Ei oska öelda, kas see THD 0.002%(1kHz) http://audio-database.com/MARANTZ/player/cd-67se-e.html kehtib ka kõrvaklapiväljundi puhul, aga mis oleks need 100-200€ klapivõimud, mis seda numbrit ei muudaks halvemaks, lisaks veel muidugi kaablitesse jääv helikadu. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Ei oska öelda, kas see THD 0.002%(1kHz) http://audio-database.com/MARANTZ/player/cd-67se-e.html kehtib ka kõrvaklapiväljundi puhul, aga mis oleks need 100-200€ klapivõimud, mis seda numbrit ei muudaks halvemaks, lisaks veel muidugi kaablitesse jääv helikadu.
reeglina on võimendite puhul phono väljundile väljundtakistused ulmesuured, seda ei suuda sa ka kuskilt spetsist välja lugeda, kui just ei ole eraldi välja toodud
võid muidugi uurija kuidas sinu konkreetsete seadmetega on _________________ ☠
mul tulid nüüd kahed pistonsid kohale. pruuni ja valget värvi. Pruunidele peale märgitud et tundlikkus 93db ja valgetel 97db. Out of the box A/B testides valged võidavad. _________________ ..||..
Mõtlesid vist pruunide asemel kuldseid? Millega neile heli ette söödad ja milles siis valged võidavad? Need mingi uus valge versioon? Niipalju kui mäletan ülevaadetest, siis kõik peale hõbedase IF ja kuldse versiooni pidavat heli suhtes halvemad olema.
hetkel tegin kõige tuimema testi.. klapid macbooki külge ja tuld. mu ELE pole veel kohale jõudnud.
kui ma seda Chris Jonesi lugu kuulasin (millega ma endal kõiki audioasju by default testin) siis valgete puhul oli sügavust nõks rohkem kui kuldsetel (need pruunide juhtmetega). Mitte palju, piisavalt et ahhaa moment tekiks. _________________ ..||..
Endiselt ei suuda otsustada mille vastu oma AKGd välja vahetada. Beyer DT990 tundub olevat hetkel valik. Mõtlesin ka HD600 peale aga siis ei jääks raha enam klapivõimu jaoks :/
Endiselt ei suuda otsustada mille vastu oma AKGd välja vahetada. Beyer DT990 tundub olevat hetkel valik. Mõtlesin ka HD600 peale aga siis ei jääks raha enam klapivõimu jaoks :/
Ma võtaks sinu asemel DT880 premium, kindla peale minek
flameas, Miks mitte Fidelio X2 ? Loe ülevaateid ja kommentaare. Paljud peavad neid isegi paremaks kui HD600/HD650... eriti veel kui arvestada, et võimu ei ole neile põmst. vaja ja hind ka tunduvalt odavam.
https://pood.elion.ee/productInfo/63/korvaklapi-voimendi-fiio-e6/E6B
On see raharaiskamine, või ei? Audiogurmaan ma pole, aga Latitude E6540 oma Realteki kaardiga kah ei rahulda ära. Klapid on Sennheiser HD 202. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
Ma pole küll spets, kuid äkki hoopis väline USB helikaart siis ? Sest ega see võim helikvateeti ju paremaks ei tee, bassi saab kindlasti juurde, kui aint seda tahta.
Tavaliste klappide jaoks on helikaardi võimust küll.
Ma pole küll spets, kuid äkki hoopis väline USB helikaart siis ? Sest ega see võim helikvateeti ju paremaks ei tee, bassi saab kindlasti juurde, kui aint seda tahta.
See on vist koht, kus ma oma võhiklikkuses pean seda nägu tegema:
Soovitusi helikvaliteedi paremaks muutmisel?
Klappe ja arvutit vahetada ei plaani. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
See on vist koht, kus ma oma võhiklikkuses pean seda nägu tegema:
Soovitusi helikvaliteedi paremaks muutmisel?
Klappe ja arvutit vahetada ei plaani.
alustaks nendest sennheiser hd202'st
kui sul helikaart just ei ragise või surise _________________ ☠
Mu E6540 helikaart ei masenda mind ja enamus suvaklappe (Yamaha HPH-M82, Harman Kardon CL, Sennheiser HD555,...), mida sinna külge ühendada, kõlavad päris hästi, aga ma ei pretendeeri ka audiofiili tiitlile. Aga Fiiol peaks olema ka välise helikaardina töötavaid klapivõime, üks koht, kust vaadata, oleks soundshop.ee. Lisaks peaks Fiiosid müüma ka valiheli.ee ja tõenäoliselt on teisigi. Hind läheb helikaardina töötamise võimekuse puhul kuhugi 100€ kanti.
