|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas möödasõidul ületad kiirust? |
| Ei, kiirus peab jääma karmilt lubatud piirkiiruse juurde |
|
1% |
[ 3 ] |
| Mõnikord läheb ca 5km/h üle |
|
4% |
[ 13 ] |
| Mõnikord läheb ca 10km/h üle |
|
10% |
[ 30 ] |
| Mõnikord läheb ca 15km/h üle |
|
7% |
[ 21 ] |
| Mõnikord läheb ca 20km/h üle |
|
24% |
[ 67 ] |
| Mõnikord läheb ca 30km/h üle |
|
23% |
[ 63 ] |
| Mõnikord läheb ca 40km/h üle |
|
9% |
[ 27 ] |
| Mõnikord läheb ca 50km/h üle |
|
8% |
[ 22 ] |
| Mõnikord läheb ca 70km/h üle |
|
9% |
[ 27 ] |
|
| hääli kokku : 273 |
|
| autor |
|
Valvejoodik
HV veteran

|
09.02.2015 17:31:57
|
|
|
Pasun ei ole linnas keelatud- ohu tekkimisel võid vabalt vajutada...
Ahjaa, eile tekkis Narva maanteel mulle selja taha mingi audiront (ees uimerdas 40ga mingi pikäp), vilgutas tuledega ja ujus mingi 2m kaugusel mu taga. Ei saanudki aru, mis tuled tal põlesid, tundus, et kogu komplekt tulesid, kuid igaüks oli eri värvi ja tugevusega (ning tundus, et osad vilkusid niisama). Viimaks kihutas üle pidevjoone mööda. Hull ront oli ikka, rehvid pooltühjad, tossas nagu auruvedur, üks esitiib oli sinist värvi (auto ise must) ja õõtsus nagu laev. Sellise jurakaga julgeb keegi sõita ka veel?
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
09.02.2015 17:34:31
|
|
|
Valvejoodik, no jah, seda võib tõlgendada ka mitte ohuks... Ma ise oleksin pidanud 30ga sõitma ja seda ette nägema...
Kui keegi vilgutab selja taga siis tuleb seisma jääda, äkki ajasid ta koera alla? Või jätsid midagi katusele poest tulles?
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
09.02.2015 18:00:36
|
|
|
| Dogbert kirjutas: |
| LS järgi nõutakse maanteel 3 sekundit ehk 90km/h kiirusel 75 m vähemalt (90km/h on täpselt 25m/s). Erandiks on möödasõidule vahetult eelnev ees sõitjale lähenemine. |
Siiamaani olen hoidnud pikivahet silma tunde ja mille iganes järgi. Üks kord ka püüdsin postide järgi, nagu oleks pikivahe paigas. Aga niikuinii mitte.
Samas ega mullegi ei meeldi, kui taga sõidetakse põhimõtteliselt konksu otsas. Kui järgi jõuad, ole mees ja mine mööda, mitte ära jää mu auto tagatulesid vahtima. Tavaliste peeglitega vanemal autol on see eriti häiriv pimedas sõites ja eriti siis, kui udukad ja mis iganes tulukesed ees põlevad.
Suurematel maanteedel on ju need kastid joonistatud sõiduraja keskele. Ees oleva auto tagant ilmub välja see kast ja enda auto ette jääb täpselt teine kast, siis on pikivahe hea.
Adaptiivne püsikas omal, tagant teine kauguse aste, ja hoiabki maanteel täpselt 90-ga reaalselt sõites täpselt seda kastide vahet. Viimane aste jätab veel suurema vahemaa. Tegelikult tohutult suur vahemaa. Ma kujutan ette, et mingi ladaga sõites pole vist seegi vahemaa piisav
Ilma adaptiiv püsikata sõites küll ei hoiaks nii suurt vahemaad ja kui kaste teel pole, olen tava autoga kindlasti lähemal. Aga samas jällegi on see nö kastide vaheline vahemaa piisav, et teised saaksid ohutult mööda sõita ja teine asi, et ise ei saaks kive ja vett eessõitva auto rataste alt. Eks ta mingi kuldne kesktee ole maha joonistatud.
