman Kardon CL, Sennheiser HD555,...), mida sinna külge ühendada, kõlavad päris hästi, aga ma ei pretendeeri ka audiofiili tiitlile. Aga Fiiol peaks olema ka välise helikaardina töötavaid klapivõime, üks koht, kust vaadata, oleks soundshop.ee. Lisaks peaks Fiiosid müüma ka valiheli.ee ja tõenäoliselt on teisigi. Hind läheb helikaardina töötamise võimekuse puhul kuhugi 100€ kanti.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 09.02.2015 23:24:57 vasta tsitaadiga

Mis siine rahvas arvab helikaartidest (PCI siinile) millel on klapivõim juba sisse ehitatud? A la Asus Xonar STX jms. On see võim piisavalt hea, et kaotab väilse klapivõimu vajaduse ära? Nimelt hetkel valik, kas jääda praeguse odavama otsa Xonari juurde ja osta Fiio klapivõim ~100 eurot või siis Xonar STX ~200 eurot. Viimase eelis oleks see, et see oleks ka upgrade kõlarite jaoks, mitte ainult klappide.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.02.2015 23:36:22 vasta tsitaadiga

flameas kirjutas:
Mis siine rahvas arvab helikaartidest (PCI siinile) millel on klapivõim juba sisse ehitatud? A la Asus Xonar STX jms. On see võim piisavalt hea, et kaotab väilse klapivõimu vajaduse ära? Nimelt hetkel valik, kas jääda praeguse odavama otsa Xonari juurde ja osta Fiio klapivõim ~100 eurot või siis Xonar STX ~200 eurot. Viimase eelis oleks see, et see oleks ka upgrade kõlarite jaoks, mitte ainult klappide.
kui sa just mingi läpaka otsas ei näe vajadut seda helikaarti kasutada, siis võta stx, kuigi on vist juba ka stxII olemas vms
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 10.02.2015 00:54:47 vasta tsitaadiga

flameas kirjutas:

~200€ kandis soovitan soojalt juba mingi DAP`i peale mõelda mida saab USB-DACina ka kasutada. FiiO suhtes uuri enne kindlasti korralikult ülevaateid ja muljeid, sest suures osas on FiiO odavam kraam ülehaibitud imo. Alla X3-e ei tasuks vast vaadata. X5 muidugi kallim kraam juba.
Soovitaks DX50 aga USB-DAC driverid suht sakivad veel kahjuks (suure jebimise peale saab samas tööle küll). X3 peaks ses suhtes paremini töötama. Ennast samas ei koti see USB-DAC teema... 64GB-128GB mSDXC kaart ajab kõik vajadused ilusti ära ning filmide, mängude jms. suhtes sellist helikvaliteeti taga ei aja. Kõik sõltub muidugi isiklikust vajadusest. Ise lihtsalt alustasin desktop DAC/AMPiga ja hetkel ka see lauaka taga kasutuses. Oleks teadnud, et moditud DX50 heli suhtes samale tasemele küündib, oleks kohe DAP teed läinud. Sinu pakutud variantidest vaataks vast pigem STX poole kuigi ma hetkel ei mäleta mis tal väljundi takistus oli.
tagasi üles
ninzor
HV veteran

sõnum 10.02.2015 01:01:13 vasta tsitaadiga

FiiO E10 kohta pole midagi paha öelda, FiiO E10K peaks veelgi parem olema.Selle hinna eest võimu küll.

http://www.amazon.de/FiiO-E10K-OLYMPUS-WANDLER-schwarz/dp/B00LP3AMC2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1423519095&sr=8-1&keywords=fiio+e10
Kommentaarid: 220 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 190
tagasi üles
mustuss
HV vaatleja

sõnum 10.02.2015 01:38:21 vasta tsitaadiga

Hiljuti teatas Xiaomi, et tuleb välja toode MI Headphones. Saab kasutata nii on-ear kui over-ear kõrvaklappidena.

http://www.head-fi.org/t/750871/introduced-on-15-1-2015-the-mi-headphones-by-xiaomi-1-review-in-chinese
tagasi üles
ErkiT_old
HV kasutaja

sõnum 10.02.2015 02:37:40 vasta tsitaadiga

Kellelgi isikliku kogemust on selliste klappidega nagu JBL Synchros S700? Reviewe-de järgi tundub normungel premium toode olevat, aga ei tea, kas tasub nii palju välja käia ikka. icon_razz.gif Mingit plastikust jura küll osta ei tahaks. Mille hea poole veel vaadata võiks? Kuulan mussi ja kasutan arvuti taga üldiselt klappe, vahest ka väljas olles.
Link tooteni - JBL Synchros S700
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Aix
HV Guru
Aix

sõnum 10.02.2015 03:24:52 vasta tsitaadiga

flameas kirjutas:
Mis siine rahvas arvab helikaartidest (PCI siinile) millel on klapivõim juba sisse ehitatud? A la Asus Xonar STX jms. On see võim piisavalt hea, et kaotab väilse klapivõimu vajaduse ära?

Aga kuidas siis ikkagi on? Kuidas sisseehitatud klapivõim konkureerib mitte kõige kallimate eraldiseisvate lahendustega?
Ise olen ka Xonar Essence ST omanik.