Mis siine rahvas arvab helikaartidest (PCI siinile) millel on klapivõim juba sisse ehitatud? A la Asus Xonar STX jms. On see võim piisavalt hea, et kaotab väilse klapivõimu vajaduse ära? Nimelt hetkel valik, kas jääda praeguse odavama otsa Xonari juurde ja osta Fiio klapivõim ~100 eurot või siis Xonar STX ~200 eurot. Viimase eelis oleks see, et see oleks ka upgrade kõlarite jaoks, mitte ainult klappide.
Mis siine rahvas arvab helikaartidest (PCI siinile) millel on klapivõim juba sisse ehitatud? A la Asus Xonar STX jms. On see võim piisavalt hea, et kaotab väilse klapivõimu vajaduse ära? Nimelt hetkel valik, kas jääda praeguse odavama otsa Xonari juurde ja osta Fiio klapivõim ~100 eurot või siis Xonar STX ~200 eurot. Viimase eelis oleks see, et see oleks ka upgrade kõlarite jaoks, mitte ainult klappide.
kui sa just mingi läpaka otsas ei näe vajadut seda helikaarti kasutada, siis võta stx, kuigi on vist juba ka stxII olemas vms _________________ ☠
~200€ kandis soovitan soojalt juba mingi DAP`i peale mõelda mida saab USB-DACina ka kasutada. FiiO suhtes uuri enne kindlasti korralikult ülevaateid ja muljeid, sest suures osas on FiiO odavam kraam ülehaibitud imo. Alla X3-e ei tasuks vast vaadata. X5 muidugi kallim kraam juba.
Soovitaks DX50 aga USB-DAC driverid suht sakivad veel kahjuks (suure jebimise peale saab samas tööle küll). X3 peaks ses suhtes paremini töötama. Ennast samas ei koti see USB-DAC teema... 64GB-128GB mSDXC kaart ajab kõik vajadused ilusti ära ning filmide, mängude jms. suhtes sellist helikvaliteeti taga ei aja. Kõik sõltub muidugi isiklikust vajadusest. Ise lihtsalt alustasin desktop DAC/AMPiga ja hetkel ka see lauaka taga kasutuses. Oleks teadnud, et moditud DX50 heli suhtes samale tasemele küündib, oleks kohe DAP teed läinud. Sinu pakutud variantidest vaataks vast pigem STX poole kuigi ma hetkel ei mäleta mis tal väljundi takistus oli.
Kellelgi isikliku kogemust on selliste klappidega nagu JBL Synchros S700? Reviewe-de järgi tundub normungel premium toode olevat, aga ei tea, kas tasub nii palju välja käia ikka. Mingit plastikust jura küll osta ei tahaks. Mille hea poole veel vaadata võiks? Kuulan mussi ja kasutan arvuti taga üldiselt klappe, vahest ka väljas olles.
Link tooteni - JBL Synchros S700
Mis siine rahvas arvab helikaartidest (PCI siinile) millel on klapivõim juba sisse ehitatud? A la Asus Xonar STX jms. On see võim piisavalt hea, et kaotab väilse klapivõimu vajaduse ära?
Aga kuidas siis ikkagi on? Kuidas sisseehitatud klapivõim konkureerib mitte kõige kallimate eraldiseisvate lahendustega?
Ise olen ka Xonar Essence ST omanik.
STX muidugi on PCI-Express siinile. PCI jaoks on ST.
Kui kasutada samu otsikuid mis Piston v2.1`l ja tagant otsast need nõmedad pisikesed g-k klepsud maha võtta (nende all on veel üks pisike ava), siis
väga väga sarnane heli Xiaomi Piston v2.1`ga. Ütleks, et isegi suht raske vahet teha lihtsamat sorti muusikaga. Ja seda siis out-of-the-box ilma sisse mängimata.
Võrdluseks kasutasin DX50 + 16/44 FLAC.