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1156 loe/lisa |
   |
4 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RaPTiLE
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
09.02.2015 18:38:13
|
|
|
| pikivahe hoidmine on tõsine ettevõtmine, kuna enamus "sõidan piirkiirusega" juhte ei tea, et neil spidokas valetab JA nad ei suuda hoida ühtlast kiirust. tahes tahtmata jõuad eesolevale järgi.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
09.02.2015 19:54:31
|
|
|
Tõeliste "pamper sitterite" vastu aitab kerge pidurdustulede näitamine. Tavaliselt kaotakse seepeale kas kaugemale või sõidetakse mööda. Mõned debiilikud vajavad mitmekordset meeldetuletust.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
09.02.2015 19:57:19
|
|
|
| Ei ole vaja ees uimerdada. Kui keegi on tagant lähenemas, siis lisa vaid gaasi
|
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
09.02.2015 20:12:31
|
|
|
Sõidu ajal kohendas
Oi kui loll... veel peaks olema ju noorte kunagine iidol
No kui ikka sõidu ajal ühe käega ei ulata, seejuures pilk ikka teel pole vaja või pea kinni.
Või vaadaku rohkem neid Rootsi ohutusvideosid, pärast kaob igasugu kõrvaltegevuse huvi.
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rtfm99
HV kasutaja
|
09.02.2015 20:20:03
|
|
|
| Magic kirjutas: |
Sõidu ajal kohendas
Oi kui loll... veel peaks olema ju noorte kunagine iidol
No kui ikka sõidu ajal ühe käega ei ulata, seejuures pilk ikka teel pole vaja või pea kinni.
Või vaadaku rohkem neid Rootsi ohutusvideosid, pärast kaob igasugu kõrvaltegevuse huvi. |
miks peab auto seisma jätma? ta istus ju tagaistmel.
_________________ |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
09.02.2015 20:23:00
|
|
|
| Kui ta vöö lahti tegi, siis ju peab. Õnneks ei juhtinud jah, aga olukord seda jaburam. Pekk nii suur, et ei ulata muidu?
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
09.02.2015 21:09:52
|
|
|
rinnad
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 663 loe/lisa |
   |
3 :: |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
09.02.2015 21:55:16
|
|
|
| Hiid kirjutas: |
rinnad  |
Raisk jah
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
09.02.2015 22:07:10
|
|
|
| tsitaat: |
| öeldi vastu, et nii väikest trahvi nad teha ei saa, et tuleb kindlasti maksta vähemalt pool maksimaalsest trahvist. |
ma juba ootan, et nad mõnele juristile seda ütleks, kellel oleks korralik esinemistahe
vihjan siis sellele:
| liiklusseadus kirjutas: |
§ 239. Turvavarustuse nõuetekohaselt kinnitamata jätmine
(1) Turvavöö nõuetekohaselt kinnitamata jätmise eest:
1) sõidukijuhi poolt;
2) sõitja poolt –
karistatakse rahatrahviga kuni 50 trahviühikut. |
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 09.02.2015 22:11:02, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
09.02.2015 22:08:29
|
|
|
olgu rõõmus, et nii vähe sai.
kaugel pole aeg kus 200€ hakatakse võtma iga lahtise jopenööbi või 5cm avatud luku korral.
ega see pole naljaasi, kui avarii korral sul põuetaskust münte täis rahakott torpeedona välja lendab
ja lahtise rinnahoidja puhul viiakse kohe vangi
|
|
| Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
09.02.2015 22:13:11
|
|
|
no se eee.. oleks jama, muidu kevadekuulutajaid enam ei liigukski tänavatel. Mis see autojuht siis roolis tegema peaks.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
B6
HV Guru

|
09.02.2015 22:29:16
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
no se eee.. oleks jama, muidu kevadekuulutajaid enam ei liigukski tänavatel. Mis see autojuht siis roolis tegema peaks.  |
naiste vahtimine roolis läheb ka tulevikus maksustamisele täiesti liiklusohtlik tegevus ju
kui ühe silmaga vaatad siis saad muidugi vaid pool trahvi, vidukil silmaga veerand.
seega varsti hakkavad kõik kinniste rihmade-nööpide-silmadega sõitma
|
|
| Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
09.02.2015 22:29:22
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
| Tõeliste "pamper sitterite" vastu aitab kerge pidurdustulede näitamine. Tavaliselt kaotakse seepeale kas kaugemale või sõidetakse mööda. Mõned debiilikud vajavad mitmekordset meeldetuletust. |
Teed seda, siis saad siin sõimata et ise provotseerid.
