Hakkan kohe seda lisaosa lives läbi mängima.. eks näis, mis saanud on sellest. www.twitch.tv/HDTanelEST _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Sinu sarkasmi ma väga selles teemas ei arvesta..su jaoks oli ju ikkagi GOTY kohe kui ta välja tuli.
ma pole sellist ülistust sellele pelale kordagi andnud, ütlesin, et see sari on mulle meeldinud ja selle 30-40 fpsiga olen mina nõus mängima, sitapoolne graafika mind ei häirinud, kuna pelasin eelkõige stoori pärast
ja minu lauses ei olnud sarkasmi, vaid tõesõna, oota veel - keegi seda pela sinule või niimõnelegi teisele sobivaks ei tee _________________ ☠
Sinu sarkasmi ma väga selles teemas ei arvesta..su jaoks oli ju ikkagi GOTY kohe kui ta välja tuli.
ma pole sellist ülistust sellele pelale kordagi andnud, ütlesin, et see sari on mulle meeldinud ja selle 30-40 fpsiga olen mina nõus mängima, sitapoolne graafika mind ei häirinud, kuna pelasin eelkõige stoori pärast
ja minu lauses ei olnud sarkasmi, vaid tõesõna, oota veel - keegi seda pela sinule või niimõnelegi teisele sobivaks ei tee
Mulle meeldivad ka AC mängud, kuid nii katkist pole mõtet mängida..ei suuda nautida, kui iga nurga peal mingi bug.
ja minu lauses ei olnud sarkasmi, vaid tõesõna, oota veel - keegi seda pela sinule või niimõnelegi teisele sobivaks ei tee
Mulle meeldivad ka AC mängud, kuid nii katkist pole mõtet mängida..ei suuda nautida, kui iga nurga peal mingi bug.
Ah lõpetage ära oma udu ajamine. bullshit jutt et see mäng on vigane ja teab mis sada häda veel. jah tõsi on see et mäng oli alguses tõesti katki ja graafika polnud päris see mida lubati(mängu on praeguseks parandatud 2 patchiga) ja konsoolidel esines igast puuduvaid tekstuure, mis tekitasid inimeste nägudel efekte nagu oleks see õudusfilm.Ise mängin seda momendil ja väga meeldib.Tänavatel käies ja igast lossides on graafika tõesti ilus ja ei saa kurta..see viga momendil ongi ainult et kaugemale vaadates pole tektsuurid väga hästi õnnestunud aga mind see ei häiri.proovige see mäng ära ,siis näete et seal ei ole midagi viga,tõsi kui tahad mingi läpaka gt630M kaardiga seda mängida,siis ta tõesti sul ei jookse ja Sli pidavat ka momendil katki olema kahjuks,kui selline setup juhtub olema.isegi AMD kaartidel pidavat mäng hästi jooksma praegu. uuriga ja lugege siin teemas paar lehekülge eelnevaid poste.
Jube ikka kui unoptimized piece of crap see on... mõelda vaid, uus on juba sama mootori peal tulemas.... Täna sai proovitud, krdima mouse smoothing vms on lihtsalt RÄIGE peal.. kõik ujub. Striimida ei saa kuna see on AINUS mäng MAAILMAS, mis ulme moodi ressurssi sööb ning kui endal pilt puhas siis vaatajatele hakib nagu segane Ainult Unityga selline pull.
Vaatasin mõnda kaadrit kuidas mõni teine inimene mängis ja... oeh, skip this shit. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
HDTanel, ma imestan, et sa endale VGA/DVI/HDMI recorderit veel ostnud pole. Töötavad täitsa hästi ning GPU ei saa vatti ning lisaks salvestab kolmandale kettale (kuigi SSD puhul poleks vist vahet).
Jube ikka kui unoptimized piece of crap see on... mõelda vaid, uus on juba sama mootori peal tulemas.... Täna sai proovitud, krdima mouse smoothing vms on lihtsalt RÄIGE peal.. kõik ujub. Striimida ei saa kuna see on AINUS mäng MAAILMAS, mis ulme moodi ressurssi sööb ning kui endal pilt puhas siis vaatajatele hakib nagu segane Ainult Unityga selline pull.
Vaatasin mõnda kaadrit kuidas mõni teine inimene mängis ja... oeh, skip this shit.
Ma arvan, et kõigile jõudis su sõnum juba kohale ja sa ei pea seda igas teemas/videos/kusiganes korrutama.
LKits, mul on mingisugune recorder aga millest ise aru sain on, et võimalik kaks PC-d ehitada ja üks striimib seda millega mängid. Probleem on, et pole teist PC-d ja kui oleks siis ma ei tea milline see olema peaks täpselt, et puhtalt kõik üle kannaks koos heliga jms. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
LKits, mul on mingisugune recorder aga millest ise aru sain on, et võimalik kaks PC-d ehitada ja üks striimib seda millega mängid. Probleem on, et pole teist PC-d ja kui oleks siis ma ei tea milline see olema peaks täpselt, et puhtalt kõik üle kannaks koos heliga jms.
shadowplayga ka nussib, kui otse twitchida?
varasemalt sa ajasid midagi heli nihkes olemisest, kuid lihtsatel salvestustel on mul heli alati paigas olnud ja streamidel samuti _________________ ☠
libe, shadowplay on nagu OBS enamvähem. Kui sul framerate kõigub ja pole püsivalt 60 või 30 siis läheb heli syncist välja x kohtades, seda siis kui tahad pikemat Youtube videot teha. Unity on lihtsalt mingi x mäng, mis ei jookse ühegi arvuti peal vist normaalselt.