Ise sain need 5.9€ eest aliexpressist tasuta postiga. Kohale tulid umbes 4. nädalaga. Endale võtsin too hetk kõige odavama mis leidsin ja ilma mikrita musta värvi versiooni. Hetkel saadaval ~7€ eest: http://www.aliexpress.com/item/gk-r35-professional-a-fever-earphone-Ear-Headphones-heavy-bass-earphone-Line-control-music-Packaged-for/32228825431.html
Soovitan proovida Endale meeldivad rohkem kui KZEDSE nii heli kui ka kaabelduse (võimalik üle kõrva kanda pehmema ja õhema kaabli tõttu) ning korpuse/mugavuse poolest. Tellin endale vist hõbedased ka ära kui just miskit muud KZ/GK toodetest proovida ei otsusta
Sennheiser HD201, tööl kasutanud aastaid. Nii rahul, et võtsin koju samasuguse paari suht hiljuti. Heli, mugavus, kõik paigas. Bäng ja bakk on super mu jaoks
Juhtme üle nuriseks veidi, küllaltki pikk ja teinekord tüütu veidi _________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°>
Huvitav..
Ise kasutasin ka mõned aastad tagasi päris pikalt neid (Sennheiser HD 201) ja mul küll nii häid sõnu nende kohta pole. Heli oli tõesti okei, kuid mugavad need kindlasti polnud - kui natuke kauem sai peas hoidud, siis kõrvad hakkasid valutama.
Nüüdseks on padjad ka täiesti ära vajunud ning juhe on katki otsa juurest (juhe oli liiga pikk). Koostekvaliteet ka üpris kehv - odav plastik jne. Heliisolatsioon polnud ka midagi erilist.
Ainsateks plussideks tooks heli ja hinna. Kuna sai vaid 18€ eest ostetud ja paremat võtta polnud, siis asja ajasid nad ära, kuid selle hinna juures (hetkel 25+ eurot) soovitaksin tulevikus ikka hd681 vms poole vaadata
Samas, minu arvamus ei pea teiste omadega ühtima, peaasi, et endale meeldib.
...selle hinna juures (hetkel 25+ eurot) soovitaksin tulevikus ikka hd681 vms poole vaadata.
+1
Edit:
Peale ~24h mängimist suutsin nüüd KZ-R35 erinevused välja nokkida vs. Piston v2.1:
Pistonitel on:
*Kübeke rohkem heliruumi sügavust/distantsi/õhku.
*Meesvokaalide puhul kübeke rohkem keskmisi ja nö. jõulisust
*Kübeke rohkem bassi mis on samas ka kübeke tihedam ja täpsem
*Kübeke pehmemad kõrged
...aga erinevused on väga väikesed ja tavaliste nutitelefonide puhul ei ole imselt vahet märgatagi.
Hinna/heli suhtes (R35 on umbes 1/3 Pistonite hinnast) - KZ-R35 parem.
Heli suhtes - Piston v2.1 parem.
Hinna/heli/kvaliteedi/lisade suhtes - Piston v2.1 parem.
Võrdlemiseks kasutasin: iBasso DX50 @ mid gain, SU 1.3.3 @ Flac/iir off/cpu default + uuendatud HO/LO kondekad. 16/44 Flac failid.
Ainult häirib pisut metallkorpuse raskus ja need kummilutid ei ole minu kõrva jaoks sobivaimad - liikudes peab üsna tihti kõrvas kohendama.
Mul oli nendega täpselt sama jama + siis veel ulatusid kõrvast liiga välja korpusega ja üle kõrva kandmiseks juhe ei kõlvanud.
Heli suhtes väga head kuigi Pistonid ja r35 sobivad minu maitsele rohkem (tiba soojema kõlaga ja rohkem bassi).
viimati muutis CoiL 14.02.2015 10:51:18, muudetud 1 kord
Tere, vaatan, et siin targad koos. Ega Teil ei ole silma hakanud väga hea hinnaga ja ka head mänguri kõrvaklapid. Ma mõtlen Aliexpressis või siis sarnases kohas. Tänades
Nb.otsin pojale.
Tere, vaatan, et siin targad koos. Ega Teil ei ole silma hakanud väga hea hinnaga ja ka head mänguri kõrvaklapid. Ma mõtlen Aliexpressis või siis sarnases kohas. Tänades
Nb.otsin pojale.
Ma ise soovitaks võtta mingid normaalsed over-ear klapid ja eraldi seisva mikrofoni laua peale. Nii saab arvatavasti parema kvaliteediga klapid, parema mikrofoni ja kuna mikrofon pole suu juures, siis ei teki igasugust krabistamist, sahinat, hingamisest tuule heli jms mida pole ka teistel inimestel tore kuulata. Kui aga laua peal näiteks ruumi pole, siis leidub ka mikrofone mida saab kõrvaklappide külge panna (ja ka kinnitusega vajadusel ära võtta). Võiks ka märkida ära oma hinnapiiri.
Nb.otsin pojale.