STX muidugi on PCI-Express siinile. PCI jaoks on ST.
Kommentaarid: 407 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 339
tagasi üles
ninzor
HV veteran

sõnum 10.02.2015 04:38:42 vasta tsitaadiga

mustuss kirjutas:
Hiljuti teatas Xiaomi, et tuleb välja toode MI Headphones. Saab kasutata nii on-ear kui over-ear kõrvaklappidena.

http://www.head-fi.org/t/750871/introduced-on-15-1-2015-the-mi-headphones-by-xiaomi-1-review-in-chinese

Piston'id teevad meelepärast heli aga eelistan suuremaid klappe, seega tegu on helitehnika kollektsiooni kandidaadiga.
Kommentaarid: 220 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 190
tagasi üles
Lazy_Jones
HV vaatleja
Lazy_Jones

sõnum 12.02.2015 19:05:00 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
Lazy_Jones kirjutas:
ufo56 kirjutas:
ma ise siit tellinud http://penonaudio.com/Xiaomi-Piston-2.0-Earphones

kaua tulid?
mul kolmas päev - Processing

Paari nädala kanti jäi aeg.

klapid käes
hetkel veel rahul
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 13.02.2015 01:09:36 vasta tsitaadiga

Sain täna KZ-R35 (GK-R35) IEM`id kätte:

Kui kasutada samu otsikuid mis Piston v2.1`l ja tagant otsast need nõmedad pisikesed g-k klepsud maha võtta (nende all on veel üks pisike ava), siis
väga väga sarnane heli Xiaomi Piston v2.1`ga. Ütleks, et isegi suht raske vahet teha lihtsamat sorti muusikaga. Ja seda siis out-of-the-box ilma sisse mängimata.
Võrdluseks kasutasin DX50 + 16/44 FLAC.
Ise sain need 5.9€ eest aliexpressist tasuta postiga. Kohale tulid umbes 4. nädalaga. Endale võtsin too hetk kõige odavama mis leidsin ja ilma mikrita musta värvi versiooni. Hetkel saadaval ~7€ eest: http://www.aliexpress.com/item/gk-r35-professional-a-fever-earphone-Ear-Headphones-heavy-bass-earphone-Line-control-music-Packaged-for/32228825431.html

Soovitan proovida icon_wink.gif Endale meeldivad rohkem kui KZEDSE nii heli kui ka kaabelduse (võimalik üle kõrva kanda pehmema ja õhema kaabli tõttu) ning korpuse/mugavuse poolest. Tellin endale vist hõbedased ka ära kui just miskit muud KZ/GK toodetest proovida ei otsusta icon_smile.gif

Edit: Need peaks täpselt need olema mis minul ja maksavad hetkel 5.46€: http://www.aliexpress.com/store/product/kz-tuner-black-mental-Acoustical-headphones-headset-HiFi-Headphones-3-5mm-standard-interface-music-earphone/1380688_32273100028.html
Ühel pildil on küll R95 number R35 asemel aga alumistel piltidel r35. Kui see üldse miskit tähendab. Minu omadel klappide peal kirjas KZ-Tuner-r35.
Heli/hinna suhtes hetkel parim IEM mida kuulnud oma kõrvaga. Pistonid välimuselt minu jaoks siiski ilusamad, tiba mugavamad, parem kaabel ja pakend/hoidik ka lisaks.

Tegin ühe klõpsu kah:

Edit2: Sai väike suuruse/kaalu/ilu tuuning kah tehtud:

Suuruselt nüüd põmst. sama mis Pistonid ja saab rahulikult pea padjal muusikat kuulates magama jääda icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

viimati muutis CoiL 13.02.2015 18:27:24, muudetud 1 kord
tagasi üles
Mirage
HV veteran

sõnum 13.02.2015 10:46:08 vasta tsitaadiga

Sennheiser HD201, tööl kasutanud aastaid. Nii rahul, et võtsin koju samasuguse paari suht hiljuti. Heli, mugavus, kõik paigas. Bäng ja bakk on super mu jaoks icon_smile.gif

Juhtme üle nuriseks veidi, küllaltki pikk ja teinekord tüütu veidi icon_razz1.gif

tagasi üles
Rand0m
HV vaatleja
Rand0m

sõnum 13.02.2015 18:59:28 vasta tsitaadiga

Huvitav..
Ise kasutasin ka mõned aastad tagasi päris pikalt neid (Sennheiser HD 201) ja mul küll nii häid sõnu nende kohta pole. Heli oli tõesti okei, kuid mugavad need kindlasti polnud - kui natuke kauem sai peas hoidud, siis kõrvad hakkasid valutama.
Nüüdseks on padjad ka täiesti ära vajunud ning juhe on katki otsa juurest (juhe oli liiga pikk). Koostekvaliteet ka üpris kehv - odav plastik jne. Heliisolatsioon polnud ka midagi erilist.
Ainsateks plussideks tooks heli ja hinna. Kuna sai vaid 18€ eest ostetud ja paremat võtta polnud, siis asja ajasid nad ära, kuid selle hinna juures (hetkel 25+ eurot) soovitaksin tulevikus ikka hd681 vms poole vaadata icon_smile.gif

Samas, minu arvamus ei pea teiste omadega ühtima, peaasi, et endale meeldib.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 224, 225, 226  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.