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
09.02.2015 22:39:32
|
|
|
| Pole mõtet jah. Ka enda närvide rikkumine. Sellest uuest sillast Tartus olen norm kiirusega, mis on 70 üle sõitnud vaid pühapäeva hommikul ja juhul kui läksin tööle tund hiljem. muul ajal kipub ikka leiduma mõni, kes sõidab seal GPS järgi 40-55.
|
|
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
09.02.2015 22:42:40
|
|
|
B6, siis ei saa ju autoga sõita, kuna juhi väsimust jälgiv süsteem arvab, et magad ja ei lase autol sõita.
Seda tuvastamist pole veel välja mõeldud, et vidukil silmaga seelikuid piilud, mitte ei maga
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
R3negadeX
Kreisi kasutaja
|
09.02.2015 22:56:21
|
|
|
| Leinö kirjutas: |
| pikivahe hoidmine on tõsine ettevõtmine, kuna enamus "sõidan piirkiirusega" juhte ei tea, et neil spidokas valetab JA nad ei suuda hoida ühtlast kiirust. tahes tahtmata jõuad eesolevale järgi. |
No siis sõidadki mööda, milles küsimus? Ega siis eesliiklejal tagatuledes kinni istudes ei lähe midagi paremaks, pigem ärritab nii eessõitjat kui sind ennast.
Ma ei tea, kui mõni aeglaselt ees tolgendab siis saan oma 1,6L esiveolise Nissaniga väga edukalt mööda sõita. Ja kui ei saa, siis lasen vahe sisse ning las siis kiiremad saavad minust ja eessõitvast autost ohutult mööda, mitte et peab arvestama kuidas kahest autost korraga mööda saada.
Ja noh, need üksikud minutid mida kiiremini sõites võidad ei ole võrdväärsed aastatega millega võid riskida ohtlike manöövreid tehes, pidagem seda meeles.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
09.02.2015 23:05:20
|
|
|
| anduke88 kirjutas: |
| Dogbert kirjutas: |
| LS järgi nõutakse maanteel 3 sekundit ehk 90km/h kiirusel 75 m vähemalt (90km/h on täpselt 25m/s). Erandiks on möödasõidule vahetult eelnev ees sõitjale lähenemine. |
Siiamaani olen hoidnud pikivahet silma tunde ja mille iganes järgi. Üks kord ka püüdsin postide järgi, nagu oleks pikivahe paigas. Aga niikuinii mitte.
Samas ega mullegi ei meeldi, kui taga sõidetakse põhimõtteliselt konksu otsas. Kui järgi jõuad, ole mees ja mine mööda, mitte ära jää mu auto tagatulesid vahtima. Tavaliste peeglitega vanemal autol on see eriti häiriv pimedas sõites ja eriti siis, kui udukad ja mis iganes tulukesed ees põlevad.
Suurematel maanteedel on ju need kastid joonistatud sõiduraja keskele. Ees oleva auto tagant ilmub välja see kast ja enda auto ette jääb täpselt teine kast, siis on pikivahe hea.
Adaptiivne püsikas omal, tagant teine kauguse aste, ja hoiabki maanteel täpselt 90-ga reaalselt sõites täpselt seda kastide vahet. Viimane aste jätab veel suurema vahemaa. Tegelikult tohutult suur vahemaa. Ma kujutan ette, et mingi ladaga sõites pole vist seegi vahemaa piisav
Ilma adaptiiv püsikata sõites küll ei hoiaks nii suurt vahemaad ja kui kaste teel pole, olen tava autoga kindlasti lähemal. Aga samas jällegi on see nö kastide vaheline vahemaa piisav, et teised saaksid ohutult mööda sõita ja teine asi, et ise ei saaks kive ja vett eessõitva auto rataste alt. Eks ta mingi kuldne kesktee ole maha joonistatud. |
Eks minagi esimest korda lugesin sekundeid siis kui uus LS vastava nõudega välja tuli - ja muidugi selgus, et ma olengi silma järgi õiget pikivahet hoidnud lubade saamisest saati (1991).