Ma ise soovitaks võtta mingid normaalsed over-ear klapid ja eraldi seisva mikrofoni laua peale. Nii saab arvatavasti parema kvaliteediga klapid, parema mikrofoni ja kuna mikrofon pole suu juures, siis ei teki igasugust krabistamist, sahinat, hingamisest tuule heli jms mida pole ka teistel inimestel tore kuulata. Kui aga laua peal näiteks ruumi pole, siis leidub ka mikrofone mida saab kõrvaklappide külge panna (ja ka kinnitusega vajadusel ära võtta). Võiks ka märkida ära oma hinnapiiri.
Päris hea idee. Räägin pojaga aga raha oleks nii 25-30€ .
Nb.otsin pojale.
Päris hea idee. Räägin pojaga aga raha oleks nii 25-30€ .
selle hinnaga osta, mis kätte juhtub, mänguriklapid maksavad anyway rohkem ja suundmikrofonid üksi veel rohkem
ühesõnaga 30€ eest ei saa sittagi _________________ ☠
Üks soovitus odavast otsast - https://www.hinnavaatlus.ee/products/Koduelektroonika/K%C3%B5rvaklapid+ja+mikrofonid/309320/
Minu arust täiesti korralikud klapid igas mõttes, isegi kui hinnale väga tähelepanu ei pööra. Helipildi poolest suht neutraalsed, bass ei lörise üle ja kõrged on täitsa olemas, kuigi ehk veidi ebaühtlasem seal kõrgemas otsas, kui ideaalis võiks olla. Aga polegi veel kohanud klappe, mis oleks selles osas laitmatud.
Mõõtetulemusi kah - http://en.goldenears.net/14836
Nb.otsin pojale.
Tänan kaasa mõtlemise eest . Huvitav kas mõni Superluxi omadest+mikrofon ei sobiks? Meie uurime veel ja võibolla tuleb summa tõsta 60-75€. Oleme omand Steelseriesi omasi aga nad läksid kuidagi kergelt katki. Veelkord aitäh.
Superluxid on väga soliidsed - endal on HD681EVO, streikiv (halvasti joodetud) originaaljuhe sai asendatud ja väga viisakad klapid oma hinna eest.
Mikritega vist on keerulisem, aga mingeid väikese näpitsaga nn lipsumikrofone on suht lihtne ja odav leida. Varre otsas lahendust ei ole veel leidnud, mida saaks klappide külge installeerida
Tänan kaasa mõtlemise eest . Huvitav kas mõni Superluxi omadest+mikrofon ei sobiks? Meie uurime veel ja võibolla tuleb summa tõsta 60-75€. Oleme omand Steelseriesi omasi aga nad läksid kuidagi kergelt katki. Veelkord aitäh.
Kas varasematel steelseries klappidel on mikker töökorras? Kui jah, siis on võimalik kasutada neid neckbandina (kasutad vaid mikrit) ning teisi töökorras klappe heli jaoks (ei ole vahet, mis klapid on sel juhul).
On kellelgi häid kogemusi miskite bluetooth klappidega ? Nimelt eelmised plantronics go klapid ütlesid peale pooleteist aastast kasutust üles ja nüüd oleks tarvis tellida 2 paari uusi, amazonist leiab odavalt igast asju millel suht palju positiivseid hinnanguid alates 30 eurist, peaasi et oleks noise isolation ja aku võiks ka pidada 4+h ja veel parem oleks kui kõrvas ka kenassti püsiks. Enamjaolt audiobookid ja muusika.
Ei näe juhtmega klappidel miskit pointi keset päeva kuskill tööl või ringi liikudes, rohkem miski 2000 aasta teema, koguaeg mõtlen miksniipaljud neid siiamaani kasutavad, juhtmed on täiesti kohutavad.Kui miskit helielamust otsin selleks tarbeks on kodus arvutitaga eraldi amp ja korralikud beyerdynamics klapid.
Ei istu tööl terve päev arvutitaga, seetõttu otsiks miskit kompaktsemat in ear bluetooth klappe pidasin nimelt silmas, ja teist paari otsiks trennis kasutamise jaoks.
Ja kuna need niieölda igapäevaselt tööl/trennis kasutuses olevat klapid ei pea just väga kaua vastu ei näe mõtet mingeid hirmkalleid osta.
No aga siis võta odavad Pistonid või KZ-r35. Endal pistonid tööl juba üle aasta vist kasutuses ja saavad üsna korralikult retsi aga siiani pole miskit viga (v.a. kuldne värv kriimuliseks ja pooleldi maha kulunud). Nende bt iem`dega on suht kesised lood niipalju kui uurinud olen
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.