Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assassin's Creed Unity märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Naysayer
HV kasutaja
Naysayer

sõnum 14.01.2015 16:48:51 vasta tsitaadiga

Kas mäng on korda tehtud või tuleb veel oodata enne kui ostukorvi võib lisada?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 14.01.2015 17:40:15 vasta tsitaadiga

oota veel
Naysayer
HV kasutaja
Naysayer

sõnum 14.01.2015 18:06:20 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
oota veel

Sinu sarkasmi ma väga selles teemas ei arvesta..su jaoks oli ju ikkagi GOTY kohe kui ta välja tuli.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 14.01.2015 19:55:10 vasta tsitaadiga

Hakkan kohe seda lisaosa lives läbi mängima.. eks näis, mis saanud on sellest. www.twitch.tv/HDTanelEST
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 14.01.2015 20:17:44 vasta tsitaadiga

Naysayer kirjutas:
libe kirjutas:
oota veel

Sinu sarkasmi ma väga selles teemas ei arvesta..su jaoks oli ju ikkagi GOTY kohe kui ta välja tuli.
ma pole sellist ülistust sellele pelale kordagi andnud, ütlesin, et see sari on mulle meeldinud ja selle 30-40 fpsiga olen mina nõus mängima, sitapoolne graafika mind ei häirinud, kuna pelasin eelkõige stoori pärast

ja minu lauses ei olnud sarkasmi, vaid tõesõna, oota veel - keegi seda pela sinule või niimõnelegi teisele sobivaks ei tee icon_rolleyes.gif

Naysayer
HV kasutaja
Naysayer

sõnum 14.01.2015 20:23:09 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Naysayer kirjutas:
libe kirjutas:
oota veel

ma pole sellist ülistust sellele pelale kordagi andnud, ütlesin, et see sari on mulle meeldinud ja selle 30-40 fpsiga olen mina nõus mängima, sitapoolne graafika mind ei häirinud, kuna pelasin eelkõige stoori pärast

ja minu lauses ei olnud sarkasmi, vaid tõesõna, oota veel - keegi seda pela sinule või niimõnelegi teisele sobivaks ei tee icon_rolleyes.gif

Mulle meeldivad ka AC mängud, kuid nii katkist pole mõtet mängida..ei suuda nautida, kui iga nurga peal mingi bug.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 14.01.2015 20:30:28 vasta tsitaadiga

Naysayer kirjutas:
libe kirjutas:
Naysayer kirjutas:
libe kirjutas:
oota veel

Mulle meeldivad ka AC mängud, kuid nii katkist pole mõtet mängida..ei suuda nautida, kui iga nurga peal mingi bug.
noo ära siis mängi või oota
Naysayer
HV kasutaja
Naysayer

sõnum 14.01.2015 21:07:03 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Naysayer kirjutas:
libe kirjutas:
Naysayer kirjutas:
libe kirjutas:
oota veel

noo ära siis mängi või oota

Ehk siis mäng ei ole parandatud?
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 14.01.2015 22:41:07 vasta tsitaadiga

Naysayer kirjutas:

Ehk siis mäng ei ole parandatud?

Ah lõpetage ära oma udu ajamine. bullshit jutt et see mäng on vigane ja teab mis sada häda veel. jah tõsi on see et mäng oli alguses tõesti katki ja graafika polnud päris see mida lubati(mängu on praeguseks parandatud 2 patchiga) ja konsoolidel esines igast puuduvaid tekstuure, mis tekitasid inimeste nägudel efekte nagu oleks see õudusfilm.Ise mängin seda momendil ja väga meeldib.Tänavatel käies ja igast lossides on graafika tõesti ilus ja ei saa kurta..see viga momendil ongi ainult et kaugemale vaadates pole tektsuurid väga hästi õnnestunud aga mind see ei häiri.proovige see mäng ära ,siis näete et seal ei ole midagi viga,tõsi kui tahad mingi läpaka gt630M kaardiga seda mängida,siis ta tõesti sul ei jookse ja Sli pidavat ka momendil katki olema kahjuks,kui selline setup juhtub olema.isegi AMD kaartidel pidavat mäng hästi jooksma praegu. uuriga ja lugege siin teemas paar lehekülge eelnevaid poste.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 15.01.2015 00:56:29 vasta tsitaadiga

Jube ikka kui unoptimized piece of crap see on... mõelda vaid, uus on juba sama mootori peal tulemas.... Täna sai proovitud, krdima mouse smoothing vms on lihtsalt RÄIGE peal.. kõik ujub. Striimida ei saa kuna see on AINUS mäng MAAILMAS, mis ulme moodi ressurssi sööb ning kui endal pilt puhas siis vaatajatele hakib nagu segane icon_lol.gif Ainult Unityga selline pull.
Vaatasin mõnda kaadrit kuidas mõni teine inimene mängis ja... oeh, skip this shit.

tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 15.01.2015 10:32:50 vasta tsitaadiga

HDTanel, ma imestan, et sa endale VGA/DVI/HDMI recorderit veel ostnud pole. Töötavad täitsa hästi ning GPU ei saa vatti ning lisaks salvestab kolmandale kettale (kuigi SSD puhul poleks vist vahet).

EDIT: Kui 60-FPS lahendust vist veel turul pole, võib-olla on, pole väga kursis.

VisaHinGG
HV kasutaja
VisaHinGG

sõnum 15.01.2015 18:26:37 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Jube ikka kui unoptimized piece of crap see on... mõelda vaid, uus on juba sama mootori peal tulemas.... Täna sai proovitud, krdima mouse smoothing vms on lihtsalt RÄIGE peal.. kõik ujub. Striimida ei saa kuna see on AINUS mäng MAAILMAS, mis ulme moodi ressurssi sööb ning kui endal pilt puhas siis vaatajatele hakib nagu segane icon_lol.gif Ainult Unityga selline pull.
Vaatasin mõnda kaadrit kuidas mõni teine inimene mängis ja... oeh, skip this shit.

Ma arvan, et kõigile jõudis su sõnum juba kohale ja sa ei pea seda igas teemas/videos/kusiganes korrutama.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 15.01.2015 19:12:50 vasta tsitaadiga

LKits, mul on mingisugune recorder aga millest ise aru sain on, et võimalik kaks PC-d ehitada ja üks striimib seda millega mängid. Probleem on, et pole teist PC-d ja kui oleks siis ma ei tea milline see olema peaks täpselt, et puhtalt kõik üle kannaks koos heliga jms.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 15.01.2015 19:23:48 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
LKits, mul on mingisugune recorder aga millest ise aru sain on, et võimalik kaks PC-d ehitada ja üks striimib seda millega mängid. Probleem on, et pole teist PC-d ja kui oleks siis ma ei tea milline see olema peaks täpselt, et puhtalt kõik üle kannaks koos heliga jms.
shadowplayga ka nussib, kui otse twitchida?
varasemalt sa ajasid midagi heli nihkes olemisest, kuid lihtsatel salvestustel on mul heli alati paigas olnud ja streamidel samuti icon_rolleyes.gif

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 16.01.2015 00:48:20 vasta tsitaadiga

libe, shadowplay on nagu OBS enamvähem. Kui sul framerate kõigub ja pole püsivalt 60 või 30 siis läheb heli syncist välja x kohtades, seda siis kui tahad pikemat Youtube videot teha. Unity on lihtsalt mingi x mäng, mis ei jookse ühegi arvuti peal vist normaalselt.
Aga jah ilmselt ostan ikka teise arvuti ära ja panen kuskile esikusse üles, mis siis haldaks tervet livestreami. Livestream võtab korralikult ikka perfi alla mängudes, veel rohkem kui FRAPS, kordades rohkem.
Lihtsalt mõtlen, et ehk on võimalik mingi miniPC osta, mis ei teeks lärmi ja saaks suures toas hoida aga pole täpselt kindel veel, et kui võimast arvutit selline trall vajaks.

tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.02.2015 20:49:04 vasta tsitaadiga

Assassin’s Creed Rogue PC-l siis 10 märts juba! Tundus huvitav ja proovin kindlasti thumbs_up.gif Ma nüüd ei saanud aru ainult kas story toimus enne unity sündmusi või peale ? unity on mul veel pooleli ja dead kingsi ka pole veel jõudnud mängida icon_neutral.gif nädalavahetus peaks proovima,kuna plaan on unity ära lõpetada ja siis dead kingsi kallale minna. icon_razz.gif

Link
tagasi üles
mixxer
Kreisi kasutaja
mixxer

sõnum 06.02.2015 22:22:00 vasta tsitaadiga

Dead Kings on nii väike jupp, et jõuad selle ära teha ja siis Unityt edasi taguda icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 125 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 106
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 07.02.2015 15:47:12 vasta tsitaadiga

mixxer kirjutas:
Dead Kings on nii väike jupp, et jõuad selle ära teha ja siis Unityt edasi taguda icon_biggrin.gif

Ühesõnaga mul ei olnud palju jäänud,et seda unity stoori lõppu teha,mingi 2 viimast missiooni oli jäänud veel ,mis ma ka siis eile õhtul lõpuks ära lõpetasin.Ütleks et viimane missioon oli minu jaoks ikka täiega pettumus icon_confused.gif sellesmõttes et ootasin natuke pikemat äksionit suures lossis, suurt lahingut,verist mõõgavõitlust ,giljotiini all peade lendamist ja vägevat viimast cutscene nagu meile näidati eelmise aasta E3-l trailerites... need kes on mängu stoori läbi teinud,saavad ehk aru mis ma mõtlen ja miks viimane missioon oli ikka väga mage.
Dead Kingsiga sai ka lõpuks algust tehtud ja ütleks et esmamulje on vägevam kui Unity.aga co-op missioonid meeldisid nagu kõige rohkem ja neid on jäänud veel mõned teha.

kui kedagi huvitab siis rogue nõuded ka ,mingit erilist graafilist ilu ei ole vast oodata ja nõuded samad ehk mis liberationi ja muu sellisega.Loodan et Rogue-s on vähe suurem map ja rohkem tegevust kui unitys ? HD Tanel siis vist kisas kunagi et pidavat olema sama suur kaart kui black flagis ? HD Tanel on ainult viimasel ajal ära kadunud icon_rolleyes.gif

http://www.guru3d.com/news-story/assassins-creed-rogue-min-pc-requirements.html[/spoiler]
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 07.02.2015 17:44:22 vasta tsitaadiga

hdtanel müüb oma risu maha icon_lol.gif
https://foorum.hinnavaatlus.ee/search.php?search_author=HDTanel

Draco
HV veteran
Draco

sõnum 07.02.2015 19:24:01 vasta tsitaadiga

Kas Unity on nüüdseks lõpuks korda tehtud?
On graafiliselt vähemalt samahea kui Black Flag?

Peaks vist varsti ligi võtma.

metallika
HV Guru
metallika

sõnum 07.02.2015 20:26:51 vasta tsitaadiga

Draco,

Mul jookseb Unity nt paremini kui black flag icon_wink.gif

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 07.02.2015 20:30:25 vasta tsitaadiga

libe, ma ei usu et ta nüüd oma terve kasti maha müüb,nagu teemast lugeda, olevat ta emalplaat otsad andnud ja pakun huupi et poiss ostab uuema prose koos emalplaadiga.. kuna vast nii vana prose pole mõtet enam vast osta sellisel ajaga kaasas käival tehnikagurul icon_biggrin.gif

Draco, ei saa nüüd öelda et ta graafiliselt väga kole oleks... kaugel asuvad objektid on ikka tuhmid ja ilma tekstuuridega... räägitakse et pidavat veel patch tulema millagil icon_rolleyes.gif Muidu tänavatel käies ja ringi liikudes pole väga viga... minul jookseb mäng hästi ja guru3D foorumis räägitakse, et AMD kaartidel pidi ka praegu normaalselt jooksma...
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 09.02.2015 15:28:58 vasta tsitaadiga

Isegi 2 päeva mänginud. Kui jätta kõrvale mõningased bugid mida kohtab ikka ja jälle võin öelda, et minule igatahes meeldis. HD Tanel, Vabandust, kuid ei tekkinud endal küll streemise ja mängimisega probleeme. Tõsi OBS ja Unity koos söövad päris palju CPU'd, kuid ise muutsin OBS encodingu seadistusi ja terve eilne päev twitch jooksis ilma probleemidega. Ise maksin toote eest 27 euri, nii, et selle raha eest on mängu küll. Rõõmu valmistas meeskonna ülesanded, kus saad omale sõbra appi kutsuda või lahendate meeskonnale määratud missioone. Puudust valmistas,e t pole võimalik meeskonna liikmega suhet pidada ala üle voip või siis liht labane juttu vorm puudub. Või siis tõesti ise pole seda võimalust leidnud. Gap ei ole probleemi AMD midagi, MSI R9 280x jookseb ilusti high settingutega. Aga noh kui viriseda, siis puudusi on küll ja küll nii graafilise poole, ülesannetes osalised tegelased kaovad ära. Endal oli just juhus jäi salvestamata, kus tegelane jäi preestri pihitooli ruumi kinni ja ei olnud teda võimalik kuidagi mõrvata, aga see eest tema läbi kardina sai vabalt tulistada voi noaga susida icon_razz.gif. Küsimus, et kas Eesti Klannid ka aktiivselt koostööd teevad ja ühiseid missioone lahendavad?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 15.03.2015 13:08:09 vasta tsitaadiga

Sai Rezzedil käidud Londonis eile ning ostsin igasugu nänni mida vaatajatele ära jagada. Hetkel käimas Unity rahakotile giveaway icon_smile.gif kes tahab võtku osa.
https://www.facebook.com/HDTanel/photos/a.505131492854045.120251.188494501184414/934054439961746/?type=1&theater

tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 13.05.2015 17:17:10 vasta tsitaadiga

Ubi nutab nüüd icon_razz.gif ei tea kas õpivad ka sellest midagi....

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Assassin's Creed Unity mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 16, 17, 18  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.