Küllap see rohkem algajaile ja maateesõiduga vähe kokkupuutunud juhtidele ja niisama peenuusutajatele lihtsalt järgitava orientiirina antud reegel ole.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
| Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
09.02.2015 23:40:57
|
|
|
Heaks orientiiriks on helkurpostid, need on enamasti 50 meetri tagant ehk 2 sekki 90-ga. Ma olen täheldanud et kui tundub et vahe hakkab liiga väikseks jääma siis postide järgi on see vähem kui üks vahe. Üks kuni poolteist posti ehk 2..3 sekki ongi selline paras kuhu mahub ka kenasti vahele reastuma nii et ei teki topeltmöödasõidu vajadust.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
3 :: |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
10.02.2015 00:59:38
|
|
|
| R3negadeX kirjutas: |
| Leinö kirjutas: |
| pikivahe hoidmine on tõsine ettevõtmine, kuna enamus "sõidan piirkiirusega" juhte ei tea, et neil spidokas valetab JA nad ei suuda hoida ühtlast kiirust. tahes tahtmata jõuad eesolevale järgi. |
No siis sõidadki mööda, milles küsimus? Ega siis eesliiklejal tagatuledes kinni istudes ei lähe midagi paremaks, pigem ärritab nii eessõitjat kui sind ennast.
Ma ei tea, kui mõni aeglaselt ees tolgendab siis saan oma 1,6L esiveolise Nissaniga väga edukalt mööda sõita. Ja kui ei saa, siis lasen vahe sisse ning las siis kiiremad saavad minust ja eessõitvast autost ohutult mööda, mitte et peab arvestama kuidas kahest autost korraga mööda saada.
Ja noh, need üksikud minutid mida kiiremini sõites võidad ei ole võrdväärsed aastatega millega võid riskida ohtlike manöövreid tehes, pidagem seda meeles.  |
paljud ei tahagi/ei julge mööda sõita-> pole pikivahet ja tekivad kolonnid
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
10.02.2015 02:58:02
|
|
|
| Amsterdamis taksojuhid kihutavad. Iga teine takso on Tesla.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ragnar7474
HV veteran
|
10.02.2015 03:10:05
|
|
|
| Super AMOLED kirjutas: |
Ma jään ka siis seisma kui on keegi kuskilt tulemas
Eriti hästi iseloomustab mõnda olukord näiteks maardu lähedal olev raudteeülesõit mis vahel harva keset ööd lihtsalt vilgub punaselt, kuna "kuskil" manööverdab rong. Jäädki sinna tunniks seisma? |
Sama on näiteks Ülemiste poolt tulles Suur-sõjamäe tee ja Smuuli ristmik.
Seal on ka kell 21.00 õhtul liiklus olematu aga foor punane. Lähen kaasa ja tõstan sellega, et seal saab läbi vastassuuna ka 0,1 sekundit lõigata lisades vürtsi argiellu olematu ohuga reegleid rikkudes 2x ühe manöövriga. Punasega ja vastassuunavööndist
_________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte. |
|
| Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
10.02.2015 09:21:41
|
|
|
Siuksed hullud. Mina enam Lasnamäele ei sõida.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
10.02.2015 09:45:58
|
|
|
| Ragnar7474 kirjutas: |
Ma jään ka siis seisma kui on keegi kuskilt tulemas
Eriti hästi iseloomustab mõnda olukord näiteks maardu lähedal olev raudteeülesõit mis vahel harva keset ööd lihtsalt vilgub punaselt, kuna "kuskil" manööverdab rong. Jäädki sinna tunniks seisma? |
Sama on näiteks Ülemiste poolt tulles Suur-sõjamäe tee ja Smuuli ristmik.
Seal on ka kell 21.00 õhtul liiklus olematu aga foor punane. Lähen kaasa ja tõstan sellega, et seal saab läbi vastassuuna ka 0,1 sekundit lõigata lisades vürtsi argiellu olematu ohuga reegleid rikkudes 2x ühe manöövriga. Punasega ja vastassuunavööndist  |
Kergelt teemaväline, aga kas smuuli sild on suletud? Üleeile õhtul nägin viimasel hetkel enne silda keelumärki (ainult üt & teenindav transport). Lasin siiski üle kuna ka vastu tuli autosid. Kohe peale silla lõppu oli uus keelumärk. Samas sõita sai
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RaPTiLE
Kreisi kasutaja

|
10.02.2015 09:56:18
|
|
|
See on juba sügisest saadik niimoodi.