Aga jah ilmselt ostan ikka teise arvuti ära ja panen kuskile esikusse üles, mis siis haldaks tervet livestreami. Livestream võtab korralikult ikka perfi alla mängudes, veel rohkem kui FRAPS, kordades rohkem.
Lihtsalt mõtlen, et ehk on võimalik mingi miniPC osta, mis ei teeks lärmi ja saaks suures toas hoida aga pole täpselt kindel veel, et kui võimast arvutit selline trall vajaks. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Assassin’s Creed Rogue PC-l siis 10 märts juba! Tundus huvitav ja proovin kindlasti Ma nüüd ei saanud aru ainult kas story toimus enne unity sündmusi või peale ? unity on mul veel pooleli ja dead kingsi ka pole veel jõudnud mängida nädalavahetus peaks proovima,kuna plaan on unity ära lõpetada ja siis dead kingsi kallale minna.
Dead Kings on nii väike jupp, et jõuad selle ära teha ja siis Unityt edasi taguda
Ühesõnaga mul ei olnud palju jäänud,et seda unity stoori lõppu teha,mingi 2 viimast missiooni oli jäänud veel ,mis ma ka siis eile õhtul lõpuks ära lõpetasin.Ütleks et viimane missioon oli minu jaoks ikka täiega pettumus sellesmõttes et ootasin natuke pikemat äksionit suures lossis, suurt lahingut,verist mõõgavõitlust ,giljotiini all peade lendamist ja vägevat viimast cutscene nagu meile näidati eelmise aasta E3-l trailerites... need kes on mängu stoori läbi teinud,saavad ehk aru mis ma mõtlen ja miks viimane missioon oli ikka väga mage.
Dead Kingsiga sai ka lõpuks algust tehtud ja ütleks et esmamulje on vägevam kui Unity.aga co-op missioonid meeldisid nagu kõige rohkem ja neid on jäänud veel mõned teha.
kui kedagi huvitab siis rogue nõuded ka ,mingit erilist graafilist ilu ei ole vast oodata ja nõuded samad ehk mis liberationi ja muu sellisega.Loodan et Rogue-s on vähe suurem map ja rohkem tegevust kui unitys ? HD Tanel siis vist kisas kunagi et pidavat olema sama suur kaart kui black flagis ? HD Tanel on ainult viimasel ajal ära kadunud
libe, ma ei usu et ta nüüd oma terve kasti maha müüb,nagu teemast lugeda, olevat ta emalplaat otsad andnud ja pakun huupi et poiss ostab uuema prose koos emalplaadiga.. kuna vast nii vana prose pole mõtet enam vast osta sellisel ajaga kaasas käival tehnikagurul
Draco, ei saa nüüd öelda et ta graafiliselt väga kole oleks... kaugel asuvad objektid on ikka tuhmid ja ilma tekstuuridega... räägitakse et pidavat veel patch tulema millagil Muidu tänavatel käies ja ringi liikudes pole väga viga... minul jookseb mäng hästi ja guru3D foorumis räägitakse, et AMD kaartidel pidi ka praegu normaalselt jooksma...
Isegi 2 päeva mänginud. Kui jätta kõrvale mõningased bugid mida kohtab ikka ja jälle võin öelda, et minule igatahes meeldis. HD Tanel, Vabandust, kuid ei tekkinud endal küll streemise ja mängimisega probleeme. Tõsi OBS ja Unity koos söövad päris palju CPU'd, kuid ise muutsin OBS encodingu seadistusi ja terve eilne päev twitch jooksis ilma probleemidega. Ise maksin toote eest 27 euri, nii, et selle raha eest on mängu küll. Rõõmu valmistas meeskonna ülesanded, kus saad omale sõbra appi kutsuda või lahendate meeskonnale määratud missioone. Puudust valmistas,e t pole võimalik meeskonna liikmega suhet pidada ala üle voip või siis liht labane juttu vorm puudub. Või siis tõesti ise pole seda võimalust leidnud. Gap ei ole probleemi AMD midagi, MSI R9 280x jookseb ilusti high settingutega. Aga noh kui viriseda, siis puudusi on küll ja küll nii graafilise poole, ülesannetes osalised tegelased kaovad ära. Endal oli just juhus jäi salvestamata, kus tegelane jäi preestri pihitooli ruumi kinni ja ei olnud teda võimalik kuidagi mõrvata, aga see eest tema läbi kardina sai vabalt tulistada voi noaga susida . Küsimus, et kas Eesti Klannid ka aktiivselt koostööd teevad ja ühiseid missioone lahendavad?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.