Üle silla ja Ülemiste poole saab(aga ei tohi ka). Teispoole tohib ainult elanikud ja üt.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
10.02.2015 10:06:43
|
|
|
| Magic kirjutas: |
| Sellest uuest sillast Tartus olen norm kiirusega, mis on 70 üle sõitnud vaid pühapäeva hommikul ja juhul kui läksin tööle tund hiljem. muul ajal kipub ikka leiduma mõni, kes sõidab seal GPS järgi 40-55. |
Jaa, neid tiksujaid on seal hulgim. 70-ne märk üleval, ikka podiseb 40-ga. Saab muul ajal ka 70-80 km/h sõita seal (ka tipptunnil), tuleb lihtsalt rohkem ette vaadata, ehk kui mingi kulgur, kellel autoderivi taga, tuleb kiirelt kiirendusrada pidi mööda tõmmata.
Paar korda on väga kiire olnud, olen lihtsalt sillatrassil mööda sõitnud. Ei ole mul aega, et kõvasti alla piirkiiruse, veel pealekauba ebaühtlaselt tiksuda ja oodata, kuniks eessõitja vahib betooni, piirdeid ja valgustust vms.
Kui ennem oli tööle/koju minek tipptunni ajal 15-25 minutit hommikul ja 20-30 minutit õhtul (istud enamuse aja Turu tänaval, ootad silla peale vasakpööret), siis üle uue silla on hommikul 7-12 min, õhtul 10-15 min (vangla juures esimesel rajal sillale sõitjatest pikk rivi vahest). Ja kütusekulu on langenud 16 pealt 10 peale. Ökowärk
Samas mööda vana marsruuti on ka aeg kahanenud, sest nii suurt autode hunnikut sealtkaudu enam ei käi. Paar korda sõitsin, tunne selline, nagu kuskil väikelinnas sõidaks...et nö Eesti pärane ummik on praktiliselt kadunud.
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
10.02.2015 11:49:58
|
|
|
| RaPTiLE kirjutas: |
See on juba sügisest saadik niimoodi.
Üle silla ja Ülemiste poole saab(aga ei tohi ka). Teispoole tohib ainult elanikud ja üt. |
Ega keegi seal ei kontrolli. Aga seal need tobedad foorid ja korralik kuumaastik. Paar korda Lagedilt linna sõites olen sealt sõitnud aga ei soovita. Ülemiste poole on hea rahulik sõita seal, sest paljud kardavad neid keelumärke või seda, et tee on kinni
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
10.02.2015 14:18:27
|
|
|
Selle sillaga alles oli kuskil liiklussaates ka teema, et keelumärk oli pandud sellisesse kohta, et kuskile minna enam ei ole. Seega on täiesti lubatud edasi sõita. St ei saa midagi teha, kui sõidetakse.
Paluti need märgid normaalsesse kohta tõsta. Ei tea kas ka tõstetud.
Sild peaks iseenesest korras olema? Piirangud on selle suursõjamäe-lagedi ristmiku laiendamkse ja ehituse pärast?
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
| Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
10.02.2015 14:24:27
|
|
|
ei ole tõstetud midagi, märk on kohas kus tagasi keerata pole võimalik...
ülemiste poolt tulles on täitsa umbes, märk on siis kui kaheraealine ära lõppeb ja hakkab vana osa. Mis ma pean hakkama terve selle tee tagasi ülemistesse sõitma ja siis peterburi teele minema?
täitsa lambad ikka...
Ja miks see tee üldse kinni on, seal ei toimu ju mitte midagi...
ja alati üle selle silla sõites on mul tunne, et sild on viltu, auto kisub ühele poole...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
10.02.2015 14:46:58
|
|
|
Ma ei saa aru mis märkide puudumise jutt siin käib? Igas suunas on enne ristmikke ju suured kollased tablood väljas kus on teede sulgemine ära märgitud. Või on need liiga palju enne viadukti? Kus need siis olema peaks?
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
10.02.2015 15:02:10
|
|
|
| Peterburi teel on ka juba sildid väljas selle kohta ja ma arvan, et tartu maantee ristis ka tegelikult. Märgatakse aga vaid neid silte mis on vahetult enne töötsooni
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
10.02.2015 16:24:21
|
|
|
| Renka kirjutas: |
| Ma ei saa aru mis märkide puudumise jutt siin käib? Igas suunas on enne ristmikke ju suured kollased tablood väljas kus on teede sulgemine ära märgitud. Või on need liiga palju enne viadukti? Kus need siis olema peaks? |
Kohapealsed päris märgid peavad ka olema mõistlikus kohas.
Eelhoiatusmärgid ei ole piisav argument, kui nt läbi Ülemiste City tuled vms.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
10.02.2015 16:25:30
|
|
|
| Ja kas keegi on pidanud siis tagasi keerama vä? Kogu selle aja on sealt saanud läbi sõita ja nüüd tekitate sellist trianglit mittemillegipärast
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
10.02.2015 16:54:51
|
|
|
Meil Põlvas juhtus sedmaoodi:
Lihtsalt tuli tanklast välja keeranud veokil poolhaagis lahti....
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
10.02.2015 19:42:14
|
|
|
| PCman kirjutas: |
Meil Põlvas juhtus sedmaoodi:
Lihtsalt tuli tanklast välja keeranud veokil poolhaagis lahti....
Spoiler 
|
Ikka juhtub. Sadula lõuad külmunud ja juht natuke lohakas. Võibolla ei vaadanud, kas lõuad lukustunud.
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
11.02.2015 10:39:45
|
|
|
Üks pargib juba kolmandat päeva Tartus Filosoofi tänava parklas nii:
Spoiler 
_________________ PSN: weaselEST |
|
| Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Porno Parm
mugavuspagulane

|
11.02.2015 12:50:32
|
|
|
| tsitaat: |
Põhja prefektuur
Täna keskpäeval jälgime Tallinnas Viru keskuse juures jalakäijate liikluskäitumist. Kuigi jalakäijale tunduvad nimetatud rikkumised tühised, on politsei selles osas resoluutne, eriti karistamisel selliste rikkumiste eest, milliste tagajärjel saavad liikluses viga või hukkuvad inimesed. Rahaline karistus on selleks, et inimest mõjutada ja kui rikkumise tagajärg on mugav, ei motiveeri see inimest oma käitumist muutma. Paraku suur osa inimesi, kes liiklusseaduse vastu eksivad ja lõpuks küll tunnistavad oma eksimust, ei mõista lõpuni välja, kuivõrd riskantne selline käitumine tegelikult on. Just jalakäija vaates, kes on õnnetustesse sattumisel alati nõrgem pool. Möödunud kuul hukkus liiklusõnnetuste tagajärjel kaks jalakäijat - üks ületas teed selleks mitte ettenähtud kohas ja üks ületas teed keelava fooritulega.
|
|
|
| Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
6 :: |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
que
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
11.02.2015 14:26:25
|
|
|
| Konkreetses kohas tee ääres sügavat kraavi ei ole, tee paistab sirge ka. Ei ole ilus pärast sellist õnnestust targutada, kuid mis valemi järgi õnnestub sellistes tingimustes ninad suurel kiirusel kokku saada? Silmad kinni, gaas põhja ja käed kramplikult rooli küljes?
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
11.02.2015 14:27:19
|
|
|
| Miks Toyotat näha pole? Sõitis selle punni segi ja ise kulges edasi?
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.02.2015 14:29:55
|
|
|
que, kas sa arvad tõesti, et paindumatu autoga avariid tehes kannatub sinu, kui inimese nõrguke keha kõik need kokkupõrkeenergiast tekkivad koormused välja?
Ellu ei jääks ka soomukis.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
11.02.2015 14:32:26
|
|
|
| Kui muud tegurid kõrvale jätta, siis suurema massiga sõidukil on eelis. Aga see on ainult üks tegur paljude seas.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.02.2015 14:35:00
|
|
|
| Miks Toyotat näha pole? Sõitis selle punni segi ja ise kulges edasi? |
Toyota katus oli juhi kohalt sissepoole deformeerunud, st. kiirus oli kokkupõrke hetkel ikka suur.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |